DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 torsdag 12/09

12 September 2019 - 13:33

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Örebro och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 3 Valnes Ior som var mycket duktig näst senast när han via 14,5 sista varvet fångade in Ace To Play fram till seger. Gången efter det så fick han en strulig resa bakom en trött häst och fick avancera i vida spår under slutrundan men gjorde det ändå bra som nådde tredjeplatsen bakom vinnande Giordano Soa. Distansen var i kortaste laget då men nu är det medeldistans igen och här tror jag att Rickard Svanstedt som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här men han är bra nog att han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 5,6,10
V64-2 3 Valnes Ior
V64-3 1,6
V64-4 3,10
V64-5 4,8,9,11
V64-6 Alla

720 rader x 1 = 720 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 11 Park View
DD2: 2,6,10,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Sanda Love höll tappert som tvåa i fredags bakom vinnande Expensive River efter ett tufft lopp via tredjespår fram utvändigt om ledaren. Per Lennartsson upp på Robert Bergh tränade hästar har vi sett med framgång tidigare och med en fin resa här så kan han bli att räkna med här, 10 Triomphe Ferm var klart bra när han plockade ner sitt motstånd efter att ha nått dödens med 900 meter kvar för fyra starter sedan. I de efterföljande tre starterna så har det blivit tre raka galopper men om han kan hålla ordning på benen nu så tror jag han är med och gör upp om segern. Bakspår nu passar bra för då behöver han inte stressa upp sig och löser det sig med positionerna så kan det räcka långt här, 5 Digger Lord travade 10,8 sista 800 meterna senast men fick inte tag i vinnande Master Blaster utan fick nöja sig med andraplatsen. Kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 6 Sanda Love
Spets efter 500m: 4 Star Costashorta
Skrällen: 8 Sebastian Journey
Ranking: A 6 B 10,5,4,9,8,1 C 3,2,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 3 Valnes Ior som var mycket duktig näst senast när han via 14,5 sista varvet fångade in Ace To Play fram till seger. Gången efter det så fick han en strulig resa bakom en trött häst och fick avancera i vida spår under slutrundan men gjorde det ändå bra som nådde tredjeplatsen bakom vinnande Giordano Soa. Distansen var i kortaste laget då men nu är det medeldistans igen och här tror jag att Rickard Svanstedt som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här men han är bra nog att han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 14 Solkattens Chiron som inte har någon vidare rad nu vara tänkbar. Han har varit ute mot tuffare motstånd än det här och med ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro så kan han vara långt framme här om Jorma Kontio kan servera honom en bra löpning, 15 Guiseppe Boko har inte vunnit på länge men om Björn Goop som får chansen i sulkyn den här gången kan bli fint framdragen under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Valnes Ior
Spets efter 500m: 3 Valnes Ior
Skrällen: 15 Guiseppe Boko
Ranking: A 3 B 14,15,7,4,10,2,8 C 6,12,13,1,9,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat två hästar, 6 Vainqueur R.P. tog näst senast sin första seger i regi Björn Goop. Han kördes då till ledningen och gick undan till en lätt seger före Vienvia Font och Speedy Face. Gången efter det så var det Gulddivisionen på V75 och han höll då ledningen från sitt innerspår men han hade inget svar när Volnik Du Kras kom flygandes över upploppet utan han fick nöja sig med andraplatsen. Här tror jag att Björn Goop kan trycka sig till spets i ett tidigt skede och skulle han få trolla bort en del av loppet i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 1 M.T.Joinville var inte som bäst senast men han är van vid att möta tufft motstånd och han kan bättre än senast så om inte innerspåret ställer till bekymmer här så kan han utmana om en framskjuten placering, vid ytterligare gardering kan 8 Lucifer Lane som spurtade piggt bakom Policy Of Truth senast vara tänkbar. Han är ännu segerlös i år men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Vainqueur R.P.
Spets efter 500m: 6 Vainqueur R.P.
Skrällen: 1 M.T.Joinville
Ranking: A 6,1 B 8,5 C 7,2,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Treåringslopp över 2100 meter och jag har streckat två hästar, 10 Mr Alabama gjorde bort sig med galopp kort efter start senast men gången innan det så hängde han på bra till tredjeplatsen bakom vinnande Ecurie D. Kan Örjan Kihlström hålla honom i rätt gångart här och om han kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för karriärens första seger, 3 Kings Of Everything vann senast trots en tuff resa sista varvet. Efter den insatsen så har han varit struken för en halsinfektion och han har varit borta två månader från tävlingsbanorna. Claes Svensson tror att han kan öppna rätt så vettigt och skulle han lyckas sno åt sig ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 5 Gwaii Haanas som har gjort två starter på svensk mark tidigare vara tänkbar. Han vann i debuten och gången efter det så stumnade han i sista sväng och fick nöja sig med andraplatsen bakom en överlägsen Djokovic. Med en fin resa här så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 10 Mr Alabama
Spets efter 500m: 3 King Of Everything
Skrällen: 1 Condior
Ranking: A 10,3 B 5,11,1,6,8 C 7,9,2,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Park View är en segervan häst som har vunnit 6 av årets 10 tidigare starter. Kan Björn Goop som kör hästen nu hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 9 Betting Gangster var ute i ett uttagningslopp till Derbyt senast och fick då trava större delen av slutvarvet i tredjespår och fick nöja sig med tredjeplatsen där. Skulle det stämma lite med ryggarna så kan han smyga med här och då kan han göra sig gällande över upploppet, 8 Evaluate serverades ett bra lopp senast och avslutade klart bra till seger. Här är utgångsläget mindre bra men han är snabb ut så jag tror att Stefan Melander söker sig framåt omgående och även om det kanske inte blir någon ledning så kan han duga en bit mot det här gänget från dödens, 4 Classichap skrällde rejält när han vann från spets under Hugo Åbergs kvällen på Jägersro i slutet av juli. Gången efter det så fastnade han invändigt med mycket sparat i ett lopp som Food Money vann. Från ett fint utgångsläge här är det inte omöjligt att Torbjörn Jansson kan hitta till ledningen smärtfritt och skulle så bli fallet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 11 Park View
Spets efter 500m: 4 Classichap
Skrällen: 4 Classichap
Ranking: A 11 B 9,8,4,10,5,2,7 C 6,1,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2100 meter och jag har streckat alla femton hästarna, 2 Jinx'Em har tagit en seger i karriären tidigare som togs från ledningen för fyra starter sedan. Han visade gryende form med en andraplats i ett lopp som vanns av Mister Lee senast och här tror jag att Magnus Jakobsson som kör hästen är ute ute efter ledningen och om han skulle komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Eventuellt barfota runt om nu är en fördel, 10 Kitsune tog första segern i karriären för tre starter sedan och avslutade starkt som tvåa näst senast. Kan Carl Johan Jepson komma vettigt på det här så biter hennes avslutning bra och hon ska räknas tidigt här, 6 Raj's Oh Lord kommer med två raka segrar som är tagna i lite enklare gäng. Mikael J Andersson brukar vara offensiv så det är inte omöjligt att han trycker upp tempot utvändigt om tipsettan och det kan öppna upp för de mindre betrodda hästarna men om han skulle få ta över ledningen utan någon större strid så kan han ta en ny seger här, 12 Zeus Dipa är inte att lita på men när han nu återkommer efter ett par månaders frånvaro så tror jag att Robert Bergh har ställt hästen i bra ordning och som jag tidigare nämnt så brukar Per Lennartsson fungera väl på Robert Bergh tränat och löser det sig med positionerna nu så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 2 Jinx'Em
Spets efter 500m: 2 Jinx'Em
Skrällen: 7 Roc Star Joli
Ranking: A 2,10 B 6,12,7,5,4,1,9,3 C 13,8,15,14,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.10
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
17:30  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.09
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 864 kr - DrTrav
16:55  DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming