V64 torsdag 14/02

Publicerad på 14 Feb 2019 - 14:27

DrTrav

DrTrav

14 Feb 2019 - 14:27

Det är V64 tävlingar ifrån Åby ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 9 Viking's Topline som kommer från en seger efter en speeduppgörelse till slut via 11,8 sista 800 meterna och i ett litet fält här så tror jag att Anders Svanstedt är offensiv och söker sig framåt i ett tidigt skede om tempot bedarrar där framme och jag tror han plockar ner sitt motstånd från dödens om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 3 Global Writer som vann från ledningen för tre starter sedan och vid starten efter det så spurtade han vasst bakom vinnande Sobel Photo. Här tror jag att det kan bli tidig ledning och även om han har varit struken inför det här loppet så tror jag han är redo då Johan Untersteiner väljer att anmäla honom hit och om han skulle få bestämma i ledningen så tror jag han blir svårslagen men han kan vinna från vinnarhålet med om skulle bli av med ledningen.

V64-1 3,4,7
V64-2 1,2,3,6
V64-3 9 Viking's Topline
V64-4 Alla
V64-5 2,4,5,6,7,10,13
V64-6 3 Global Writer

1008 rader x 1 = 1008 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 6,10
DD2: 3 Global Writer
2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Callmeawinner hade två raka spetssegrar innan hon hamnade i dåliga ryggar och fick för långt fram i ett V75 lopp som vanns av Okaloosa Bell senast men hon är kvick ut och jag tror att Thomas Uhrberg laddar mot spets här och skulle hon komma till ledningen smärtfritt är mycket vunnet här och hon ska räknas tidigt, 3 Kiss My Lips H.C. skrällde rejält när hon vann från rygg ledaren via 11,6 sista 800 meterna näst senast men gången efter det så slutade det i en galopp fast det tog Christoffer Eriksson helt och hållet på sig och från ett bra utgångsläge nu så sitter Johan Untersteiner som får chansen här bra på det direkt och kan bli att räkna med här, 4 A La Partenza var klart uppåt vid vinsten på Mantorp senast och mot det här gänget så kan hon sluta i den främre träffen om Peter Zadel kan servera henne en bra löpning.

Min Vinnare: 7 Callmeawinner
Spets efter 500m: 7 Callmeawinner
Skrällen: 4 A La Partenza
Ranking: A 7 B 3,4,1,6,2 C 5,8,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Far From Over fullföljde godkänt till andraplatsen i ett lopp som Typhoon Face vann senast och det var ett steg i rätt riktning då hon mestadels ägnat sig åt galopper tidigare men om hon kan hålla ordning på benen här så kan det vara läge för karriärens första vinst, 6 Legacy H.H. gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och kördes då till spets efter 450 meter och fick sedan bestämma och segern blev lätt och från springspåret här så tror jag att Carl Johan Jepson är ute efter ledningen och skulle hon komma till spets utan att det kostar för mycket kraft så kan hon leda loppet länge och kan vara med i segerstriden här, 2 Bowling El Mar kunde inte utmana Legacy H.H. när de möttes för ett par veckor sedan men hon har efter det mötet gjort ytterligare en start och fick då ett fint lopp och hon avgjorde enkelt över upploppet på en smetig bana då och här sitter hon bra till direkt och ska räknas tidigt, 1 Petruska hakade på hyggligt i sin hittills ända start i Sverige senast och nu är läget perfekt och hon kan få en fin resa på innerspår och kan då bli farlig via open stretchen den sista biten.

Min Vinnare: 3 Far From Over
Spets efter 500m: 6 Legacy H.H.
Skrällen: 1 Petruska
Ranking: A 3,6 B 2,1 C 8,4,5,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Viking's Topline som kommer från en seger efter en speeduppgörelse till slut via 11,8 sista 800 meterna och i ett litet fält här så tror jag att Anders Svanstedt är offensiv och söker sig framåt i ett tidigt skede och jag tror han plockar ner sitt motstånd från dödens om det skulle behövas. Det blir vanlig vagn samt ett öppet huvudlag och rycktussar precis som senast meddelar man från stallet, vid gardering kan 5 Quattro Töll som är van vid att tävla på V75 och kan bättre än vad han visade senast. Han är kvick ut och jag tror att Thomas Uhrberg är ute efter ledningen här och från den positionen så kan han leda loppet länge, men jag håller min spik som strået vassare och tror inte han håller undan, 8 Powerful Teemer galopperade bort en framskjuten placering senast fast felfri nu så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Viking's Topline
Spets efter 500m: 5 Quattro Töll
Skrällen: 8 Powerful Teemer
Ranking: A 9 B 5,8,2,3,7 C 6,1,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 2 Key West Snapper är inte så snabb ut så kort distans är inte optimalt, men det är en bra häst för klassen och härifrån bör han ändå hamna hyggligt till. Första gången med urryckare är intressant nu, 6 Peck fick bestämma i spets senast och höll då godkänt till andraplatsen bakom vinnande Alsterups Tore och med lopp i kroppen nu så tror jag att Adrian Kolgjini är ute efter ledningen på nytt och skulle han komma till spets smärtfritt så kan det räcka en bit här, 3 Barry B. har galopperat i fyra av de fem senaste starterna men den femte gången skötte han sig och då blev det seger och felfri nu så kan han duga mot det här motståndet, 10 G.K.Trixy har ännu ingen seger men gick ett bra slutvarv senast och det kan vara dags att spräcka segernollan nu och om det blir bra tempo på loppet så kan hon blanda sig i segerstriden här, 7 Dreamboy A.F. vann ett billigt lopp näst senast och om Thomas Dalborg som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 2 Key West Snapper
Spets efter 500m: 6 Peck
Skrällen: 5 Rockabilly Rebel
Ranking: A 2,6,3 B 10,7,1,5,9,4 C 8,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar, 6 Milles Fighter har travat i ledningen i de två senaste loppen, vilket resulterat i en tredjeplats och en seger och med dokumenterad form så kan han bli farlig här om Thomas Dalborg kan servera hästen en bra löpning och han ska räknas tidigt här, 10 Burning Man höll bra som trea från dödens senast, men har varit borta i ett par månader efter den insatsen och kanske behöver loppet för att vara som allra bäst fast från springspår på tillägg här så kan han få en bra start och med de rätta ryggarna under slutvarvet här så kan det bli en framskjuten placering, 2 Kennedy har fart i massor och är obesegrad felfri men är väldigt galoppbenägen och är inte att lita men om han skulle sköta sig nu så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 7 Gentleman höll mest farten i ett lopp över aktuell distans näst senast och gången efter det var han godkänd från spets och om Jeppe Juel kan slinka ner i en vettig position så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Milles Fighter
Spets efter 500m: 2 Kennedy
Skrällen: 5 Espoir De Ginai
Ranking: A 6,10 B 2,7,4,5,13,9,8,11 C 1,3,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Global Writer som vann från ledningen för tre starter sedan och vid starten efter det så spurtade han vasst bakom vinnande Sobel Photo. Här tror jag att det kan bli tidig ledning och även om han har varit struken inför det här loppet så tror jag han är redo då Johan Untersteiner väljer att anmäla honom hit och om han skulle få bestämma i ledningen så tror jag han blir svårslagen men han kan vinna från vinnarhålet med om skulle bli av med ledningen, vid gardering kan 10 Shutupandscratchme som är bättre än raden och gjorde en bra upphämtning efter galopp senast vara tänkbar här om det skulle bli bra tempo på loppet, 6 Raja Piraya har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten och om Robert Bergh kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 3 Global Writer
Spets efter 500m: 3 Global Writer
Skrällen: 12 Big Farmer
Ranking: A 3 B 10,6,12,8,9,1 C 7,4,2,11,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto