V64 torsdag 14/03

Publicerad på 14 Mar 2019 - 15:03

DrTrav

DrTrav

14 Mar 2019 - 15:03

Det är V64 tävlingar ifrån Åby ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 3 Making Love som kommer med två raka segrar. Näst senast vann han ett sprinterlopp efter att ha tagit över ledningen med varvet kvar och sedan gick han undan lätt till en säker seger. Gången efter var det ett stayerlopp som gällde och även där kördes han till spets mitt i loppet och vann då från den positionen. Här tror jag att Stefan Söderkvist som kör hästen kan komma till ledningen smärtfritt och sedan så blir han mycket svårslagen här. Det blir troligen barfota runt om precis som vid vinsten senast.

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 5 Hairos F.Boko som nu gör en mycket intressant debut i ny regi för Peter Untersteiner. Här tror jag att han avancerar framåt mot ledningen i ett tidigt skede och skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag att han blir svårslagen här men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det inte skulle bli spets.

V64-1 3 Making Love
V64-2 5,9,10
V64-3 Alla
V64-4 5 Hairos F.Boko
V64-5 3,4,5,9
V64-6 5,6,9,10

528 rader x 1 = 528 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3,4,5,9
DD2: 10 Cash Simoni
4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Making Love som kommer med två raka segrar. Näst senast vann han ett sprinterlopp efter att ha tagit över ledningen med varvet kvar och sedan gick han undan lätt till en säker seger. Gången efter var det ett stayerlopp som gällde och även där kördes han till spets mitt i loppet och vann då från den positionen. Här tror jag att Stefan Söderkvist som kör hästen kan komma till ledningen smärtfritt och sedan så blir han mycket svårslagen här. Det blir troligen barfota runt om precis som vid vinsten senast, vid gardering kan 7 Sun Esterel som vann senast fast det var första vinsten på länge vara tänkbar men om Flemming Jensen som kör hästen kan servera hästen en bra löpning så kan han avsluta vasst men får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 3 Making Love
Spets efter 500m: 3 Making Love
Skrällen: 7 Sun Esterel
Ranking: A 3 B 7,5,2,4 C 1,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Backup D.K. har gjort två bra lopp för Flemming Jensen och kommer allt närmare sin första seger i dennes regi. Senast gick han bra till slut men nådde inte vinnande Bjarne B.P. utan fick nöja sig med andraplatsen. Nu är det tuffare emot men på de 14-tider han har gått så borde det kunna räcka en bit här. Det blir barfota runt om och är Flemming Jensens bästa chans i omgången, 5 Global Writer avslutade starkt via 13,2 sista 800 meterna fram till tredjeplatsen bakom vinnande Iwan Boko senast från ett svårt läge men nu är utgångsläget bättre och med en liknande avslutning som senast så kan det bli en framskjuten placering här, 9 Leo Leo fick bestämma i ledningen i årsdebuten och skulle kanske ha hållit undan för att få överbetyg men med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad den här gången och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan servera hästen en fin resa så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 10 Backup D.K.
Spets efter 500m: 4 Palais Bourbon
Skrällen: 2 Mr Rapide
Ranking: A 10 B 5,9,4 C 7,2,8,1,3
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-3
Knutsson Rising Star Cup - Lärlings- & Ungdomsserie 2019 - omgång 3 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 9 Amphibian Madness var ute i ett tufft stolopp på V75 senast och fastnade då med krafter kvar bakom hästar. Hon är speedig och med rätt resa här så kan hon bli farlig över upploppet, 7 Day Sun Dream har inte vunnit lopp på nästan två år, men i årsdebuten senast var han bra som tvåa bakom en överlägsen Staro Leonardo och med det loppet i kroppen nu så kan han ha gått framåt till den här starten och om Henna Halme som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Absolut Gehör öppnade snabba 08,5 första 500 meterna i ett sprinterlopp på Jägersro senast. Från ett bra utgångsläge här så är det spetsläge på nytt och om hon kan hålla sig lugnare den här gången så kan hon leda loppet länge. Det blir bike och helstängt huvudlag igen samt barfota runt om nu, 10 Magic Happens återkommer efter en paus nu och kan behöva loppet men tillhör de bättre hästarna i fältet och har vunnit med Jonna Jinesjö i sulkyn tidigare så om det klaffar med positionerna här så kan det räcka en bit.

Min Vinnare: 9 Amphibian Madness
Spets efter 500m: 2 Absolut Gehör
Skrällen: 12 Yippie Chic
Ranking: A 9,7 B 2,10,4,8,12,6,1 C 3,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Hairos F.Boko som övertygade vid spetssegern näst senast och gör nu en mycket intressant debut i ny regi för Peter Untersteiner. Här tror jag att han avancerar framåt mot ledningen i ett tidigt skede och skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag att han blir svårslagen här men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det inte skulle bli spets. Det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet, vid gardering kan 4 Peck som näst senast tog ledningen och höll bra som tvåa vara tänkbar men gången efter det så gjorde han bort sig med en tidig galopp fast felfri nu så kan det räcka en bit här, 2 Call The Shots blev alldeles för pigg i ledningen senast så den starten kan vi glömma men från ett bra spår här så sitter hon bra till direkt och kan då sluta i den främre träffen om hon skulle hålla sig lugnare.

Min Vinnare: 5 Hairos F.Boko
Spets efter 500m: 5 Hairos F.Boko
Skrällen: 4 Peck
Ranking: A 5 B 4,2,3,9,12,7,1 C 10,6,8,11
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Vanyar Pil Han var väldigt bra när Conrad Lugauer körde honom till seger för tre starter sedan och han är stabil och klarar normalt sett spår fem i volten, men det blir kanske ingen snabb start men den långa distansen klarar han och han ska räknas tidigt här, 9 El Cantante gjorde sin första start på nästan ett och ett halvt år senast och med tanke på det höll han fullt godkänt från ledningen. Han bör vara rejält framflyttad med det loppet i kroppen och om Mikael J Andersson kan servera hästen en fin resa så kan det bli en framskjuten placering här, 3 Torpedo W.F. spurtade bra till andraplatsen senast och om Flemming Jensen kan komma iväg hyggligt så kanske han slinka ner i ett vettigt slagläge och kan då bli farlig över upploppet. Han är både snabb och stark och tanken är att det blir barfota runt om som senast meddelar man från stallet, 4 Ibelieveinamerica gick senast fullt godkänt som sexa efter en tidig galopp i ett rätt tufft stayerlopp som vanns av Panamera, men gången innan det så övertygade han vid vinst på en krävande bana. Skulle han komma iväg hyggligt från ett snävt spår i volten här så kan det bli en hyfsad position och den långa distansen får ses som en fördel och han kan vara långt framme här.

Min Vinnare: 5 Vanyar Pil
Spets efter 500m: 6 Västerbochecklight
Skrällen: 10 Spot Bi
Ranking: A 5,9 B 3,4,10,2,6 C 8,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Cash Simoni svek som betrodd när han äntligen gick ned i klass i årsdebuten senast men med lopp i kroppen nu så kan han bli farlig över upploppet om Carl Johan Jepson som kör hästen kan servera honom en fin resa och han ska räknas tidigt här, 6 Calypso Am återkom senast efter uppehåll och höll starkt som fyra från positionen utvändigt om ledaren och om Stefan Söderkvist kan undvika dödens den här gången och kanske kan nå ledningen istället så kan han blanda sig i segerstriden här. Det blir aluminiumskor med grepp bak och järnskor med sula fram meddelar Admir Zukanovic, 9 Evan Williams Sisu gick okej utan att vara som allra bäst senast, men han behövde nog loppet i kroppen och ska normalt sett vara vassare den här gången och om det löser sig med positionerna så kan det bli en framskjuten placering här. Eventuellt så blir det barfota fram den här gången rapporterar Bo Falsig, 5 Dynamit Life har inte startat på ett tag men är rätt snabb ut och kan få en bra resa i vinnarhålet och kan då avsluta bra via open stretchen till slut och kan vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Cash Simoni
Spets efter 500m: 6 Calypso Am
Skrällen: 5 Dynamit Life
Ranking: A 10 B 6,9,5,4,3 C 7,1,2
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto