V64 torsdag 18/07

Publicerad på 18 Jul 2019 - 15:29

DrTrav

DrTrav

18 Jul 2019 - 15:29

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bergsåker. Det är bra klass på loppen och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 2 Attraversiamo som har radat upp bra prestationer en längre tid. Han synade dödens dryga varvet från mål senast och vann sedan på svenskt rekord och det var en imponerande insats. Allt verkar bra efter den senaste starten och han kommer att gå barfota fram för första gången meddelar man från stall Svante Båth. Från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att han tar en ny seger oavsett om han kan få ta över ledningen eller om han skulle få trava i dödens på nytt.

V64-1 1,2,5,6,8
V64-2 1,2,4,5,6,11
V64-3 2 Attraversiamo
V64-4 5,6,8,9,10
V64-5 5,10
V64-6 3,11

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 5,10
DD2: 11 Acciaio

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Norrländskt Varmblodsmästerskap över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 6 In Vain Sund avslutade bra och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Ajlexes Cubano senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om Örjan Kihlström kan servera honom en bra löpning så kan han vara långt framme här, 1 The Last Ticket öppnade vasst i finalen av Energima Cup under Oslo Grand Prix dagen på Bjerke näst senast men hamnade trots det i dödens och från den positionen så plockade han ner den ledande Donatomite men åkte dit mot Gigant Invalley som fick luckan från vinnarhålet. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning på innerspåret här och med en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten, 8 Muscle Hustle har varit en stor besvikelse i år men Robert Bergh har väldigt fin form på stallet och i detta lilla fältet med endast sju motståndare tror jag att han är offensiv och då kan det bli ledningen i ett tidigt skede och om han skulle komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 6 In Vain Sund
Spets efter 500m: 8 Muscle Hustle
Skrällen: 5 Shocking Superman
Ranking: A 6,1 B 8,5,2 C 7,4,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Uttagningslopp till Dam-SM över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Everest Sisu avgjorde på ett bra vis från dödens senast. Här sitter han bra till omgående och även om han skulle få göra en del av jobbet utvändigt ledaren på nytt så ska han räknas tidigt här, 6 Sweet Eddie är härdad mot hårt motstånd på V75 och var mycket bra efter galopp för fyra starter sedan. Han agerar lite ojämnt men om Lisa Gilljam som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för årets första seger, 11 Caligula är en sjuårig valack som endast har gjort 11 starter hittills men han har bara missat topp tre vid ett tillfälle. Nu återkommer han efter lång frånvaro från ett risigt utgångsläge men om Susanne H Osterling som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 4 Tottenham fullföljde bra till andraplatsen bakom vinnande Digital Science senast. Han kan öppna rätt så vettigt och om Frida Lejonclou som sitter upp bakom hästen kan hitta till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 2 Everest Sisu
Spets efter 500m: 4 Tottenham
Skrällen: 1 Balotelli Crown
Ranking: A 2 B 6,11,4,5,1 C 3,9,7,8,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Norrlands Grand Prix, Final - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Attraversiamo som har radat upp bra prestationer en längre tid. Han synade dödens dryga varvet från mål senast och vann sedan på svenskt rekord och det var en imponerande insats. Allt verkar bra efter den senaste starten och han kommer att gå barfota fram för första gången meddelar man från stall Svante Båth. Från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att han tar en ny seger oavsett om han kan få ta över ledningen eller om han skulle få trava i dödens på nytt, vid gardering kan 3 Zephyr Kronos som fick bestämma i ledningen vid vinsten i Boden näst senast vara tänkbar. Gången efter det så var han ute i försöket till SprinterMästaren och då blev det galopp direkt men felfri här så kanske det kan bli ledningen och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme här men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 2 Attraversiamo
Spets efter 500m: 3 Zephyr Kronos
Skrällen: 4 Hill Street
Ranking: A 2 B 3,4 C 1,8,7,5,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Norrlands Elitserie, Försök - Stolopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Hot Chocolate gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Sweet On You för tre starter sedan men efter det så har hon inte fått det att stämma men om Fredrik Wallin som kör hästen skulle få smyga med i ryggar och spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och hon ska räknas tidigt här, 9 Fröken Sting fastnade med sparade krafter näst senast och från springspår på tillägg här så kan hon få en bra start och om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon göra sig gällande här. Örjan Kihlström upp nu är intressant, 8 Belle Godiva var duktig vid vinsten för tre starter sedan när hon plockade ner sitt motstånd från dödens. Hon är kapabel för klassen men hon är inte att lita på fast felfri här så kan hon blanda sig i segerstriden om Ulf Ohlsson kan servera henne ett bra lopp. Eventuellt barfota fram kan vara intressant, 10 Islamorada fick aldrig chansen senast men om Rikard N Skoglund kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan hon vara långt framme nu.

Min Vinnare: 5 Hot Chocolate
Spets efter 500m: 1 Whitsun Eve
Skrällen: 6 Quantum Estelle
Ranking: A 5,9 B 8,10,6,12,13,14 C 7,11,1,2,3,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Sicaria höll godkänt till en tredjeplats från dödens senast även om hon inte var som bäst då hon hade en del aktionsproblem under vägen. Hon kan öppna rätt så vettigt och skulle Erik Adielsson som kör hästen nå spets utan någon större strid så är mycket vunnet och hon ska räknas tidigt här. Barfota runt om precis som senast meddelar Svante Båth, 10 Flavienne Lascaux var överlägsen vid två raka segrar från ledningen innan hon startade i Eskilstuna senast och då blev det en galopp under vägen och hon fick nöja sig en åttondeplats efter att hon tröttande tidigt. Felfri här så kan hon bli farlig under slutrundan om Jorma Kontio kan servera henne en bra löpning, vid ytterligare gardering kan 8 Imilie Boko som är kapabel men hon är inte att lita på vara tänkbar. Nu återkommer hon efter en paus och har fått ett risigt utgångsläge men om Mattias Djuse som sitter upp bakom hästen kan ramla ner i ett vettigt slagläge så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Sicaria
Spets efter 500m: 5 Sicaria
Skrällen: 3 Elevenafterone
Ranking: A 5,10 B 8,4,3,7,12 C 2,11,6,9,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Norrlands Elitserie, Final - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 11 Acciaio har gjort det bra i sina fyra tidigare starter på svensk mark. Vid andraplatsen senast så drog han på i ledningen och blev avslagen på linjen av Click Bait. Här fick han ett risigt läge men trots det ska han räknas tidigt här och om Alessandro Gocciadoro som kör hästen kan servera honom en bra löpning och det blir överpace på loppet, 3 Power har vunnit hälften av sina åtta starter hittills. Han fick trava i dödens i uttagningsloppet till E3 näst senast och det blev för tufft. Gången efter det så plockade han ner sitt motstånd via 11 tempo sista varvet och från ett bra utgångsläge här så kan han göra sig gällande på nytt även om det finns risk för dödens här, vid ytterligare gardering kan 2 Global Adventure som har läge för ledningen här vara tänkbar. Från den positionen så har han sex segrar på sex starter men det kan bli ett uppskruvat tempo på tillställningen och då tror jag inte han räcker till vinst här.

Min Vinnare: 11 Acciaio
Spets efter 500m: 2 Global Adventure
Skrällen: 7 Pretty Boy Floyd
Ranking: A 11 B 3,2,7,8,1 C 5,9,4,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto