V64 torsdag 25/07

Publicerad på 25 Jul 2019 - 15:56

DrTrav

DrTrav

25 Jul 2019 - 15:56

Det är V64 tävlingar ifrån Boden ikväll när kuskmatchen Björnkampen ska avgöras och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 5 Mindyourvalue W.F. som gick mycket bra som tvåa bakom vinnande Sorbet i Gulddivisionen på Gävle i maj men efter det har han inte riktigt fått till det men han har varit ute mot stenhårt motstånd och det här gänget ska han ha bra chans att besegra. Här tror jag att Ove A Lindqvist som ersätter Robert Bergh i sulkyn sänder framåt i ett tidigt skede och dödens är inga problem då han är stark och jag tror han blir svår att stå emot över upploppet här.

V64-1 3,4,6,7,8,11
V64-2 6,11
V64-3 5 Mindyourvalue W.F.
V64-4 1,4
V64-5 3,5,9,10
V64-6 2,3,4,9,13,14

576 rader x 1 = 576 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3 Hochthereitis Sox
DD2: 2,3,4,9,13,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Björnkampen över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 11 Kentucky vann näst senast efter ett starkt slutvarv och gången efter det så fastnade han med sparade krafter. Här har han bakspår över kort distans men om det blir bra tempo på tillställningen och Jorma Kontio kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här, 8 Callipygian är obesegrad efter två starter i finsk regi. Här är utgångsläget inte bra men han är snabb från början och om Mika Forss som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så det bli en framskjuten placering på nytt, 3 Mr Sånna kommer från en spetsseger och här tror jag att Ove A Lindqvist som kör hästen skickar honom till ledningen på nytt och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till en ny seger, 7 Abrystir tog två raka segrar på aktuell bana i början av maj men har efter det inte riktigt fått till det men om det skulle lösa sig med positionerna här så kan det vara en trevlig skräll som inte är streckad på så många procent.

Min Vinnare: 11 Kentucky
Spets efter 500m: 3 Mr Sånna
Skrällen: 7 Abrystir
Ranking: A 11,8 B 3,7,4,6,5,9,1,2 C 10,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Björnkampen - Kallblodslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Guli Vinn vann senast han startade i Boden i april för fyra starter sedan. Senast tog han hand om ledningen och trots att han fick utstå bra press under vägen så höll han undan till seger. Han är jämn och säker och Emilia Leo upp för första gången nu är intressant och om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan det bli en framskjuten placering på nytt. Barfota fram den här gången istället för skor runt om som senast meddelar Mats Gällerstedt, 11 Blixten E.S. gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom tipsettan senast. Nu förstärker Mika Forss i sulkyn och med en bra rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 9 Gullpål som var duktig vid skrällseger senast vara tänkbar om Ove A Lindqvist kan servera honom en bra löpning.

Min Vinnare: 6 Guli Vinn
Spets efter 500m: 2 Skafferbest
Skrällen: 11 Blixten E.S.
Ranking: A 6,11 B 9,4,8,3,2,10,12 C 1,5,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 MIndyourvalue W.F. som gick mycket bra som tvåa bakom vinnande Sorbet i Gulddivisionen på Gävle i maj men efter det har han inte riktigt fått till det men han har varit ute mot stenhårt motstånd och det här gänget ska han ha bra chans att besegra. Här tror jag att Ove A Lindqvist som ersätter Robert Bergh i sulkyn sänder framåt i ett tidigt skede och dödens är inga problem då han är stark och jag tror han blir svår att stå emot över upploppet här, vid gardering kan 4 Magnifik Brodde som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast vara tänkbar och han gjorde det bra som tvåa då. Med det loppet i kroppen och spetsläge här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Callela Leonard har inte visat något extra på sistone men det är ett litet fält här och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Mindyourvalue W.F.
Spets efter 500m: 4 Magnifik Brodde
Skrällen: 8 Callela Leonard
Ranking: A 5 B 4,8,2 C 1,3,6,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Björnkampen över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Moogie har gjort tre starter i år med två segrar och en andraplats som resultat. Senast så vann hon på 15,1 över medeldistans trots att hon fick göra mycket av jobbet under slutrundan. Hon är inte så startsnabb men från ett bra spår här så sitter hon fint till omgående och hon ska räknas tidigt här, 1 National Knight kommer med god form och från innerspåret här så kan han få en bra löpning och skulle det lösa sig med en lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden fast det är inte heller otänkbart att Jorma Kontio som kör hästen kan hitta ut i andraspår i ett tidigt skede för att vara först framme för att få ta över ledningen och skulle han komma till spets så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, vid ytterligare gardering kan 11 Yoshi Ness som höll bra till andraplatsen bakom tipsettan senast vara tänkbar. Med en bra rygg att gå i under slutrundan här så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Moogie
Spets efter 500m: 1 National Knight
Skrällen: 11 Yoshi Ness
Ranking: A 4,1 B 11,5,10,12,3,9,2 C 7,8,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Björnkampen över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Hochthereitis Sox gjorde debut i ny regi för Petri Salmela senast och var mycket bra som tvåa bakom vinnande Don Draper då. Från ett bra spår här så sitter han bra till direkt och han borde gått framåt en del med det loppet i kroppen och han ska räknas tidigt. Det blir helstängt huvudlag samt jänkarvagn och barfota runt om, säger Petri Salmela, 5 Rally Funny har noterat blygsamma placeringar i sina senaste starter fast han har bättre form än så. Han avslutade mycket vasst till fjärdeplatsen bakom vinnande Orkide C.D. senast och om Jorma Kontio som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här, 10 Jazza Håleryd gjorde det bra när hon vann både försök och final i Lycksele näst senast. Gången efter det så fick hon trava i dödens och fick då nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Orkide C.D. Här har hon bakspår men om John Östman som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten, 9 Mellby Emeralds har två vinster och en tredjeplats på de tre senaste starterna och nu får Torbjörn Jansson chansen i vagnen istället för tränaren själv och löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Hochthereitis Sox
Spets efter 500m: 4 Orkide C.D.
Skrällen: 8 Marciano
Ranking: A 3 B 5,10,9,4,8 C 6,1,2,7,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Electric Eye Am vann med krafter kvar från ledningen i Finland för tre starter sedan. Gången efter det slutade det med en galopp innan han senast satt fast med alla krafter kvar i vinnarhålet. Nu är distansen ny men John Östman tror att det ska fungera bra och här sitter han bra till omgående och han ska räknas tidigt här, 4 Medd vann säkert från ledningen senast men från spår fyra i volten här så kan det vara svårt att åter hitta till spets men om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då göra sig gällande här, 13 B.W.L.Ruthless vann väldigt enkelt från ledningen senast men här är det helt andra förutsättningar med bakspår och tillägg. Med en bra rygg att gå i under slutrundan här och överpace på loppet så fäller han många hästar till slut, 3 Fairstorm kan öppna rätt så vettigt i volten och jag tror att han travar i antingen ledningen eller i vinnarhålet och med en fin resa här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad. Barfota runt om som tidigare meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 2 Electric Eye Am
Spets efter 500m: 3 Fairstorm
Skrällen: 3 Fairstorm
Ranking: A 2,4 B 13,3,14,9,10,6,1,11,12 C 7,8,5,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto