DrTrav

V64 torsdag 30/05

29 Maj 2019 - 16:23

Det är Gentlemannadagen på Jägersro med V64 tävlingar denna Kristi himmelsfärdsdag. Här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 4 Barack La Marc som trivs väldigt bra i montédisciplinen vilket 12 vinster på 22 starter under sadel visar. Senast slutade det med galopp men då var det voltstart och nu är det autostart istället. Han gick felfritt i fyra omstarter, men galopperade i den femte och giltiga senast fast han reparerade den galoppen starkt via 15,5 sista 1900 meterna till andraplatsen bakom vinnande Ecupos Ahla. Felfri nu så tror jag att Sofia Adolfsson som sitter på ryggen kan ge hästen en bra löpning och då tror jag att han blir svår att stå emot här.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 4 Inazawa Smart som har har gjort det väldigt bra i fyra starter för Joakim Lövgren. Hon blev överflygad 750 meter från mål senast, men kom tillbaka på mycket bra vis och plockade ner ledaren den sista biten. Gången innan det så gjorde hon en bra insats från fjärde par utvändigt när hon avslutade 12,5 sista 800 meterna och nådde andraplatsen bakom vinnande Alhambra. Här tror jag att Joakim Lövgren har ledningen i sikte och om hon skulle nå ledningen i ett tidigt skede så tror jag att hon blir svårslagen här.

V64-1 3,4,7
V64-2 4 Barack La Marc
V64-3 Alla
V64-4 3,8,9
V64-5 4 Inazawa Smart
V64-6 Alla

594 rader x 1 = 594 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 4 Inazawa Smart
DD2: 3,8

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Amatörlopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Burning Man orkade inte från dödens senast men gången före det var han överlägsen från spets över lång distans. Han är lite ojämn i sina prestationer men har han en bra dag så kan han öppna rätt bra och kommer han till ledningen och löper upp till sitt kunnande så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 3 Quite E.Wood har fungerat fint för Hanna Lähdekorpi som har två segrar på sex försök med hästen. Vid vinsten i senaste starten så kördes han till ledningen efter 700 meter och gick sedan undan till en säker seger. Från ett fint utgångsläge här så sitter han bra till direkt och kan bli att räkna med på nytt. Det blir barfota runt om precis som senast meddelar man från stallet, 7 Volver As har gjort två starter på svensk mark. I debuten höll han farten och kunde inte ta något i en snabb avslutning men gången efter det så var han överlägsen när han vann ett breddlopp efter att mestadels ha travat i dödens och om Niklas Lindblad som kör hästen här kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 4 Burning Man
Spets efter 500m: 4 Burning Man
Skrällen: 5 Jetset Onion
Ranking: A 4,3,7 B 1,2,5,10,12 C 8,9,6,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Amatörklubbens Jubileumsmonté över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Barack La Marc som trivs väldigt bra i montédisciplinen vilket 12 vinster på 22 starter under sadel visar. Senast slutade det med galopp men då var det voltstart och nu är det autostart istället. Han gick felfritt i fyra omstarter, men galopperade i den femte och giltiga fast han reparerade den galoppen starkt via 15,5 sista 1900 meterna till andraplatsen bakom vinnande Ecupos Ahla. Felfri nu så tror jag att Sofia Adolfsson som sitter på ryggen kan ge hästen en bra löpning och då tror jag att han blir svår att stå emot här, vid gardering kan 5 Balotelli som var tvåa i ett montélopp under Copenhagen Cup dagen på Charlottenlund senast vara tänkbar och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan bli att räkna med här om Trine Urth Pedersen som rider hästen kan ge honom en fin resa, 7 Fabriz Boko svarade för en positiv avslutning från kön bakom vinnande Enclave senast och med en liknande spurt så kan det räcka långt här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Barack La Marc
Spets efter 500m: 6 Harmon Boko
Skrällen: 6 Harmon Boko
Ranking: A 4 B 5,7,6,3,2 C 8,1,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Fyraåringslopp - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat alla sex hästarna, 3 Admirer gjorde comeback efter långt uppehåll senast och svarade för en väldigt stark insats när han vann lätt från ledningen. Han lär knappast vara sämre nu med det loppet i kroppen och felfri här så tror jag att Conrad Lugauer har ledningen i sikte och skulle han komma till täten utan någon större strid så är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här, 2 Maharanee Star är väldigt svår och har galopperat mycket men skulle hon sköta sig så finns det mycket fart i henne och då kan hon utmana om en framskjuten placering här, 6 Ivory Di Quattro galopperade från start näst senast men kom tillbaka och efter en bra avslutning via 13,2 sista 2000 meterna så var han först i mål. Detta följde han upp med en andraplats på Charlottenlund senast och med en liknande spurt som näst senast så kan det bli en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 3 Admirer
Spets efter 500m: 3 Admirer
Skrällen: 2 Maharanee Star
Ranking: A 3 B 2,6,5 C 1,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Cape Town vann på ett bra vis från spets senast och det är en väldigt fin häst som Conrad Lugauer håller högt. Bakspår över kort distans är alltid lite chansartat och det vill ju till att det löser sig lite på vägen men om han kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här. Det blir skor runt om igen meddelar man från stallet, 3 Carlos Stephanie avslutade bra till andraplatsen bakom tipsettan via 14,1 sista 800 meterna efter en invändig resa näst senast. Här har hon ett bättre utgångsläge än Cape Town och med en fin resa här så kan hon blanda sig i segerstriden, 8 M.T.Naomi gjorde första starten för Sören Norberg senast och kom då enkelt till spets men fick ge sig mot en bra Inazawa Smart då fast hon sänkte sitt rekord ett par sekunder. Hon är mycket kvick iväg och med hjälp av den vinklade vingen på Jägersro så kanske hon kan sno åt sig ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 9 Cape Town
Spets efter 500m: 8 M.T.Naomi
Skrällen: 3 Carlos Stephanie
Ranking: A 9 B 3,8,4,1,2,5 C 6,7,12,11,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Inazawa Smart som har har gjort det väldigt bra i fyra starter för Joakim Lövgren. Hon blev överflygad 750 meter från mål senast, men kom tillbaka på mycket bra vis och plockade ner ledaren den sista biten. Gången innan det så gjorde hon en bra insats från fjärde par utvändigt när hon avslutade 12,5 sista 800 meterna och nådde andraplatsen bakom vinnande Alhambra. Här tror jag att Joakim Lövgren har ledningen i sikte och om hon skulle nå täten i ett tidigt skede så tror jag att hon blir svårslagen här, vid gardering kan 1 Digital Data som var duktig vid vinsten senast som togs efter att han fick trava i dödens sista 1500 meterna vara tänkbar. Utgångsläget med innerspår här blev inte så bra då han inte kan utnyttja det men om Jörgen Sjunnesson som kör hästen skulle hitta ut i andraspår så kan han vara långt framme igen, 11 Zagarolo Jet har inte fungerat på slutet och har galopperat två gånger i rad men är behandlad efter senast. Här spåret tråkigt och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Inazawa Smart
Spets efter 500m: 4 Inazawa Smart
Skrällen: 11 Zagarolo Jet
Ranking: A 4 B 1,11,2,9,3,5,7,6 C 10,8,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 8 Wild Love avslutade bra via 10,5 sista 700 meterna i skymundan senast mot tufft motstånd och nådde femteplatsen då bakom vinnande Speedy Face. Här är utgångsläget besvärligt men om Stefan Persson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 3 Dream Lane var mycket bra vid vinsten senast när hon plockade ner sitt motstånd från dödens. Här tror jag att Thomas Uhrberg har siktet inställt på ledningen och skulle hon komma till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här,1 Inertial kommer med två raka andraplatser i raden. Utgångsläget blev perfekt då han kan öppna rätt bra bakom bilen och då kan det bli vinnarhålet här och med en lucka till slut så kan det räcka en bit här. Eventuellt kan det bli norskt huvudlag istället för öppet huvudlag meddelar Ola Karlsson, 7 Run Ceasar Run var hårt betrodd inom V75 spelet senast men fick tuff press i ledningen då och stumnade och det kan bli tufft att komma till spets här men om det blir bra tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 8 Wild Love
Spets efter 500m: 3 Dream Lane
Skrällen: 9 Bijou Bourbon H.M.
Ranking: A 8,3 B 1,7,9,2,5,10 C 4,11,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Kiel - Arminia Bielefeld
Fotboll - Bundesliga 2 - 2 asian hcp 0
1.80
15:30  Schalke - Werder Bremen
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
1.88
15:30  Mainz - Hoffenheim
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.83
17:05  Lopp 7: Vincero' Gar
Trav - Solvalla - Plats
2.25
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
18:30  Bayern München - Dusseldorf
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2,5
1.72
18:30  Bayern Munchen - Dusseldorf
Fotboll - Bundesliga - U 27,5 frisparkar
1.66
18:42  Harper Hanovers Vinnare
Trav - Solvalla lopp 11 - Moni Viking
2.25
13:30  Hamburger - Wiesbaden
Fotboll - 2. Bundesliga - 2 asian hcp +1,5
1.71
16:15  Lopp 4: Hell Bent For Am
Trav - Solvalla - Vinnare
2.40
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Tae Kwon Deo
9.00
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
18:00  Paderborn - Dortmund
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1,5
2.00
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93
  Rekatochklart Poolspel
15:29  Europatipset Tips Lördag 30/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:29  Europatipset Tips Lördag 30 maj
Insats: 432 kr - USandeback
15:29  Topptipset Tips Lördag 30 Maj
Insats: 54 kr - USandeback
15:30  Europatipset Tips 30/5 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 1125 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 200 kr - DrTrav
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 1050 kr - TravTipster
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 31/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming