DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Åby 27/11

26 November 2020 - 23:21

V65 på fredag hämtar vi från Åbytravet och värt att tänka på är att Open Stretch finns att utnyttja.

Jag spelar med två spikar i omgången. 10 Epos Östervang i den första avdelningen och 11 Global Beware i den tredje avdelningen

V65 Fredag Åby 27/11
v65-1 10 Epos Östervang
v65-2 3.4.5.7.8.9.10.15
v65-3 11 Global Beware
v65-4 7.12
v65-5 1.2.3.4.6.7.9.11
v65-6 2.3.5.8.9

640 rader x 1 krona = 640kr

Lunchdubbel

LD-1 3.7
LD-2 2.8.9

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 1640m Auto
2 Oliveira har en vettig uppgift här på pappret men det har inte sprudlat form om hästen i de senaste starterna även om kapaciteten är hög för ett lopp av den här kalibern. Man återgår till barfotabalansen nu vilket är en klar fördel och man trivs över distansen och taktiken lär vara solklar. Man kör till spets tidigt och försöker stanna där hela vägen in i mål och om man löper upp till sin kapacitet så kan det bli en svår nöt att knäcka.

Jag håller dock 10 Epos Östervang som en bättre häst här. Jag har följt hästen noga i Danmark och senast såg man otroligt fin ut i värmningen och svarade därefter för en toppinsats när man ledde från start till mål och vann med en längd mot duktiga favoriten Express A.P. Flemming brukar ha hästarna i ordning vilket man såg på v86 igår med suveräna vinnaren Eros Zola. Här Siktar man på att ta ryggen på startsnabba Oliviera och från positionen i rygg på ledaren har man toppchans att vinna via Open Stretch. När man har dokumenterad form så väljer jag att spika det danska ekipaget här.

Om man väljer att gardera loppet vidare så ska man tänka på 12 Big Top Lindy som har tävlat mot topphästar på slutet och säkerligen skaffat lite hårdhet. Senast hakade man på hygglig i lopp med hästar som Mister Hercules, Elegant Ima, Revelation med flera. Några sådana hästar finns inte i det här loppet men man är lite utlämnad från spår 12 på Åby men hittar man en vettig position ska man inte nonchaleras.

Min Vinnare: 10 Epos Östervang
Spets efter 500m: 2 Oliveira
Skrällen: 12 Big Top Lindy
Rankingen: A:10.2 B: 12.8.11.6.9 C:1.4.3.7

V65-2 2140m Auto
Ett öppet lopp som jag tycker är svårt att reda ut. 3 La Paradetta är dokumenterat startsnabb och lär sitta i ledningen initialt men man är nog trots allt bäst över kort distans och jag är inte alls säker på att man försvarar ledningen här.
Jag är inne på att 8 Master of Sea kommer att göra ett bra lopp här. Man har väl inte direkt glänst på slutet men är tidigare härdad i tuffa gäng och har vunnit på v76 så sent som i somras. Man har gått med skor och vanlig vagn på slutet men nu är man anmäld barfota runt om och med amerikansk bike. Man han har sin bästa bit tillslut och trivs med ryggresa så hittar man bara ner vettigt i andraspår så blir man farlig sista biten.

10 DoyouKnow är riktigt bra när den fungerar. Man gjorde det okej som tvåa i sin senaste start och för två starter sedan galopperade man men kom tillbaka starkt. Hästen lever på sin styrka främst och är inte rädd för att göra jobbet ute i spåren. Man har problem med aktionen emellanåt men om man har en bra dag blir jag inte förvånad om man rundar fältet
11 Aper Mede S.M är inte så tokig och debut i ny regi samt barfota för första gången skall ej nonchaleras.
O.M Escobar besitter viss fart och kan vara loppet skräll med rätt ryggresa, formen är ett frågetecken och man är något ojämn men man blixtrar till ibland och kan spurta ner många här.

Min Vinnare: 8 Master Of Sea
Spets efter 500m: 3 La Paradetta
Skrällen: 9 O.M Escobar
Rankingen: A:8.4.10 B:11.5.9.7.3.2.11 C:12.14.1

V65-3 2140m Auto

Här kommer min andra spik i omgången. Det känns som ett lågklassigt lopp det här och för mig är det lite utav av ett ”en eller alla” lopp. tycker ändå att 11 Global Beware har visat lite mer än övriga hästar här. Senast var man ursäktad efter en tung inledning och den starten är bara att glömma och innan dess har man varit fin vid två raka segrar. Jag tycker inte att motståndet skrämmer här även om det är orutinerade hästar och mycket kan hända så ska segerchanserna vara goda här och trots bakspåret tror jag att man är starkast den sista biten.

Utmanare:
Garderar man så känns 5 Västerbo Bankir som hetaste utmanaren. Hästen har ännu inte vunnit lopp men gjorde det bra senast när man var tvåa efter ett lopp utvändigt ledaren där man var knappt slagen och man har gått framåt för varje start. Anmäld med en hybridvagn denna gång vilket säkert kan göra viss skillnad.

4 Yuvaraj har tre raka andra platser och jag ställer mig lite frågande till inställningen den sista biten och man har haft problem med aktionen tidigare. I ett ganska billigt gäng är man inte ofarlig trots allt.

Som sagt ett väldigt öppet lopp bakom min spik och garderar man så råder jag att ta så många hästar som man har råd med.

Min Vinnare: 11 Global Beware
Spets efter 500m: Västerbo Bankir21
Skrällen: 5 Västerbo Bankir
Rankingen: A: 11 B:5.4.1.3.10.9.7 C;6.12.2.8

V65-4 2140m Auto
12 Macao är en otroligt talangfull häst som jag spikade i sin senaste start. Man var knappt slagen den gången men hästen hade problem med aktionen i sista sväng och över upploppet vilket gjorde att man inte kunde köra fullt med hästen den sista biten. Hade hästen varit fullt körbar då så hade man med största sannolikhet tagit sin tredje raka seger. Får man det att stämma med aktionen hela loppet nu så är det en toppchans att runda samtliga ekipage i detta lopp. Jag tar dock med mig att aktionen inte stämde sista biten sist och att det är en orutinerad häst så jag vill åtminstone betala för ytterligare en häst.

7 Golden Evasion verkar vara en trevlig typ. Man har gjort två starter på svensk mark nu efter att ha anslutit från Tyskland. I första starten gjorde man inget större väsen av sig när man tävlade med skor. Man såg rejält förbättrad ut i starten därefter när man körde på barfotabalans och tiden man sprang borde stå sig mycket bra här. Man satt då i fjärde utvändigt innan man gick ut i tredjespår 400 meter till mål och avslutade rappt till en andraplats utan att kunna hota duktiga vinnaren Joker of Steel. Det var ett ganska så tufft lopp och bortsett från duktiga Macao så känns det som att detta lopp är betydligt billigare. Jag tror att man kan köra sig fram till spets nu och skulle Macao strula under loppet så tror jag att detta är vinnaren.

Min Vinnare: 12 Macao
Spets efter 500m: 7 Golden Evasion
Skrällen: 7 Golden Evasion
Rankingen: A: 12.7 B: 9.10.1 C: 3.6.8.2.5.4.11

V65-5 2140m Auto
3 Imani kommer med toppform och slog tidigare nämnda Macao i sin senaste start trots ett knepigt utgångsläge. Hästen har segrat i tre av sina fem senaste starter och har visat att man klarar olika upplägg. Jag tror inte att man når någon ledning här men borde sitta vettigt till och med formen på topp så är det ett klart förstastreck här.

Öppet bakom men jag tror att Ken Ecce hittar spetspositionen med 2 Hector Eck och från stall Klaus Kern brukar man inte vara särskilt intresserad över att släppa någon ledning. Man gör nog ett försök att leda från start till mål här och man vann i sin senaste start i enkel stil med det upplägget.

11 Joule V.S tror jag är bästa hästen här och ska räknas trots läget. Det är oklart var man hamnar från start men på kapacitet så ska man räknas här. Skulle det bli barfota runt om så ökar segerchansen ytterligare.

7 Ready Trophy har aldrig varit sämre än trea på sina 10 starter och ska tas på allvar. Det är en Ready Cash avkomma som senast var ute i ett kval till Finska Kriteriet och gjorde det bra som trea. Starten innan dess vann man ett lopp på just Åbytravet, visserligen som storfavorit men faktum är att karriärens båda segrar har tagit på Åby. Tidig.

Min Vinnare: 3 Imani
Spets efter 500m: 2 Hector Eck
Skrällen: 11 Joule V.S
Rankingen:3.7.11.2 B:9.6.4.1.5 C:12.10.8

V65-6 2640m Auto
9 Vikens Dome är klar förstahäst här. Uppgiften ser trots spår 9 vettig ut då jag tror att hästens styrka kan bli avgörande över den långa distansen. Senast var man trea i ett tufft v75-lopp där He’s Marvelous segrade och man höll farten bra in i mål. Tidigare har hästen haft problem med aktionen men i de senaste tre starterna har man inte visat några sådana tendenser och jag litar på att man har fått ordning på de problemen nu. Jag vågar ändå inte gå på hästen fullt ut då det kan häxa lite från läget.

2 Love Palema är snabb från start och bör sitta i den positionen omgångende och får en fin resa oavsett upplägg. Med tanke på strykningen av 6 Four Guys Dream så tror jag att man vill köra i spets Trots den långa distansen. Jag hade helst sett hästen i rygg på strukna Four Guys dream då den har en bra speed och hade kunnat få en fin resa men kanske kan rinna undan från spets ändå. Inte heller det här ekipaget är helt att lita på med galopp i tre av sina fem senaste starter.

3 Personal Goals får säkert en vettig position och ska inte heller nonchaleras och jag tycker inte heller man ska glömma 8 Eicas som gör gedigna insatser hela tiden och som denna gång är anmäld barfota igen. Hästen vinner sällan lopp men jag har jagat den här hästen ett tag och jag tänker inte spricka på hästen då man kommer blixtra till när som helst är känslan. Med viss galopprisk på de betrodda kanske segern rentav kan komma nu?

Min Vinnare: 9 Vikens Dome
Spets efter 500m: 2 Love Håleryd
Skrällen: 8 Eicas
Rankingen: A: 9.2 B:8.3.5.4.12 C:7.11.10.1

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
20:56  Lopp 8 - 5 Hemisphere
Fotboll - Åby - Plats
1.90
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
15:00  BK Häcken - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming