DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Åmål 27/8

26 Augusti 2021 - 19:27

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Åmål och som vanligt ska man tänka på att det är värt mycket att sitta i den främre träffen. Jag spelar med två spikar i omgången som jag tror vinner från ledningen och den första hittar vi i V65-4 där jag tror 3 Bolla Spritz tar hand om ledningen och leder från start till mål. Samma upplägg gäller för 6 Global Approval som spikas i V65-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Åmål Fredag 27/8
V65-1 1.2.3.6.7.9.12
V65-2 1.3.4.6.11.12.13
V65-3 4.5.6.12
V65-4 3 Bolla Spritz
V65-5 3.4.7
V65-6 6 Global Approval

588 rader x 1 kr = 588kr

Lunch Dubbel Åmål 27/8
LD-1 3.4.7
LD-2 6 Global Approval

3 rader x 50kr = 150kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2480m Auto
2 Chablis får med stor tvekan tipset. Jag tror att han tar hand om ledningen från början och som vanligt är det en stor fördel på åmål.
Han svek dock rejält från ledningen som klar på aktuell bana i sin senaste start och det är förmodligen ingen tillfällighet att han aldrig har vunnit något lopp.

6 Livi Poldark har tänt till på barfotabalans på slutet och har svarat för två positiva insatser. Han vann näst senast efter ett snabbt avancemang under slutrundan och följde upp det med en andraplats mot ännu bättre motstånd från ett hopplöst utgångsläge.
Det är ingen omöjlighet att han kan avancera framåt till ledningen när det är lång distans men han tål nog att göra en del jobb på egen hand också.

3 O.M Gemma såg jättefin ut mellan hästar senast i en snabb slutrunda och får nu åter tränare Crebas i sulkyn. Dom vann överlägset tillsammans på Åmål 24/4 i ett billigare lopp efter en offensiv styrning från Crebas och här räknas hon tidigt igen.

9 Sugar Fine Lady borde vara med långt fram om det klaffar och 7 Dragon Speed D.S samt 12 M.M Hot One har visat fart mellan galopperna. 1 Dionysos L.I räknas också om det löser sig från innerspåret.

Min Vinnare: 2 Chablis
Spets efter 500m: 2 Chablis/ 3 O.M Gemma / 6 Livi Poldark
Skrällen: 7 Dragon Speed D.s
Rankingen A: 2.6.3 B:9.7.12.1 C: 11.5.8.10.4

V65-2 2080m Volt
Vi fortsätter omgången med ett kallblodslopp över två volter och det var sannerligen inte lätt att reda ut det här loppet på förhand och jag rekommenderar att man tar med så många man har råd med.

4 Sagen Prima Vera tror jag mest på i loppet. Hon blev diskad efter en galopp varvet kvar senast men hon såg pigg ut utöver det och visade form när hon skrällde rejält i ett lopp med liknande förutsättningar.
Jag tycker inte att motståndet skrämmer mer den här gången och från den främre volten kan hon bli svår att hinna ikapp och hon kanske t.om. kan få överta ledningen?

6 Jojo Dox har visat prov på startsnabbhet och om han går iväg från start borde det vara en bra chans att ta hand om ledningen. Han har förvisso inte vunnit något lopp i karriären men han såg klart förbättrad ut vid andraplatsen senast.
Vi får se om man vill köra i ledningen om man kommer dit men han kan få en bra resa på innerspåret.

13 Haugestad Duft har vunnit på svensk mark vid två tillfällen tidigare och borde kunna komma iväg bra från ett springspår. Han verkar ha stabiliserats på slutet och formen är bra men det är alltid svårt att vinna från tillägg på Åmål.

3 Furderud Faksa borde räcka långt om han kan göra en lika bra insats som senast då han vann trots en del jobb under vägen och vann till närmare 50 gånger pengarna.

12 Fjord Stina slog Furnerud Faksa senast hon startade och tog karriärens första seger från ledningen. Hon har dock mest ägnat sig åt galopp tidigare och det kan bli problem när hon måste gå i spåren nu.

1 Troll N.O har ett bra läge för att lifta med på innerspåret men han riskerar att bli över från början och det måste lösa sig under vägen.

11 Edelstiara är under utveckling men måste ha tur under vägen.

Min Vinnare: 4 Sagen Prima Vera
Spets efter 500m: 4 Sagen Prima Vera / 6 Jojo Dox
Skrällen: 6 Jojo Dox
Rankingen A: 4.6.13 B:3.12.1.11 C: 9.5.10.8.7.2

V65-3 2080m Auto
6 Tourzo Power tände till rejält när man testade första barfota senast och så är det även anmält till den här starten. Han vann på 1.14.9 över medeldistans vilket var en rejäl rekordsänkning och om han är lika bra igen är det den troliga vinnaren.
Det är inte omöjligt att han kan få överta ledningen men det finns risk för svar invändigt och då kommer han att behöva göra jobbet på egen hand.

4 Charter Party svek som favorit senast från ledningen men han fick press under vägen och det blev stumma ben till slut. Näst senast valde man att överlåta ledningen och kunde sedan vinna bekvämt när han fick fritt över upploppet. Vi får se vilken taktik Tom Horpestad väljer nu men jag är rätt övertygad om att han kommer att ta hand om ledningen initial. Det är inte otänkbart att man överlåter ledningen till Tourzo Power med tanke på att man svek från tät senast. Senast tävlade man med vanlig vagn men nu blir det återigen biken, precis som vid segern.

12 Kong Amok gör det bra i skymundan hela tiden och möter enklare hästar än vad han har gjort på slutet. Det känns som att han borde kunna hitta en bra rygg i starten och komma igenom hyggligt direkt och han borde vara med långt fram till slut.

5 Eenymeenyminymoe är opolerad men han var rejäl vid segern för tre starter sedan när han vann överlägset och nu lättas han i balansen. Skräll.

Min Vinnare: 6 Tourzo Power
Spets efter 500m: 4 Charter Party / 6 Tourzo Power
Skrällen: 5 Eeenymeenyminymoe
Rankingen A: 6.4 B: 12.5.9.8.1.2 C: 7.10.11.3

V65-4 1680m Auto
Det är en oviss strid om ledningen där såväl 2 M.T Rapunzel, 3 Bolla Spritz samt 4 Goes All Magic kan komma att ladda iväg från start och det skulle kunna bli bra fart på det här loppet.
Med ledning över kort distans är mycket vunnet på Åmål och jag landar till slut i att 3 Bolla Spritz är den som kan öppna bäst och sitter i ledningen. Jag gillade verkligen intrycket på den här hästen vid debuten på svensk mark under hösten på just Åmålstravet när hon glänste och vann.
Nu har man inte startat på några månader men hon vann direkt efter ett längre uppehåll 11/5 och jag tror att hon är väl förberedd nu också. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
2 M.T Rapunzel. är det värsta hotet mot såväl ledningen som segern och hon kommer verkligen till den här starten med formen på topp. Hon skrällde rejält till 37 gånger pengarna näst senast när hon fick bestämma i ledningen och hon höll klart bra från samma position även starten efter.
Om M.T Rapunzel lyckas med att hålla ut Bolla Spritz från start så är motståndet inte värre den här gången och hon kan mycket väl leda från start till mål.

1 Jane Attack borde hävda sig väldigt väl i den här typen av lopp men hon kan inte öppna från start och kommer bli över från början. Jepsson är dock en skicklig kusk och lyckas han med att lotsa sig ut från innerspåret kan hon bli farlig över upploppet om det har gått för fort där framme.

4 Goes All Magic är en dark horse i kampen om ledningen och skulle han komma dit kan jag inte tänka mig att man släpper över kort distans på Åmål. Jag tror dock det bli för svårt att hitta dit med två startsnabba invändigt och han får hoppas på en bra resa i draget främst.

7 Bazinga Cheri har presterat bra under sadel men det har inte fungerat lika bra i sulky på slutet. Kunnandet finns dock och vid tempo är hon inte avsågad.

Min Vinnare: 3 Bolla Spritz
Spets efter 500m: 3 Bolla Spritz / 2 M.T Rapunzel
Skrällen: 7 Bazinga Cheri
Rankingen A: 3 B:2.4.1 C:7.9.8.6.5

V65-5 2080m Volt
Den femte avdelningen är ett lopp över tre volter med fördel för Ston och loppet ser lurigt ut på förhand. Jag tror ändå att hästarna på den främre volten är så pass bra att det kan bli svårt att hinna ikapp för hästarna på tillägg.

4 Kocsic Boko var inte som bäst vid starten innan uppehållet och krafterna tog slut tidigt efter en tuff resa. Nu har hon fått pusta ut sedan i maj och om hon är väl förberedd efter paus tror jag att det är hyggliga möjligheter att vinna det här loppet.
Hon kan öppna snabbt från start och kan man bara hantera ett fjärdespår från start så kan Markus Niklasson förhoppningsvis avancera mot ledningen och då blir det inte lätt för hästarna på tillägg att besegra henne.

3 Olympic Hero är säkerligen också intresserad av att köra framåt mot ledningen och det är väl inte omöjlighet att hon kommer dit även om hon inte är någon raket från start.
Hon har visat form vid två raka starter och senast höll hon starkt från ett tredje spår över upploppet efter 1.12.9 sista 800 meter.

7 Bolt Challenger mötte bland annat Oxidizer och Sourire Frö näst senast och satt fast med krafter kvar över mål då. Senast fick han en bra resa på Åmål men han såg trög ut över upploppet och var aldrig nära i mål. Han är härdad mot tuffa hästar i Norge och får plats på systemet.

12 Åsens Aragon har tjänat mest pengar i loppet och går ner i klass till den här starten. Det har dock inte lyst någon form om hästen på slutet och även om han säkerligen har gått framåt med ett par lopp i kroppen tror jag det blir för långt fram med fyrtio meters tillägg.

9 Strong De La Hoya var var före Bolt Challenger i mål då och höll klart bra från dödens. Han utmanar också med ett par lopp i kroppen.

Min Vinnare: 4 Kocsic Boko
Spets efter 500m: 3 Olympic Hero / 4 Kocsic Boko
Skrällen: 7 Bolt Challanger
Rankingen A: 4.3 B: 12.7.9.8.10.6 C:5.2.1

V65-6 2140m Volt
Jag avslutar omgången med en spik på 6 Global Approval.
Han gjorde det klart bra senast när han kunde besegra ledaren utvändigt efter ett tufft lopp och han fick endast se sig besegrad av duktiga Certainly som hade mer kraft kvar över upploppet.
Nu är det ett perfekt läge med ett springspår och Magnus Jakobsson lär sända framåt omgående. Från ledningen kan sedan Magnus Jakobsson styra och ställa där framme och rinna undan till en seger.

Motbud
7 Victor C utmanar om ledningen från början om Kristian Lindberg kan pricka rätt från springspåret. Jag tror dock inte att han tar sig förbi Global Approval men han kommer förmodligen kunna söka sig ner i ryggen och få en perfekt resa på innerspåret. Han är bra när han får spara på sin speed och har visat form nyligen med två bra prestationer över lång distans.

2 Conrads Diderot är inte alls tokig. Visst, han har inte vunnit sedan 2019 och han är osäker men det finns fart i den här hästen och han borde kunna hamna hyggligt på det direkt om han kommer iväg felfritt. Tidsmässigt har han gått tider som står sig väl i det här fältet och med lite draghjälp under vägen är han inte borta.

Min Vinnare: 6 Global Approval
Spets efter 500m: 6 Global Approval
Skrällen: 2 Conrads Diderot
Rankingen A: 6 B:7.2.12.10.5.13.11 C: 14.8.9.13

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming