DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Åmål Fredag 25/9

24 September 2020 - 17:59

Fredagens V65 tävlingar hämtar vi ifrån Åmål. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Leo Leo i den femte avdelningen.

V65 Tips Åmål Fredag 25/9
V65-1 2,8,9,12,15
V65-2 1,3,7
V65-3 1,3,4,9,13
V65-4 1,4,8,11
V65-5 2 Leo Leo
V65-6 6,14

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS ÅMÅL FREDAG 25/9

V65-1
Vi inleder V65 med ett Kallblodslopp över 2080 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Perle Bo har segrat i tre av de fyra senaste starterna. Han avslutade starkt till seger näst senast. Gången efter det så tog han över ledningen med 1300 meter kvar av loppet och från spets så vann han sedan lätt. Här kan det kanske bli tidig ledning igen och skulle Peter Grundmann som finns i vagnen få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

12 Furderud Prinsen var duktig vid vinsten från ledningen för tre starter sedan. Senast så fullföljde han bra som trea bakom Björnemyr Dennis. Springspår på tilläggsvolten här så vid en lyckad start så kan han sitta i en vettig position omgående. Med rätt resa här så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering igen.

9 Jokke Ålj har inte fått till det i år. Han gjorde näst senast debut i ny regi för Jerry Nilsson. Han var seg då och tappade mycket den sista biten och kom i mål först som sexa i ett lopp som vanns av Egge Piril. Senast så travade han i ledningen och han höll okej som sexa i ett lopp som vanns av Tåga Viktor. Hittar Carl Johan Jepson som finns i vagnen en bra väg med honom så kan han nypa en fin placering.

15 Mine Lotta höll farten godkänt som femma i ett lopp som vanns av Furderud Prinsen näst senast. Gången efter det så hängde hon med okej som fyra i ett lopp som vanns av Björnemyr Dennis. Tufft läge och många hästar att runda nu men kan Gunnar Kylén få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 2 Perle Bo
Spets efter 500m: 2 Perle Bo
Skrällen: 15 Mine Lotta
Ranking: A 2,12 B 9,15,8,11,5,4,10 c 12,3,1,6,13,7

V65-2
Vänern loppet - Stolopp - Spårtrappa över 2080 meter och jag har streckat tre hästar. 3 We The People gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Gången efter det så galopperade hon bort sig i ledningen på upploppet när hon var hårt ansatt fast hon var inte slagen i det läget. Senast så fullföljde hon bra och kom i mål som tvåa bakom Bergakungen F. som vann det loppet. Kan Rickard Svanstedt få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

1 Hera Sisu är ännu efter sex starter i karriären utan seger. Hon fick bestämma i ledningen men hon orkade inte hela vägen till seger näst senast så det slutade med en femteplats bakom Chess Brodda då. Hon öppnade bra men hamnade sedermera i tredje invändigt och hon hade sedan ingen bra dag och kom i mål på en sistaplats senast. Det har gått ett tag sedan den insatsen och hon har fått ladda om batterierna. Hon är kvick iväg och i ett litet fält här så kan hon kanske nå ledningen. Skulle hon sedan få styra och ställa som hon vill i täten så kan hon rinna undan till karriärens första seger.

7 Leia Palema gick en godkänd avslutning men fick inte tag i Springsteena som vann det loppet så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Senast så galopperade hon bort sig med 750 meter kvar av loppet och fick startförbud. Kan hon hålla ihop aktionen nu så är det ett litet fält här och om hon kan få en fin resa så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 3 We The People
Spets efter 500m: 1 Hera Sisu
Skrällen: 6 Giannini
Ranking: A 3,1,7 B 4,6,2

V65-3
Ett lopp över 2080 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Lönshults Alwin väntar fortfarande på karriärens första seger. På Vaggeryd näst senast så tog han över ledningen med 700 meter till mål. På upploppet var dock krafterna slut och han fick nöja sig med femteplatsen bakom Jarreau Boko som spurtade in till seger. Han kom med en godkänd avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Lucky Point senast. Snävt spår i volten nu men klarar han av det momentet så har han en offensiv Mikael J Andersson i vagnen och då kan det kanske bli ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han blanda sig i segerstriden här.

3 Zucchini har gjort fyra starter efter lång frånvaro utan att riktigt få till det. Han hängde med bra som tvåa bakom Oopsy Daisy Baby näst senast. Han galopperade i början av loppet och sedan så var han rätt seg och kom i mål först som sjua i ett lopp där Lucky Point drog det längsta strået senast. I ett felfritt lopp nu så kan han ha vissa möjligheter här om Paw Mahony kan få till en bra styrning.

1 Stepping Party är efter 14 starter hittills i karriären ännu utan seger. Han hängde mest bara med och kom i mål som sjua i ett lopp som vanns av Kantens Cash senast. Intressant utgångsläge nu och hittar Carl Johan Jepson som kör hästen en bra väg med honom så kan han vara med och kriga om en fin placering här.

9 Cash On Time har inte startat sedan början av januari så formen nu är svårbedömd. Det är debut i ny regi för Diana L Olsson nu. Hittar Niclas Benzon som sitter upp bakom hästen en bra väg med honom och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med när attacken sätts in.

13 Starlight M.L. fick en fin löpning i rygg på Empty The Tanks och han fullföljde klart godkänt som trea bakom denne senast. Här har han 20 meters tillägg men om Kenneth Gorski som finns i vagnen kan bli fint framdragen och om han kan sitta bra till inför avgörandet så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 4 Lönshults Alwin
Spets efter 500m: 4 Lönshults Alwin
Skrällen: 9 Cash On Time
Ranking: A 4,3,1 B 9,13,2,6,5,12,14,7 C 10,15,11,8

V65-4
Ett Treåringslopp över 2080 meter och jag har streckat fyra hästar. 11 Honey B. har inlett karriären lovande med en vinst och två andraplatser på tre starter. Hon tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis näst senast. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på Go Peppergirl och hon kunde sedan inte hänga med men hon räddade ändå andraplatsen. Bakspår nu men kan Mikael J Andersson som finns i vagnen hitta en bra väg med henne och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon vara långt framme här.

4 Paramount Tile kom med en bra avslutning och kom i mål som tvåa bakom B.W.T.Falcon senast. Trevligt utgångsläge nu och om Erik Berglöf är på hugget så kanske hon kan få ta över ledningen efter en bit av loppet. Skulle så bli fallet så kan hon blanda sig i segerstriden här. Skulle det inte bli spets så borde hon ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

1 Survivor W.F. är hittills utan seger. Han gick okej som fyra i ett lopp som vanns av Excellent Ima näst senast. Gången efter det så blev det en ny fjärdeplats och den gången var det Dennis K. som var starkast. Innerspår nu och om Dwight Pieters som sitter i sulkyn kan få till en bra styrning så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

8 Listas Minttu återkom efter några månaders frånvaro senast. Han gick då en godkänd avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Profit Tile. Med den genomköraren i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Spåret är mindre bra men med lite klaff så gör han inte bort sig.

Min Vinnare: 11 Honey B.
Spets efter 500m: 4 Paramount Tile
Skrällen: 8 Listas Minttu
Ranking: A 11 B 4,1,8,5,10,2,3 C 7,9,6

V65-5
Ett lopp över 2080 meter. Jag har spikat 2 Leo Leo har vunnit två av de fyra senaste loppen. Båda vinsterna är tagna efter tidig ledning. Han fick göra en del grovjobb under slutrundan senast och han orkade inte riktigt och han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Gateruds Kashmir från ledningen. Här tror jag att Carl Johan Jepson har ställt in siktet på ledningen igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så blir han svår att fånga in över det korta upploppet.

Vid gardering kan 4 Lemon Brodde vara tänkbar. Han höll strongt som tvåa bakom Being Jolly senast. Här har han ett snävt fjärdespår i volten men klarar han av det momentet och om Erik Berglöf kan hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

9 Amigo Racer kommer från en seger. Han kördes då till ledningen efter 350 meter och från spets så vann han sedan på ett bra vis. Det blir nog tuffare att komma till ledningen den här gången men om Morgan Ivarsson som finns i vagnen kan få lite draghjälp och om han kan hitta en bra väg med honom så kan han dyka upp långt framme igen.

Min Vinnare: 2 Leo Leo
Spets efter 500m: 2 Leo Leo
Skrällen: 12 Fighting Joe
Ranking: A 2 B 4,9,12,11,5,7,3 C 10,6,8,1

V65-6
Vi avslutar V65 med Ladugårdsinredes B-tränarserie över 2480 meter och jag har streckat två hästar. 6 Carlos Lennon kördes till spets efter 400 meter och från den positionen så höll han undan till seger för fyra starter sedan i Arvika. Näst senast galopperade han i spetskörningen och senast så blev det en startgalopp så han är inte helt att lita på. Felfri nu så har han springspår här och prickar Mikael J Andersson bra i startögonblicket så tror jag han kan köra sig till spets. Från ledningen så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här.

14 Zagor Grif vinner inte jätteofta. Han satt fast med en hel del sparade krafter i invändigt läge i den näst senaste starten. Gången efter det så hade han bakspår men han avslutade klart godkänt ute i spåren och han var inte så långtifrån segern men East Doris höll undan till seger från ledningen och han fick nöja sig med tredjeplatsen då. Här har han springspår på tilläggsvolten så vid en lyckad start så kan Carl Johan Jepson som finns i vagnen sitta i en hygglig position omgående. Får han en fin löpning så kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan 7 Listas Psycho vara tänkbar. Han slutade oplacerad i ett lopp på Bjerke som vanns av Explosive Flory senast. Niclas Benzon upp nu och även här är det springspår så kan han få en bra start och om han kan ramla ner i ett vettigt slagläge så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Carlos Lennon
Spets efter 500m: 6 Carlos Lennon
Skrällen: 2 Farfar Lixarve
Ranking: A 6,14 B 7,9,1,2,11,8 C 15,12,3,10,5,4,13

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Brighton - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
2.65
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Columbus
Ishockey - NHL - 2
2.97
12:30  Roma - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.94
13:30  WBA - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
2.50
15:00  Verona - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.95
15:00  Liverpool FC - Fulham
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.15
15:00  Kristianstad - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
15:00  BK Häcken - Helsingborg
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3 mål
1.99
16:15  Atletico Madrid - Real Madrid
Fotboll - La Liga - X
3.25
17:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Svenska Cupen - 2
4.50
17:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.38
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.74
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 -2.5 hörnor
1.80
20:15  Tottenham - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - CP ö 3.5 hörnor
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.61
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Umåker 7/3
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 7/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:45  DD Tips Umåker 7/3
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming