DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Årjäng Fredag 19/6

18 Juni 2020 - 16:33

På midsommarafton så avgörs V65 spelet i Årjäng. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den fjärde avdelningen på 12 Björnemyr Dennis och i den sista avdelningen på 6 Giordano Soa.

V65 Tips Årjäng Fredag 19/6
V65-1 Alla
V65-2 1,2,4,5,6,7,10,12
V65-3 3,4
V65-4 12 Björnemyr Dennis
V65-5 1,2,3,8,11
V65-6 6 Giordano Soa

560 rader x 1 = 560 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65 TIPS ÅRJÄNG FREDAG 19 JUNI

V65-1
Vi inleder V65 med Midsommarstayern - Årjängstravet över 2640 meter och jag har streckat alla sju hästarna. 1 Barkevious Mingo har gjort två starter efter väldigt lång frånvaro så formen borde vara i antågande nu. Han hade samma läge senast och kunde inte hålla upp ledningen för Only One Winner blåste till spets och vann från den positionen men han var bäst av de övriga ekipagen och knep andraplatsen. Inte säkert att Carl Johan Jepson som sitter i vagnen lyckas hålla upp ledningen här men ett passande lopp i den främre träffen borde det kunna bli och då kan det räcka en bit här.

2 Enzo Am slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Enriko Ha på Solvalla senast. Han satt näst senast fast med en hel del sparat och gången innan det så avslutade han strongt som tvåa bakom Moni Viking. Litet fält här och kan Per Nilsson servera honom en fin resa så kan det vara läge för en fullträff.

3 Mellby Glader är van vid att möta tufft motstånd. Han travade en stor del av loppet i dödens senast och orkade inte riktigt så han slutade sist i ett femhästarsfält där Monark Newmen drog det längsta strået. Han lever mycket på sin styrka och över den dryga distansen här så kan han bli att räkna med.

5 Valetta höll farten godkänt som fyra i ett lopp som vanns av The Real Star senast. Det har gått ett år sedan den senaste segern togs men löser det sig med positionerna här så kan hon ha vissa möjligheter att ta en ny vinst.

Min Vinnare: 1 Barkevious Mingo
Spets efter 500m: 1 Barkevious Mingo
Skrällen: 6 Screen Height
Ranking: A 1,2,3 B 5 C 6,7,4

V65-2
Årjängstravet, Uttagningslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 10 Harkar har gjort två starter efter frånvaro. Näst senast så blev det en tredjeplats i ett lopp som vanns av Helten. Gången efter det så fick han en löpning i tredje invändigt innan han tog sig loss på den sista bortre långsidan och via en härlig spurt så fångade han in S.K.'s Nordstjerne till seger precis på linjen. Får han smyga med i en bra rygg innan han han går till anfall så kan han med en liknande spurt som senast bli att räkna med här.

4 Kleppe Nido kommer med två raka tredjeplatser i raden. Nu kommer han ut i första starten på svensk mark. Kan Anders Lundström Wolden som både tränar och kör hästen servera honom en fin löpning så kan han vara med och utmana om segern här.

5 Furderud Prinsen fick ett lopp i tredje utvändigt innan han vreds på i tredjespår med 800 meter kvar av loppet och han höll sedan bra men Furderud Gulle som vann loppet blev för svår att nå och han hade även Slotts Balder före sig i mål. Slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet under slutrundan så kan han duga en bit mot det här gänget.

7 LilleFrökenBraaum kommer från en seger. Hon tog då hand om ledningen och vann sedan med knapp marginal från den positionen. Hon öppnar raskt och gäller som spetsfavorit här. Kommer Kai Johansen som sitter upp bakom hästen till ledningen utan att behöva bruka alltför mycket krafter så kan hon leda loppet länge. Blir det inte ledningen så kan det bli svårare att vinna loppet.

Min Vinnare: 10 Harkar
Spets efter 500m: 7 LilleFrökenBraaum
Skrällen: 1 Horgen Elvy
Ranking: A 10,4 B 5,7,1,2,6,12 C 8,9,11,3

V65-3
Årjängstravet, Uttagningslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Lovato America gav ett bra formbesked med seger i den senaste starten. Han travade då i dödens på den ledande Endwithastar och in på upploppet så plockade han ner ledaren och gick undan till en ohotad seger. Gången innan det så höll han positivt som två i ett lopp som vanns av Doesn't Matter från samma position. Från ett trevligt utgångsläge här så ska han räknas tidigt.

4 Blue Max Inn tog fyra segrar på sju starter och han var aldrig sämre än trea när han var i träning hos Markku Neiminen. Han är numera i träning hos Björn Goop. Han var tänkt att debutera för sin nuvarande tränare i ett lopp på Mantorp i mitten av maj men då fick han en infektion och blev struken. Hittar Björn Goop en vettig position så kan vara med och utmana om segern här om han inte är alltför ringrostig i comebacken.

I övrigt kan 5 Doesn't Matter som kommer med två raka spetssegrar vara tänkbar. Han är väldigt snabb den första biten och gäller som spetsfavorit på nytt och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här men jag tror ändå inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 3 Lovato America
Spets efter 500m: 5 Doesn't Matter
Skrällen: 10 Rally Hjälten
Ranking: A 3,4 B 5,9,10,1,2 C 6,12,7,8,11

V65-4
Årjängstravet, Uttagningslopp - Kallblodslopp över 2140 meter. Jag har spikat 12 Björnemyr Dennis som tryckte sig till ledningen med 1200 meter kvar av loppet och från den positionen så dansade han sedan undan till en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så galopperade han i början av loppet. Han ställde sig dock rätt fort och han klev fram först i andraspår med dryga varvet till mål och från den positionen så satte han klorna i den ledande Acksjökungen och avgjorde på ett bra vis till seger. Tråkigt utgångsläge nu men felfri här så tror jag han blir svår att stå emot när John Ö Jensen väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 3 Troll Tundra som inledde året på bästa vis med två raka segrar vara tänkbar. Senast så fick hon ett lopp i andra utvändigt och hon höll farten bra till fjärdeplatsen bakom Fröyu Birk som vann från spets. Här sitter Tom Horpestad som kör hästen bra till i den främre träffen omgående och får hon ett passande lopp så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

7 Stilig Karl kommer med två raka tredjeplatser. Han inledde annars året starkt med två stycken vinster. Spår lite långt ut här man om han kan ramla ner i en vettig position så kan han duga en bit mot det här motståndet också men jag tycker att min spik har en större segerchans.

Min Vinnare: 12 Björnemyr Dennis
Spets efter 500m: 1 Inge Ålj
Skrällen: 1 Inge Ålj
Ranking: A 12 B 3,7,4,5,9,1,8 C 6,2,10,11

V65-5
Midsommarsprintern - Årjängstravet över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Corona gjorde comeback efter lång frånvaro senast och med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad nu. Hon satt då djupt nere i kön och trots en positiv avslutning så kunde hon inte ta så mycket så hon fick nöja sig med sjätteplatsen bakom World Peace som vann det loppet från ledningen. Trevligt läge nu och med en fin resa på innerspår så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

2 Global Approval tog sin senaste seger för tre starter sedan. Han tog då över ledningen i ett tidigt skede av loppet och från den positionen så vann han sedan väldigt enkelt. Med en lyckad start här så kan vi få se Magnus Jakobsson i ledningen på nytt och från spets över den korta distansen så kan han bli svår att fånga in. Det är anmält barfota runt om nu. Blir det den balansen till loppet så är det första gången han kommer att tävla så vilket kan bli ett lyft.

3 Orlando Design gjorde första starten sedan december 2018 senast. Han fick då ett lopp i ryggar men visade inget extra och kom i mål som oplacerad långt bakom en överlägsen Myamazingdream. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara vassare till den här starten. Kan Tom Horpestad servera honom ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och utmana om segern här.

8 Awaited har inte startat på två månader så formen nu är oviss. Han var annars duktig när han tog över ledningen efter ett knappt halvvarv och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis för tre starter sedan. Spåret nu drar ner möjligheterna att komma till ledningen men klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka en bit här om han inte är alltför ringrostig.

11 On Track Paul hade ingen chans mot The Baron som svepte fältet och dansade undan till en överlägsen seger men han var inte så långtifrån andraplatsen men nu slutade det med en tredjeplats senast. Iskallt utgångsläge nu men får Ole Johan Östre som kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan han går till anfall så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 1 Corona
Spets efter 500m: 2 Global Approval
Skrällen: 11 On Track Paul
Ranking: A 1,2 B 3,8,11,6,5,4 C 9,7,10,12

V65-6
Vi avslutar V65 med Årjängstravet, Uttagningslopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Giordano Soa som har vunnit 6 av 9 starter hittills i karriären. Han gjorde första starten sedan oktober senast. Han öppnade då bra och tog ledningen men han släppte till Rally Gunnar efter 300 meter och sedan så vreds han ner på open stretchen och då spurtade han in till en knapp seger. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Han kan öppna bra och här tror jag att ingen vill bråka med Björn Goop och från spets så säljer han sig dyrt. Skulle det vankas svar så kan han vinna loppet från andra positioner också.

Vid gardering kan 4 Nisse Roc som kommer från en seger vara tänkbar. Han avancerades fram utvändigt om den ledande Kent's Laddie med varvet till mål och när sedan ledaren galopperade på den sista bortre långsidan så tog han över ledningen och från den positionen så stack han sedan undan till en överlägsen seger. Kan Michael Larsson servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

9 A Deal Is A Deal kommer med mycket fin form. Han var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Senast så fick han ett bra lopp i rygg på Kinky Boots som vann från ledningen. Han fick aldrig någon lucka då men hakade på positivt till andraplatsen. Kan han få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Giordano Soa
Spets efter 500m: 6 Giordano Soa
Skrällen: 1 Attack Photo
Ranking: A 6 B 4,9,1,11,10,7 C 2,3,5,8,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  PSG - Manchester United
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1
1.97
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Dynamo Kiev - Juventus
Fotboll - Champions League - 2
2.00
19:00  Mora - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
1.73
19:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.60
19:00  Leksand - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
2.90
19:00  Lazio - Dortmund
Fotboll - Champions League - Haaland målskytt
1.96
20:36  Lopp 7 - Bunch Of Buddies
Trav - Romme - Plats
2.10
21:00  PSG - Manchester United
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1
1.97
21:00  PSG - Man United
Fotboll - Champions League - PSG u 18,5 fri
1.66
21:00  Chelsea - Sevilla
Fotboll - Champions League - Sev u 16,5 fri
1.66
21:00  Barcelona - Ferencvaros
Fotboll - Champions League - 1 & håller nollan
1.61
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.86
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.15
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 20/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Romme 20/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 20/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 20/19
Insats: 240 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming