DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Årjäng Fredag 5/6

4 Juni 2020 - 18:40

Fredagens V65 tävlingar avgörs i Årjäng. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spikar endast 6 Lovato America i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Årjäng Fredag 5/6 

V65-1 2,6,12,14
V65-2 1,8,12
V65-3 1,2,8,9
V65-4 6 Lovato America
V65-5 3,7,14
V65-6 1,2,3,7

576 rader x 1 = 576 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65 TIPS ÅRJÄNG FREDAG 5 JUNI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 14 Gal Gadot Racing gjorde det bra vid två raka andraplatser i början av året. Nu har hon inte startat på ett par månader så formen är oviss men hon har fått springspår på tilläggsvolten. Prickar André Eklundh bra i starten så kan hon kanske ramla ner i ett vettigt slagläge och sitter hon i en fin position när hon går till anfall så kan hon bli att räkna med här.

12 Zosima Mag avslutade positivt som trea i Italien senast. Hon har segrat i 11 av sina 30 starter i karriären. Nu har hon lämnat Pietro Gubellinis träning och kommer ut i en intressant debut i ny regi för Björn Goop. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan hon blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

6 Divine League var ute i Bengt Nilssons Minneslopp senast men hon försvann då med en galopp innan bilen släppte fältet. Nu är det voltstart istället och med en lyckad start från springspåret så kanske Peter Ådefors kan trycka sig till spets in i den första kurvan och skulle så bli fallet så stiger hennes chanser här.

2 Sirikit fick en invändig löpning och kom i mål med en del sparade krafter näst senast. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Uncle Töll och kunde sedan inte riktigt hänga med denne på upploppet så hon kom i mål på en femteplats. Här sitter hon bra till i den främre träffen omgående och då kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 14 Gal Gadot Racing
Spets efter 500m: 6 Divine League
Skrällen: 8 Bar Shooting Star
Ranking: A 14,12 B 6,2,9,7,8,13,1,5 C 10,11,4,15,3

V65-2
Ett P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Miranda Star har galopperat i de fyra senaste loppen. Nu har hon bara två motståndare på startvolten och så får hon Björn Goop i vagnen för första gången vilket är en kraftig kuskförstärkning. Felfri nu så kan hon bli svår att plocka ner från ledningen om hon skulle få fuska bort en del av loppet där framme i täten.

8 Kent's Laddie har inte startat på ett drygt år så formen är minst sagt svårbedömd och det kan saknas lopp i kroppen men han klarade ett kvallopp på ett bra vis nyligen. Han har lämnat Stig H Johanssons träning och kommer nu ut i debut i ny regi för Anna Björlin. Kan Niclas Benzon få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

12 Nisse Roc har gjort två framträdanden efter drygt två års frånvaro utan att riktigt få till det. Han satt fast med en del sparade krafter i den senaste starten. Kan Michael Larsson som både tränar och kör hästen hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Miranda Star
Spets efter 500m: 1 Miranda Star
Skrällen: 5 Global Stardust
Ranking: A 1,8,12 B 7,6,2,13,5 C 4,3,9,10

V65-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Acksjökungen kommer från en färsk seger. Han klev då ner i rygg på den ledande Hejmie med varvet till mål och in i slutsvängen så var ledarens krafter slut och då avgjorde han mycket lätt till en förkrossande seger. Med bara en motståndare på startvolten här så sitter han bra till omgående och då kan han få ett passande lopp i den främre träffen så han ska räknas tidigt här.

9 Vollanfaks vann i ohotad stil från ledningen näst senast. Gången efter det så galopperade han i den första kurvan och då var den dagen förstörd. Han är inte att lita på men felfri nu så har han gott kunnande. 40 meters tillägg att plocka in jämfört mot hästarna på startvolten är inte det lättaste över medeldistans men klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet.

8 M.H.Herkules har vunnit 13 av 42 starter hittills i karriären. Springspår på den andra volten här så kommer Odd Arne Sagholen som sitter upp bakom hästen iväg bra från början så kan han sitta i en vettig position omgående och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

2 Björnemyr Dennis mötte tipsettan senast. Han tryckte sig då till ledningen med 1200 meter kvar av loppet och från den positionen så dansade han sedan undan till en överlägsen seger. Värt att nämna är att tipsettan galopperade på den sista långsidan men kom efter det tillbaka starkt och räddade andrapriset. Kan John Ö Jensen nå spets smärtfritt här så tror jag han drar i ett jämnt hårt tempo där framme i täten och då kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 1 Acksjökungen
Spets efter 500m: 2 Björnemyr Dennis
Skrällen: 10 Remkvikk
Ranking: A 1,9 B 8,2,11,10,4,7,12 C 14,13,3,5,6

V65-4
Ett K150 lopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Lovato America som satt i andra ytter innan han gick till anfall in i den sista svängen och då satte han sedan klorna i den ledande Shadows Yankee och han dansade sedan undan till en överlägsen seger för tre starter sedan. Han visade att formen är intakt när han gjorde en bra prestation från dödens som tvåa bakom Doesn't Matter som vann från ledningen senast. Kan Erik Killingmo få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 9 Shadows Yankee som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Han vann på ett bra vis från ledningen i den senaste starten. Det blir svårare att nå ledningen nu från bakspår här men om Kim Pedersen kan hitta en vettig rygg att gå i innan han går till anfall så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Astrid L.Cheri stod ensam på startvolten senast och hon ledde sedan loppet hela vägen till seger i Åmål senast. Trevligt utgångsläge här och nu är hon anmäld barfota runt om och blir det den balansen till loppet så är det första gången hon kommer att tävla så och det kan lyfta henne ett snäpp men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Lovato America
Spets efter 500m: 2 Endwithastar
Skrällen: 7 Euroboy
Ranking: A 6 B 9,1,2,5,7,8,10 C 3,4,11,12

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Gandalf Jaam tog över ledningen efter 400 meter och han vann sedan väldigt lätt från den positionen näst senast. Det följde han upp med att åter trava i ledningen men den här gången räckte det inte till vinst för det var tre hästar på linje över mål och han fick nöja sig med andrapriset bakom Destroyer N.O. som avslutade riktigt starkt. Här tror jag att Jonas Moberg har ledningen i sikte igen och från spets så är det hästen att slå.

7 Destroyer N.O. plockade ner tipsettan till seger efter en vass spurt näst senast. Gången efter det så hade han ett dåligt läge över kort distans men han gick rätt bra i skymundan och räddade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Asa Ready To Glide från vinnarhålet. Springspår nu och hittar Magnus Jakobsson som kör hästen ner i en vettig position innan han går till anfall så kan han vara med och göra upp om segern här. Barfota runt om nu som vid vinsten för tre starter sedan.

14 Zucchero Roc har ingen vidare rad med bara bokstäver. Han har lämnat Italien och Santo Mollos träning för att nu komma ut i ny regi för Björn Goop. Han är svårbedömd efter lång frånvaro men han klarade kvalloppet nyligen och stämmer det lite med positionerna på vägen här så kan han ha vissa möjligheter att nypa en god placering direkt i comebacken.

Min Vinnare: 3 Gandalf Jaam
Spets efter 500m: 3 Gandalf Jaam
Skrällen: 2 Amigo Racer
Ranking: A 3 B 7,14,4,2,5,1,13,8,9,10 C 6,12,11,15

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Rapide Frecel har gjort två starter över kort distans efter lång frånvaro nu. Han travade i ledningen men kämpade med aktionen den sista biten så det slutade med en fjärdeplats bakom Lady Zappa näst senast. Gången efter det så blev det på nytt ett lopp i ledningen och från den positionen så höll han godkänt men han fick ge sig mot Opalis och han fick även släppa Tayson Bi förbi sig. För tredje starten i rad så har han innerspår och med spetsläge över sprinterdistans så kan han vara mogen för en seger här.

7 Vichy Grif kom med en härlig avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Anita Roc från ledningen senast. Spår lite långt ut här men hon har en härlig speed att tillgå så kan André Eklundh som sitter upp bakom hästen få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

2 Categorical är lite ojämn fast han har vunnit 10 av 33 starter så här långt. Han kan kliva iväg bra från början men han får nog ändå svår att ta en hel längd på tipsettan men han kanske kan krypa ner i vinnarhålet istället och skulle så bli fallet så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

3 Prince Tanic debuterade i ny regi för Kristine Kvasnes senast. Han öppnade då fort från innerspåret bakom bilen och sedan så ledde han hela vägen till en ohotad seger över den korta distansen. Trevligt utgångsläge här fast det är inte säkert att det går att komma till ledningen den här gången men får han en fin resa i den främre träffen så kan han vara med och utmana om segern här.

Min Vinnare: 1 Rapide Frecel
Spets efter 500m: 1 Rapide Frecel
Skrällen: 9 Thai Highway
Ranking: A 1 B 7,2,3,6,11,9 C 8,5,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming