DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Axevalla Fredag 2/10

1 Oktober 2020 - 15:08

Det är V65 tävlingar ifrån Axevalla på fredag. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 7 Halifax Mearas i den andra avdelningen.

V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
V65-1 2,3,6,8
V65-2 7 Halifax Mearas
V65-3 3,4,9
V65-4 1,5,7,8
V65-5 1,2,3,4,6,7,9
V65-6 4,9

672 rader x 1 = 672 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS AXEVALLA FREDAG 2/10

V65-1
Vi inleder V65 med Treåringarnas Höstserie över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Trix For Free har gjort det bra så här långt även om det inte har blivit någon vinst ännu. Han bommade starten från springspåret senast men han klev sedan fram utvändigt om ledaren med 1200 meter till mål. Han tog sedan över ledningen med halvvarvet till mål och i en tät upploppsduell så fick han ge sig mot Fighter Simoni. Han kan vara lite vimsig i volten så autostart nu är en fördel. Han kan öppna rätt okej så här kan det bli en fin löpning i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här gänget. Eventuellt helstängt huvudlag den här gången.

8 Boots Hanson avslutade riktigt bra till andraplatsen bakom Mangas Coloradas senast. Här har han dragit ett spår långt ut på vingen. Kan Dagfinn Aarum som sitter upp bakom hästen hitta ner i ett vettigt slagläge och om han kan få lite draghjälp under slutrundan innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

3 Sylvalies Scarlet drog undan till en överlägsen seger från ledningen näst senast. Gången efter det så galopperade hon i början av loppet. Hon kom tillbaka i en fullt godkänd avslutning och kom i mål som fyra i ett lopp där Fighter Simoni drog det längsta strået. Felfri nu och om Ville Karhulahti kan servera henne ett passande lopp så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

6 Mill Cava är en bra häst som varit borta lite efter en sparkskada. Hon var jättefin i banjobb på Åby förra veckan och känns väldigt bra för dagen meddelar man från stallet. Hon är snabb ut med spår långt ut på vingen och hon öppnar kvickt. Carlos Söderström låter sugen på ledningen och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon mycket väl vinna loppet om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 2 Trix For Free
Spets efter 500m: 6 Mill Cava
Skrällen: 1 That's It
Ranking: A 2 B 8,3,6,5,1,4,9 C 7,10

V65-2
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 7 Halifax Mearas som debuterade i ny regi för Ulf Stenströmer i början av augusti. Han kom då till spets efter ett halvvarv och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. På Solvalla senast så fick han inte fritt spelutrymme på upploppet och han gick i mål med gott om krafter sparade i ett tufft gäng som fyra bakom Kryptonite Hanover. Här går han ner i klass och klarar han bara av ett snävt fjärdespår i volten så tål han att göra en hel del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 11 Being Jolly vara tänkbar. Han galopperade bort sig som gott gåendes näst senast. Gången efter det så kom han till ledningen på den första långsidan och från spets så blev det sedan en mycket enkel vinst. Det blir svårare att komma till täten nu från bakspår på tilläggsvolten men kan Mikael J Andersson få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

8 We The People gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan. Gången efter det så galopperade hon bort sig i ledningen på upploppet när hon var hårt ansatt fast hon var inte slagen i det läget. Näst senast så fullföljde hon bra och kom i mål som tvåa bakom Bergakungen F. som vann det loppet. På Åmål senast så gjorde hon en ny bra insats men det räckte bara till en tredjeplats bakom Clear As Mud som satte nosen först. Får hon ett bra lopp så kan hon vara långt framme igen.

Min Vinnare: 7 Halifax Mearas
Spets efter 500m: 3 Estelle Tröjborg
Skrällen: 3 Estelle Tröjborg
Ranking: A 7 B 11,8,12,3,9,14 C 1,2,13,10,6,4,5

V65-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Stepping Moneyboy har gått bra mest hela tiden fast han har ofta fått tunga lopp så det har bara blivit två segrar på tolv starter. Senast på Vaggeryd fick han gå utvändigt om Oxidizer och han höll bra som trea bakom denne. Den här gången vill man nog undvika dödens och skulle han komma till spets så skulle det underlätta. Får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han slå till med en ny seger. Eventuellt första gången barfota runt om nu är intressant.

3 Girlluggage Racing var inte som bäst på Solvalla näst senast så hon fick åtgärdas efter det loppet. Hon gjorde nyligen comeback på Åby och hon gick då riktigt bra de sista 400 meterna och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Bambi A.F. Hon är kvick ut och hon är gynnad av den korta distansen så hittar André Eklundh en bra väg med henne så kan hon blanda sig i segerstriden här.

9 T.J. tog hand om ledningen och trots att Vogue Face blev närgången på upploppet så höll han undan till karriärens andra seger näst senast. Han gick i ledningen även senast men han försvarade sig med en galopp när han var hårt ansatt på den sista bortre långsidan. Han har blivit behandlad efter den senaste starten. Bakspår över kort distans nu är inte det bästa men kan han få lite draghjälp under slutrundan innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig under den sista delen av loppet. Han går barfota runt om och i jänkarvagn som senast meddelar Carlos Söderström.

Min Vinnare: 4 Stepping Moneyboy
Spets efter 500m: 4 Stepping Moneyboy
Skrällen: 2 Farfar Lixarve
Ranking: A 4,3,9 B 12,2,10,1 C 6,11,7,5,8

V65-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Isan travade i ledningen och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men Acredula R.L. som vann loppet tog sig förbi och det gjorde även Jessy Schermer så det slutade med en tredjeplats för tre starter sedan. På Axevalla näst senast så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Garca innan hon tog sig loss och då kom hon med en härlig avslutning och då räckte det till andraplatsen bakom Alfredo Sauce som avgjorde till seger. Hon tog karriären hittills första seger när hon vann ett V86 lopp på Solvalla för en månad sedan från ledningen. Hon kan öppna bra och från spets så kan det räcka långt här.

5 Mahara Gutha tog karriärens hittills enda seger för fyra starter sedan. Hon öppnade då bra och tog ledningen ur volten och från spets så höll hon undan före en bra avslutande Herakles. Hon gick utvändigt om ledaren senast i ett rätt så tufft lopp och fullföljde mycket bra som trea i ett lopp där Explosive Flory vann. Kan Johan Svensson hitta en bra väg med henne så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

8 Miss Silver har lämnat Jörgen Westholms träning och kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Robert Bergh. Hon har inte startat sedan mitten på juli så formen nu är lite oviss men kan Robert Bergh hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon slå till med en seger direkt i comebacken här.

7 Confusion Tårs gjorde det bra vid seger på Skive för fyra starter sedan. Hon satt då i andra utvändigt innan hon satte in slutstöten och då avgjorde hon väldigt enkelt över upploppet. Hon fick ge sig från ledningen fast det var mot bra hästar och hon höll bra ändå som trea bakom Little Brigadoon som drog det längsta strået gången efter det. Hon gick med skor runt om i Odense senast och hon avslutade sedan hyggligt efter att ha suttit långt bak och då räckte det till en tredjeplats bakom Macro Star som vann det loppet. Nu blir det barfota runt om igen och André Eklundh upp på Flemming Jensen tränat är intressant. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Isan
Spets efter 500m: 1 Isan
Skrällen: 5 Mahara Gutha
Ranking: A 1 B 5,8,7,3,9,10,2 C 4,11,6

V65-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 4 The Trick Vick var segerlös efter 28 starter men han fick smaka segerns sötma i den senaste starten när Per Lennartsson fick förtroendet för första gången. Han gjorde det på ett bra vis efter att ha fått jobba ute i spåren under den sista delen av loppet då. Han är lite ojämnt startsnabb men det är inte jättesnabba hästar invändigt om honom så det är inte omöjligt att Ulf Ohlsson som kör nu kan trycka sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta andra raka vinsten.

2 Dimoko Merci var borta länge eftersom han blev opererad i ett framknä. Han var fin i ett kvallopp efter det och han gjorde det helt okej i comebacken på Jarlsberg senast när han blev tvåa bakom Odd Special Girl som vann det loppet från ledningen. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han har ett bra läge här men han är bara medelsnabb ut men kan Herman R Tvedt få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Gelatiamo har bara två segrar eter 58 starter. Han har också galopperat en hel del men på Visby i somras så skötte han sig. Han klev då fram i dödens med två varv till mål. Han knäckte den ledande Carioca på den sista bortre långsidan och tog över ledningen och från den positionen så gick han undan till en överlägsen seger. I ett felfritt lopp nu så är han har han en härlig styrka så den långa distansen är passande och blir han inte fast på innerspåret här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Acredula R,L. har varit mycket duktig vid två raka segrar innan hon blev struken sist. Hon fick ett fästingbett och hon drabbades sedan av hög feber. Det är en stark och rejäl märr som tål att göra en del grovjobb fast det kan vara så att hon behöver loppet innan hon är i full form igen men stämmer det med positionerna så kan det ändå räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 The Trick Vick
Spets efter 500m: 4 The Trick Vick
Skrällen: 9 Epic Victory
Ranking: A 4,2 B 1,7,3,6,9 C 10,11,5,8,12

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 4 Leica Håleryd har gjort det bra i tre starter i André Eklundhs regi. Två vinster och en femteplats har det blivit. I regidebuten för tre starter sedan så drog han undan till en överlägsen seger från ledningen. Han fick en invändig löpning innan han vreds ner på open stretchen och han höll sedan farten bra och kom in som femma i ett lopp som vanns av Dekanen K. gången efter det. Senast så travade han i spets igen men på upploppet så såg han slagen ut när Madjestic Man hade kopplat greppet men han kontrade tillbaka och var först i mål. Dåligt spår i volten nu men han är väldigt snabb när han trampar iväg så taktiken här tror jag är given att det är ledningen som gäller och kort distans tror jag är ett plus och från spets så kan han bli svår att fånga in.

9 Au Pair Girl har skött sig två gånger i rad nu efter tre raka galoppmisslyckanden. Hon höll farten bra och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Southwind Queen näst senast. Senast så blev det en ny fjärdeplats och då var det Devs Daffodil som drog det längsta strået. Felfri nu och om hon kan få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan 11 Copimade vara tänkbar. Han var ute under sadel senast och gjorde det okej som fyra i ett lopp som vanns av Robin Hood. Han har gjort jämna och bra resultat en tid men han vinner aldrig för vi får gå tillbaka till Elitloppshelgen 2016 för att hitta den senaste segern. Han vann då Klass II finalen. Det är ju minst sagt längesedan och jag tror inte han tar en ny seger här heller så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Leica Håleryd
Spets efter 500m: 4 Leica Håleryd
Skrällen: 1 Wallbanger R.W.
Ranking: A 4,9 B 11,10,1,8,5 C 6,2,3,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming