DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Bergsåker Fredag 27/3

26 Mars 2020 - 18:16

På fredag avgörs V65 spelet på Bergsåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V65-1 på nummer 6 Faster Than You som vann två av tre lopp när han bytte till Robert Berghs träning i höstas. Nu kommer han ut i årsdebut men Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de gör comeback och här tror jag att han körs fram mot ledningen när tillfälle ges och från spets så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V65-5 på nummer 5 Hail Mary som vann fem av sex starter som treåring och visade mycket hög klass. Den enda gången han inte vann var i kvalet till Kriteriet när han slutade oplacerad. Nu handlar det om årsdebut men jag tror att ingen svarar när Robert Bergh sänder framåt och från spets här så blir han svårstoppad även om det säkert inte är någon toppform nu. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan göra lite jobb på egen hand så oavsett så tror jag han har god chans till seger här. Vinnarodds 1.35 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Bergsåker Fredag 27/3
V65-1 6 Faster Than You
V65-2 1,2,4,5,6,7,8,9,10,12
V65-3 8,9
V65-4 1,2,3,5,9,12
V65-5 5 Hail Mary
V65-6 1,2,3,4,5,7

720 rader x 1 = 720 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Faster Than You som vann två av tre lopp när han bytte till Robert Berghs träning i höstas. Nu kommer han ut i årsdebut men Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de gör comeback och här tror jag att han körs fram mot ledningen när tillfälle ges och från spets så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Indine Keeper som tog över ledningen med knappa varvet till mål och från den positionen så såg hon ut att gå mot segern men Anders And kom med en stark avslutning och tog sig förbi kort före mål senast vara tänkbar. Nu är hon anmäld barfota runt om och blir det så till loppet så är det första gången hon tävlar så och det kan ge en extra växel så kan Emilia Leo servera henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget, 10 Bright Memphis har stora problem med att hålla sig i rätt gångart för han har galopperat i de sju senaste loppen. I årsdebuten senast så var han aldrig med segerchans men han spurtade okej i skymundan långt bakom en överlägsen Expendables. Skulle han behaga sköta sig nu så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Faster Than You
Spets efter 500m: 6 Faster Than You
Skrällen: 10 Bright Memphis
Ranking: A 6 B 4,10,11,5,9,3,8 C 12,2,7,1
Travbonus: 100% upp till 2000 kr hos Unibet

V65-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tio hästar, 2 Sundbo Söjt har galopperat i fem av sex starter hittills. Näst senast när hon gjorde debut i ny regi för Robert Skoglund så skötte hon sig och då blev det också en seger från ledningen. Kan hon hålla ordning på benen här och om Rikard N Skoglund som kör hästen nu kan servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget, 1 Eld Tekno är en toppstammad treåring som har gjort en start tidigare. Det blev en väldigt enkel seger i ett billigt gäng då men nu blir det tuffare motstånd. Med en lyckad start ur volten här så kan Ulf Ohlsson sitta i ledningen in i första kurvan och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Tornadogutten har gjort en start tidigare och den slutade med seger. Han fick då ett lopp långt bakom den ledande Nova Tabac som hade öppnat upp en stor ledning men på den sista bortre långsidan började krafterna sina för ledaren och då närmade sig Tornadogutten meter för meter och på upploppet så avgjorde han till en säker seger. Nu är det halvvarvet kortare distans men om Robert Skoglund kan ge honom ett bra lopp så kan han vara långt framme på nytt, 7 Slotts Rigel har ännu ingen seger efter fyra starter. Kan Mats E Djuse som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 2 Sundbo Söjt
Spets efter 500m: 1 Eld Tekno
Skrällen: 8 Ronja N.N.
Ranking: A 2,1 B 4,7,5,6,8,12,9,10 C 13,3,11,14,15
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 No Business var duktig vid vinsten näst senast. Hon klev då fram utvändigt om den ledande Seven Seas med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så knäckte hon ledaren och gick undan till en säker seger. Senast var hon ute i ett Margareta lopp på Solvalla och fick då vandra i dödens på nytt och det blev för tufft och hon tappade mycket och slutade oplacerad. Här sitter hon i andraspår omgående och nu tror jag att Emilia Leo söker ett lopp i ryggar och får hon spara speeden fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här.

8 Gigaro Am vann inget lopp för sin tidigare tränare Markus Pihlström men kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Robert Bergh. Innerspår i volten här men om han kan få smyga med så kan han bli farlig om han kan hitta loss i god tid före mål, vid ytterligare gardering kan 5 Loaded Noah som kommer ut i årsdebut här vara tänkbar. Femtespår i volten är inte optimalt men vid felfri avgång så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud. Barfota runt om för första gången kan vara intressant, 6 Armida F.B. drar en del streck för hon kanske kan komma till spets här om kusken prickar starten men jag tror ändå hon får svårt att hålla undan till seger.

Min Vinnare: 9 No Business
Spets efter 500m: 6 Armida F.B.
Skrällen: 7 Jessica Boko
Ranking: A 9,8 B 5,6,7,1,3 C 2,11,4,10
Travbonus: 100% upp till 2000 kr hos Unibet

V65-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Höstbo Elis galopperade bort sig i ett V75 lopp på Bergsåker senast. Innan det misslyckandet så var han duktig när han klev fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål och från den positionen så sänkte han sitt motstånd till seger. Felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Ludwig Wickman kan få till en bra styrning så han ska räknas tidigt här, 1 Rebekka har ett intressant läge med endast en motståndare på startvolten. Jag tror att Magnus A Djuse provar i ledningen inledningsvis och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger. Skulle det komma någon mer betrodd tidigt så kanske hon släpper och kan då vara intressant från vinnarhålet.

12 Hvalstad Odin står med hela 60 meters tillägg och det kan bli tufft att plocka in jämfört med hästarna på startfållan fast distansen är lång så kan han få lite draghjälp under slutrundan så är han stark den sista biten och kan då dyka upp i segerstriden här, 2 Rappodina har gjort fina resultat under vintern. Senast så galopperade hon men kom tillbaka bra efteråt och slutade fyra i ett lopp som vanns av Källsjöviking. Kan hon hålla sig till rätt gångart nu så kan det vara läge för en fullträff, 9 Backegubben försvann med en tidig galopp senast. Innan det misslyckande så gjorde han en start i januari efter lång frånvaro och då blev han fyra i ett lopp som vanns av Ängsborken. Felfri så besitter han gott kunnande så med lite klaff så kan han utmana om segern här.

Min Vinnare: 5 Höstbo Elis
Spets efter 500m: 1 Rebekka
Skrällen: 3 Skorpion
Ranking: A 5,1 B 12,2,9,3 C 11,8,7,6,13,10,4
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 5 Hail Mary som vann fem av sex starter som treåring och visade mycket hög klass. Den enda gången han inte vann var i kvalet till Kriteriet när han slutade oplacerad. Nu handlar det om årsdebut men jag tror att ingen svarar när Robert Bergh sänder framåt och från spets här så blir han svårstoppad även om det säkert inte är någon toppform nu. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan göra lite jobb på egen hand så oavsett så tror jag han har god chans till seger här.

Vid gardering kan 4 Livi Majesty som var bra som tvåa i ett lopp som vanns av Van Gogh Z.S. senast vara tänkbar. Kan Daniel Wäjersten servera honom ett bra lopp här så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud, 10 Major Vici flög till ledningen men galopperade i den positionen men ställde sig och kom tillbaka men sedan blev det ytterligare en galopp och så var den dagen förstörd senast. Bakspår nu är ingen fördel men om han kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten fast jag tror inte han vinner loppet.

Min Vinnare: 5 Hail Mary
Spets efter 500m: 5 Hail Mary
Skrällen: 10 Major Vici
Ranking: A 5 B 4,10,6,11,9,8 C 2,1,13,7,3,12
Travbonus: 100% upp till 2000 kr hos Unibet

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Digital Dominance gjorde årsdebut i lördags på V75. Han tog då över ledningen efter ett drygt halvvarv men kunde sedan inte stå emot Betting Ace som kom loss från vinnarhålet så han fick nöja sig med andraplatsen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så kan Robert Bergh servera honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Lovely Star fick ett lopp i rygg på ledaren och in i slutsvängen så kom luckan och då plockade hon ner den ledande Ajlexes Leif på ett bra vis till seger näst senast. Hon är kvick iväg så med spetsläge över den korta distansen så tror jag att Emilia Leo har taktiken klar att försöka vinna det här loppet från ledningen och slipper hon att utstå alltför hård press så kan det räcka hela vägen till seger.

5 Mogge Hall vann ett billigt lopp näst senast när han landade utvändigt om ledaren in i slutsvängen och från den positionen så avgjorde han sedan på ett bra vis. Kan Mats E Djuse få till en bra styrning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet här, 3 Fluke tog två segrar kring årsskiftet men efter det har hon inte riktigt fått till det. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och utmana om en fin placering igen. Barfota runt om nu är intressant.

Min Vinnare: 7 Digital Dominance
Spets efter 500m: 2 Lovely Star
Skrällen: 5 Mogge Hall
Ranking: A 7 B 2,5,3,4,1 C 6,10,12,11,9,8
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Barcelona - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.61
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Tampa Bay - Philadelphia
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.86
14:30  Örebro SK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.18
14:30  Häcken - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan  - Över 2.5 mål
1.78
14:30  Falkenberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan  - 2 asian hcp-1,5
2.07
17:30  Mjällby - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.65
17:30  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.20
21:00  St Louis - Dallas
Ishockey - NHL - 1
2.31
21:00  Frosinone - Pordenone
Fotboll - Serie B - X2
2.00
14:00  Shenzhen - Henan Jianye
Fotboll - Super League - 1
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:20  DD Tips Åby Lördag 8/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Skellefteå Lördag 8/8
Insats: 630 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 9/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Topptipset Tips Söndag 9/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 9 Augusti
Insats: 1728 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Dannero Söndag 9/8
Insats: 600 kr - DrTrav
16:50  DD Tips Dannero Söndag 9/8
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming