V65 Tips Bollnäs 5/6

Publicerad på 5 Jun 2021 - 10:56

DrTrav

DrTrav

5 Jun 2021 - 10:56

Kvällstrav med V65 från Bollnäs denna lördagskväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spikar, 8 Airborne i den inledande och första avdelningen.

V65 Tips Bollnäs Lördag 5/6
V64-1 8 Airborne
V64-2 3,9
V64-3 1,8,9,10,11
V64-4 3,5,6,7,8,9,11,13,14
V64-5 3,11
V64-6 3,9,13

540 rader x 1 = 540 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m auto
Vi inledde V65 omgången med att spika 8 Airborne. Detta är en femårig som verkligen visat upp sig från sin ljusa sida sedan han kom till Oskar Berglund. Tre raka segrar har man på kontot inför dagens start. Kapacitetsmässigt står han i en klass för sig ikväll och trots spår åtta förväntar jag mig ett offensivt upplägg och felfri ska det vara mycket hög segerchans. Spik.

Motbud
2 Albert Zonett har bättre form än vad resultatraden antyder. Han har varit ute i tuffa sammanhang på slutet. Ikväll har man ett bra utgångsläge och är garanterad ett fint lopp. För den som garderar loppet är detta ett givet streck.

Nämner även 1 Jonatan Trot som näst senast stod för en vass avslutnitng på Solvalla. Från bricka ett kan man få ett fint smyglopp ikväll och uppenbarar sig bara luckan i tid kommer Jonatan Trot avsluta bra.

Min Vinnare: 8 Airborne
Skrällen: 1 Jonatan Trot
Ranking: A 8 B 2,1,7,3,12,5 C 4,11,10,6,9

V65-2 2140m auto
3 Sundbo Nova är under fin utveckling och har inlett året lovande. På sina tre starter i år har det blivit två segrar och en andraplats. Formen är på topp och från ett bra utgångsläge blir man på nytt att räkna med. Ikväll väljer Rikard Skoglund att själv köra hästen. I den senaste starten var man ute i ett tufft gäng och var knappt slagen. Förstahästen i loppet för mig.

Dubblar ändå systemet med 9 Stjärnblomster som stod för en bra årsdebut för två starter sedan när man vann direkt. Nu har man fått två lopp innanför västen vilket borde gjort gott för formen. Man mötte 3 Sundbo Nova i den senaste starten och fick då se sig besegrad av denne. Men ikväll står man 20m bättre till vilket är en klar fördel. Streckas.

Nämner även 8 Alfie som är en rutinerad individ med över 2 Miljoner på kontot. Avslutade snabbt i den senaste starten och formen är smygande. Men ska normalt sett ha svårt att rå på 3 Sundbo Nova och 9 Stjärnblomster här.

Min Vinnare: 3 Sundbo Nova
Skrällen: 8 Alfie
Ranking: A 3,11 B 8,7,10,1,6 C 2,5,4

V65-3 2140m volt Monté
1 Sundbo Komet har en spännande uppgift ikväll. Han stå 40m före de främst motbuden och kommer med formen på topp. De tre senaste starterna i monté har samtliga slutat med seger och Sundbo Komet kommer dessutom med två raka segrar på kontot. Han har visat prov på fin inställning på slutet. Även om motståndet är tuffare denna gången måste man ses med bra segerchans på nytt.

8 B.W.Sture har visat att han trivs i monté. Så sent som i April satte han Svenskt Rekord på Färjestad. Ikväll får även denna åttaåring en av Sveriges bästa ryttare i sadeln för andra gången. Senast Emilia Leo red B.W.Sture sluade det med seger och ikväll är ekipaget ute efter att upprepa den prestationen. Man var dock inte som bäst senast och kanske man står lite hårt inne i loppet. Men ett B.W.Sture är ett givet streck på kupongen.

11 Tand Kraft är en individ som kan en hel del i grunden men som inte riktigt fått till det på slutet. Han letar formen och när han väl hittar den finns kapacitet som duger bra i ett lopp som detta. Outsider.

10 Bonaldo kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Senast drog han på i hårt tempo i ledningen men kunde ändå hålla undan för Don Viking på ett bra sätt. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut, men skulle det klaffa med positionerna finns bra kunnande i denna åttaåring.

Min Vinnare: 1 Sundbo Komet
Skrällen: 11 Tand Kraft / 10 Bonaldo
Ranking: A 1 B 8,11,10,9,7,3 C 6,12,2,5,4

V65-4 2140m volt
Ett öppet lopp där jag väljer att strecka på.

11 Fröken Fräken är en intressant häst, hon vann sina första två starter i karriären och gjorde det på bra sätt. För två starter sedan gjorde hon jobbet men kunde ändå gå undan på bra sätt. I den senaste starten satt man kvar när tåget gick i spåren och kort därefter blev det galopp. Ikväll har man ett intressant utgångsläge med springspår och prickar kusken Mats E Djuse starten kommer de få ett bra lopp. Given i segerstriden ikväll.

6 A Diva I Am vann sin tävlingsdebut på ett övertygande sätt för tre starter sedan. Hon fick då utstå hårt tryck i ledningen men kunde ändå gå undan till seger på ett bra sätt. Därefter har det blivit två galopper vilket är oroväckande. Men sköter sig A Diva I Am ikväll, är hon med och utmanar om segern.

3 Timeless Sunset har inte alls fått det att fungera på slutet. Men i sin tävlingsdebut visade han prov på fin fart. Inför dagens start har man genomfört ett kvallopp och då skötte sig Timeless Sunset bra. Felfri ikväll är Timeless Sunset mogen för rekordsänkning och ska inte nonchaleras här.

Nämner även 7 Begging for More som är under kraftig utveckling. Den senaste starten är bara att glömma då han blev störd till galopp. Dessförinnan har han visat fin form och till låg procent streckas han här.

Min Vinnare: 11 Fröken Fräken
Skrällen: 7 Begging for More
Ranking: A 11,6,3 B 7,14,8,5,9,13 C 4,12,10,1,2,15

V65-5 1640m auto Monté
Låser detta lopp på två hästar. 11 Prince Yoda hade två raka segrar på kontot inför den senaste. Senast var man ute och testade på V75 utan att räcka till. Men för två starter sedan stod man för en bra prestation under sadel när man vann helt överlägsen. Dessutom förstärker Emilia Leo i sadeln för första gången vilket är intressant. Given förstahäst.

Dubblar systemet med 3 Walk Out som visat att han trivs bra under sadel. I den senaste starten drog man på i fin stil från ledningen, vilket räckte till seger. Då precis som ikväll är der monté som gäller och Walk Out ska räknas in i segerstriden på nytt.

Söker man ytterligare streck i loppet är 6 Ajlexes Leif tidig. I den senaste starten visade man uppåtgående form när man gick i mål på bra sätt som trea. Ajlexes Leif besitter bra kapacitet för loppet och ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 11 Prince Yoda
Skrällen: 6 Ajlexes Leif
Ranking: A 11,3 B 6,5,7,4,2 C 9,10,8,1

V65-6 2640m volt
3 El Maco Khalifa har inlett året lovande. På sina fem starter har man inte aldrig varit sämre än trea. Dessutom kommer man till dagens start med tre raka segrar. Samtliga segrar är tagna från ledningen och ikväll ser det upplagt ut för att återigen inta den positionen från start. Given förstahäst.

9 Jeppas Unplugged är en individ som besitter bra kapacitet för loppet. För två starter sedan gjorde man det väldigt bra via 12,6 sista 600m vilket räckte till en andraplats. I den senaste starten var man ute i Margaretas tidiga unghästserie och blev trött i mål. Men Jeppas Unplugged är van att möta tufft motstånd och från ett intressant utgångsläge med springspår på bakvolten kan man snabbt vara ikapp storhästarna. Givet streck i loppet till 17%.

Skrällen är 13 Au Gratin som besitter en vass avslutnitng. Skulle det bli tempo på loppet och att det löser sig med positionerna för denna sexåring kommer han passera mång över upploppet. Det är även anmält barfota runt om vilket är spännande.

Bakom vill jag även nämna 5 Daysofourlives som visserligen är ojämn i sina prestationer men detta är en häst som besitter bra kunnande. Han är även stark och rejäl och räds inte att göra en hel del grovjobb själv. Given vid större gardering.

Min Vinnare: 3 El Maco Khalifa
Skrällen: 13 Au Gratin
Ranking: A 3,9 B 13,5,14,11,8,6,7,10 C 1,12,2,15

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto