DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Bollnäs Fredag 22/5

21 Maj 2020 - 15:17

På fredagen så avgörs V65 spelet i Bollnäs och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast 9 Mjölner Apollo i V65-5 som har gjort det bra sedan han kom i träning hos Lars Wikström. På tre starter för den nuvarande tränaren så har det blivit två vinster och en andraplats. För tre starter sedan pressade han sig till ledningen med 1400 meter kvar av loppet och sedan blev det en lätt seger från den positionen. Det följde han upp med att vara trea i mål bakom Månfröken som vann från ledningen men Åsa Klipp som var tvåa galopperade över mål så han fick den placeringen.

Senast så var han fullständigt överlägsen sedan han tagit över ledningen ut på slutvarvet och han lämnade sedan sina motståndare på behörigt avstånd till en väldigt lätt seger. Här har han bakspår men jag tror att Per Linderoth avancerar framåt när tillfälle ges och då tror jag han har bra chans att runda det här gänget och ta ytterligare en seger. Vinnarodds 2.00 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V65 Tips Bollnäs Fredag 22/5
V65-1 7,8,9
V65-2 1,2,5,9
V65-3 5,7,9,11
V65-4 3,9,12
V65-5 9 Mjölner Apollo
V65-6 2,3,4,10,12,14

864 rader x 1 = 864 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med Sleipner Bollnäs Stoserie, Försök 2 - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Brenne Bitti hade en fin säsong ifjol där hon vann tre av de sex loppen hon gjorde. Nu kommer hon ut i en mycket intressant årsdebut. Jörgen Westholm brukar ha hästarna i god författning och här tror jag det är en offensiv styrning att vänta och trots 20 meters tillägg här så är det inte omöjligt att hon sitter i ledningen efter ett halvvarv och kommer hon till spets smärtfritt så kan det räcka långt här. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

7 Järvsö Majlis har vunnit fem av sex starter och hon har aldrig varit sämre än tvåa hittills i karriären. Två starter under året har hon hunnit med och båda har slutat med vinster. Hon tog hand om ledningen och vann sedan i ohotad stil från den positionen senast. Hon är under utveckling och kan Mats E Djuse servera henne en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt.

8 Klack Alva tog karriärens första seger i den senaste starten. Hon trummade då på i ledningen och hon rekordsänkte rejält då. Madelene Johansson satt i sulkyn då och hon kör hästen även den här gången. Felfri nu och med en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan det vara läge för ytterligare en seger.

I övrigt kan nummer 6 Björs Idun som var gott gåendes när hon slog på en galopp i slutsvängen fast hon kom sedan tillbaka och räddade sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Klack Alva senast vara tänkbar. Det var första starten på länge så med den genomköraren i kroppen nu så kan hon vara långt framme här om det klaffar med löpningsförloppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Brenne Bitti
Spets efter 500m: 9 Brenne Bitti
Skrällen: 3 Joli Strimma
Ranking: A 9,7,8 B 6,3,13,11,14,5,12 C 15,4,10,1,2

V65-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Gaz Oil har ännu efter sju starter ingen seger. Han var grymt bra på Solvalla för tre starter sedan. Han gick då i tredjespår sista 1400 meterna men höll ändå starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Crevisse. Han hade spår 1 i volten näst senast också och försvann då med en startgalopp. Gången efter det så hade han springspår och då fick han vandra utvändigt om den ledande Volt Face och han orkade inte riktigt hela vägen så det slutade med en tredjeplats bakom denne. Det blir nog ingen snabbare start men om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet om Jörgen Westholm kan få till en bra styrning.

9 Hector Eck satt en bit ner i kön innan han gick till anfall och via en härlig avslutning så spurtade han in till andraplatsen bakom Gizelle Nyx som vann i ohotad stil från ledningen senast. Kan Andre Schiller hitta en vettig position innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut med en liknande spurt som senast.

2 Västerbo Vixen var bra i kvalet och hon övertygade sedan med att ta en överlägsen vinst från ledningen i tävlingsdebuten. Det blev dock inte mycket till lopp för Timoko-dottern men intrycket var fint. Med en lyckad start ur volten här så kan det bli tidig ledning på nytt och skulle så bli fallet så kan Oskar Kylin Blom som både tränar och kör hästen plocka ytterligare en seger.

5 Eagle Owl travade i ledningen senast men hon hade inte sin bästa dag och hon var slagen tidigt då. Hon fick startförbud efter den insatsen men nu har en dryg månad gått sedan det loppet så kan Hannu Korpi som kör hästen få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Gaz Oil
Spets efter 500m: 2 Västerbo Vixen
Skrällen: 5 Eagle Owl
Ranking: A 1 B 9,2,5,7,11,10,8,6 C 13,14,4,3,12,15

V65-3
Svensk Travsports Kallblodsserie - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Färsta Vilma debuterade i ny regi för Öystein Tjomsland senast. Hon tog då två kortare galopper i början av loppet men hon kom tillbaka starkt och när sedan Anna I Kärret som satt i ledningen galopperade bort sig så spurtade hon in till en knapp seger före Hallsta Goudis. Hon är inte att lita på men kan hon hålla ordning på benen så kan hon blanda sig i segerstriden igen om Jimmy Jonsson kan få till en bra styrning.

5 Gangna vann lätt från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det så galopperade hon bort en trolig topp tre placering på upploppet. Senast så fick hon ett lopp i rygg på Oss Can som vann från ledningen och hon hakade på klart godkänt som tvåa bakom denne. Med en lyckad start ur volten här så tror jag det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

11 Myrs Sol vann sina båda starter hon gjorde ifjol. I årsdebuten senast så tog hon hand om ledningen men på den första långsidan så tappade hon stilen och hon galopperade bort sig. Kan Emilia Leo hitta en bra rygg att gå i innan hon sätter in attacken så kan hon bli farlig över upploppet.

7 Harvs Blomma är jämn och säker men hon är ännu efter 14 starter i karriären utan seger. Här har Henrik Svensson som kör hästen springspår och kan hon ramla ner i ett vettigt slagläge i den främre träffen så kan hon utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 9 Färsta Vilma
Spets efter 500m: 5 Gangna
Skrällen: 7 Harvs Blomma
Ranking: A 9,5 B 11,7,12,13,14,3,6,4 C 8,1,2,10

V65-4
Anders Kilströms Minne, Försök 6 - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Toujours Un Eclair fick luckan in på upploppet och kom med en mycket vass spurt och fångade in Chapitre Un som hade kopplat greppet till seger kort före mål näst senast. Gången efter det så satt han långt bak men det var inte riktigt något tryck i honom så han slutade oplacerad. Här kanske Mats E Djuse kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt.

9 Kainai Goj radar upp bra insatser och han har aldrig varit sämre än trea felfri efter sju starter. Han tog hand om ledningen senast och från den positionen försvarade han sig hela vägen till seger före en bra avslutande Bastian Boom. Kan Nicklas Westerholm som både tränar och kör hästen hitta en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

12 Iceland Falls travade i ledningen och såg ut att gå mot segern men Titania R.L. kom loss från vinnarhålet och spurtade in till vinst så hon fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Gången efter det så landade hon i dödens med dryga varvet till mål och det blev lite för tufft så hon kom i mål som femma bakom Cosy Lazy Louse som avgjorde på ett bra vis till seger. Träffar Claes Sjöström bra i startögonblicket från springspåret på tilläggsvolten här så kan hon sitta bra till omgående och då kan hon vara med och tampas om en fin placering.

Min Vinnare: 3 Toujours Un Eclair
Spets efter 500m: 3 Toujours Un Eclair
Skrällen: 4 Lyckans Quick
Ranking: A 3,9,12 B 10,4,7,13,14 C 2,1,11,15,6,5,8

V65-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 9 Mjölner Apollo som har gjort det bra sedan han kom i träning hos Lars Wikström. På tre starter för den nuvarande tränaren så har det blivit två vinster och en andraplats. För tre starter sedan pressade han sig till ledningen med 1400 meter kvar av loppet och sedan blev det en lätt seger från den positionen. Det följde han upp med att vara trea i mål bakom Månfröken som vann från ledningen men Åsa Klipp som var tvåa galopperade över mål så han fick den placeringen.

Senast så var han fullständigt överlägsen sedan han tagit över ledningen ut på slutvarvet och han lämnade sedan sina motståndare på behörigt avstånd till en väldigt lätt seger. Här har han bakspår men jag tror att Per Linderoth avancerar framåt när tillfälle ges och då tror jag han har bra chans att runda det här gänget och ta ytterligare en seger.

Vid gardering kan 7 Klack Ibra som var väldigt bra vid segern senast vara tänkbar. Han fick då en dryg inledning på loppet i tredjespår innan han landade i dödens med halvvarvet till mål och från den positionen så visade han en härlig inställning när han krigade ner den ledande Nattbris till en knapp seger. Kan Oskar Kylin Blom få till en bra styrning här så kan han vara långt framme på nytt.

5 Gangstra har vunnit de båda starterna hon har gjort i år. Hon kom till spets efter 400 meter senast och från den positionen så höll hon undan till en knapp seger före en bra avslutande Zenit. Kan Bo Landgren som kör hästen nå ledningen i ett tidigt skede igen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror ändå att hon får svårt att hålla undan för min spik så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Mjölner Apollo
Spets efter 500m: 5 Gangstra
Skrällen: 4 Gottjärry
Ranking: A 9 B 7,5,10,1,3,4,12 C 2,6,11,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 14 Everest Sisu klev fram utvändigt om den ledande Tale Of Jacks med varvet till mål och från den positionen så krigade han ner ledaren till en knapp seger i den senaste starten. Han är stark och rejäl och han tål att göra en hel del grovjobb på egen hand så trots ett jobbigt utgångsläge med bakspår på tilläggsvolten så ska han räknas tidigt.

3 Huddlestone gick en godkänd avslutning som trea i ett lopp som vanns av Exaudio Vici senast. Han kan öppna bra och med bara tre motståndare på startvolten så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Ten Times gjorde en bra insats senast när han blev tvåa bakom Pleasure For Cash. Det var första starten på några månader så med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Kan Nicklas Westerholm få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden.

10 Matter Of Fact har inte lyckats något vidare sedan flytten från USA på fem starter för sin nuvarande tränare Reijo Liljendahl. Senast så fick hon aldrig riktigt fritt och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Adi Gallia från ledningen. Springspår på tilläggsvolten nu så vid en lyckad start här så borde Ulf Ohlsson som sitter i sulkyn kunna ramla ner i en vettig position så klaffar det med löpningsförloppet här så kan det vara läge för en fullträff.

12 Buzzer Beater har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Tråkigt startspår nu men kan Per Linderoth få gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

2 Klose har inte startat på två månader så formen nu är oviss. Han har gott kunnande och har en duktig kusk i Mats E Djuse i vagnen så får han ett passande lopp så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 14 Everest Sisu
Spets efter 500m: 3 Huddlestone
Skrällen: 2 Klose
Ranking: A 14 B 3,4,10,12,2,9,13,7,8 C 11,15,6,1,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
1.95
21:00  Porto - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.72
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 1/12
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Jägersro 1/12
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 1/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming