DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Dannero Fredag 1/5

30 April 2020 - 19:26

På fredagen så avgörs V65 tävlingarna på Dannero och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-5 på nummer 9 Ulvsåsen som har gjort allting rätt så här långt. Fyra raka segrar på lika många starter har det blivit. Han vann väldigt enkelt från ledningen i ett V75 lopp på Dannero i påskhelgen i den senaste starten. Nu har han tillägg så han får attackera bakifrån istället. Han ställs inför sin tuffaste uppgift hittills här men kliver han iväg i rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot när Per Linderoth väljer att sätta in attacken. 

V65 Tips Dannero Fredag 1/5
V65-1 1,4
V65-2 1,2,4,6,9
V65-3 1,4,5,6,7
V65-4 1,6,10
V65-5 9 Ulvsåsen
V65-6 3,7,10,11

600 rader x 1 = 600 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 1 Vincent Horse travade i ledningen senast i ett försök i bronsdivisionen och det var bra tempo på loppet så han orkade inte hela vägen så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Better Boss som drog det längsta strået den gången. Han går ner i klass nu och med en lyckad start ur volten här så kan han sitta i ledningen omgående och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här om Robert Bergh skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten.

4 Lukas Bris har visat en härlig form på slutet. Han ståtar nu med två raka segrar. Näst senast så kom han med en stark avslutning till seger och gången efter det så var han ute i ett stayerlopp i påskhelgen och då fick han en invändig löpning innan han hittade loss på den sista bortre långsidan och när sedan den ledande Global U.Neverknow galopperade bort sig i klar ledning i slutsvängen så avslutade han väldigt starkt och plockade ner sitt motstånd till seger. Han behöver ha det lite serverat men kan Oskar Kylin Blom få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden här.

Vid ytterligare gardering kan 8 So Gå Ikaros som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro vara tänkbar. Han gick rätt bra som fyra i ett lopp som vanns av Tayson Bi senast. Kan Sofia Frilén hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Vincent Horse
Spets efter 500m: 1 Vincent Horse
Skrällen: 8 So Gå Ikaros
Ranking: A 1,4 B 8,9,6,3,5 C 7,2

V65-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Hombre D. kördes i ledningen senast och vann sedan väldigt enkelt från den positionen i ett billigt lopp. Hittar han till ledningen igen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så borde han kunna få ett passande lopp i den främre träffen så oavsett så ska han räknas tidigt här. Värt att tänka på är dock att han bara är tre år och har tjänat minst pengar i fältet.

1 Cobbys Yourah kom med en bra upphämtning efter en tidig galopp näst senast. Gången efter det så orkade han inte riktigt efter att ha travat en stor del av loppet i dödens så han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Bone Hard Flash som vann det loppet. Här kan han få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Emperor Mearas har blivit sex år men han har bara gjort tre starter. Han inledde karriären starkt med två raka segrar innan han var lite sämre senast när det bara blev en fjärdeplats. Näst senast fick han en bra start från bakspår och hittade till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så höll han undan till seger. Från springspår så kan det med en lyckad start eventuellt bli tidig ledning och kommer han till spets så stiger hans chanser här.

4 Magic From Hill gjorde det bra när hon segrade från ledningen näst senast. Nu har hon inte startat på ett tag och har fått ett svårt spår i volten men vid felfri avgång så kan hon vara långt framme här om Sofia Frilén kan lyckas med en bra styrning.

9 Korpral Zon har lämnat Peter Untersteiners regi och gjorde första starten för Micael Melander senast. Det blev en startgalopp då och då var den dagen förstörd. Kan han hitta en bra rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han komma in i matchen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 Hombre D.
Spets efter 500m: 2 Hombre D.
Skrällen: 9 Korpral Zon
Ranking: A 2,1 B 6,4,9,3,11,8,7 C 10,5,12

V65-3
Ett P21 lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 African Coast inledde bra med två vinster på de tre första starterna för sin nya tränare Ulrika Håkansson. Efter det så blev det åtta starter till under fjolåret utan att han nådde några större framgångar. Årsdebut nu och som ensam på startvolten här sitter han i spets omgående och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här om han inte är alltför ringrostig.

4 So Gå Kleopatra satt fast med sparade krafter för tre starter sedan. Senast så gick hon i närkamp med Aperfectdream som satt i ledningen men hon fick aldrig tag i denne så det slutade med en andraplats. Med en fin resa i den främre träffen så kan det vara läge för en fullträff.

5 Quatre Star avslutade fjolåret med att galoppera i tre raka lopp. Han är van vid tufft motstånd och kommer nu ut i en intressant årsdebut in ny regi för John Östman. Får han gå med i en vettig rygg under slutrundan så kan avsluta loppet bra och då kan han dyka upp i segerstriden här.

7 Texan Rose gjorde bort sig med galopp i ett tidigt skede senast. Hon fick ändå en nyttig genomkörare och kan vara förbättrad med det loppet innanför västen. Med en lyckad start från springspår på tilläggsvolten så kan hon hitta en bra position omgående och då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

6 Lingbo Helen tog sin senaste seger i december 2014 när hon var i Robert Berghs regi. Det har gått ett antal år sedan dess men får Ulf Ohlsson till en bra styrning och ett par av de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan hon ställa till med en rejäl överraskning här.

Min Vinnare: 1 African Coast
Spets efter 500m: 1 African Coast
Skrällen: 6 Lingbo Helen
Ranking: A 1 B 4,5,7,6 C 3,2,8

V65-4
Ett Stolopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Global World News har gjort två starter sedan flyttlasset gick från Johan Untersteiner till Robert Bergh. Hon har galopperat i båda dessa starterna. Felfri nu från springspår här så tror jag att Robert Bergh har ledningen i sikte och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon bli svår att plocka ner om hon skulle få fuska bort en del av loppet i täten.

1 Bältra Selene har ännu ingen seger efter 36 starter i karriären. Hon höll farten bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av And Stitch senast. Ulf Ohlsson upp för första gången är en intressant kuskförstärkning och med en fin resa på innerspår och en eventuell lucka till slut så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

10 Twins Zabaidee satt djupt nere i kön men hon gick en rejäl avslutning ute i spåren och klev runt sitt motstånd till seger senast. Det var i ett billigt gäng men det här motståndet är inte så mycket värre och med en liknande avslutning här så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Global World News
Spets efter 500m: 6 Global World News
Skrällen: 9 Zeki Font
Ranking: A 6,1,10 B 3,11,9,4,2,7 C 5,8

V65-5
Svensk Travsports Kallblodsserie över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Ulvsåsen som har gjort allting rätt så här långt. Fyra raka segrar på lika många starter har det blivit. Han vann väldigt enkelt från ledningen i ett V75 lopp på Dannero i påskhelgen i den senaste starten. Nu har han tillägg så han får attackera bakifrån istället. Han ställs inför sin tuffaste uppgift hittills här men kliver han iväg i rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot när Per Linderoth väljer att sätta in attacken.

Vid gardering kan nummer 7 Järvsö Micke som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Han kom med en stark avslutning och fångade in den ledande Järvsömalla till seger senast. Med en liknande avslutning här så kan han vara långt framme på nytt om Ulf Ohlsson kan servera honom ett passande lopp.

8 Lome Storm inledde karriären starkt och vann sina fem första starter. Efter det har det gått lite tyngre så han har nu lämnat Öystein Tjomslands träning och kommer ut i en intressant debut för Robert Bergh. Han har inte startat på länge så formen är oviss och jag tror han får svårt att rå på min spik men får han ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 1 Bara Snygg
Skrällen: 3 Odexa
Ranking: A 9 B 7,8,3 C 11,4,10,1,6,5,2

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 11 Aperfectdream har gjort tre starter efter väldigt lång frånvaro som höll honom borta hela fjolåret. Näst senast så tog han över ledningen med 1250 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan till en knapp seger före en duktig So Gå Kleopatra. Gången efter det så avslutade han bra men kunde inte rå på Axl Brown och fick även släppa Satellit L.A. förbi sig. Här tror jag att Robert Bergh är offensiv och söker sig framåt när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas.

3 Cheap Thrills gjorde bra prestationer under vintern men har inte startat på ett tag nu. Han är anmäld barfota runt om och här tror jag att Ulf Ohlsson kan vara framme för att ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle han komma till spets smärtfritt så kan det räcka en bit mot det här gänget.

10 Tasteofchocolatier var precis som tipsettan borta från tävlingsbanorna under hela 2019. Han vann ett billigt lopp senast sedan han plockat ner den ledande Jagger Zon från dödens. Kan Ove A Lindqvist komma iväg bra från start och om han kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

7 Mr Ozzy har ett lopp i kroppen och kan vara förbättrad till den här starten. Springspår här så prickar Jörgen Berglund bra i starten så kanske han kan ramla ner i en vettig position och får han smyga med i en bra rygg innan attacken sätts in så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 11 Aperfectdream
Spets efter 500m: 3 Cheap Thrills
Skrällen: 7 Mr Ozzy
Ranking: A 11,3 B 10,7,6,8,9,2 C 4,5,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming