DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Dannero Lördag 18/7

17 Juli 2020 - 17:17

På lördagen så avgörs V65 tävlingarna på Dannero. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 11 Soul Tan i den femte avdelningen.

V65 Tips Dannero Lördag 18/7
V65-1 2,4,6,8,9,11
V65-2 2,5,7,11
V65-3 1,2,7,10,11,12
V65-4 8,9
V65-5 11 Soul Tan
V65-6 5,14

576 rader x 1 = 576 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS DANNERO LÖRDAG 18 JULI

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Caribbean Blue Ås travade i dödens på den ledande Simon Angel och hon tog ner denne på upploppet men då kom Alpha Estate med en stark avslutning så hon fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. Svårt spår i volten nu men om hon klarar av det momentet så borde hon kunna slinka ner i en hygglig position och då kan hon vara med och kämpa om segern här. Intressant att hon är anmäld barfota runt om för första gången.

8 Harvesting Time fick bestämma i ledningen och från den positionen så gick han undan till en säker seger för tre starter sedan. Gången efter det så var han ute i ett Klass II försök i Östersund i början av juni. Där fick han ett bra lopp i rygg på den ledande Armagnac men han hade sedan svårt att följa på den sista bortre långsidan och han slutade sedan oplacerad i det slagna fältet. Chansartat läge nu men löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här motståndet.

9 Ävja Palema var ute i ett montélopp på Bergsåker senast. Hon travade då en stor del av loppet i ledningen men på den sista bortre långsidan så hade hon inget svar mot Self Explosive som kom med ett hastigt angrepp och den hästen tog över ledningen och öppnade upp en stor lucka ner till övriga motståndare men då började han fuska med travet och försvann med galopp vilket gjorde att Ävja Palema kom tillbaka till seger. Hittar Robert Skoglund en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme här.

2 Miskos Caprea vinner inte så ofta men för tre starter sedan på Oviken blev det seger. Hon kom då med en stark avslutning och plockade ner den ledande Made By Vitsand till en klar seger. Hittar Daniel Wäjersten en bra väg med henne så kan hon överraska.

6 Craizy Daizy gjorde första starten på ett par månader senast. Hon avslutade då positivt i spåren men Joyness blev för svår att nå så hon fick nöja sig med andraplatsen. Lopp i kroppen nu kan ha fört framme henne en del och vid en lyckad start från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

11 Ture S.E. är väldigt formstark. Han vann från ledningen över lång distans på Solänget näst senast. Gången efter det så travade han på nytt i ledningen och från den positionen försvarade han sig länge och väl men Global Tailwind tog sig förbi i en tät upploppsstrid. Annat läge nu men med lite klaff och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Caribbean Blue Ås
Spets efter 500m: 6 Craizy Daizy
Skrällen: 2 Miskos Caprea
Ranking: A 4,8,9 B 2,6,11 C 1,5,3,12,7,10

V65-2
Ett K100 lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Unlimited Face kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Näst senast bestämde hon i ledningen och hon gick undan till en säker seger från den positionen över aktuell distans just på Dannero. Senast så kördes hon till spets efter ett halvvarv och sedan så blev det en rätt enkel seger från den positionen. Hittar Bo Eklöf till ledningen smärtfritt så kan det bli en ny spetsseger här men jag vill ha med ett par motbud.

7 Power Swirl var ut i ett lite tuffare gäng senast. Hon avslutade då godkänt och kom in på femteplatsen bakom Dante Godiva som tog ner den ledande Yankee Blue till seger från dödens. Fjärdespår i volten nu men klarar hon det momentet och om Veikko Haapakangas som finns i vagnen kan servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

11 Bird Parker avslutade positivt och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Hottentoy från ledningen senast. Bakspår på tillägg nu är inte det roligaste men löser det sig med positionerna och om Jimmy Dillner som sitter upp bakom hästen kan hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig den sista biten.

5 Twins Zabaidee gjorde en godkänd avslutning till andraplatsen bakom S.G.Faster Iris som vann från ledningen näst senast. Hon har tagit 3 vinster på 16 starter i år och kan Olle Wäjersten nå en hygglig position så kan hon få en fin löpning och då kan hon ha vissa möjligheter att ta en ny seger här.

Min Vinnare: 2 Unlimited Face
Spets efter 500m: 2 Unlimited Face
Skrällen: 5 Twins Zabaidee
Ranking: A 2 B 7,11,5,12,4,8,13 C 10,6,3,1,9

V65-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Sindys Tove har gjort två starter hittills. Hon vann i debuten från ledningen. Senast så galopperade hon i början av loppet. Hon kom sedan tillbaka starkt och tog upp jakten på Åsasindy i ledningen men hon tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Felfri nu så tror jag det kan bli tidig ledning och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon bli svår att plocka ner.

11 Carl Anners Viking är jämn och säker men han har efter fem starter hittills ännu ingen vinst. Han fick göra allt jobb utvändigt om ledaren senast och han höll starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Elsås Storm då. Prickar Lena Fritz bra i startögonblicket här så borde han kunna ramla ner i en vettig position och klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara läge för en seger.

10 Fall Galder tog karriärens första seger i den senaste starten. Han tog då över ledningen med varvet till mål och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Med en lyckad start ur volten här så kanske Malin Strinnlund som kör hästen kan komma ner i en duglig position och då kan det räcka en till en ny vinst.

7 Trollbackens Otur tog också sin första seger senast. Han tog då över ledningen med 900 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han undan för en vasst avslutande Kanape. Nerstruken till innerspår i volten nu men hittar Magnus O Jonsson loss i god tid före mål så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 1 Sindys Tove
Spets efter 500m: 1 Sindys Tove
Skrällen: 12 Åhs Gnå
Ranking: A 1,11 B 10,7,2,12,14,8,13,3 C 9,4,5

V65-4
Ett Treåringslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Exklusiva Liss har ännu ingen seger efter 8 starter. Tre raka andraplatser har det blivit. Hon travade större delen av loppet i dödens på den ledande Liquify'em senast och hon gjorde det bra men hon tog sig aldrig förbi. Kan Per Linderoth som finns i vagnen hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden här så hon ska räknas tidigt.

9 Gucci Bamboo är jämn och säker men hon har heller inte vunnit något lopp hittills. Senast så kunde hon inte riktigt hänga med Holy Moses Mearas men hon höll ändå rätt okej och räddade andrapriset. Får hon smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan 2 A Whispering Angel som gjorde en godkänd debut när hon blev tvåa i ett lopp som vanns av Jojo Keeper senast vara tänkbar. Med ett lopp i kroppen nu så kan hon vara mogen att sänka sitt rekord en del här. Får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Exklusiva Liss
Spets efter 500m: 2 A Whispering Angel
Skrällen: 1 Global Blind Date
Ranking: A 8,9 B 2,6,4,7,9 C 1,5,3

V65-5
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 11 Soul Tan som har vunnit 10 av 27 starter hittills i karriären. Han återkommer nu efter en tids frånvaro så formen är lite osäker. Näst senast i ett V75 lopp på Dannero så gjorde han grovjobbet själv i tredjespår med varvet till mål och han tog ner ledaren men han fick ge sig mot Kiara Sånna som kom med en vass avslutning och han fick även släppa Cesar F.C. förbi sig så det slutade med en tredjeplats då. Han besitter gott kunnande så är han inte alltför ringrostig i comebacken här så är han stark och rejäl och då tror jag han blir svår att stå emot när Ingvar Nyberg sätter in slutstöten.

Vid gardering kan 2 Gatelink som har fått en nytändning i Lena Åströms regi vara tänkbar. Hon tog två raka segrar i maj-juni. I den näst senaste starten hade hon ingen bra dag för hon försvarade sig med galopp när hon såg seg ut med 350 meter kvar av loppet. Senast i Lycksele var hon bättre när hon landade utvändigt om den ledande Belle Reine med halvvarvet till mål och hon höll sedan bra och hon slutade då trea. Med en fin resa i den främre träffen så kan hon vara långt framme här.

3 Yrr har gjort två starter i nygammal regi för Robert Bergh. Det var två lopp under samma tävlingsdag och i finalen av Lyckselepokalen så avslutade han positivt i skymundan och räddade tredjeplatsen bakom en överlägsen Lexington Tomma. Han hade innan det inte startat sedan februari så han kan vara klart förbättrad nu med de två loppen innanför västen. Hittar Oskar Florhed som sitter i vagnen en hyfsad position innan han går till anfall så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Soul Tan
Spets efter 500m: 6 Bionicle Man
Skrällen: 4 Texan Rose
Ranking: A 11 B 2,3,1,7,6,4 C 5,9,10,12,8

V65-6
Vi avslutar V65 med Svensk Travsports Kallblodsserie över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 14 Ulvsåsen har vunnit 6 av karriärens 7 starter. När han inte vann näst senast så släppte han ifrån sig ledningen med 1300 meter kvar av loppet och sedan så höll han farten okej och kom i mål som fyra bakom Järvsö Elling som vann det loppet. Han var tillbaka i vinnarcirkeln senast. Han var då fullständigt överlägsen från ledningen. Dubbla tillägg nu jämfört mot hästen på startvolten men från springspår så kan han vid en lyckad start sitta bra till omgående och då kan han bli svår att stå emot här.

5 Grude Tilla kom med en riktigt vass avslutning senast och var inte långtifrån segern men Vardofjäll Svarten som satt i ledningen höll undan till en knapp seger. Kan Jimmy H Andersson som kör hästen hitta en vettig position innan hon går till anfall så biter en liknande avslutning här bra till slut och skulle den klara favoriten hamna snett på det eller ha en sämre dag så kan hon slå till med en seger. 

I övrigt kan 6 Färsta Vilma som inte är helt att lita på vara tänkbar. Hon har dock två raka segrar och båda gångerna har hon haft galoppinslag på vägen. Senast blev det dock en turlig seger sedan Månfröken galopperade bort sig med segern klar. Kan Jimmy Jonsson se till att hålla henne i rätt gångart och om hon kan få en fin löpning så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 14 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 1 Sannpelle Pärlan
Skrällen: 5 Grude Tilla
Ranking: A 14,5 B 6,3,9,12,15,4,10 C 11,7,2,8,13,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Björklöven - Modo
Fotboll - Hockeyallsvenskan  - 1
1.85
17:50  H2H lopp 9 - Kontur
Fotboll - Bollnäs - Plats
1.75
18:00  Växjö - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.66
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
18:30  Cheltenham - Man City
Fotboll - FA-cupen - City ö 6,5 skott
1.66
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 23/1
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming