DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Eskilstuna 5/2

4 Februari 2021 - 21:26

Vi smygstartar helgen med V65 från Eskilstuna-travet och det är en ganska trevlig lunchomgång med flera talangfulla hästar till start.

Jag spelar endast med en spik i omgången. Jag tror att Volare Gar i V65-6 är huvudet högre än sina motståndare och har en bra chans att vinna trots ett besvärligt utgångsläge.

V65 Eskilstuna Fredag 5/2
V65-1 3.6
V65-2 1.2.3.4.9
V65-3 3.5.10
V65-4 1.2.3.6.9.12
V65-5 8.10.12
V65-6 12 Volare Gar

540 rader x 1kr = 540kr

Lunchdubbel
LD-1 8.10.12
LD-2 12 Volare Gar

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
I den inledande avdelningen tror jag att vi får se en spännande duell mellan två stallkamrater. Som jag läser loppet tror jag inte dom bjuder in några andra ekipage in i matchen och det blir intressant att se vem som drar det längsta strået över upploppet.

3 Moncler Bo har nu gjort tre starter på svensk mark och verkar att gå framåt för varje start. Det finns mycket att utveckla framöver och med läge för ledningen igen är chanserna goda för att inkassera sin tredje raka seger och när stallkamraten 6 Zidane D.E troligen är hästen som kommer att sitta utvändigt lär det inte bli alltför mycket tempo på tillställningen. Ett tänkbart spikförslag.

6 Zidane D.E tränas även han av Sibylle Tinter och precis som sin stallkamrat har han imponerat sedan han kom till Sverige med två raka segrar och för mig är det svårt att avgöra vem som har högst kapacitet av dessa två. Jepsson har kört hästen tidigare och det kanske är en fingervisning om vilken av hästarna som stallet håller högst eftersom han san sitter upp bakom Mocler Bo den här gången och istället får Torbjörn Jansson chansen bakom Zidane D.E. Som jag läser loppet kommer Jansson hamna utvändigt om Jepsson och därifrån tror jag att dom ”låser” loppet genom att inte sätta upp något tempo och bjuda in övriga ekipage och låter det bli en uppgörelse mellan stallkamraterna över upploppet.

Min Vinnare: 3 Mocler Bo
Spets efter 500m: 3 Moncler Bo
Skrällen:
Rankingen: A3.6 B:9.2.12.4.5.1 C:10.11.8.7

V65-2 2140m Auto
9 Håna Am ser ut att bli loppets favorit och det behöver inte vara fel med tanke på att han kommer från en plusbetonad insats i sin senaste start. Han vann då i ohotad stil från ledningen och var klart förbättrad för dagen. Efter att ha fått överta ledningen efter 500 meter fick han sedan bestämma i ledningen och det blev ett ganska billigt lopp i slutändan. Andra förutsättningar den här gången med bakspår och han har inte haft stilen med sig alla gånger och jag är inte övertygad att man rundar samtliga ekipage nu.

4 Elton Brick blir istället mitt förstaval i loppet. Kollar man på raden de senaste tre starterna är det inget man tar till sig direkt men förutsättningarna ser lämpliga ut den här gången. I sin senaste start öppnade han mycket snabbt bakom bilen men galopperade kort efter start och hamnade därefter fel på det. Gången innan dess fick han gå stora delar av loppet utvändigt utan rygg och för tre starter sedan startade han från bakspår. Nu har han lottats till ett bra startspår igen och det är min givna spetsfavorit i loppet och känslan är att han är klart bäst från den positionen. För fyra starter sedan segrade han från just ledningen och med värsta konkurrenterna från ett bakspår och ett lurigt innerspår tror jag att han får bestämma i ledningen den här gången och jag tror att det kan räcka hela vägen nu.

1 Joker Boko har bra kapacitet för ett sådant här lopp men läget är chansartad då han inte alls kan öppna från start. Jag tror att risken är överhängande att han blir fast på innerspår. Jorma Kontio är dock en duktig kusk och lyckas han bara hitta ut från sitt innerspår blir han att räkna med och jag vågar inte lämna utanför kupongen den här gången.

2 Mr Julian har galopperat på slutet men är bra i grund i botten och vid felfri avgång skulle kan kunna ställa till det för Elton Brick eftersom han är startsnabb och gör sina bästa lopp i ledningen. Får han det att stämma kan det räcka hela vägen och han är ett roligt skrällbud här.

Jag betalar även för 3 Tracy’s Princess som söker lite efter formen men som inte är så tokig i grund och botten och hon borde kunna hitta en vettig position i andraspår den här gången och vara med där framme och hugga.

Min Vinnare: 4 Elton Brick
Spets efter 500m: 4 Elton Brick
Skrällen: 2 Mr Julian
Rankingen A: 4.9 B:1.2.3.11.12 C:6.5.7.8.10

V65-3 2140m Auto
3 Global Wizard har dummat sig med två raka galopper och har tre galopper på sina senaste fem starter och det gör att jag inte vågar spika hästen även om jag tror att det är en toppchans om han lyckas hålla ordning på benen. Han har även två segrar i raden och formen borde alltjämt vara intakt och för tre starter sedan såg han otroligt fin ut vid sin spetsvinst. Nu är det läge för spets igen och han trivs bra när han får springa på där framme på egen hand. Det är inga riktiga startkanoner med den här gången och om han inte strular till det med galopp igen tror jag att han vinner det här loppet från ledningen. Jag vill ändå betala för ytterligare två hästar i och med galopprisken.

10 Janis Joplin Boko var fyra i ett lopp över kort distans på v75 senast och formen verkar vara på sin plats. Det är förvisso bakspår den här gången men det känns som att han borde kunna hänga med i en bra startrygg och komma igenom på ett bra sätt direkt och hitta ett vettigt slagläge. Det blir inte lätt att slå Global Wizard i ledningen men om favoriten inte skulle ha stilen med sig räknas han mycket tidigt.

5 Mooney var fantastiskt fin vid segern för två starter sedan efter en rykande avslutning och är en tidig utmanare nu. Det var inte alls samma tryck senast och det finns risk att han kommer få göra jobbet utvändigt ledaren nu men om han är lika bra som näst senast är det en allvarlig utmanare.

Min Vinnare: 3 Global Wizard
Spets efter 500m: 3 Global Wizard
Skrällen: 10 Janis Joplin Boko
Rankingen: A:3 B:10.5.9.6.4 C: 8.7.11.2.12

V65-4 2140m Auto
6 Son of Quarcio har inte startat sedan i oktober och det är ett frågetecken för vart hästen står rent formmässigt. Han är annars otroligt snabb från start och jag har svårt att se någon annan i ledningen. Han tvingas gå med skor den här gången vilket känns som ett minus och han har problem med inställningen den sista biten när det är medeldistans. Kort distans hade varit en fördel men om han får han fuska bort delar av loppet i ledningen kan det räcka hela vägen. Gardering känns på sin plats hur som helst.

9 Mellby Highball var inte som bäst i travet senast och har fått pausa lite sedan dess. Kapacitetsmässigt bör han räcka långt och han har samlat på sig hårdhet mot tuffa V75-hästar. Det är en stark och rejäl häst och han tål att gå ute i spåren. Löper han upp till sitt kunnande kan han runda samtliga ekipage men ändå ett litet frågetecken för formen.

1 Uukari brukar alltid avsluta snabbt över upploppet när han får ett lopp i ryggar och ska räknas tidigt om det inte strular från innerspåret. Skulle han lyckas hitta ledarryggen eller om det löser sig på ett eller annat sätt på vägen blir han att räkna med om fritt över upploppet.

3 Jobie Storm är ett roligt drag i loppet och hon har fått ett lopp i kroppen efter vila. Hon kan öppna riktigt snabbt och kan hon hitta ner i ledarryggen på Son of Quarcio kommer hon att få ett perfekt lopp nu.
Streck även för 2 Bailamos samt 12 Be The One.

Min Vinnare: 9 Mellby Highball
Spets efter 500m: 6 Son of Quarcio
Skrällen: 4 Jobie Storm
Rankingen A:9.6.1 B:3.2.12 C:11.7.5.8.4.10

V65-5 2140m Auto
Ett öppet lopp med femton hästar till start och jag får nöja mig med tre hästar på kupongen på grund av kostnadsskäl. Om man hittar en andra spik i omgången är det definitivt i det här loppet jag hade fyllt på med ytterligare hästar.

10 Rose Stahl gick i mål med gott om krafter kvar i sin senaste start. Det var debut i ny regi den gången och man kunde lifta med i ryggen på duktiga Bolt Kronos till en andraplats. Nu har han fått ett lopp i kroppen och Mika Forss brukar inte vara blyg i sina styrningar och jag tror vi får se en offensiv styrning. Mot ett lämpligare motstånd tror jag att hästen är bra nog att runda samtliga ekipage nu.

8 Self Taught Beauty var inte som bäst senaste och tappade mycket över upploppet. Han var dock ute i ett väldigt tufft sällskap och fick en jobbig resa så jag lägger inte alltför stor vikt vid den insatsen. Nu går han ner i klass igen och borde räknas tidigt på sitt kunnande trots att det återigen finns risk för grovjobb utvändigt ledaren.

12 Kiss My Boko vann på ett imponerande sätt senast efter att ha fått ett riktigt tufft lopp och har högt kunnande. Han har haft problem med stilen ibland och kom från två raka galopper innan den insatsen. Precis som tidigare nämnda hästar tål han grovjobb och ska räknas tidigt med senaste insatsen på näthinnan.

Min Vinnare: 10 Rose Stahl
Spets efter 500m: 6 Sweden Li
Skrällen: 6 Sweden Li
Rankingen A: 10.8.12 B:2.14.611.9.3.15.4.5 C: 13.7.1

V65-6 2140m Auto
12 Volare Gar har förlorat som storfavorit i två raka starter och borde kanske ha varit bättre. Senast blev han trött in mot upploppet efter ett högt tempo i positionen utvändigt ledaren och gången innan dess blev det en tidig galopp som förstörde segerchanserna den gången. Kapacitetsmässigt och meritmässigt möter han ett motstånd som han normalt sett bara ska runda och jag måste tro att hästen är förbättrad till den här starten. Han ser inte ut att bli allt för stor favorit med tanke på de senaste insatserna och jag finner helt klart värdet i att spika Volare Gar. Jag tror vi kan förvänta oss en offensiv styrning och ett avancemang framåt i ett tidigt skede av loppet. Löper han upp till sitt kunnande måste det vara en toppchans.

Motbud
6 Madronjo är ritkigt bra till och från och har matchats tufft i vinter. Han har sin bästa bit i slutet av loppen och med ett lopp i ryggar kommer han att spurta vasst över upploppet. Det har varit en lång säsong för Madronjo och det känns ändå som att det där riktiga trycket saknas för dagen. Även om hästen gör bra lopp med skor känns det som att han är snäppet vassare med barfotabalans. Om Volare Gar tävlar på topp behöver han ha hittat tillbaka formen innan barfotaförbudet för att kunna hota.

7 Andy Pandy One går ner i klass igen efter att ha provat vingarna mot tuffare gäng utan att ha räckt till. Han kommer att kunna hamna bra på det omgående med tanke på sin startsnabbhet och det är inte helt omöjligt att han t.om kan ta över ledningen i ett andra skede vilket skulle öka möjligheterna till seger ytterligare. Har favoriten en sämre dag räknas han tidigt.

1 Lass Revenue satt fast med krafter sparat senast och risken är att han blir fast invändigt även den här gången. Han såg annars formstark ut då, och löser det sig från innerspåret kan han avsluta rappt.

Min Vinnare:12 Volare Gar
Spets efter 500m: 7 Andy Pandy One
Skrällen: 7 Andy Pany One
Rankingen: A: 12 B: 6.7.1..4.11.8.3.2 C.5.10.9

Lycka till

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming