DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Eskilstuna Fredag 10/4

9 April 2020 - 18:18

På fredagen avgörs V65 spelet på Eskilstuna och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-6 på nummer 2 King Of Everything som hade varit mycket bra och tagit tre raka segrar inför den senaste starten. Han startade då i Klass II finalen på Solvalla i slutet på mars och kördes då till ledningen efter ett drygt halvvarv men fick en del press och kunde inte freda sig mot Royal T.N. som kopplade greppet från dödens och sedan kom Takata med en vass spurt och hann precis fram till seger så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Här är det rätt överkomligt motstånd och slipper han att utstå alltför hård press under vägen i ledningen den här gången så tror jag han tar en ny seger.

V65 Tips Eskilstuna Fredag 10/4
V65-1 1,6,12
V65-2 3,10,11
V65-3 1,2,4,12,13,15
V65-4 2,5,9
V65-5 3,7,11,15
V65-6 2 King Of Everything

648 rader x 1 = 648 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Zenzero Jet övertygade vid segerloppen tidigare i vintras men i den senaste starten i ett Klass I försök på Axevalla var han inte lika vass. Han var då aldrig aktuell för segern och fick ett lopp långt bak och räddade fjärdeplatsen bakom Leonas Sami som vann det loppet i det sista steget. Nu har det gått ett par veckor sedan den insatsen så när han nu kommer ut i comeback här så tror jag han är väl förberedd till den här starten. Innerspåret kan dock bli en fälla men hittar han loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med.

12 Emotion Man satt fast med mycket sparade krafter i ett lopp som vanns av Timotee Journey näst senast. Gången efter det så slutade det med en tidig galopp men kan han hålla ordning på benen nu och om han kan få gå med i en vettig rygg och om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut.

6 Perfect Gede flög till ledningen och drog undan till en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så travade han återigen i ledningen och höll bra men fick lite press under vägen och fick se sig besegrad av både Celsius Evo och Love Håleryd den sista biten så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Han är väldigt kvick iväg så här tror jag han sitter i ledningen in i den första kurvan och skulle han få bestämma lite som han vill där framme i täten så blir han inte lätt att plocka ner.

Min Vinnare: 1 Zenzero Jet
Spets efter 500m: 6 Perfect Gede
Skrällen: 9 Idreamicanfly
Ranking: A 1 B 12,6,9,3,8,10,4 C 5,7,2,11

V65-2
Kuskserie - Endast B-tränade hästar - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 O'Boy tog hand om ledningen och vann sedan på ett bra vis från den positionen för tre starter sedan. Senast så satt han i tredje utvändigt men stumnade rejält den sista biten och han var långt efter Ninia's Boy som vann lätt då. Här tror jag att han komma till ledningen efter en bit och skulle han komma till spets så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt.

10 Expendables fick ett bra lopp i andra utvändigt innan han satte in attacken i den sista kurvan och då stack han undan och tog en förkrossande seger näst senast. Kan Jerry Strömstedt som kör hästen få ett bra lopp i en vettig rygg och få spara speeden så länge som möjligt så kan han bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen.

11 Stiffmeister Lini gjorde första starten på ett drygt år senast men var bedrövligt dålig då. Nu har det gått ett par månader sedan den insatsen så när han nu kommer ut i comeback här så får han en chans till. Det är anmält barfota runt om nu och det kanske kan bli ett lyft.

Min Vinnare: 3 O'Boy
Spets efter 500m: 3 O'Boy
Skrällen: 11 Stiffmeister Lini
Ranking: A 3 B 10,11,1,15,14,9,4,5,7,6 C 12,13,8,2

V65-3
Ett P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 12 All Cash fick inte helt fritt och gick i mål med en del sparade krafter näst senast. Gången efter det så fick han backa sig sist men han gick en positiv avslutning i skymundan men det räckte inte mer än till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Eddy West. Kan Claes Sjöström slinka igenom bra och om hon kan få en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden.

15 Vilja Frontline höll farten godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Lets Go Again senast. Springspår på tilläggsvolten här så med en lyckad start så kanske hon kan hitta ner i ett vettigt slagläge och kan hon få smyga med i en bra rygg och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

1 Upontop har ett lopp i kroppen nu och kan vara vassare till den här starten. Med en lyckad start ur volten här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara med och kriga om en fin placering.

2 Joker Arriba har inte visat något extra men kan han få ett passande lopp här så kan han ha vissa möjligheter här. Han är anmäld barfota runt om nu och det kanske kan bli ett lyft.

4 Speed Summer blev femma i ett lopp på Vermo som vanns av Ruthless Chick senast. Klarar hon ett lurigt spår i volten här så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

13 Fast Cash S.F. var ute i ett rätt tufft lopp på Solvalla senast och satt då i fjärde invändigt och blev fast med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Digital Download. Klaffar det med löpningsförloppet här så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 12 All Cash
Spets efter 500m: 1 Upontop
Skrällen: 15 Vilja Frontline
Ranking: A 12 B 15,1,2,4,13 C 11,7,14,9,5,3,6,8

V65-4
Ungdomserie - K100 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Steps From Heaven var väldigt bra vid vinsten i den senaste starten när hon dundrade på i ledningen och var egentligen aldrig hotad. Här har hon spetsläge igen och kan hon hålla sig lugn och hushålla med krafterna där framme i täten så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt.

9 Rocking Flax vann årsdebuten mot enkelt motstånd på ett bra vis från ledningen. Gången efter det så fick han vandra utvändigt om den ledande Lee Star S.G. innan han tog över ledningen i slutsvängen men han hade sedan inget svar när Fajm Composite kom med en stark avslutning så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Kan han få gå med i en bra rygg innan han sätter in slutstöten så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

5 Ancora har inte vunnit på ett tag men är jämn och säker. Linn Stolt får köra nu istället för Claes Sjöström men kan hon få till en bra styrning så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 2 Steps From Heaven
Spets efter 500m: 2 Steps From Heaven
Skrällen: 8 Easy To Like
Ranking: A 2,9,5 B 1,12,8,10,11,6,7 C 4,3

V65-5
Påskparaden - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Staro Mojito var väldigt bra när han kördes till spets efter ett drygt halvvarv och vann sedan på ett bra vis från den positionen i ett V86 lopp på Solvalla näst senast. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande. Felfri här så ligger vägen öppen för tidig ledning igen och kan Maxime Marais som kör hästen få bestämma som han vill där framme i täten så kan det räcka till ytterligare en seger.

11 Vagabond Bi har gjort det bra den sista tiden. Näst senast så var han ute i ett långlopp på Axevalla och fick då en löpning i andra utvändigt innan han klev fram och satte klorna i den ledande Uconn Grif på den sista bortre långsidan och avgjorde sedan till en enkel seger. Gången efter det så fullföljde han bra till andraplatsen bakom Athos Race. Kan Emilia Leo som kör hästen nu få en bra start här så borde han kunna ramla ner i en hygglig position så får han en fin löpning här så kan han blanda sig i segerstriden igen.

7 Lullaby S.I.R. höll okej till tredjeplatsen bakom Digital Track senast. Hon är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan om det skulle behövas och kan då duga en bit mot det här gänget.

15 Kaiser Southwind har årsdebuten avklarad nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. Löser det sig med positionerna och om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan han ha vissa möjligheter.

Min Vinnare: 3 Staro Mojito
Spets efter 500m: 3 Staro Mojito
Skrällen: 15 Kaiser Southwind
Ranking: A 3,11 B 7,15,13,6,8,2,12,10,14 C 5,9,1,4

V65-6
Vi avslutar V65 med Påskbomben - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 King Of Everything som hade varit mycket bra och tagit tre raka segrar inför den senaste starten. Han startade då i Klass II finalen på Solvalla i slutet på mars och kördes då till ledningen efter ett drygt halvvarv men fick en del press och kunde inte freda sig mot Royal T.N. som kopplade greppet från dödens och sedan kom Takata med en vass spurt och hann precis fram till seger så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Här är det rätt överkomligt motstånd och slipper han att utstå alltför hård press under vägen den här gången så tror jag han tar en ny seger.

Vid gardering kan 9 Piteraq som har ett nyttigt lopp i kroppen nu vara tänkbar. Han gick då en bra avslutning via open stretchen till tredjeplatsen i ett lopp där Alpha K. drog det längsta strået. Får han smyga med i en bra rygg och få spara speeden så länge som möjligt så kan han vara långt framme.

10 Tonique har två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Barfota runt om nu är intressant och får han lite hjälp med tempot så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 King Of Everything
Spets efter 500m: 2 King Of Everything
Skrällen: 4 Bailamos
Ranking: A 2 B 9,10,8,3,6,4 C 5,1,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming