DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Eskilstuna Fredag 28/2

27 Februari 2020 - 15:56

På fredagen avgörs V65 spelet på Eskilstuna och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V65-4 på nummer 7 G.R.J.'s Wolverine som har härdats inom V75 spelet på sistone och borde bli svårstoppad här. Han hade suttit fast med sparade krafter i två starter på rad innan han tog över ledningen med 1450 meter kvar till mål senast och från den positionen ledde han loppet länge men kunde inte stå emot en smygkörd Father Of Sun som fick luckan från vinnarhålet så han fick nöja sig med andraplatsen. Från det här läget så tror jag att Kim Erikssons styr på så fort tillfälle ges och kan han då få ta över ledningen i ett tidigt skede så tror jag han blir svårslagen här. Skulle det inte bli spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.65 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V65-5 på nummer 4 Fighter Mearas som inte är att lita på och han trampade av sig en sko och galopperade bort sig direkt från start senast. Han fick lite problem med hoven efteråt men den är nu åtgärdad meddelar Svante Båth. Kan han hålla ordning på benen här så är han väldigt kapabel och felfri nu så är han snabb iväg och då kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Skulle det inte bli spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle bli aktuellt. Vinnarodds 2.10 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Eskilstuna Fredag 28/2
V65-1 1,2,3,6,12
V65-2 2,5,7,8,10,11
V65-3 3,4,5,10,12
V65-4 7 G.R.J.'s Wolverine
V65-5 4 Fighter Mearas
V65-6 3,7,9,12

600 rader x 1 = 600 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Karissa Bo kommer till den här starten med två raka andraplatser. Näst senast så travade hon i ledningen och då kom Toreador farandes ute i spåren men den hästen slog på en galopp i slutsvängen så då såg hon ut att gå mot segern men en vasst avslutande Leonas Sami kunde hon inte stå emot. Gången efter det så höll hon farten bra som tvåa i ett lopp som vanns av Idreamicanfly. Bra utgångsläge här så kan Sybille Tinter som kör hästen få till en bra styrning så kan det räcka långt här, 12 New Dawn galopperade bort sig i ett montélopp näst senast. Gången efter det satt han en bit bak och avslutade positivt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Milord. Jobbigt utgångsläge nu och det behövs en del klaff och överpace på loppet men skulle det klaffa så fäller han många hästar den sista biten.

6 Betting Rebel hade ett risigt utgångsläge och hamnade långt bak men han avslutade mycket bra på upploppet och plockade flera placeringar fram till femteplatsen i ett GS75 lopp som vanns av Arnie Express så sent som i söndags. Täta starter nu men han är rätt startsnabb så jag tror att Ulf Ohlsson kan skicka honom till spets här och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in om han skulle få bestämma en del där framme i ledningen, 3 Gold Twister öppnade snabbt ur volten och tog ledningen och från den positionen så höll han klart bra men kunde inte stå emot Global Trader som kom loss från vinnarhålet näst senast. Med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara långt framme på nytt, 1 Iller Tooma har inte startat på ett par månader så formen nu är ett frågetecken. Från det här läget så kan det bli ett bra lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Karissa Bo
Spets efter 500m: 6 Betting Rebel
Skrällen: 1 Iller Tooma
Ranking: A 2,12,6 B 3,1,5,4,8,10 C 7,9,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 And Stitch kördes till spets men fick inte vara ifred där framme men hon höll ändå bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Denali näst senast. Gången efter det så satt hon en bit ner i kön men gick på i vida spår och avslutade klart bra fram till seger. Kan Jorma Kontio servera henne en fin resa så kan hon bland sig i segerstriden på nytt, 2 Snask blev för stressad efter alla omstarter senast så det loppet kan vi glömma. Hon har gott kunnande och har hon en bra dag så kan hon vara långt framme här. Den korta distansen passar bra och nu kommer hon att tävla med norskt huvudlag och rycktussar meddelar Svante Båth, 10 She Follow Me avslutade fjolåret med tre bra prestationer även om det inte blev någon seger. Kan hon hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så har hon en bra avslutning att ta till och då kan hon nypa en framskjuten placering direkt i återkomsten här.

5 Bitch Up Front kördes till ledningen med 1200 meter kvar av loppet och från den positionen så stegade hon undan till seger för tre starter sedan. Kan Kim Eriksson hitta ner i en hygglig position så kan hon få en bra löpning och då kan hon bli farlig över upploppet, 8 Sunset Brizard hade en del sparade krafter näst senast. Uselt läge nu men med lite klaff så kan ha vissa möjligheter här, 11 Fanny Leader kommer ut i sin sjunde start för året. Det har som bäst blivit en andraplats men får hon hjälp med tempot och det klaffar med löpningsförloppet så kan hon smälla till med en seger här.

Min Vinnare: 7 And Stitch
Spets efter 500m: 1 Steps From Heaven
Skrällen: 11 Fanny Leader
Ranking: A 7,2 B 10,5,8,11,1,9,6,3 C 12,4
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Loui Laday har gjort två starter i regi Dennis Palmqvist. Det blev en säker seger från ledningen i debuten. Gången efter det så kördes han fram utvändigt om ledaren med varvet kvar och höll okej men slutade precis utanför prisplaceringarna. Från ett fint utgångsläge här så kanske han kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Applejack Mile kommer ut i sin första start sedan början av november. Tufft utgångsläge och många hästar att runda men om han kan få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

5 Ian Boko galopperade efter ett knappt halvvarv näst senast och gick sedan okej. Gången efter det så fick han ett lopp i rygg på den ledande Stonecapes Superb och avslutade sedan positivt till andraplatsen även om han inte hade någon chans mot Radetzky som vann loppet. Kan Mika Forss som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan duga en bit mot det här gänget också, 10 Romeo Dana visade gryende form vid fjärdeplatsen senast. Med lite klaff och ett bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 3 Running Sölebo höll godkänt från ledningen till andraplatsen i ett lopp som vanns av Cilantro senast. Han är snabb från början och med en fin resa i den främre träffen så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 4 Loui Laday
Spets efter 500m: 4 Loui Laday
Skrällen: 9 Firebird Scoop
Ranking: A 4,12,5 B 10,3,9,6,8,1 C 2,7,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 G.R.J.'s Wolverine som har härdats inom V75 spelet på sistone och borde bli svårstoppad här. Han hade suttit fast med sparade krafter i två starter på rad innan han tog över ledningen med 1450 meter kvar till mål senast och från den positionen ledde han loppet länge men kunde inte stå emot en smygkörd Father Of Sun som fick luckan från vinnarhålet så han fick nöja sig med andraplatsen. Från det här läget så tror jag att Kim Erikssons styr på så fort tillfälle ges och kan han då få ta över ledningen i ett tidigt skede så tror jag han blir svårslagen här. Skulle det inte bli spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 12 Red Attack som har gjort det rätt bra i två starter för sin nya tränare Klaus Kern på slutet vara tänkbar. Kan Andre Schiller som kör hästen få till en bra styrning så kan han avsluta loppet bra men jag tror han får svårt att plocka ner min spik, 3 Niklas M.J. är snabb iväg och kan vara den som tar hand om ledningen initialt men jag tror att han släpper om G.R.J's Wolverine ställer frågan tidigt och då kan han lifta med till en fin placering där bakom men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 G.R.J's Wolverine
Spets efter 500m: 7 G.R.J.'s Wolverine
Skrällen: 3 Niklas M.J.
Ranking: A 7 B 12,3,6,10,5,9 C 1,2,4,8,11
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Fighter Mearas som inte är att lita på och han trampade av sig en sko och galopperade bort sig direkt från start senast. Han fick lite problem med hoven efteråt men den är nu åtgärdad meddelar Svante Båth. Kan han hålla ordning på benen här så är han väldigt kapabel och felfri nu så är han snabb iväg och då kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Skulle det inte bli spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 9 Master Hill som fastnade med mycket sparade krafter senast vara tänkbar. Oskar J Andersson tog då ett felbeslut när han gick ner i rygg på ledaren för med facit i hand så skulle han ha valt att sitta kvar i andraspår istället. Bakspår nu men om han kan hitta en bra rygg att gå i och om ett par av konkurrenterna gör bort sig så kan han komma in i matchen, 1 Isco Boko har ett fint utgångsläge och kan få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han sluta långt framme här

Min Vinnare: 4 Fighter Mearas
Spets efter 500m: 4 Fighter Mearas
Skrällen: 9 Master Hill
Ranking: A 4 B 9,1,2,7,3,8,11,6 C 5,10,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Jaguar Hill har vunnit 7 av sina 15 starter i karriären. Senast så var det första starten efter över två års frånvaro och han avslutade då strålande efter en sen lucka och plockade ner Rally Carin som hade greppet kort före mål till seger. Med lopp i kroppen nu så kan vara ännu bättre till den här starten och kan Mika Forss servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 11 Idreamicanfly satt en bit ner i kön men klev runt sitt motstånd på ett bra vis till seger senast. Klaffar det med löpningsförloppet och blir överpace på loppet så har hon en härlig avslutning att ta till och då kan hon bli farlig den sista biten.

3 Caipirinha Razz vann i övertygande stil från utvändigt ledaren i den näst senaste starten. Nu är det årsdebut så hon kan behöva loppet men om Kaj Widell kan servera henne ett bra lopp i den främre träffen här så kan hon vara långt framme på nytt, 9 Mellby Goofy hade kopplat greppet på den ledande Twice Kronos och var på väg mot segern men då flög Young King fram över upploppet och slog av honom precis på linjen så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Med en bra rygg att gå i fram till upploppet så har han en bra spurt att ta till och då kan han få sin seger här istället.

Min Vinnare: 7 Jaguar Hill
Spets efter 500m: 1 Right For Glory
Skrällen: 8 Hercules T.
Ranking: A 7 B 12,3,9,2,8,1 C 10,11,6,5,4
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Arsenal - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.88
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
13:00  Southampton - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Under 2.5 mål
1.89
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.12
15:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Ö 2,5 mål + BLGM
1.83
20:00  Leicester - Burnley
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.20
20:45  Juventus - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.89
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Elfsborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.01
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 20/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming