DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Färjestad Lördag 18/4

17 April 2020 - 18:09

På lördagskvällen kör Färjestad V65 tävlingar med breddlopp och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-3 på nummer 1 Enjoy's Top Gun som hade innerspår bakom bilen över kort distans för tre starter sedan på Bjerke. Han höll då upp ledningen och ledde loppet länge men det slutade med en tredjeplats bakom Vicky Waiting som vann det loppet. Senast på Axevalla så höll han farten okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av Starbec's A To Z. Här tror jag han kan hålla upp ledningen och slipper han att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han vinner loppet från den positionen.

V65 Tips Färjestad Lördag 18/4
V65-1 2,4,5,9,12,14
V65-2 3,10
V65-3 1 Enjoy's Top Gun
V65-4 1,4,5,6
V65-5 4,12,13
V65-6 2,6,10,11

576 rader x 1 = 576 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med Breddlopp - P21 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 T.N.T.Dynamite travade i ledningen men fick en del press av utvändig häst och han tappade sedan stilen i slutsvängen och galopperade bort sina möjligheter senast. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget om Peter Ådefors kan servera honom ett passande lopp.

12 Karen Victory kom med en positiv avslutning till andraplatsen bakom Classic Joy näst senast. Bakspår på tilläggsvolten nu men kan Tony Magnusson som kör hästen få gå med i en vettig rygg innan hon sätter in attacken så har hon en bra spurt att ta till och då kan hon ha vissa möjligheter här.

5 Lansen S.S. är ännu utan seger efter 21 starter. Han har varit struken för hälta inför en tilltänkt start i slutet av januari men när han nu kommer ut här så tror jag han är i god författning och han är anmäld barfota runt om nu och blir det den balansen till loppet så är det första gången han tävlar så och det kan ge en extra växel till slut.

14 World Wide Wibb har inte alls fått till det och har galopperat i årets båda starter. Lyckas han hålla sig till rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet.

2 Fairytale L.B. var inte alls bra i den senaste starten. Kan han få en bra start så kan det bli en fin resa i den främre träffen och då kan det räcka en bit här.

4 Antonio Symphonic har inte nått några större framgångar hittills. Han går jämna 18 tider och är anmäld barfota runt om nu och kan Hans Crebas få en bra start så kanske det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han nypa en fin placering.

Min Vinnare: 9 T.N.T.Dynamite
Spets efter 500m: 4 Antonio Symphonic
Skrällen: 14 World Wide Wibb
Ranking: A 9,12 B 5,14,2,4 C 7,1,3,8,6,13,11,10,15

V65-2
Ett Breddlopp - K50-lopp - P21 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Roll The Dice avslutade hyggligt i skymundan till femteplatsen i ett lopp som vanns av Rackham senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan Lucas Svanberg som kör hästen sitta bra till omgående och kan han få ett passande lopp i den främre träffen här så kan han vara med och utmana om segern.

10 Pantheon Face gjorde sin senaste start i mars ifjol men han klarade kvalloppet nyligen. Nu kommer han ut i en intressant debut i ny regi för Anton Sverre och får han gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han smälla till med en seger direkt i comebacken här.

Vid ytterligare gardering kan nummer 4 Dallas Brick som kan kliva iväg bra från start och kan vara loppets tidiga ledare vara tänkbar. Han är inte att lita på och försvann med en startgalopp senast men om han kan hålla ordning på benen nu så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 3 Roll The Dice
Spets efter 500m: 4 Dallas Brick
Skrällen: 13 White Nose
Ranking: A 3,10 B 4,5,11,13,2,1,8,7,15 C 14,6,12

V65-3
Ett Breddlopp - P21 över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Enjoy's Top Gun som hade innerspår bakom bilen över kort distans för tre starter sedan på Bjerke. Han höll då upp ledningen och ledde loppet länge men det slutade med en tredjeplats bakom Vicky Waiting som vann det loppet. Senast på Axevalla så höll han farten okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av Starbec's A To Z. Här tror jag han kan hålla upp ledningen och slipper han att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han vinner loppet från den positionen.

Vid gardering kan 10 Lidaz Katzner som är lite ojämn vara tänkbar. Han tog hand om ledningen och stack sedan undan till en klar seger från den positionen senast. Här är det andra förutsättningar med bakspår och kort distans men kan Andreas Andersson servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

11 Mellby Donna gjorde första starten sedan september senast men hon visade inget extra utan slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Jas Ribb då. Nu har det gått närmare två månader sedan den insatsen så formen nu är oviss men får hon smyga med i en bra rygg innan hon sätter in attacken så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett paltsbud.

Min Vinnare: 1 Enjoy's Top Gun
Spets efter 500m: 1 Enjoy's Top Gun
Skrällen: 5 Kefas
Ranking: A 1 B 10,11,6,5,4 C 9,2,7,8,12

V65-4
Ett Breddlopp - P21 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Osborn Klipp klev fram utvändigt om den ledande Botox med dryga varvet kvar senast och höll bra men fick aldrig tag i ledaren och fick även släppa Knightgi förbi sig så det slutade med en tredjeplats då. Kan Hans Crebas pricka bra från springspåret här så är det inte omöjligt att han sitter i spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men blir det inte ledningen så kanske det blir dödens istället fast oavsett så ska han räknas tidigt här.

4 M.T.Magic Dream tog ledningen från springspåret men släppte sedan när Alert Kronos ställde frågan på den första långsidan och sedan så fick han ett lopp i vinnarhålet och hängde med klart bra till tredjeplatsen. Kan han öppna lika bra från fjärdespåret i volten här så borde han kunna ramla ner i ett vettig slagläge direkt och kan då vara med och kriga om en framskjuten placering här.

1 Jas S.S. gjorde årsdebut senast men försvann då med galopp. Han vinner inte så ofta nuförtiden och den senaste vinsten togs i november 2018 och det är ju ett tag sedan men kan han hålla sig i rätt gångart nu så kan han få en fin löpning på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan det vara läge för efterlängtad seger.

5 J.S.Alpha var inte alls bra i ett montélopp på Axevalla i den senaste starten. Nu har det gått några månader sedan den insatsen så kan Andreas Andersson servera honom ett passande lopp så kan det räcka en bit här. Barfota runt om nu.

Min Vinnare: 6 Osborn Klipp
Spets efter 500m: 6 Osborn Klipp
Skrällen: 5 J.S.Alpha
Ranking: A 6,4 B 1,5,10,11,12,14,9,7 C 3,2,8,15,13

V65-5
Ett Breddlopp - Montèlopp - Högst 30 lopp 2019 - P21 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 13 Deepak Am gick en godkänd avslutning till femteplatsen i ett sulkylopp som vanns av Simb Murdoch senast. Gången innan det var han ute i montèdisciplinen för första gången och höll då godkänt till tredjeplatsen bakom Free To Party även om det tog emot en del den sista biten. Nu har han 40 meters tillägg och han vinner inte direkt ihjäl sig vilket två vinster på 62 starter i karriären visar men kan Agnes Larsson som sitter på ryggen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Kicken V.O.P. kommer ut i en intressant debut under sadel. Kan Saga Laursen få en lyckad start här så kanske han kan nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här gänget. Barfota runt om nu och så tävlade han även vid den senaste vinsten.

12 Thebigbangtheory har ingen vidare rad men kommer även han ut i en spännande debut i montèdisciplinen. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 13 Deepak Am
Spets efter 500m: 4 Kicken V.O.P.
Skrällen: 8 En Rico
Ranking: A 13,4,12 B 10,9,2,8 C 7,5,1,3,11,6

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Kallblodslopp - Breddlopp - P21 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Acksjökungen gjorde senast sin första start på drygt tre år om man bortser från kvalloppet så med det loppet innanför västen tror jag på en vassare insats här. Han blev fyra bakom Troll Tundra som vann det loppet. 28,1 över medeldistans gick han då och gör han om den tiden här så borde det räcka långt här så kan Markus Linryd servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Vikelda har inlett karriären lovande med två segrar på sex försök. Näst senast så vann hon lätt från ledningen. Kan Morgan Ivarsson som kör hästen få en bra start så är det inte omöjligt att hon kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

11 Eld Riga gjorde jämna och stabila insatser i slutet av fjolåret men hon har bara tagit en seger så här långt. Nu är det årsdebut så det är lite osäkert hur formen är men kan Chris Trotter som sitter upp bakom hästen servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit mot det här motståndet direkt i comebacken här.

2 Hejmie har som bäst noterat fyra stycken tredjeplatser i karriären. Hon har varit borta från tävlingsbanorna länge nu men får hon smyga med på innerspår så kan hon ställa till med en överraskning om ett par av de mer betrodda hästarna skulle ha en sämre dag.

Min Vinnare: 10 Acksjökungen
Spets efter 500m: 6 Vikelda
Skrällen: 2 Hejmie
Ranking: A 10 B 6,11,2,7,4,3,12,13,15 C 1,5,8,14,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming