DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Gävle 13/8

12 Augusti 2021 - 21:27

Vi inleder helgen med en V65-omgång från Gävle och även om det finns några starka favoriter på förhand så är dom samtidigt inte helt att lita på, och det skulle kunna bli några stora favoritfall. Jag spelar endast med en spik i omgången, 6 Urgent Call i V65-3.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Gävle Fredag 13/8
V65-1 2.4.6.7.8
V65-2 1.2.4.5.9.
V65-3 6 Urgent Call
V65-4 1.5
V65-5 2.8.10.11
V65-6 6.7.9

600 rader x 1 kr = 600kr

LunchDubbel Gävle 13/8
LD-1 11 Höstbowille
LD-2 6.7.9

3 rader x 50kr = 150kr

V65-1 1640m Auto
4 Järvinn S.K var knapp favorit i ett V75-lopp senast och kunde leva upp till sitt favoritskap efter att han hittade till ledningen enkelt från sitt springspår och kontrollerade loppet från start till mål. Läget blev bra bakom bilen efter en strykning och med läge för ledningen även denna gång, ligger vägen för seger öppen. Han blir förmodligen väldigt klar favorit på förhand och även om han imponerade senast, är jag inte helt såld. Under fjolåret vann han inte något lopp på 21 starter och det krävdes 13 försök innan årets första seger kunde inkasseras.
Örjan Kihlström har kört hästen i de två senaste starterna och nu är Järvin S.K tränarkörd av Stian Eilifsen istället, vilket får ses som ett stort minus. Visst, det ser ut att vara en vettig uppgift på förhand men motståndet är inte så tokigt och jag tycker det är värt att gardera när det rensar bra vid favoritfall.

2 Kong Henry gick en hög 22-tid över distansen senast när han var trea bakom Grislefaksen G.L och Vimse Lars. Det känns som att formen är på sin plats för dagen och jag tycker att Kong Henry står på tur för en seger nu. Han har dummat sig en hel del med galopper på slutet men har ändå gett ett bra intryck och var inte långt ifrån att vinna för tre starter sedan, trots en galopp med 400 meter till mål.

6 Månremus var otroligt fin vid segern för tre starter sedan när han vann från ett bakspår över kort distans och har följt upp det med två klart godkända prestationer över medeldistans. Han borde kunna hitta en bra position från det här utgångsläget och skulle det bli bra fart på loppet så har han visat att han kan gå rejäla slutrundor.

Streck även för 8 Järvsö Elling som har matchats tufft och var fyra bakom Järvin S.K senast samt 7 Norrlands Scott som har högt kunnande i grunden.

Min Vinnare: 4 Järvinn S.K
Spets efter 500m: 4 Järvinn S.K
Skrällen: 6 Månremus
Rankingen A: 4 B: 2.6.8.7 C: 10.5.1.9

V65-2 2140m Auto
1 Märta B.J får tipset i ett öppet lopp på förhand. Senast kastade hon in handduken tidigt efter att ha fått hård press i inledningen av loppet och har nu fått pusta ut i sex veckor. Hon kan öppna fort från start och jag tror inte att någon tar sig förbi henne och från ledningen är mycket vunnet. Hon har förvisso bara varit ifrån tävlandet i sex veckor men hon visade i årsdebuten i maj att hon kan prestera direkt efter paus när hon kutade runt i ledningen över kort distans och vann med flera längder.

2 Adlon Amok har varit borta från tävlandet sedan i april och är såklart svårbedömd till den här starten men jag tror att det här är loppets bästa häst och om han fungerar kommer han att vara med där framme till slut. Han är dock inte alls att lita på och har galopperat vid nio av fjorton starter i karriären. Givet streck, men svårbedömd.

5 Wolverine gjorde comeback i ett breddlopp 23/7 efter långt tävlingsuppehåll och vann direkt i ett enklare sällskap men intrycket i starten därefter var trögt.
Han var ute så sent som i lördags och täta starter kan kanske vara ett plus? Det är en häst som är ojämn i sina prestationer men om han på tävlar på topp borda han matcha dessa hästar väl.

Jag betalar även för 4 B.B.S Hampel och 9 Västerbo Awesome.

Min Vinnare: 1 Märta B.J
Spets efter 500m: 1 Märta B.J
Skrällen: 5 Wolverine
Rankingen A: 1.2 B: 5.4.9.6.10 C: 3.11.12.7

V65-3 2140m Volt
Det här är ett lopp där jag tror att spelarna kommer att sprida strecken mellan fyra-fem hästar på förhand och i rund-spelade lopp tycker jag alltid att det är vettigt att ta ställning och spika.

Min första och enda spik i omgången blir 6 Urgent Call med Oskar J Andersson.
Urgent Call är en talangfull individ som har hunnit bli åtta år gammal nu och det är klart att man hade ännu högre förhoppningar med den här hästen från början. Det har dock inte alltid gått på räls och det har strulat mycket under karriären. Han har inte radat upp segrar under de senaste åren men jag har verkligen gillat intrycket i de två senaste starterna efter paus och han vann efter en rejäl avslutning över lång distans senast. Han kan öppna fort från start och även om spåret i volten inte blev det bästa så borde han komma bra iväg och i ett litet fält borde det inte bli några större trafikproblem.

Motbud
8 On Track He´s Black är en stark och rejäl häst som inte räds att göra grovjobb under vägen. Han har fått ett springspår och även om det inte är någon raket ut, borde han komma iväg bra från början. Med en häst som främst lever på sin styrka, kommer säkerligen Rikard N Skoglund att vara offensiv och köra framåt om det går för långsamt där framme. Han går ner och möter enklare motstånd än vad han har gjort på slutet och är en allvarlig utmanare till min spik, även om distansen är i kortaste laget.

2 Jaques Noir är bättre än vad raden utvisar och var otroligt fin vid segern 7/6. Om han fungerar fullt ut är det en häst som har fart för att matcha det här motståndet. Det är dock anmält med skor till den här starten och det tycker jag är ett stort minus för en häst som nästan alltid tävlar barfota och man växlar dessutom ner till en vanlig vagn istället för bike.

Min Vinnare: 6 Urgent Call
Spets efter 500m: 1 Zerozerosette
Skrällen: 2 Jaques noir
Rankingen A: 6 B:8.2.3.1.7. C: 9.5.4

V65-4 1640m Volt
5 Zola Sober har förvisso bara vunnit en gång på femton försök och det har varit en häst som inte riktigt har fattat vad det går ut på och hon verkar inte vara helt lätthanterligt, vilket många galopper visar på. Jag tycker dock att det har varit klar förbättring på slutet och hon har gjort två bra prestationer i rad när hon har slutat på pallen mot bättre motstånd än vad hon möter nu. Vi får se hur hon hanterar spåret i volten men vid en felfri avgång tror jag att hon blir svårslagen.

1 Lovergirl Gem väljer jag att dubbla systemet med. Det var förvisso ett billigt lopp som hon vann senast efter en perfekt resa men med spår 1 i volten borde det finnas en vettig chans att hålla upp ledningen från början och då kan hon bli svår att fånga in till slut.

Tre hästar i loppet startar med 40 meters tillägg till den främre volten och framför allt 11 Thin Lizzy lär få en hel del av förtroendet från spelarna. Jag tycker dock att det är en väldigt enkel häst och att hon bara ska ta in fyrtio meter över kort distans har jag svårt att se. Jag står över.

Min Vinnare: 5 Zola Sober
Spets efter 500m: 1 Lovergirl Gem
Skrällen:
Rankingen: A: 5.1 B:7.11.10.8.4.3 C:2.12.9.6

V65-5 3140m Auto
10 Guli Fantom kommer hit med tre raka segrar och han tävlar förmodligen mest mot sig själv. Intrycket i dom senaste starterna har varit riktigt bra men samtidigt har han galopperat under vägen och är inte alls att lita på. Han har galopperat vid 11 av 13 starter i karriären och har trots det mäktat med sex segrar och det är klart att han har en väldigt bra chans att vinna loppet om han sköter sig. Jag kan trots allt inte spika ekipaget med tanke på att han inte är helt att lita på.


11 Höstbo Wille håller fin form för dagen och vann på ett rejält sätt vid ett lunchlopp näst senast. Han visade att formen är intakt när han var ute i ett än hårdare sällskap och var inte långt ifrån vinnaren i mål över den dryga distansen. Läget är såklart inte det bästa men med nuvarande form kan han utmana favoriten. Jag testar att spika Höstbo Wille inom LD-spelet, och hoppas att favoriten inte får travet att stämma.

2 Tor N.O var före Höstbo Wille i mål senast och gjorde en toppinsats som tvåa. Läget är bra bakom bilen och känslan är att han borde kunna sitta i ledningen efter ett par hundra meter om Lundström Wolden kör framåt. Skulle det strula för favoriten, kan han mycket väl leda runt om.

Jag vill även ta med en jätteskräll på kupongen. 8 Koldemo Kristall galopperar mer eller mindre varje gång men jag tycker att hon såg fin ut när Örjan Kihlström förstärkte näst senast och det finns mycket fart i honom. Det är såklart enormt stor galopprisk men som helt ospelad kan det vara någon att tänka på.

Min Vinnare: 10 Guli Fantom
Spets efter 500m: 2 Tor N.O
Skrällen: 8 Koldemo Kristall
Rankingen: A: 10 B: 11.2.8.9.7.6.5 C: 4.3.1

V65-6 1640m Auto
6 Alpago W.F ska vara favorit i loppet och har en toppchans om han löper upp till sitt kunnande. Han imponerade stort när han debuterade på svensk mark och inledde med två raka segrar.
Han vann bland annat ett lopp över kort distans på 1.11.7 vilket är starka papper för det här sällskapet och om han hittar till ledningen utan att det kostar för mycket, är det den troliga vinnaren. Det har dock inte varit ett lika bra intryck på slutet och han lyckades inte hålla ihop travet hela vägen från ledningen senast, och det oroar såklart.

7 Aperfectdream var inte som bäst senast men han tävlade med skor då och jag tar inte allt för hårt på den insatsen. Nu är han tillbaka på Gävletravet där han vann över aktuell distans för fyra starter sedan och man återgår till barfotabalans.
Hanna Forslin är en duktig kusk för sammanhanget och jag tror de kan utmana favoriten.

Jag betalar även för 9 Issiah som som hade en hopplös uppgift på förhand senast och den nollan i raden är bara att glömma. Han vann på 1.11.4 över kort distans näst senast och även om det var från ledningen då tycker jag inte att han är borta trots utgångsläget.

10 Patricia Zaz har mest tävlat i monté på senare tid men segrade i ett sulkylopp senast. Jag tror att det är fel förutsättningar med det här utgångsläget över 1640m men om det skulle klaffa är hon inte borta.

Min Vinnare: 6 Alpago W.F
Spets efter 500m: 6 Alpago W.F
Skrällen: 9 Issiah
Rankingen A: 6 B: 7.9.10.4.3. C:1.8.5.2

Lycka till 
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian +0
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västervik - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.50
20:45  AC Milan - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian +1
1.98
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
21:30  Villarreal - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1,5
1.71
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Tis
Insats: 100 kr -  
Köp här!
18:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!

Livestreaming