V65 Tips Gävle 8/5

Publicerad på 8 Maj 2021 - 11:47

DrTrav

DrTrav

8 Maj 2021 - 11:47

Kvällstrav i Gävle denna lördagskvällen med V65 tävlingar. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 10 Unlimited Facei i den avslutande och sjätte avdelningen.

V65 Tips Gävle Lördag 8/5
V64-1 5,6,7,8
V64-2 5,8,10
V64-3 3,6
V64-4 3,5,7
V64-5 3,4,5,6,8,9,10,11
V64-6 10 Unlimited Face

576 rader x 1 = 576 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS Gävle Lördag 8/5

V65-1 2140m volt
7 Van Gogh Z.S. är en sjuåring från Robert Bergh som hade en bra säsong under fjolåret. Men i den senaste starten var det årsdebut och den prestationen lämnade en del övrigt att önska. Man fick bestämma i ledningen men när man väl fick lite press på sig blev det galopp med 150m kvar. Kapacitetsmässigt vet vi att han duger bra i ett lopp som detta och förhoppningsvis har man hittat något fel och åtgärdat honom hemma på gården. Ett lopp i kroppen bör också göra sitt för formen. Min förstahäst, men lika givet att gardera.

5 Malkin är också en häst med hög kapacitet men som inte alls fått det att fungera i de två senaste starterna. Det har blivit galopp i båda starterna. Men skulle man fungera ikväll finns både kunnande och styrka för att vara med och göra upp om segern. Streckas.

Skrällen är 6 Majestic Man som är jämna och säker i sina prestationer och skulle de två nämnda ovan ha sämre dagar pånytt är Majestic Man en skräll att jobba in. Endast 5% i skrivande stund.

Nämner även 8 Sahara B.Boy som nu blivit elva år men har en formkurva som pekar uppåt. Han kommer med en färsk seger i bagaget efter vass avslutnign i den senaste starten. Streckas på systemet.

Min Vinnare: 7 Van Gogh Z.S.
Skrällen: 6 Majestic Man
Ranking: A 7,5 B 6,8,9,1,3 C 4,2

V65-2 1640m volt
10 Järvsö Bukefalos har en fin uppgift framför sig, han står bra inne i loppet på pengar och stod för en bra insats i den senaste starten. Ikväll har man springspår på tillägg och är kvick iväg från start. Prickar kusken Mats E Djuse starten kommer man snabbt vara ikapp starthästarna och få ett bra lopp. Givet segerbud i loppet.

8 Klack Blixten besitter bra kunnande för klassen och har nu fått ett lopp i kroppen efter en månads frånvaro. Hittar man rätt med positionerna under loppet kommer man vara med när mållinjen närmar sig. Trivs även över den korta distansen.

5 Tåga Viktor är jämn och säker i sina prestationer. Man vinner inte på beställning men ikväll har man ett intressant utgångsläge och skulle kunna få ligga på rulle och spara speeden tilslut. Det är även anmält barfota runt om vilket är ett plus.

Min Vinnare: 10 Järvsö Bukefalos
Skrällen:
Ranking: A 10 B 8,5,3,9,7,11,1,6,2 C 13,12,4

V65-3 2640m auto
3 Poppy Fighter är en talangfull fyraåring som har tre segrar och en andraplats på de fyra senaste starterna. Ikväll är det debut över 2640m men känslan är att det kommer passa honom bra. I den senaste starten när man fick nöja sig med andrapriset så gjorde man det bra och blev slagen knappt av en smygkörd konkurrent. Från ett bra utgångsläge är även segerchansen hög ikväll.

Dubblar systemet med 6 Beauty Super Nova som kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Man stod för ett bra intryck när man vann från ledningen senast. Till dagens start rycker man även samtliga skor för första gången vilket är intressant. Till 16% är man värd plocka med på systemet.

Söker man ytterligare streck är 11 Make it Rain tidig. Han kommer med en färsk seger på kontot och en formkurva som är uppåt. Skulle det bli tempo på loppet fäller man många över upploppet.

Min Vinnare: 3 Poppy Fighter
Skrällen: 6 Beauty Super Nova
Ranking: A 3,6 B 11,9,4,2,10,5,1 C 12,8,7

V65-4 1640m auto
3 Ozzy's Melody är en fin fyraåring som tränas av Erik Lindgren. Till dagens start kommer man med bra form. Han är kvick iväg bakom bilen och är den tidiga ledaren av loppet, därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Till dagens start lättas man även i balansen och får en amerikansk vagn på sig, vilket är spännande.

7 Totti Garline är draget i loppet. Han kommer med tre raka andraplatser på kontot och står verkligen på tur för seger. I den senaste starten var det årsdebut och man höll bra från ledningen. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del. Utgångsläget är något långt ut bakom bilen men det blir första gången barfota runt om till loppet vilket är spännande. Streckas.

Skrällen är 5 Cobbys Yourah som hade varit struken inför den senaste starten och bör därför gått framåt en del med genomköraren i kroppen. Kapacitetsmässigt duger han för klassen och ikväll blir det även amerikansk vagn. Till 8% streckar jag Cobbys Yourah.

Min Vinnare: 3 Ozzy's Melody
Skrällen: 7 Totti Garline
Ranking: A 3,7 B 5,4,1,11,2,12,10 C 6,9,8

V65-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens mest öppna lopp och jag streckar så mycket plånboken tål.

4 She Follow Me gjorde ett bra lopp i den senaste starten och det var troligen segern som rök när galoppen kom i sista sväng när man skulle överta ledningen in på upploppet. Vet att Markus B Svedberg tycker detta är fin fin häst som står på tur för seger och kanske får sin revanch ikväll.

3 Joy Alissa är härdad i tuffa lopp på slutet. I den senaste start var man ute i ett försök till Drottningens Pokal och blev fyra i mål. Han är kvick iväg från start och skulle man hitta till ledningen blir man inte lätt att slå. Men jag tror det kommer bli tempo på loppet vilket öppnar upp för skräll.

9 Global Worthy hade tre raka segrar på kontot inför den senaste starten, då var man ute och testade V75, rullade då över i galopp med 350m kvar till mål. Ikväll har man ett intressant utgångsläge och är garanterad ett bra lopp. Kommer fälla många över upploppet. Till kvällens start blir det amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 11 Harvard Student som varit ute och testat V75 på slutet utan att fått till det där lilla extra. Kapacitetsmässigt står man sig bra för klassen ikväll och måste räknas tidigt till endast 4%. Får man bara lite klaff med positionerna längs vägen kommer man fälla många.

Min Vinnare: 4 She Follow Me
Skrällen: 9 Global Worthy / 11 Harvard Student
Ranking: A 4,3 B 9,11,10,8,7,5,6 C 1,2,12

V65-6 2140m volt
Vi avsluta omgången med att spika 10 Unlimited Face, detta är en fin femåring som vet vart mållinjen finns. Hon har åtta segrar på sina fjorton starter i livet. I den senaste starten var det årsdebut och Unlimited Face visade direkt att hon kommer bli spännande att följa under året. Hon intog dödens med varvet kvar till mål och kunde sen gå undan till en enkel seger. Nu har man fått ett lopp i kroppen och kommer knappast vara sämre ikväll. Jag spikar på systemet.

6 Timorol gör en intressant comeback och årsdebut ikväll. Hästen har inte startat sedan augusti förra året men är kvick iväg från start. Med en hög grundkapacitet ska det bli spännande att se hur man tar sig an kvällens uppgift. Givet streck vid gardering.

Nämner även 5 Amarcord L.G. som inte visade sig från sin bästa sida i den senaste starte. Men han är bra i grunden och kan man studsa tillbaka direkt och stå för en bättre prestation kommer man kunna få ett bra lopp från sitt utgångsläge.

Min Vinnare: 10 Unlimited Face
Skrällen: 6 Timorol
Ranking: A 10 B 6,5,14,12,9,11,15,8 C 13,7,2,1,4,3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto