DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Gävle Fredag 7/8

6 Augusti 2020 - 18:23

På fredagen så avgörs V65-spelet i Gävle. Nedan följer mitt V65-tips.

Jag spelar med en spik. 10 Zinco Jet i den sista avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V65-lopp. KLICKA HÄR.


V65 Tips Gävle Fredag 7/8
V65-1 4,6
V65-2 5,6,10
V65-3 2,4,5,8,9,13
V65-4 6,8,10,13
V65-5 4,5,6,10
V65-6 10 Zinco Jet

576 rader x 1 = 576 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS GÄVLE FREDAG 7 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med Supersprinten - Kallblodslopp över 1140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Stjärnblomster har vunnit sju av tolv starter och hon har endast varit sämre än trea vid ett tillfälle. Nu har hon inte startat sedan september 2018. Hon var ute i ett kvallopp på Hagmyren i slutet på maj som hon klarade av på ett bra vis. I ett litet fält här över den korta distansen så kan hon bli att räkna med direkt om hon inte är alltför ringrostig efter den långa frånvaron.

6 U.R.Faxe avancerade fram och tog över ledningen in i den sista kurvan och från den positionen så försvarade han sig hela vägen till seger för tre starter sedan. På Rättvik senast så fullföljde han klart godkänt och kom in som sexa i ett lopp där Åsrud Vilja vann från ledningen. Han gick en fin tid då mot tufft motstånd och nu får Jorma Kontio chansen bakom Öystein Tjomsland tränat för första gången. Med en fin löpning i den främre träffen nu så kan han blanda sig i segerstriden här.

I övrigt kan 7 B.W.Prinsen som har två lopp i kroppen efter lång frånvaro vara tänkbar. Han har slutat oplacerad båda gångerna. Han är startsnabb och skulle Jan-Olov Persson komma till ledningen i ett tidigt skede så provar han nog i den positionen över den här korta distansen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Stjärnblomster
Spets efter 500m: 7 B.W.Prinsen
Skrällen: 2 Snyggs Rubin
Ranking: A 4,6 B 7,2,3,5
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V65-2
Ett lopp för kuskar som vann högst fem sulkylopp 2019 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar.10 Hemisphere har gjort det bra och vunnit två av tre starter i år. Han fick det inte att stämma och galopperade dubbelt näst senast. Gången efter det så gick det bättre. Han travade då en stor del av loppet utvändigt om den ledande Global Avenue och från den positionen så plockade han ner ledaren och gick undan till en säker seger. Hittar Fredrik Linder en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här.

6 Illfindmywayhome galopperade kort innan bilen släppte fältet men han tappade inte så mycket på det. Han landade sedan i dödens på den sista bortre långsidan och in på upploppet så satte han klorna i den ledande Lugo och han gick då undan till en lätt seger näst senast. I den efter följande starten så tappade han stilen när han var under frammarsch och slog på en galopp. Kan han hålla ihop aktionen nu och om Daniel Olsson kan servera honom ett passande lopp så kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

5 Cobol Eternity har gjort det bra i tre starter hittills. En seger och två andraplatser har det blivit. I debuten så tog hon ner den ledande Dreams Happen från dödens på ett bra vis. Juha Siirtonen får chansen bakom Björn Röcklinger tränat för första gången nu och med en offensiv styrning så kanske hon kan komma till spets efter en del av loppet och skulle så bli fallet så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 10 Hemisphere
Spets efter 500m: 5 Cobol Eternity
Skrällen: 8 Bottnas Duchess
Ranking: A 10,6,5 B 8,9,2,7,1,11 C 4,3
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V65-3
Ungdomsserie 2020, Försök 7 - K150/U35-lopp - Fördel ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Joyness har tänt till och tagit sina två första vinster på de tre senaste starterna. På Oviken senast så tog hon över ledningen efter 800 meter och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil före Made By Vitsand. Kan Kevin Svedlund få till en bra styrning så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

2 Lucky Charm var duktig vid vinsten för fyra starter sedan. Hon tog då hand om ledningen omgående och från den positionen så fick hon sedan en del press av Miss Duffy men hon stod emot och höll undan till en säker seger. Här kanske Victor Lyck som finns i vagnen kan komma till spets och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit även mot det här motståndet.

13 Timetorock'nroll har endast en seger efter 17 försök. Han gjorde första starten efter fyra månaders frånvaro senast i ett långlopp på Romme i slutet av juli. Han hade ingen lycka där och slutade oplacerad men det loppet i kroppen nu kan ha fört fram honom en hel del till den här starten. 20 meters tillägg över medeldistans nu men hittar Ludwig Wickman en vettig rygg att gå i innan han sätter in attacken så kan han bli farlig över upploppet. Första gången barfota runt om nu kan lyfta honom ett par snäpp.

9 Bitter Tears har gjort det bra på sistone när hon har tagit karriärens två första segrar. Hon har gjort nio raka starter i montédisciplinen. Den senaste starten i ett sulkylopp var så längesedan som oktober 2018 och då slutade hon oplacerad. Hittar Marcus Lilius en bra väg med henne så kan hon ändå vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Joyness
Spets efter 500m: 2 Lucky Charm
Skrällen: 8 Alert Height
Ranking: A 4,3,13 B 9,5,8 C 6,7,1,3,10,12,11
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V65-4
Svensk Travsports Kallblodsserie - Sleipner Gävles Månadstäcke - Stayerlopp - Spårtrappa över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Nebbenes Solan har bara vunnit en gång på 20 starter hittills i karriären. Den gången i början av juni så avancerade han fram via tredjespår och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han sedan undan för en bra avslutande Marelda. Det är debut över den dryga distansen nu men han har gjort det bra som tvåa över halvvarvet kortare vid ett tillfälle tidigare. Dåligt läge men det hinner hända mycket över tre varv så kan Wiktor Kylin Blom få till en bra styrning så kan han vara med i segerstriden här.

13 Koldemo Kristall galopperade i omgångar senast. Gången innan det så var hon ute i ett sprinterlopp och då avslutade hon mycket bra ute i spåren och hon var sedan först i mål. Hon är som många andra kallblod väldigt galopplysten men nu får Jorma Kontio chansen för första gången och hittar den kusken en bra väg med henne så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

10 Gangstra inledde året med två raka segrar. I den senaste starten så orkade hon inte hela vägen från ledningen så hon kom i mål först som femma i ett lopp där Koldemo Kristall spurtade in till seger. Distansen är ny men hon har vunnit den enda tidigare gången hon startat över halvvarvet kortare distans tidigare. Kan Bo Landgren som kör åt Tage Sahlin här servera henne ett passande lopp så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

6 Liheim Freddy vann med två galoppinslag på vägen näst senast. Gången efter det så galopperade han i början av loppet och han fullföljde sedan okej till femteplatsen långt bakom Andelskungen To som vann det loppet. Kan han hålla ihop aktionen nu så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 8 Nebbenes Solan
Spets efter 500m: 1 Eldar
Skrällen: 11 Gangsi
Ranking: A 8,13 B 10,6,1,11,4 C 5,2,12,2,7
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V65-5
Ett lopp fördel kuskar som körde högst 50 sulkylopp 2019 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Yieldson tog hand om ledningen och han var i ledningen in på upploppet men då började det ta emot lite samtidigt som Minnestads Ecuador flög fram från djupt nere i kön och han fick även släppa Super Benny förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Nu är det halvvarvet kortare distans och kommer Tilda Wahlberg som kör hästen åt Claes Sjöström till ledningen smärtfritt så kan det vara läge för en seger.

5 Avena Jet har varit ute i tre raka starter under sadel. Det blev en tredjeplats som bäst på dessa. Hon vinner inte så ofta men hon är snabb iväg vid laddning fast det är ändå inte säkert att hon kan ta en hel längd på tipsettan i startögonblicket och då finns det risk att hon får vandra i dödens istället. Får hon ett trevligt lopp så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering här.

10 Seaside Bliss är en svårbedömd import från USA till Daniel Redéns stall. Den senaste starten gjordes i oktober ifjol och han har bakspår över kort distans med tränaren själv i vagnen. Får han lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på loppet så kan det bli en fin placering direkt i Sverigedebuten.

6 Patricia Zaz har sedan Jörgen Westholm tog över träningen från Nicklas Westerholm gjort åtta starter. Hon har som bäst noterat ett par fjärdeplatser. Näst senast på Solvalla så satt hon fast efter en löpning i fjärde invändigt och kom i mål som oplacerad i ett lopp där Mega Star var starkast. Kan Christina A Hande som får chansen nu servera henne ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 4 Yieldson
Spets efter 500m: 4 Yieldson
Skrällen: 6 Patricia Zaz
Ranking: A 4 B 5,10,6,8,1,3,11 C 2,12,9,7
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp med ett tillägg: 40 meter över 2140 meter. Jag har spikat 10 Zinco Jet som gjorde det bra vid två raka segerlopp i mars-april. Efter det var han ute i två försök i Bronsdivisionen där det som bäst blev en sjundeplats bakom Zap Di Girifalco på Mantorp i mitten på maj. Den senast starten gjorde han i ett lopp under Elitloppshelgen. Han satt då långt bak i kön och han avslutade ändå klart godkänt men han kunde inte ta så mycket och han kom in först som sexa i ett lopp där Enriko Ha drog det längsta strået. Nu har han fått ladda batterierna och det är en häst som är mogen för större uppgifter än detta så får han inte för långt fram från det dubbla tillägget så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in. Jorma Kontio som kör honom nu har kört honom två gånger tidigare. Båda har slutat med segrar.

Vid gardering kan 4 Daysofourlives som gjorde det bra vid vinsten näst senast vara tänkbar. Han bestämde då i ledningen och från den positionen så höll han undan för övriga motståndare till en överlägsen seger. Fjärdespår i volten nu men en strykning av nummer tre gör att det finns mer plats. Vid en lyckad start så tror jag att Janaxel Näsman som kör hästen provar mot ledningen när tillfälle ges och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Sauron Pil gjorde i mitten på maj debut efter drygt två års frånvaro i ny regi för Peter G Norman. Det blev ingen lycka för han tröttnade tidigt och slutade oplacerad. Senast så fick han göra en del grovjobb på egen hand och han höll sedan godkänt som fyra bakom Global Agency som vann det loppet från ledningen. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten och får han ett passande lopp så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Zinco Jet
Spets efter 500m: 4 Daysofourlives
Skrällen: 13 Melker
Ranking: A 10 B 4,5,12,13,8 C 7,2,6,1,9,11
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Wolverhampton - WBA
Fotboll - Premier League - WBA ö 2,5 hörnor
1.68
15:00  Bologna - Verona
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
15:15  Linköping - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
2.25
16:00  West Ham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.80
16:00  Leeds - Brighton
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.88
18:00  Leksand - Växjö
Ishockey - SHL - 2
2.55
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 3,5 hörnor
2.25
20:45  Sampdoria - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.93
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.70
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 16/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Jägersro 16/1
Insats: 1440 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming