DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Gävle Lördag 2/5

1 Maj 2020 - 18:35

På lördagskvällen avgörs V65 tävlingarna i Gävle och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-5 på nummer 13 Tangen Töff som har gjort det mycket bra med tre vinster och en andraplats på fyra starter för sin nuvarande tränare Robert Bergh. Han kördes fram och tog över ledningen från G.G.Pugh efter 900 meter och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis senast. Här har han 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten men kan Robert Bergh servera honom ett bra lopp så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in attacken. 

V65 Tips Gävle Lördag 2/5
V65-1 5,6,8
V65-2 1,5,7,13,15
V65-3 4,10,12
V65-4 2,3,5,6,7,9,10
V65-5 13 Tangen Töff
V65-6 1,6

630 rader x 1 = 630 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med Svensk Travsports Kallblodsserie över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Moddson har gjort allting rätt och är alltjämt obesegrad efter sex starter hittills i karriären. Senast så fick han ett lopp i andra utvändigt innan han gick till attack och då tog han över ledningen in i den sista kurvan och från den positionen så höll han undan till seger före Eldson. Elias Strandberg körde honom till seger senast och han får chansen igen och här är det inte omöjligt att han kan trycka sig till spets i ett tidigt skede av loppet och skulle så bli fallet är mycket vunnet.

5 Backestjärna fick bestämma i ledningen och vann på ett säkert vis från den positionen för tre starter sedan. Hon är inte att lita på för hon galopperade i starten men hon kom tillbaka bra och räddade andrapriset i ett lopp som vanns av Järvsö Majlis senast. Felfri nu så kan hon utmana tipsettan om Jan-Olov Persson kan servera henne en fin löpning.

8 Bäck Svart vinner inte så ofta vilket 1 seger efter 21 starter visar. Han gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Wild Donnan för tre starter sedan. Senast så fick han ett lopp i tredje invändigt innan han kom ut i andra utvändigt på sista bortre långsidan och sedan så höll han farten bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Tekno Viking. Dåligt läge nu men kan Martin Åkerlund slinka ner i en hygglig position innan han går till attack så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Moddson
Spets efter 500m: 6 Moddson
Skrällen: 8 Bäck Svart
Ranking: A 6 B 5,8,9,4,11,1,2,3 C 12,7

V65-2
Travbutikens B-tränarserie Gävletravet 2020, Försök 3 - K50-lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 13 Digital Lounge gjorde det bra när han tog karriärens hittills enda seger från ledningen för tre starter sedan. Nu har han inte startat sedan januari så formen är oviss men kan han få gå med i en bra rygg och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han komma in i matchen om det blir överpace på loppet.

1 Lovely Nova är ännu utan seger efter 8 starter i karriären. Nu är hon anmäld barfota runt om och blir det så till loppet så är det första gången hon kommer att tävla så och det kan ha en god effekt. Här kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

15 Miramaris Futura har inte startat sedan början på mars och har ett tufft läge här med många hästar att runda. Med lite klaff på vägen så kan hon avsluta loppet riktigt bra och då kan det räcka långt.

5 Sundbo Dumbo vann karriärens första lopp men efter det så har det inte blivit någon mer vinst. Han var seg och slutade precis utanför prisplaceringarna senast. Kan Michelle Larsson som kör hästen hitta en bra position innan attacken sätts in så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

7 Longlegprincess fick bestämma i ledningen och gick sedan undan till en knapp seger i ett breddlopp på Hagmyren näst senast. Med en bra start här så kanske Wilma Wallberg kan köra sig till spets på nytt och skulle så bli fallet så hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 13 Digital Lounge
Spets efter 500m: 7 Longlegprincess
Skrällen: 15 Miramaris Futura
Ranking: A 13,1 B 15,5,7,2,10,14,12,9,8 C 4,11,6,3

V65-3
Hästägarestayern - Fördel Ston över 3140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Elmo Ice har visat fin form på sistone. Näst senast så tog han över ledningen med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så vann han sedan väldigt enkelt. Gången efter det så gick han en stark slutrunda i spåren och satte klorna i den ledande Full Metal Jacket in på upploppet och såg ut att gå mot segern men Bordeaux S. kom med en härlig avslutning så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Ole Johan Östre få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

10 Payet visade gott kunnande vid två raka segrar i mars. Efter det har han gjort två starter till men då har han inte fungerat och han har gjort bort sig med galopp två gånger på raken. I ett felfritt lopp här så kan han vara långt framme om Robert Bergh kan servera honom en fin resa.

12 Dragon Starfly kommer ut i första starten sedan han var ute i ett Klass II försök på Bergsåker i december där han slutade oplacerad. Springspår på den andra tilläggsvolten här så med en lyckad start så kanske Susanne H Osterling som sitter upp bakom hästen kan hitta ner i en vettig position och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering direkt i comebacken.

Min Vinnare: 4 Elmo Ice
Spets efter 500m: 2 Natasha Avant
Skrällen: 2 Natasha Avant
Ranking: A 4,10,12 B 6,2,1,8,5 C 3,11,7,9

V65-4
Hedlunds Åkeri AB:s Ungdomsserie 2020, Försök 4 - K150/U35-lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 3 Miss Brilliance vann på ett bra vis från ledningen över aktuell distans näst senast. Gången efter det så slutade det med en startgalopp men felfri här så tror jag siktet är inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge.

9 Angelique Quick har inte startat sedan november ifjol så formen nu är oviss. Kan hon få smyga med i en bra rygg och om det blir överpace på loppet så kan hon bli farlig den sista biten.

10 Dyrgripen fick ett lopp i rygg på ledaren och kom loss på upploppet och kom då med en härlig spurt men han fick aldrig tag i S.G.'s Accenta som vann loppet så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Barfota runt om och jänkarvagn är intressanta ändringar nu och får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet bra och då kan det vara läge för en ny seger.

2 Desavi D. kördes till ledningen och vann säkert från den positionen i ett billigt gäng för tre starter sedan. Senast så kördes han snällt och avslutade okej men han var aldrig med segerchans. Trevligt utgångsläge nu och med ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och kriga om en fin placering.

7 Topover har varit borta från tävlingsbanorna länge och kommer ut i ny regi för Henrik Lugn här. Det är anmält barfota runt om direkt i comebacken här så kan Alice Molin som sitter i vagnen ge hästen ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Miss Brilliance
Spets efter 500m: 3 Miss Brilliance
Skrällen: 5 Hagaz T.N.T.
Ranking: A 3,9,10 B 2,7,5,6 C 1,4,8,11,12

V65-5
Hästägarekannan - Stayerlopp - Kallblodslopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 13 Tangen Töff som har gjort det mycket bra med tre vinster och en andraplats på fyra starter för sin nuvarande tränare Robert Bergh. Han kördes fram och tog över ledningen från G.G.Pugh efter 900 meter och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis senast. Här har han 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten men kan Robert Bergh servera honom ett bra lopp så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in attacken.

Motbudet är nummer 8 Prins C.K. som har gjort det bra och har tagit två raka segrar i ny regi för Jan-Olov Persson sedan flytten från Sverre Hjörneröd. Han står 20 meter före min spik här så kan han dra fördel av det och skaffa sig en fin position så kan han vara långt framme på nytt.

10 G.G.Ojjdo har tagit 6 vinster och 2 andraplatser på karriärens 9 starter. Han gick bra senast men han kunde inte plocka ner Vårbusan så han fick nöja sig med andraplatsen bakom denne. Den långa distansen är ny nu men han har gått bra över 500 meter kortare distans tidigare så det ska han nog klara av och kan Tomas Pettersson få till en bra styrning så kan vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 13 Tangen Töff
Spets efter 500m: 2 G.G.Pugh
Skrällen: 2 G.G.Pugh
Ranking: A 13 B 8,10,2,4,1,14,9,7 C 11,15,12,6,3

V65-6
Vi avslutar V65 med Maharajahs Stoserie 2020, Försök 1 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 H.P.R.Dominica avslutade starkt men Valuta E.W. höll undan till seger från ledningen så hon fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Gången efter det travade hon i ett bra tempo i ledningen och vann sedan i ohotad stil. Hon har efter det varit struken för hosta inför en tilltänkt start. Har hon inte har tappat alltför mycket av formen och om Robert Bergh kan hitta ner i en bra position så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

1 Beware hade ett bra fjolår där hon vann 3 lopp på 15 starter. Nu kommer hon ut i årsdebut så det är osäkert hur formen är och det kan vara så att hon behöver ett lopp i kroppen. Hon kan öppna hyggligt men det är inte säkert att hon kan hålla upp ledningen men skulle det lyckas så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så borde hon kunna få ett passande lopp i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

I övrigt kan nummer 12 Västerbo Cirkus som fick ett bra lopp i vinnarhålet innan hon tog sig loss och spurtade ner sitt motstånd till seger näst senast vara intressant. Tråkigt utgångsläge här men får hon lite draghjälp under slutrundan och om det blir överpace på loppet så kan hon komma in i matchen fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 H.P.R.Dominica
Spets efter 500m: 1 Beware
Skrällen: 12 Västerbo Cirkus
Ranking: A 6,1 B 12,11,7,9,10,5,3 C 2,8,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2,5
2.02
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.75
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.74
19:00  Örebro - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.86
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 27/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Eskilstuna 27/10
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming