DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Halmstad 19/3

18 Mars 2021 - 23:16

V65 från Halmstad sparkar igång helgen. Jag spelar med två spikar 6 Valeria Waleco i den första avdelningen och 3 Digital Races i den sista och sjätte avdelningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Halmstad Fredag 19/3
V65-1 6 Valeria Waleco
V65-2 1.6.8.9.10.11
V65-3 1.4.6.7.8.10
V65-4 2.4.9.
V65-5 2.3.5.6.7.8.9
V65-6 3 Digital Races

756 rader x 1 kr = 756 kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Halmstad 19/3
LD-1 2.3.5.6.7.8.9
LD-2 3 Digital Races

7 rader x 40 kr = 280kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Volt
6 Valeria Wareco blir klar favorit i den inledande avdelningen med ett passande springspår där hon kan utnyttja sin startsnabbhet och nå ledarpositionen omgående. Raden är inte den finaste men den känns lite missvisande och hästen är bättre än vad som går att utläsa. Jag var ändå först inne på att gardera den här favoriten för när man kollar historiken har hon galopperat i tre raka voltstartslopp. Om man kollar lite närmare på loppen har dock galopperna kommit senare under loppen och själva voltstarten har inte varit något problem. Jag tror att det blir laddning mot ledningen och väl där framme tror jag inte att någon kommer att sätta upp tempot utvändigt och hon kan rinna undan till en efterlängtad seger.

Motbud
1 Åsanna Starline galopperade i starten senast och var ute mot för tuffa hästar på V75 starten innan dess. Hon var fin vid två raka segrar från ledningen i januari men jag tror inte att hon kan hålla ut Valeria Waleco från start den här gången men hon kommer få en bra resa i ledarryggen och känns tidigast bakom favoriten.

I skrivande stund är det väldigt bra rens bakom dessa två och från tilläggsvolten känns 11 Worth a Lot lite intressant när hon är anmäld barfota till den här starten. Hon kommer från en klart bra insats mot tufft motstånd och om favoriten skulle göra bort sig är hon inte borta.

Spikar man inte den klara favoriten tycker jag det krävs bred gardering och hästarna 5.7.11.13 hade också varit givna på en garderad kupong.

Min Vinnare: 6 Valeria Wareco
Spets efter 500m: 6 Valeria Wareco
Skrällen: 11 Worth A lot
Rankingen A:6 B:1.11.7.11.13.5.8.9 C:12.4.3.2

V65-2 2140m Auto
10 Morell tror jag mest på i det här loppet trots det besvärliga utgångsläget. Hon vann på ett bra sätt från ledningen i sin senaste start inom V86 och till den här starten är det i skrivande stund anmält med barfotabalans. Med tanke på intrycket i årsdebuten och att hon lättas i balansen känns hon väldigt tidig trots läget.

11 Stepping Spacegirl var tvåa bakom Morell vid den starten och även hon gav ett piggt intryck i årsdebuten. Hon satt en bra bit ner i andraspår innan hon gav sig i väg i spåren med 600m till mål. Hon fick ingen draghjälp över upploppet och kunde aldrig hota vinnaren men med likvärdiga utgångslägen den här gången är förutsättningarna bättre.

1 Domingoa var jättefin vid segern senast när hon spetsade från spår 1 i volten och vann från en bra tid från ledningen med krafter sparade. Nu är det dock autostart och på fyra försök bakom bilen har hon ännu inte lyckats gå felfritt. Klarar hon av starten och lyckas hålla upp ledningen är det en bra uppgift igen men huvudfokus är förmodligen att komma i väg felfritt och det kan bli svårt att ladda. Rankas ner en aning på grund av det.

8 Oche Trot är ingen raket från start men om Simon Mitman är offensiv från början är jag inte främmande för att man kan nå ledningen i ett andra skede om 1 skulle misslyckas från start. Lyckas han med det ökar såklart möjligheterna till seger men hon känns inte beroende av någon ledning då det känns som en stark häst som tål att göra lite jobb på vägen.

9 Rizzi Brodda har säkert gått framåt med årsdebuten avklarad. Hon kördes väldigt passivt i årsdebuten och vi kan troligen förvänta oss ett mer offensivt upplägg den här gången och hon utmanar om segern.

Jag betalar även för 6 Maggan Håleryd som har rätt bra fart för den här typen av lopp men hon vinner mycket sällan. Barfota för andra gången i karriären känns intressant om så blir fallet.

Min Vinnare: 10 Morell
Spets efter 500m: 1 Domingoa/8 Oche Trot
Skrällen: 11 Stepping Spacegirl
Rankingen A: 10.11.8.9 B:1.6.7 C: 2.3.5.4

V65-3 2140m Monté
8 Fighting Gehör kommer från en seger över kort distans efter att ha gjort jobbet utvändigt ledaren. Den här gången är det Tova Bengtsson som får chansen och det är i mitt tyckes Sveriges bästa ryttarinna. Hon är mästerlig på det taktiska och på att hushålla med krafterna och det känns nästan som att Tova alltid har sin bästa bit över upploppet oavsett uppsittning. Tidig.
10 Kicki Lagö trivs i monté och vann fyra av sina fem första montélopp. I år har det inte sett lika bra ut men i grund och botten är det en riktigt bra montéhäst och med Lina Aho som ryttarinna igen är jag övertygad om att hästen kommer att leverera bättre den här gången och det kan mycket väl räcka hela vägen till en seger.

7 Simb Thriumph är väldigt snabb från start och jag tror att han spetsar sitt sjundespår och från den positionen finns det en viss möjlighet att leda från start till mål. Han trivs under sadel och var senast på väg mot sin femte montéseger på sitt femte försök när han plötsligt galopperade i ledningen med 250 meter till mål. Det är en häst som har startat sporadiskt och årsdebuten senast var den första starten på ett knappt år och det känns ändå något svårbedömt och galoppen oroar. Jag har även hört att hästen kommer att strykas under morgondagen och vi får se om hästen ens kommer till start.

Streck även för 1 Zinzan Cash som aldrig har varit sämre än trea i monté samt 3 Wisdom Teacher som kan utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position och det var ett positivt intryck senast vid sitt livs andra start i monté (galopp första starten)

Jag betalar även för 6 Hip Hurray Boko som kapacitetsmässigt duger långt men som såklart är svårbedömd i sin montédebut.
Skulle 7 Simb Triumph strykas under dagen sätter jag 2 The Patriot som 1a reserv på min kupong.

Min Vinnare: 8 Fighting Gehör
Spets efter 500m: 7 Simb Triumph
Skrällen: 3 Wisdom Teacher
Rankingen A: 8.10.B: 7.1.3.6.2 C.4.5.9

V64-4 2140m Auto
2 Marilyn känns som omgångens roligaste drag och jag har sett hästen i Danmark ett par gånger. Det är alltid svårt att sätta in de danska hästarna i Sverige men det är en häst som har tagit fina kliv och utvecklats den senaste tiden och hade hon startat i Sverige hade hon troligen haft mer pengar på sig då det är lägre prissummor i Danmark. Nu står hon med tjugo meters försprång på de värsta konkurrenterna och hon kan öppna snabbt från start. Jag tror att hon har ganska goda möjligheter att leda det här loppet från start till mål och i skrivande stund är hon mer eller mindre ospelad.

9 Global Best Lover galopperade i årsdebuten men har visat fina toppar tidigare. Från sitt springspår på tillägg borde hon sitta bra på det omgående och i somras var hon riktigt fin när hon vann från dödens på Kalmartravet. Det finns litet frågetecken för formen nu men på kapacitet är det en av de bättre i fältet.

4 Namur var positiv i årsdebuten och var tvåa på en hög 14-tid bakom Stig Brodde. En sådan tid räcker långt i det här loppet och strular det inte från läget måste hon räknas mycket tidigt med tanke på formintrycket senast.

Min Vinnare: 2 Marilyn
Spets efter 500m: 2 Marilyn
Skrällen: 2 Marilyn
Rankingen A:2.9.4 B: 3.1.11.7.12.13 B:8.5.10.6

V65-5 2140m Volt
Det här tycker jag på förhand känns som omgångens mest öppna lopp och det skulle kunna ”hända” något här.

9 Il Duce Boko har ett väldigt högt kunnande och har vunnit i 38% av sina starter. Hans högsta nivå är väldigt hög och skulle han löpa upp till sitt kunnande tror jag han har bra chans att runda det här sällskapet. Problemet är att han är väldigt ojämn i sina prestationer och är väldigt svår att räkna på. Nu är det årsdebut och han har fungerat bra efter vila tidigare men jag litar inte alls på hästen och bakom känns det väldigt öppet.

6 Googal har ett intressant läge med springspår och såg fin ut i årsdebuten när han vann från positionen utvändigt ledaren. Även om det inte är någon raket från start känns det ändå som att han skulle kunna hitta ledningen och från den positionen blir han intressant att följa.

8 Grandfather Bill har väldigt högt kunnande men det var ett tag sen han visade det på tävlingsbanan. Nu är det debut under Peter Untersteiners regi vilket känns klart intressant för kapacitetsmässigt är han inte mycket sämre än någon annan i det här fältet.

Jag tycker loppet är öppet och tar totalt sju hästar på kupongen.

Min Vinnare: 9 Il Duce Boko
Spets efter 500m: 6 Googal
Skrällen: 8 Grandfather Bill.
Rankingen A: 9.6.8.4 B:2.7.5.10.13 C: 12.4.1.11

V65-6 1640m Auto
Vi avslutar omgången med ett lopp över kort distans och precis som i den inledande avdelningen spikar jag en häst som jag tror leder det här loppet från start till mål.

Jag spikar 3 Digital Races som jag tror lyckas med att ta en längd på invändiga 2 Grace Gamble och från ledningen tror jag att han vinner det här. Han har förvisso inte varit ute på tävlingsbanan sedan december men det är en häst som har kunnande för större sammanhang än så här. Det som talar emot är om 2 Grace Gamble skulle lyckas svara ut favoriten och köras i ledningen och finns det lite ringrost i kroppen är det inte en helt enkel uppgift att vinna den tunga vägen. Jag grundar mitt tips i att han kommer till spets relativt enkelt och då borde han vinna det här loppet även om formen inte är hundraprocentig

Motbud
2 Grace Gamble har tillskillnad från favoriten varit igång och tävlat och har gjort klart bra insatser utan att få vinna. Om balansändringarna stämmer med barfotabalans och amerikansk bike är det såklart intressanta ändringar och det känns som det hetaste motbudet.

6 Fromming gör man också intressanta ändringar på och skulle det bli effekt på ändringarna skulle han kunna blanda sig i segerstriden om det blir lite körning inledningsvis.

4 Fajm Composite söker efter formen men är normalt sett med en bit fram i den här typen av lopp.

Min Vinnare: 3 Digital Races
Spets efter 500m: 3 Digital Races
Skrällen:
Rankingen A: 3 B: 2.6.4.1.8.5.9.7 C:11.10.12

Lycka till med spelet 
Oliver Bergman 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming