DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Halmstad Lördag 1/8

31 Juli 2020 - 14:12

På lördag så avgörs V65 tävlingarna i Halmstad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 1 Pinotage A.A. i den fjärde avdelningen samt 5 Hurricane N.L. i den femte avdelningen.

V65 Tips Halmstad Lördag 1/8
V65-1 3,6,7
V65-2 2,5,10,11
V65-3 2,4,5,6,9,10,11
V65-4 1 Pinotage A.A.
V65-5 5 Hurricane N.L.
V65-6 1,2,5,6,7,8,9,12

672 rader x 1 = 672 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS HALMSTAD LÖRDAG 1 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med Euro Classic Trot Next Year - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Toto Barosso kommer från en färsk seger. Han tog då över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så hade han full kontroll och vann mycket lätt. Han hade innan det gjort bort sig med galopp två gånger i följd så han är inte helt stabil men felfri nu så kan han vara långt framme igen om Peter Untersteiner kan servera honom ett passande lopp.

3 Under Armour har inlett karriären lovande med två vinster efter fem starter. Han tog två raka segrar i april-maj. Senast så fullföljde han klart godkänt som fyra i ett lopp som vanns av segerstaplaren Elegant Ima. Trevligt läge nu så kan Marc Elias få till en bra styrning så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

6 Protector Tile fick bestämma i ledningen och han höll sedan undan till en säker seger från den positionen näst senast. Gången efter det travade han på nytt i spets men han orkade inte hela vägen för han fick släppa Cup Of Tea som vann loppet före Bitcoind' Arc förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Skulle Hanna Lähdekorpi som finns i vagnen nå ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 Toto Barosso
Spets efter 500m: 6 Protector Tile
Skrällen: 5 Count On Me K.A.T.
Ranking: A 7,3,6 B 4,2 C 5,8,1

V65-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Erik Youknow galopperade efter 750 meter senast men före det misslyckandet har han varit mycket duktig. I debuten så vann han lätt från spets. Gången efter det så gick han i en tät slutstrid men han fick aldrig tag i Legendaria Zon så det slutade med en andraplats. Gången efter det så avslutade han starkt och plockade ner sitt motstånd till en ny seger. Felfri nu och om Thomas Uhrberg kan servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet.

11 Mästarnas Mästare kommer från en färsk seger över aktuell distans. Han satt då djupt ner i kön innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning ute i spåren så plockade han ner den ledande Niras Donatello till seger kort före mål. Kan Peter Ingves hitta en vettig rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

5 North Star Navi höll bra från ledningen för tre starter sedan men han kunde inte stå emot J.H.Respons så det blev en andraplats. Senast på Visby så fullföljde han klart godkänt när han kom in som trea i ett lopp som Viscaria Alpina vann från ledningen. Hittar Micael Stjernström en bra väg med honom så kan det vara läge för en seger.

2 Playit Flax har ingen vidare rad och har varit ute i ett kvallopp nyligen. Han är inte att lita på men felfri nu så har han bra farter i sig så kan Kevin Oscarsson som kör honom för första gången i tävlingssammanhang få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 10 Erik Youknow
Spets efter 500m: 1 Tupac Face
Skrällen: 2 Playit Flax
Ranking: A 10 B 11,5,2,1,8,7,12 C 3,4,6

V65-3
Summer Meeting Copenhagen över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 6 Geena Journey har bara vunnit en gång efter fjorton försök. Hon fick vandra i dödens senast men hon gjorde det bra som tvåa bakom Go All Night som vann det loppet från spets. Kan Hanna Lähdekorpi som finns i vagnen servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden här.

11 Akela Play orkade inte i dödens senast och kom in först som sjua i ett lopp som vanns av Jessy Schermer. Tråkigt läge nu men kan han få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för en seger.

4 Nelli Mindy har årsdebuten avklarad så hon kan vara klart förbättrad nu med det loppet innanför västen. Hon avslutade då positivt men det räckte inte till mer än en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Destiny's Diamond från ledningen. Kan Sofie Svedin som finns i sulkyn ge henne ett bra lopp så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Guidetti Sisu fick en invändig löpning och han fick sedan aldrig någon lucka i ett lopp som vanns av Kattis J.Boko från ledningen näst senast. Gången innan det så var han blek från ledningen och galopperade bort sig som slagen. Senast så avslutade han godkänt och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Global Best Lover. Han kan öppna fort och från spets så kan han leda det här loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 6 Geena Journey
Spets efter 500m: 2 Guidetti Sisu
Skrällen: 5 Sanita
Ranking: A 6,11 B 4,2,9,10,5 C 8,12,1,3,7

V65-4
Ett Stolopp - Cruzado Dela Noche Stoserie över 2140 meter. Jag har spikat 1 Pinotage A.A. som för tre starter sedan tog karriärens hittills enda seger. Hon tog då över ledningen efter 600 meter och från den positionen så höll hon sedan undan till en knapp seger före Solkattens Ferrari. Senast på Åby så fullföljde hon starkt och kom in som tvåa bakom In Love Di Quattro som vann det loppet från spets. Innerspår i volten nu och lyckas Rickard Svanstedt hålla upp ledningen så tror jag hon blir svårstoppad. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra ändå med en eventuell lucka till slut så oavsett så tycker jag hon har en bra segerchans här.

Vid gardering kan 2 Eight Hour som gick starkt efter galopp och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Radio Gaagaa näst senast vara tänkbar. Senast så kunde hon inte ta något från kön och slutade oplacerad. Vid en lyckad start här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

9 Pure Islet kommer från en seger. Hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så hittar Bo Falsig som finns i vagnen en bra väg med henne så kan hon duga en bit även mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Pinotage A.A.
Spets efter 500m: 1 Pinotage A.A.
Skrällen: 9 Pure Islet
Ranking: A 1 B 2,9,6,3,4,5,10 C 8

V65-5
Brizy's ungdomsserien -8 - Högst 30 år över 1640 meter. Jag har spikat 5 Hurricane N.L. som årsdebuterade för tre starter sedan och han gjorde det på bästa vis. Han fick gå med i ryggar innan han gick på utan rygg och med en liten marginal tog han sig förbi ledaren till seger. Gången efter det så var han ute i ett V86 lopp i Åmål och där fick han en invändig löpning och satt fast med gott om krafter sparade. Senast på Jägersro så fick han vandra i dödens och han orkade inte riktigt hela vägen så det slutade med en fjärdeplats bakom Bodybuilder som ledde det loppet från start till mål. Daisy Paling som kör nu vann med honom i årsdebuten och får han ett passande lopp så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 2 Rally Gunnar som fick bestämma i ledningen och han höll bra men Giordano Soa spurtade förbi så han fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan vara tänkbar. Senast så blev det en tredjeplats i ett lopp som vanns av Fredric Palema. Han kan öppna bra från start och skulle ledningen nås så kan det räcka en bit mot det här motståndet också men jag tror mer på min spik så han får ses främst som ett platsbud.

6 Arno dell'Est har gjort tre starter sedan flytten från Italien till Christoffer Erikssons träning. Han blev generad kort efter start så Christoffer Eriksson fick ta i honom och då gick han över i passgång och tappade en del näst senast. Han gjorde det bra efter det och han hade sedan krafter kvar i mål. Senast så fullföljde han positivt och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av M.T.Oscar. Felfri nu och om Gustav Johansson som får chansen i sulkyn nu kan servera honom en fin resa så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 5 Hurricane N.L.
Spets efter 500m: 2 Rally Gunnar
Skrällen: 1 Kicki Lagö
Ranking: A 5 B 2,6,2,3,7,9,11,1,8 C 4,12,10

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 8 Love Håleryd var duktig vid vinsten för fyra starter sedan. Efter det var han ute mot tuffare motstånd i två starter men då blev det två raka galoppmisslyckanden. Han galopperade när Henriette Larsen ryckte tussarna näst senast. Senast så var han tillbaka mot enklare motstånd och travade då i ledningen när han tappade stilen och galopperade bort en fin placering i den sista kurvan. I ett felfritt lopp nu så duger han en bra bit mot det här gänget.

7 Roofparty kommer från en färsk seger. Han är startsnabb så kan Jim Oscarsson trycka sig till spets här så kan han bli svår att fånga in fast det är inte säkert att det är ledigt i ledningen. Får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

5 Usain Cup var duktig vid vinsten i den senaste starten. Han avslutade då stark ute i spåren och plockade ner sitt motstånd på ett bra vis. Hanna Lähdekorpi körde honom sist han besökte Sverige också men då blev det ingen framgång för han slutade oplacerad den gången. Löser det sig med positionerna och om han kan få en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Orbital Ås gjorde det bra vid en lätt seger i ett billigt lopp senast. Här sitter han bra till i andraspår omgående och hittar Victor Rosleff som finns i vagnen nu en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 8 Love Håleyd
Spets efter 500m: 7 Roofparty
Skrällen: 12 Baja Rosa Akema
Ranking: A 8,7,5 B 2,9,1,6,12 C 3,11,10,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Björklöven - Modo
Fotboll - Hockeyallsvenskan  - 1
1.85
17:50  H2H lopp 9 - Kontur
Fotboll - Bollnäs - Plats
1.75
18:00  Växjö - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.66
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
18:30  Cheltenham - Man City
Fotboll - FA-cupen - City ö 6,5 skott
1.66
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 23/1
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming