DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Jägersro 3/9

2 September 2021 - 23:00

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Jägersro och jag tycker att det ser ut som en intressant omgång på förhand rent spelmässigt och många lopp känns vidöppna.

Jag spelar med två spikar i omgången, 6 Global Bannister i V65-4 samt 5 Philosopher i V65-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Jägersro Fredag 3/9
V65-1 2.4.6
V65-2 1.2.4.5.6.7.8
V65-3 3.4.5.6.7.9
V65-4 6 Global Bannister
V65-5 5 Philosopher
V65-6 1.2.4.6.8

630 rader x 1 kr = 630kr

LunchDubbel Jägersro Fredag 3/9
LD-1 5 Philosopher
LD-2 1.2.4.6.8

5 rader x 40 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
2 Gaie Des Brumes är den som i fältet som har imponerat mest på mig och jag ser henne som den som startar med högst vinstchans i loppet. Hon har varit ute på djupare vatten i de två senaste starterna och har inte riktigt räckt till även om hon satt fast med en hel del obrukade krafter över mål senast.
Nu är det inte samma kvalitet på motståndet och hon har visat att hon hävdar sig väl mot liknande sällskap och har vunnit två lopp under året. Hon har dock inte visat någon vidare startsnabbhet och någon ledning tror jag inte är möjlig och det finns risk att hon får göra jobbet utvändigt nu. Hon är säkert bra nog att kunna vinna den vägen också men jag är inte helt övertygad.

Ledningen tror jag att 4 I.D Undeniable tar hand om och jag kan inte tänka mig att André Eklundh är intresserad av att överlåta någon ledning på Jägersro.
Senast höll han sånär hela vägen in i mål över lång distans men fick se sig besegrad på mållinjen efter ett målfoto.
Han har tidigare tävlat i Norge och har inte alltid lyckats hålla ihop travet men han har faktiskt vunnit sina fyra senaste felfria lopp på norsk mark och med två genomkörare i sin nya regi måste han räknas tidigt.

6 Arrivederci Face är bara tre år och möter äldre konkurrenter men han är under utveckling och verkar vara på väg att fatta vad det går ut på. Han stred väl vid andraplatsen från dödens i maj och avslutade positivt bakom hästar senast men mötte några för bra då.

5 Danilo H.B var positiv senast men är bortvald av Johan Untersteiner till förmån för 1 Fire Edition.
1 Fire Edition står lite på tur för seger men han kan inte öppna från start och det måste klaffa under vägen.

Min Vinnare: 2 Gaie Des Brumes
Spets efter 500m: 4 I.D Undeniable
Skrällen: 6 Arrividerci Face
Rankingen A: 2.4 B: 6.5.1 C: 8.3.7

V65-2 2140m Volt
Det här tycker jag är omgången mest öppna lopp på förhand och det känns som att det skulle kunna hända vad som helst i det här loppet.

4 Dogleg får med viss tvekan tipset i loppet. Han har debuten avklarad nu och det slutade med en seger direkt trots en inledande galopp och han vann tillslut mycket enkelt och gick en 15-tid efter galoppen. Det borde räcka långt om han gör om den prestationen men spår fyra i volten på en häst som galopperar i sin debut är inget jag litar på.

8 Woodbank kördes offensivt senast och han var klart förbättrad när han fick tävla barfota och kunde inkassera karriärens första seger. Tidigare har han ägnat sig mycket åt galopp men om det fungerar lika bra som senast är han med och utmanar. Stefan Persson får chansen istället för tränare Fredrik Wallin vilket får ses som ett plus men läget är besvärligt och det är inte alls säkert att han fungerar lika bra bakom hästar.

6 Cash Wave vann från dödens hemma i Danmark senast och vann till ca 20 gånger pengarna. Det är svårt att sätta in honom i loppet men formen är bra och från ett springspår skulle hon kunna hitta till ledningen.

7 I´m All In lättas i balansen och jag gillade intrycket vid andraplatsen i Juni. Även han är osäker av sig men om Adrian Kolgjini får iväg honom från springspår lär han säkerligen vara offensiv och utmana om ledningen och kommer han dit kan han bli svårslagen.

Jag betalar även för 1 Doris S, 2 Ytowns Carmen samt 5 Halka De Vandel.

Min Vinnare: 4 Dogleg
Spets efter 500m: 4 Dogleg / 6 Cash Wave / 7 I´m All In
Skrällen: 7 I´m All In
Rankingen A: 4.8 B:6.7.5.1.2 C: 3.9.10

V65-3 1640m Auto
3 Caitriona tycker jag sticker ut rejält i det här loppet och om hon håller sig i trav tror jag inte att hon förlorar det här loppet och hon tävlar mot sig själv.
Hon har papperna i ordning med Readly Express som far och har imponerat stort vid sina tre segrar och har aldrig förlorat när hon tagit sig igenom loppet felfritt.
Hon har dock lika många galopper som segrar och är alltjämt orutinerad och nu har hon ett framspår bakom bilen för första gången.
Det är ett frågetecken för hur hon kommer att hantera det och även om jag tror att hon är överlägsen motståndet på ren kapacitet så är det inget jag vill hålla i handen. Jag tycker det är öppet bakom och tar med en handfull hästar på systemet.

7 Bee Kronos trivs över distansen och har visat bra form i sina senaste starter och bortsett från favoriten tycker jag att det är enklare emot nu. Läget blev inte det bästa och vi får se vart hon hamnar från start men hon har sin bästa bit tillslut och om det löser sig någorlunda med positioner från start tror jag vinstchanserna är goda om favoriten skulle göra bort sig.

5 Cavalleri gör debut över kort distans men känslan är att det inte borde vara något minus. Hon är snabb från start och utmanar om ledningen och har visat bra form vid sina senaste starter och verkar ha tagit ytterligare kliv sedan hon började tävla barfota och när hon har gått i ledningen med den balansen har hon än så länge inte förlorat.
Motståndet hårdnar till den här starten men om man lyckas komma till tät är det en stor fördel och jag blir inte förvånad om hon skulle rinna undan.

4 Charlotta S.H överraskade på Kalmartravet när hon vann i Juli och hon var före Bee Kronos i mål den gången. Läget är bra och även om hon inte vinner allt för ofta så borde hon kunna få en passande resa.

6 Nannys Girl har inte varit som bäst i sin senaste starter och har fått pusta ut ett par månader och om vilan har gjort henne gott kan hon hävda sig här. Hon öppnar över medel och borde komma hyggligt iväg från start och med rätt draghjälp under vägen så är hon vass på speed vilket hon visade när hon vann via Open Stretch under våren.

9 Moofushi är hopplöst osäker men det finns mycket fart i henne och skulle hon få det att fungera skulle det kunna vara en potentiell skräll i loppet även om ett bakspår över kort distans på Jägersro kanske är väl tufft.

Min Vinnare: 3 Caitriona
Spets efter 500 m: 3 Caitriona /5 Cavalleri
Skrällen: 5 Cavalleri
Rankingen A:3 B:7.5.4.6.9 C:10.1.11.2.8

V65-4 1640m Auto
Det här tycker jag ser ut som en öppen historia på förhand och om man inte har någon tydlig idé i loppet tycker jag att man behöver ta med många hästar för att sitta säkert. Jag har dock en klart bra känsla för en häst i loppet och om jag har läst loppet rätt tror jag att det är en bra chans att leda det här loppet från start till mål för min första spik i omgången.
6 Global Bannister har haft besvärliga startspår i sina senaste starter men han spetsade från spår sitt springspår på Vaggeryd i somras och visade startsnabbhet när han vann det loppet från ledningen.
Jag tycker att han har varit fortsatt positiv i starterna därefter från dåliga startspår när motståndet dessutom hårdnat.
Det är inga raketer från start invändigt och med ett framspår den här gången tror jag Martjin De Haan tar hand om ledningen och över kort distans på Jägersro tror jag att det är ett vinnande koncept.
Han blir förmodligen inte favorit i loppet och jag hamrar in en spik i ett annars öppet lopp.

Motbud
4 Al Pacino blandar och ger sina prestationer och var fin när han vann på Jägersro under sommaren över aktuell distans. Senast mötte han bland annat Graham Hill och Mellby Jinx och även om han gjorde bort sig med en galopp då så är det tydligt att han inte ställs mot samma motstånd nu. Tidig utmanare.

7 Cash Heavy har inte gjort något väsen av sig när han har besökt Sverige tidigare men verkar ha tänt till hemma i Danmark på slutet och kommer hit med två raka segrar. Jag tycker det är svårt att värdera dom insatserna och sätta in honom i loppet men form ska aldrig underskattas.

Jag nämner även 5 Nibali som alltid gör bra ifrån sig när han går felfritt även om han än så länge inte har vunnit lopp så har han tagit framskjutna placeringar och har fyra andraplatser på tolv starter. Nu testar man barfota för andra gången i karriären vilket känns intressant även om det inte föll väl ut förra gången när han galopperade.

Min Vinnare: 6 Global Bannister
Spets efter 500m: 6 Global Bannister
Skrällen: 5 Nibali
Rankingen A: 6 B:4.7.5.1.10.C: 9.8.3.2

V65-5 2140m Volt
5 Philosopher imponerade som unghäst och vann totalt fem lopp som två och treåring och han har matchats mot kulltoppen under hela sin karriär.
Ùnder fjolåret var han exempelvis andrahandsfavorit bakom Hell Bent For Am och har stött på Önas Prince, Bengurion Jet med flera. Det har inte blivit någon seger på sex försök i år men han har matchats tufft och senast tycker jag att han var klart positiv som femma i ett uttagningslopp till svenskt travderby bakom bland annat San Moteur, Selected News och Global Badman.
Till den här starten går Philosopher ner rejält i klass och han borde vara ytterligare förbättrad till den här starten med två lopp i kroppen och det här motståndet tycker jag att han bör kunna runda. Spik.

Motbud
2 Ready Häggenäs har förvisso inte visat speciellt mycket på senare tid och söker efter formen men normalt tycker jag att det här är en riktigt bra häst som har betydligt mer inombords än vad han har visat. Han kan öppna över medel från start och jag tycker det ser ut som att Thomas Uhrberg borde kunna ta hand om ledningen från start och därifrån ska han räknas med tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter. Man väljer dessutom att lätta honom i balansen och ska tävla barfota runt om.

7 Dornoch Am är en rejäl häst som har startat i monté på slutet och gjort det klart bra. Han har galopperat vid sina två senaste sulkylopp men fungerar normalt sätt bra även med sulky. Han vinner speciellt ofta men han kanske tänder till av att få på sig en sulky igen.

Det är öppet bakom min spik och om jag ska nämna någon skräller tycker jag att 6 Don Anton känns klart roligast. Han har tävlat i tuffa sällskap och sett förbättrad ut och bortsett från min spik tycker jag att det känns som ett motstånd som han matchar.

Min Vinnare: 5 Philosopher
Spets efter 500m: 2 Ready Häggenäs
Skrällen:
Rankingen A: 5 B:2.7.6.9.10.4 C: 3.1.8

V65-6 2140m Auto
2 Global Chit Chat har gjort det bra än så länge och har aldrig varit sämre än tvåa vid sina tre första starter och han har förmodligen en bra chans att vinna det här loppet om han presterar på samma nivå. Nu är det debut bakom bilen och det vet man aldrig hur det kommer att fungera men det verkar som en förnuftig häst och jag tror att han kommer att hantera det väl. Det blir svårt att hitta till ledningen men det är ingen omöjlighet och kommer han dit får övriga ekipage svårt att besegra honom.

1 Crossfit L.B gör man intressanta ändringar med och han kan öppna över medel från start. Jag tror att Johan Untersteiner har en hygglig chans att försvara innerspåret och intrycket på Visby senast var klart bra när han slutade trea.

8 I.D Excellent inledde karriären lovande med två raka segrar men har varit struken därefter och senast gjorde han bort sig med en galopp. Han är kanske bortlottad från där här läget men på sitt kunnande borde han räcka långt.

6 Cissi Af Solnäs tävlade barfota för första gången senast och det fick en bra effekt när hon kunde inkassera karriärens första seger från ledningen. Motståndet är tuffare nu men hon är min knappa spetsfavorit i loppet och kommer man dit kan Sven Dyhrberg lägga upp taktiken själv. Det är inte omöjligt att man överlåter ledningen till någon mer betrodd men med en passande resa ska hon räknas här.

4 Chiclet gick bra efter galopp senast och får också plats på kupongen.

Min vinnare: 2 Global Chit Chat
Spets efter 500m: 1 Crossfit L.B / 2 Global Chit Chat / 6 Cissi Af Solnäs
Skrällen: 6 Cissi Af Solnäs
Rankingen A:2.1.8.6.4 B: 10.9.12.5. C: 7.11.3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming