DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Jägersro 4/6

3 Juni 2021 - 18:34

Vi kickar igång helgen med lunchtrav. Det är V65 från Jägersro med en inte helt lättlöst omgång. Jag spelar med två spikar i omgången. 1 Havbergs Classic i V65-2 samt 2 Ice Dragon i V65-6 och tanken är att båda ska vinna från ledningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Jägersro Fredag 4/6
V65-1 1.3.5.6.7
V65-2 1 Havbergs Classic
V65-3 1.5.6.7.8.9.11.12
V65-4 1.4.5.7.8
V65-5 4.5.6
V65-6 2 Ice Dragon

600 rader x 1kr = 600kr

Lunch Dubbel Jägersro 4/5
LD-1 4.5.6
LD-2 2 Ice Dragon

3 rader x 60kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
7 Chess Brodda får tipset i ett öppet lopp och hon borde vara på väg mot formen med två lopp i kroppen nu. Det kan såklart bli vingel från det här läget men hittar hon bara ner i ett andraspår och söker sig en bra position inför upploppet tror jag hon kan speeda ner det här sällskapet i ett lopp där det ser ut att kunna bli lite körning från början. Det är väl ingen häst som radar upp segrar men hon var ute i ett ett uttagningslopp till svenskt travoaks under fjolåret och slutade femma, och några hästar av den kalibern ser vi inte här.

2 Unique Saint och 5 Firenze Laser ser ut att göra om ledningen från början och jag håller den sistnämnda som favorit att nå den positionen. Kostar det inte alltför mycket att komma till tät kan hon mycket väl få diktera loppet där framme och rinna undan till en seger.

1 Gaie De Brumes är jämn och säker och har än så länge aldrig missat pallen. Nu lättas hon i balansen ytterligare och ska köra barfota för första gången i karriären. Jag tror inte att hon är tillräckligt snabb för att hitta någon ledning och innerspåret kan bli en fara. Löser det sig under vägen är hon med och utmanar.

3 Bella Follo är loppets drag. Raden är inte rolig med tre raka galopper och det har inte riktigt fungerat med barfotabalans än så länge. Man fortsätter trots allt med barfotabalans och skulle hon ha aktionen med sig, finns det fart för att vinna den här typen av lopp.

Min Vinnare: 7 Chess Brodda
Spets efter 500m: 2 Unique Saint/5 Firenze Laser
Skrällen: 3 Bella Follo
Rankingen A:7.5.1 B:3.6 C:2. 4.10.9.8

V65-2 1640m Auto
1 Havbergs Classic är den som har imponerat mest på mig i fältet men jag var ändå lite kluven hur jag skulle göra här. Han kan öppna hyggligt från start men det är verkligen ingen raket ut .Skulle han misslyckas med att försvara sitt innerspår blir han sårbar. Efter lite koll i arkivet på hästarna utvändigt gör jag ändå bedömningen att Stian Stoum som kör den här gången lyckas hålla ut utvändiga ekipage från början och tror och hoppas att han leder det här loppet från start till mål.
Skulle han misslyckas med att hålla upp innerspåret blir det mer besvärligt, men det är ett litet fält och hittar han bara ut under vägen tror jag att det är en vettig chans att vinna oavsett. Jag spikar, men inte utan darr på handen.

Motbud
7 White Lady Broline gjorde det bra under fjolåret utan att vara någon glänsare. Det blev galopp i årsdebuten senast och känslan är att det saknas ett par lopp i kroppen innan formen är på topp, men det är en av de bättre hästarna i loppet.

6 Jawis var trea i årsdebuten ett lopp senast där Havbergs Classic som galopperade under loppet slutade tvåa. Det känns som att han är mer stark än snabb och kort distans känns inte som någon fördel. Tidsmässigt har han gått tider som räcker långt och han borde vara med en bit fram här.

8 Global Be Happy har ännu inte vunnit lopp och gjorde inget större väsen av sig i årsdebuten, men det var tuffare emot den gången. I skrivande stund är det anmält med barfotabalans för första gången i karriären, vilket känns intressant.

Min Vinnare: 1 Havbergs Classic
Spets efter 500m: 1 Havbergs Classic
Skrällen: 8 Global Be Happy
Rankingen A: 1 B:7.6.8.5.3.4.2.9

V65-3 2140m Volt
6 Breidabliks Kahlua är kanske den enkla lösningen på loppet. Hon har ett springspår på den främre volten, är snabb från start och borde kunna köra sig till spets omgående. Hon borde dock ha vunnit senast när hon fick bestämma i ledningen och nu möter hon äldre hingstar och valacker. För mig är det tufft begärt att hon bara ska vinna det här, även om förutsättningarna är fina.

5 Henri Sisu vann på Charlottenlund senast mot ett ganska bra motstånd över lång distans. Han har tävlat i tuffa gäng hela året och samlat på sig hårdhet och personligen tror jag att det är en bättre häst än Breidabliks Kahlua, men han kommer troligen att få trava utvändigt om henne nu.

11 Global Workaholic såg inte som bäst ut senast och tappade mycket till slut men det är inga lätta sällskap han har tävlat mot i årets tre starter och den här gången känns det mer överkomligt.

1 Ready Häggenäs har ett passande läge och lyckas hon bara hålla upp ryggen på ledaren kommer hon att få en bra resa på innerspåret. det känns som ett litet frågetecken för formen efter två lite sämre insatser men hon har vunnit tre lopp under året och måste räknas om det löser sig.

Jag betalar för några tilläggshästar till som är äldre och hårdare (?) än hästarna på den främre volten. 7 Master Sea, 8 Isco Boko, 9 Majah Winner och 12 See You In Heaven får samtliga plats på min kupong i ett lurigt lopp på förhand.

Min Vinnare: 6 Breidabliks Kahlua
Spets efter 500m: 6 Breidabliks Kahlua
Skrällen: 11 Global Workaholic
Rankingen A: 6.5.1.11 B:7.8.9.12 C:3.10.2.4

V65-4 2140m Auto
8 Le Adonai har sett fin ut i regi Johan Untersteiner och är befogad favorit i loppet. Spår åtta bakom bilen är inte enkelt och det är oklart hur pass offensiv Johan väljer att vara från start. Om han provar att ladda framåt från början är det ingen omöjlighet att han skulle kunna få överta ledningen efter en bit och då är förmodligen loppet över. Det kan dock bli vingel från det här läget och han har visat osäkra tendenser i tidigare regi.

7 Love Matter har gjort bort sig med två raka galopper och är inte helt att lita på. Det är inga supersnabba från start invändigt och om Lövgren vågar trycka iväg från början är det ingen omöjlighet att han kan sitta i ledningen. Han vann från den positionen i tävlingsdebuten och gick 1.15 sista 1000 meter den gången, vilket borde räcka väldigt långt här.

1 Fikus Simoni är en dansk gäst som har ett visst kunnande men som har varit ojämn i sina prestationer. Det känns som att där är en häst som är under utveckling och det ska bli spännande att se honom på svensk mark.

Jag betalar även för 4 Unusual Face samt 5 Newton Tooma.

Min Vinnare: 8 La Adonai
Spets efter 500m: 7 Love Matter/8 Le Adonai
Skrällen: 1 Fikus Simoni
Rankingen A: 8.7 B: 1.4.5.10.9.3.2 C: 6.11.12

V65-5 1640m Auto
6 Neelix öppnar snabbt från start och gör sina bästa lopp i ledningen. Det är väl ingen vågad gissning att offensiva Adrian Kolgjini laddar vad som går från start för att ta sig förbi 1 Quattro Töll och hitta till tät och från den positionen är det hästen att slå.
Han matchades tufft hela fjolåret med blandade resultat och gör nu comeback efter att ha varit ifrån tävlandet sedan i januari. Det gör det såklart lite mer svårbedömt men han trivs hemma på Jägersro och det är på hemmaplan i den här typen av lopp som han har tagit sina allra flesta segrar.

5 Rackham gör debut över en ovan distans och det är ett litet frågetecken för hur han hanterar den korta distansen. Han har tävlat på i bronsdivisionen under året och även om han har gjort bort sig med galopp ett par gånger, har han varit bra när han skött sig, och jag tycker att det är loppets bästa häst. Det är möjligt att distansen är för kort för att han ska kunna slå Neelix utvändigt men det är enklare motstånd än vad han har mött under året och jag är inte helt övertygad om att Neelix är där formmässigt.

4 Twigs Briard har tävlat mot den danska eliten under året och mött hästar som Extreme och Slide So Easy och besegrade bland annat Staro McMillan och Dortmund för två starter sedan. Senast svek han dock som favorit i ett lopp på Ålborg mot ett enklare gäng men jag räknar med att hästen är väl förberedd när man gör resan över sundet.

Min Vinnare: 6 Neelix
Spets efter 500m: 6 Neelix
Skrällen:
Rankingen A: 6.5.4 B:1.8.3 C:2.9

V65-6 1640m Auto
2 Ice Dragon såg jag i debuten på nordisk mark senast när hon startade i ett lopp på Skive i Danmark. Hon öppnade bra från start men det såg inte ut som att Birger Jörgensen begärde speciellt mycket av hästen från början och med tanke på att det finns open stretch på Skive gjorde han sig inget besvär i att försöka svara startsnabba Bette Knock. Han satt sedan i ryggen på ledaren Bette Knock som körde på i ett jämnt tempo och så fort open stretch blev tillgängligt begärde Birger Jörgensen lite av hästen och han seglade förbi sina konkurrenter i fin stil. Jag gillade verkligen det jag såg utav hästen och känslan är att han kan öppna riktigt fort från början och jag hoppas att Peter Untersteiner laddar vad som går för att ta sig till ledningen.Lyckas han med det tror jag att det här är en toppchans. Det saknas verkligen inte motstånd och det är ett lopp som håller bra klass, men med tanke på att de värsta konkurrenterna har bakspår, över kort distans så tar jag ställning och spikar.

Motbud
9 Kattis J Boko trivs över distansen och har tagit tre på fem försök över kort distans och hon var ruggigt fin senast när hon vann från ledningen med tre längder. Skulle hon komma igenom på ett bra sätt från sitt bakspår så ska hon räknas som en allvarlig utmanare även den här gången. hon har tävlat i några riktigt tuffa fyraåringslopp under året och det här är ett motstånd som ser överkomligt ut. Med ett framspår tror jag att det hade varit en toppchans, men det måste lösa sig lite på vägen nu.

11 Eight Hour har varit ute i två försök till Diamantstoet på slutet utan att ha lyckats.
Det är ett talangfullt sto som vann fem lopp under fjolåret och kapacitetsmässigt står hon sig väl mot dessa. Att vinna från spår 11 på Jägersro är dock ingen enkel uppgift och hon måste ha tur på vägen.

Det är ett öppet lopp om man inte tar ställning och 1 Emma Häggenäs, 6 Joyo samt 10 Excuse Me är alla tidiga vid gardering.

Min Vinnare: 2 Ice Dragon
Spets efter 500m: 2 Ice Dragon
Skrällen: 11 Eight hour
Rankingen A: 2 B: 9.11.1.6.10.8.7 C:4.3

Lycka till spelet0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming