DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Kalmar 11/12

10 December 2020 - 21:08

V65 omgången under Fredagslunch hämtar vi från Kalmar. 

 Jag spelar med två spikar. 6 Four Guys Dream i v65-1 samt Awesome Kronos i v65-5. När jag väljer att spika omgångens största favorit så spelar jag endast för 6 rätt. 

V65 Tips Fredag Kalmar 11/12

V65-1 6 Four Guys Dream
V65-2 2.5.6.7.8.9.11.12
V65-3 2.3.6.8.9.10.12
V65-4 5.6.7
V65-5 5 Awesome Kronos
V65-6 3.7.10.11

672 rader x 1kr = 672kr (spelar för endast 6 rätt)

LD-Tips Fredag Kalmar 11/12
LD-1 5 Awesome Kronos
LD-2 3.7.10.11

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
Ett lopp där det ser ut att kunna bli en fin duell mellan två hästar som jag tycker höjer sig en aning och jag väljer att ta ställning för hästen som jag tycker är huvudet högre.

6 Four Guys Dream håller jag som loppets bästa häst och även om man varit struken efter sin senaste start som man vann på ett enkelt vis så tror jag det är bra chans att vinna v65-inledningen. Det här är en v75-häst som tål de flesta upplägg eftersom man känns både stark och snabb. I sin senaste start vann man som sagt efter ett lopp i ryggar och gick fort över upploppet när man avgjorde i fin stil. Jag litar på att formen är intakt här och inleder v65-omgången med en spik. Ska man leta efter lite minus så är det att man galopperar emellanåt, men man har gått med skor sju gånger och har aldrig galopperat med skor på. Jag hoppas att man öppnar Snabbare än 5 IL Duce Boko och får överta ledningen men hästen är bra nog att vinna loppet på flera sätt.

Utmanare:
5 IL Duce Boko är en stark utmanare med hög kapacitet och inledde karriären på ett strålande vis men sedan har det blivit lite grus i maskineriet. Det känns som att hästen är på gång lite nu igen och senast gjorde man det bra som tvåa efter en tuff resa. Skulle man kunna hitta till ledningen här så har min spik inte råd att ha en sämre dag och vill man sitta säker på kupongen så streckar man båda.

Ska man gardera vidare så är 9 Stand By Ken närmast till hands då man efter ett lite kortare uppehåll gjorde comeback senast och avslutade loppet positivt. Det var ett bra tag sen man vann lopp men skulle 5 och 6 köra lite mot varandra så kan man komma in i matchen här.

Min Vinnare: 6 Four Guys Dream
Spets efter 500m: 6 Four Guys Dream
Skrällen: 9 Stand By Ken
Rankingen A:6.5 B: 9.1.10.8.3.2 C:4.11.7

V65-2 2140m Auto
Avdelning två känns på förhand som ett väldigt svårlöst och streckkrävande lopp. Det är låg klass och utav de tolv startande ekipagen så är det endast tre hästar som har vunnit lopp någon gång under karriären. Här tar man så många plånboken tillåter.

2 Silpinge Prince väljer jag att ranka överst eftersom man åtminstone har visat att man är väldigt startsnabb. Hur man lägger upp taktiken låter jag vara osagt men från ledningen är mycket vunnet mot ett billigt gäng. Skulle man välja att släppa ledningen så får man hur som helst en position i främre träffen och kanske kan vinna med lucka över upploppet. Man har egentligen inte visat speciellt mycket men mot ett billigt gäng kan det räcka hela vägen för karriärens första seger.

8 Philippo är även han segerlös men har gått bra tider för ett sådant här lopp. Hamnar man bara vettigt på det från sitt åttondespår så är man säkert med och gör upp om det. Senast höll man godkänt efter ett lopp utvändigt ledaren och näst senast fullföljde man bra på en bra tid bakom tuffare motstånd.

5 Gländerius är en av få hästar i loppet som faktiskt har vunnit lopp. Man är hygglig från start och kanske kan få överta ledningen beroende på hur 2 vill köra loppet. Man kommer hut som helst hitta en bra position och även om det inte varit något formintryck i de senast starterna så skall man med på kupongen.

11 Mojito Day samt 12 Fade Away har visat fart men är osäkra och galopprisken får ses som stor men man har vunnit lopp tidigare och 11 Mojito Day vann faktiskt trots galopp i sin senaste start. Båda är givna på kupongen men det gäller att lyckas hålla sig i trav.

Min Vinnare: 2 Silpinge Prince
Spets efter 500m: 2 Silpinge Prince
Skrällen: 5 Gländerius
Rankingen: A: 2.8.5.11.12 B: 9.7.6.10.4.3.1

V65-3 2140m Auto
6 In Love Silas är jag övertygad om att det är den bästa hästen i fältet. Man vann från dödens för två starter sedan mot ett liknande motstånd och det finns mycket att hämta ur den här. Man är snabb från start och har spetsat från spår 6 tidigare och når man ledningen så är det hästen att slå. Hade jag vetat att man går runt felfritt så hade jag kunnat tänka mig att spika här men hästen är hopplöst osäker och kan galoppera när som helst under loppet. Inget att gå på men ändå förstahäst för mig.

Skulle In Love Silas galoppera i starten så sitter troligen 3 Classic Gal i ledningen. Det är ingen häst som vinner på beställning men blixtrar till emellanåt och är bättre än raden. Jag tror inte man kan svara ut min spetsfavorit men kommer säkerligen hitta en bra position och om In Love Silas skulle höra bort sig så ökar chanserna markant.

10 A Cash Machine är också ganska vettig för ett sådant här lopp men det kan strula från läget och man är missgynnad av att behöva gå med skor. Man går dock ner i klass nu och var ute på v75 i sin senaste start. Det blev galopp den gången men man brukar sköta sig normalt sett och kommer vara med långt framme här utan strul på vägen.

12 Isabel Trot har aldrig vunnit lopp med besitter ganska bra fart för ett lopp av den här kalibern och om det skulle bli lite körning där framme så kan man komma in i matchen med rätt resa. Detsamma gäller 9 Love Story H.C som inte har visat någon form på slutet men om man agerar förbättrat nu är man med långt framme på kapacitet. 8 Loc Ästher har bra form men ett besvärligt utgångsläge. Öppet lopp.

Min Vinnare: 6 In Love Silas
Spets efter 500m: 6 In Love Silas
Skrällen: 12 Isabel Trot
Rankingen: A: 6.10.3 B:12.9.8.2.5.4 C:7.11.1

V65-4 2640m Auto
Här tycker jag att tre hästar höjer sig och den som är först fram att ta över ledningen från 2 Das Auto har en fördel här.

6 Ego Sisu har varit favoritspelad vid mer eller mindre varje start i karriären. Man har vunnit två av fem starter i karriären och har aldrig slutat sämre än fyra. Här kommer man göra allt man kan för att nå spetspositionen och hittar man dit utan att det kostar för mycket så är det en bra chans att vinna loppet. Det är inte alls skrivet i sten att man når den positionen dock då det finns andra aspiranter på ledningen. Hästen var lite sämre i sin senaste start så ett visst frågetecken för formen finns.

5 Dixie Brick kommer göra att försök att nå ledningen och häst mot häst så tror jag att Dixie Brick har högre kapacitet. Når Dixie Brick ledningen så har man skaffat sig en fördel men jag tror att man är bra nog att även vinna den tunga vägen om man löper upp till sin kapacitet. Man är dock ojämn och inte helt att lita på.

7 Play It Flax skulle gynnas om det blir lite körning mellan tidigare nämnda hästar och man trivs över den långa distansen. Man visade formintryck senast med full fart över mållinjen efter ett snällare upplägg där man först och främst ville få runt hästen felfri. Man har nämligen galopperat i 16 av karriärens 22 starter och det är såklart galopprisk nu men jag vågar inte att lämna Love You-avkomman utanför systemet.

Min Vinnare: 5 Dixie Brick
Spets efter 500m: 6 Ego Sisu
Skrällen: 7 Play It Flax
Rankingen: A:5.6.7 B: 2.10.1.3.4.11 C:12.9.8

V65-5 2140m Auto
5 Awesome Kronos ser ut att ha hittat en lämplig uppgift här. Det är debut i regi Johan Untersteiner till denna start och man kommer från en seger och motståndet känns helt klart överkomligt. Man kör med all sannolikhet fram till ledningen omgående här och med de värsta konkurrenterna på bakspår så tror jag inte det kommer att hända alltför mycket i det här loppet. Jag tror man får diktera loppet som man önskar och det ska vara en toppchans att leda detta från start till mål. Spik.

Utmanare:
8 Draft One vet jag att Kent Knutsson har höga tankar om och det som möjligtvis skulle kunna fälla min spik är om Anton Knutsson som kör denna gång väljer att trycka upp tempot utvändigt ledaren. Jag finner det inte alltför troligt dock utan man kör nog till första biten för att söka en vettig position.

14 Made of Sweden har kapacitet men känns bortlottad denna gång men kommer såklart in i matchen om det skulle bli lite körning där framme. Detsamma gäller 12 Gigantic Star som kommer med fin form och svarade för en skrällseger senast inom v64-spelet från ett liknande läge, efter en 15-tid sista 1000 meter.

Min Vinnare: 5 Awesome Kronos
Spets efter 500m: 5 Awesome Kronos
Skrällen: 8 Draft One
Rankingen: A:5 B:8.14.12.7.13.9.10.6.11.15.4 C:3.2.1

V65-6 1640m Auto
11 Make More Cider är loppets bästa häst men har lottats till ett besvärligt spår 12 över kort distans. Man har matchats i betydligt tuffare gäng än det här tidigare och det är möjligt att man bara löser uppgiften men det finns ändå anledningar att gardera här. Att man måste gå med skor den här gången ser jag inte som något större minus då man har fungerat alldeles utmärkt med skor tidigare men det kan häxa från det här utgångsläget och jag väljer att betala för ytterligare ett par hästar.

3 Veravia As trivs över den korta distansen och är loppets spetsfavorit. Magnus Dahlén verkar ha hittat en fin form för dagen med sina hästar och taktiken lär vara glasklar. Det kan räcka hela vägen här. I sin senast start såg man trög ut i ett lopp över längre distans men det var fel förutsättningar den gången och man fungerar bättre i den främre träffen som vid spetsvinsten näst senast.

10 My Liberty har en stark spurt att utnyttja och verkar vara på väg mot formen och man gick ett starkt slutvarv senast när man höll bra som tvåa. Man gör sin tredje start i sin nya regi och har säkert gått fram med två lopp i kroppen nu. Det behövs såklart tempo för att komma in i matchen men med rätt rygg så slår man de flesta här.

7 Ottilia Fri är ett tänkbart skrällbud här. Senast prickade man perfekt från sitt bakspår och hittade positionen i rygg på ledaren i ett ganska så tufft gäng. Man satt sedan fast på innerspår utan att få fritt men det såg ut som att det fanns gott om krafter kvar. Man kan öppna hyggligt och söker sig ner någonstans i andraspår för att köra den sista biten. Rolig!

Min Vinnare: 10 Make More Cider
Spets efter 500m: 3 Veravia As
Skrällen: 7 Ottilia Fri
Rankingen: 11.3 B:10.7.6.4.5.2.8.1 C:9.12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming