V65 Tips Kalmar 31/7

Publicerad på 31 Jul 2021 - 16:36

DrTrav

DrTrav

31 Jul 2021 - 16:36

Kvällstrav med V65 från Kalmar denna lördag. Nedan följer min lösning på omgången.

Jag väljer att spela med en spik i omgången. 9 Lady Beluga i den femte avdelningen.

V65 Lördag Kalmar 31/7
V65-1 2,8,9
V65-2 2,8
V65-3 6,7,8,9
V65-4 2,3,5,7,9
V65-5 9 Lady Beluga
V65-6 2,7,9,13

480 rader x 1kr = 480kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2640m volt
9 Shocking Superman har varit ute i ganska tuffa lopp på slutet och håller bättre form än vad resultatraden antyder. Ikväll möter han enklare motstånd och trots att utgångsläget är tufft g ska han ses med bra segerchans.

8 Thrust Control var tränaren Christoffer Eriksson nöjd med i den senaste starten. Han hade då inte startat på ett tag inför den starten och fick hästar i knät framför sig med 600m kvar men fullföljde godkänt, och utan den incidenten hade man slutat längre fram. Intrycket var bra och kommer vara med och utmana ikväll.

Skrällen är 2 Dennis K. som trivs allra bäst när han är med där framme träffen direkt, vilket han bör vara ikväll från bricka två med endast två hästar på start. Han var ute i ett tufft lopp på Visby i den senaste starten. Enligt stallet gynnas denna fyraåring av kvällens förutsättningar. Lättas i balansen och till 2% känns han intressant vid gardering.

Min Vinnare: 9 Shocking Superman
Skrällen: 2 Dennis K.
Rankingen A: 9 B 8,2,5,1,3 C 7,4,6

V65-2 2140m auto
2 Imperator F.I är en bra häst som gick gjorde det bra skymundan senast. Han var ute i vida spår och hamnade bakom trötta ryggar, klockan stannade på 1.13 sista 80m. Ikväll har han fått ett spännande utgångsläge, dock är man är inte startsnabb men borde kunna få en bra löpning ändå. Förstahäst.

8 Ares B. är en fin häst i grunden som siktas mot tyska derbyt. FRån stallet meddelar tränaren Conrad Lugauer att man ska testa framåt direkt trots sitt utgångsläge. Det väntas ett offensivt upplägg och skulle man ta sig hela vägen till ledningen blir man inte lätt att slå. Det blir eventuellt ett halvstängt huvudlag denna gång vilket är intressant.

Garderar man ytterligare så vill jag nämna 10 Hurricane Woodland som inte alls är en så tokig häst, med lite klaff och tur från bakspåret finns chansen att utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Imperator F.I
Skrällen: 10 Hurricane Woodland
Rankingen A: 2,8 B 10,6,5,11,12,1,9 C 3,7,4

V65-3 2140m volt
9 King of Djazz har varit ute och mött tuffare motstånd på slutet och går ikväll ner lite i klass vilket tränaren Joakim Lövgren tror kommer passa hästen bra. I den senaste starten var man ute i en E3-final och hängde på helt okej. Det är även anmält barfota runt om för första gången vilket känns spännande. Given förstahäst i loppet.

6 Äkta Lavec har inlett sitt tävlande på ett bra sätt med en andra- och en tredjeplats. Enligt tränaren Conrad Lugauer kommer denna treåring vara ännu bättre ikväll än i den senaste starten. Man tror på bra chans från stallet vilket ska tas i beaktning. Streckas på systemet.

7 Indy Rock kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då fick man ett bra lopp och sköt till bra från tredje utvändigt. Utvecklas snabbt och kommer säkert stå för en ny bra prestation ikväll.

Nämner även 8 Correct W.F. som ännu inte har någon seger på kontot, men det beror på att man varit ute i tuffa lopp på slutet. Ska inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 9 King of Djazz
Skrällen: 8 Correct W.F.
Rankingen A: 9,6 B 7,8,4,1 C 3,2,5

V65-4 2140m auto
5 Conrads Malin har en passande uppgift framför sig. Ikväll går detta fyraåriga sto ner i klass. Hon är kvick iväg från start och trivs bra i ledningen. Hittar man till den positionen ikväll är man det givna segerbudet i loppet. Enligt stall Fredrik Persson är detta bästa chansen för kvällen.

9 Fauntleroy felade med gott om krafter kvar senast. Då trampade man upp i en vagn med ca500m kvar till mål. Fauntleroy kan en hel del i grunden, och skulle det klaffa med positionerna ikväll är han inte oäven. Kommer sitta bra på det direkt i ett andraspår.

Skrällen är 2 Philippo som är en individ tränaren Thomas Madsen gillar och läget inför kvällens start är perfekt. Får man smyga med och spara speeden tillslut kommer man fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 5 Conrads Malin
Skrällen: 2 Philippo
Rankingen A: 5 B 9,2,7,3,10,6,1 C 8,4,11

V65-5 2140m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 9 Lady Beluga. Detta är en individ som radat upp segrarna på slutet och kommer till kvällens start med fyra raka segrar. Även om hon verkar trivas bäst från ledningen ska hon segerchansen på nytt vara bra. I den senaste starten var det final i STL Diamantstoet och man vann då på bra sätt via 10,6 sista 800m. Man tror på bra chans från stallet och jag räknar med ett tidigt initiativ i loppet. Formen är bra och hon kommer inte bli lätt att stå emot över upploppet. Spik.

1 Caitrona låter man påställd ifrån stallet med, man räknar med att hon går en 15-tid från ledning och kommer i så fall inte bli lätt att plocka ner. Ikväll möter man dock något tuffare och frågan är om man får sitta ifred i ledningen? Jag tror inte det. Men för den som garderar loppet är detta ett givet streck.

Nämner även 6 Lovely O.O. som är en tuffing som tål att göra en hel del på egen hand. Hon kommer gå hela vägen in i mål och ska inte nonchaleras för den som garderar. 

Min Vinnare: 9 Lady Beluga
Skrällen: 1 Caitrona
Rankingen A: 9 B 1,6,3,7,8 C 5,2,4

V65-6 2640m volt
2 Edibear hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten Då hade man stått för två vassa avslutnignar och vunnet säkert vid båda gångerna. I den senaste starten blev det galopp med krafter obrukade 850m från mål. Ikväll är utgångsläget bra och sköter sig bara denna treåring är även segerchansen bra ikväll. Förstahäst.

13 Playit Flax har testat på att möta tuffare konkurrenter på slutet utan att få till det. Nu går man ner i klass igen också måste ses med segerchans. Strular det inte med positionerna när man ska gå på ute i spåren så kommer man bli tuff att stå emot över upploppet.

Nämner även 7 Digital Globe som vann på bra sätt från ledningen för två starter sedan. I den senaste starten var man dock inte som bäst vilket gör formen svårbedömd. Men studsar Digital Globe tillbaka och presterar som vid segern ikväll är man inte oäven. En skräll till 4%.

Min Vinnare: 2 Edibear
Skrällen: 7 Digital Globe
Rankingen A: 2,13 B 7,9,8,10,3,4,15 C 6,15,12,11,14

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto