DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Kalmar Lördag 28/3

27 Mars 2020 - 18:25

På lördagkvällen är det V65 tävlingar ifrån Kalmar och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-5 på nummer 15 Zoko Lane som står tufft placerad med 60 meter tillägg över medeldistans här. Han spurtade ner sitt motstånd till seger i ett litet fält på Halmstad näst senast. Gången efter det så slutade han oplacerad i ett försök i silverdivisionen inom V75 spelet. Här är det en helt annan klass motståndet men samtidigt ett jobbigt utgångsläge med många hästar att runda så det kan strula en del här men får han inte får långt fram här så tror jag han blir svår att stå emot över det långa upploppet.

V65 Tips Kalmar Lördag 28/3
V65-1 5,7,8,9,11
V65-2 3,6,8
V65-3 5,8
V65-4 1,4,5,6,11,12,15
V65-5 15 Zoko Lane
V65-6 2,7,9

630 rader x 1 = 630 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Dornoch Am är inte att lita på men han skötte sig senast och då travade han i ledningen men in på upploppet så tröt krafterna och han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett V86 lopp som vanns av Bonny Boy. Trots ett spår långt ut här så tror jag han kan nå till ledningen på nytt och skulle han få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till seger, 9 McGarret hade ett mycket fint fjolår där han hävdade sig väl på rikstoton. Nu har han varit borta länge så det är knappast någon toppform till den här starten men han är vass om han kan få gå med i ryggar och få spara speeden så länge som möjligt och blir det bra tempo på loppet så fäller han många hästar till slut.

11 Townshend Broline vann i sin senaste start men det har gått två månader efter den insatsen men han känns pigg och fin i träningen nu meddelar Peter Untersteiner. Kan han få lite draghjälp under slutrundan så har han en bra spurt att ta till och då kan det räcka en bit mot det här gänget, 5 Igor Ribb gjorde bort sig med galopp senast. Kan han hålla ordning på benen nu och om Dante Kolgjini kan få till en bra styrning så kan han utmana om en framskjuten placering här, 8 Powerful Teemer har inte vunnit sedan oktober 2018 men han kom med ett par starka avslutningar vid ett par tillfällen ifjol så kan han få ligga på rulle och vänta med slutstöten tills upploppet så kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 7 Dornoch Am
Spets efter 500m: 7 Dornoch Am
Skrällen: 8 Powerful Teemer
Ranking: A 7,9 B 11,5,8,1,10,6 C 2,3,4

V65-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Baby Boy är orutinerad och har ännu inte gjort någon start så det är lite osäkert hur fort han kan öppna bakom bilen i sin första start i karriären nu. Han såg jättefin ut i kvalet och Dante Kolgjini lovordade hästen efteråt. Utgångsläget är bra så med en fin löpning i den främre träffen här så kan vi få se Maharajah-sonen i vinnarcirkeln direkt i tävlingsdebuten här.

6 Chiffchaff har inlett karriären bra med två vinster på tre starter. Näst senast så var han ensam på startvolten och han ledde då loppet från start till mål. Senast så blev det en startgalopp. Debut bakom bilen nu men om han kan få en bra start så kanske Ola Samuelsson kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle han nå spets och få bestämma en del i täten så kan det räcka en bit här, 8 Dennis K. travade i ledningen senast men orkade inte hela vägen utan han fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av Paragon Hanover senast. Dåligt läge här men det är inte så många hästar med i loppet så om han få smyga med i en bra rygg under slutrundan så kan det vara läge för den första vinsten.

Min Vinnare: 3 Baby Boy
Spets efter 500m: 6 Chiffchaff
Skrällen: 8 Dennis K.
Ranking: A 3,6,8 B 1,4,5,7 C 2

V65-3
Högst 100 lopp 2019 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 8 Navas flög till ledningen men han släppte efter en bit och han fick sedan en fin resa i rygg på ledaren innan han vreds ut till attack på open stretchen och via en bra spurt så var han först i mål för tre starter sedan. Dåligt läge här men han är väldigt kvick iväg så han kanske kan komma ner i ett vettigt slagläge eventuellt i ledningen här och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen. Han är anmäld barfota runt om nu och det kan ge en extra växel över upploppet.

5 Chumani har ännu ingen seger efter 15 starter i karriären. Hon kom med en stark spurt senast och nådde andraplatsen i ett lopp som vanns av Next Chapter. Trevligt utgångsläge här så kan Bernardo Grasso få till en bra styrning så kan det vara läge för en efterlängtad seger, vid ytterligare gardering kan 12 Borups Party som höll godkänt till andraplatsen bakom Ninia's Boy i årsdebuten senast vara tänkbar. Iskallt läge nu men med lite klaff och överpace på loppet så kan han komma in i matchen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Navas
Spets efter 500m: 8 Navas
Skrällen: 12 Borups Party
Ranking: A 8,5 B 12,9,11,6,3 C 2,4,7,10,1

V65-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 15 Bring Me Bajern har vunnit 3 av 7 starter så här långt i karriären. Senast så gjorde han debut i ny regi för Håkan K Persson och det slutade på bästa vis med seger efter en stark avslutning. Tufft läge med många hästar att runda men stämmer det lite på vägen så är det ett långt upplopp i Kalmar och då kan han bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 11 G.K.Ursus kommer med fin form till den här starten. Han hittade loss efter en invändig löpning och hann fram till en knapp seger när han plockade ner den ledande Eye In The Sky på linjen senast. Kan Greger Fajersson servera honom ett bra lopp så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

12 Anna Baffel gjorde comeback efter lång frånvaro senast men det slutade med ett misslyckande för hon försvann direkt i starten med galopp. Nu får Tommy Zackrisson chansen bakom henne för första gången och kan hon hålla ordning på benen här så kan hon ställa till med en överraskning om det löser sig med positionerna, 6 Bally T.N. har ingen vidare rad men han är härdad mot tufft motstånd och här kliver han ner en del i klass så kan han hålla sig till rätt gångart så kan han bli att räkna med här, 4 Hillton Band satt djupt ner i kön och såg inte ut som en vinnare senast men den ledande Knightgi galopperade i klar ledning i slutsvängen och då kom han med en stark slutforcering och sluggade sig först över linjen. Med lite klaff här så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 15 Bring Me Bajern
Spets efter 500m: 1 Garry S.T.
Skrällen: 12 Anna Baffel
Ranking: A 15,11 B 12,6,4,1,5 C 3,8,7,9,13,2,10,14

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 15 Zoko Lane som står tufft placerad med 60 meter tillägg över medeldistans här. Han spurtade ner sitt motstånd till seger i ett litet fält på Halmstad näst senast. Gången efter det så slutade han oplacerad i ett försök i silverdivisionen inom V75 spelet. Här är det en helt annan klass motståndet men samtidigt ett jobbigt utgångsläge med många hästar att runda så det kan strula en del här men får han inte får långt fram här så tror jag han blir svår att stå emot över det långa upploppet.

12 Mr Jäger är jämn och säker men han vinner inte speciellt ofta vilket 7 vinster på 140 starter visar och den senaste segern togs i december 2018 och det är ju ett tag sedan. Kan Stefan Persson som kör hästen få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud, 9 Sobel Photo har inte startat på ett tag så det kan saknas en del till toppformen. Här har han springspår på tillägg och med en lyckad start så borde Catrin Fajersson som kör hästen kunna ramla ner i en vettig position och då kan han ha vissa möjligheter här men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 15 Zoko Lane
Spets efter 500m: 2 Ras Tafari
Skrällen: 9 Sobel Photo
Ranking: A 15 B 12,9,5,13,3,2 C 11,10,8,7,14,6,1,4

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Call Me Brodda(struken)har gjort två starter under året och båda dessa har slutat med tredjeplatser. Senast så spurtade hon bra bakom en överlägsen Victory Lee. Dåligt läge nu över den korta distansen men löser det sig med positionerna och om hon kan få en del draghjälp under slutrundan så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så trots läget så ska hon räknas tidigt här.

7 Zlatan Knick gjorde comeback efter lång frånvaro senast när han blev femma i ett V75 lopp som vanns av Global Woodstock. Han är snabb iväg så Christoffer Eriksson provar säkert att försöka ta sig till spets här men det är inte säkert att det lyckas men blir det inte ledningen så kan det bli dödens istället och då kan han visa sig vara starkast från utvändig position här, 2 Global Wireless travade i ledningen senast men fick ge sig precis på linjen när Zanzibar Effe tog sig förbi så hon fick nöja sig med andraplatsen. Nu ska hon göra karriärens sista start innan aveln väntar och då finns det inget att spara på. Hon är kvick iväg så här tror jag det kan bli ett bra lopp på innerspår i antingen spets eller vinnarhålet och då kan hon vara med och göra upp om segern här, 9 Zaira Del Ronco har en del anhängare men hon har inte alls fungerat på slutet så hon får visa bättring innan jag tror på henne.

Min Vinnare: 7 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 7 Zlatan Knick
Skrällen: 5 Bodybuilder
Ranking: A 7,2 B 9,5,3,10,6,4,1 C 8,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming