DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Lindesberg Lördag 6/6

5 Juni 2020 - 15:18

På lördagskvällen så avgörs V65 spelet i Lindesberg. Nedan följer min lösning av omgången.

V65 Tips Lindesberg Lördag 6/6
V65-1 1 My Cherry Blossom
V65-2 1,2,3,8
V65-3 2,7,8,10,12
V65-4 2,5,6,7,10
V65-5 1,4
V65-6 4,7,10

600 rader x 1 = 600 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 1 My Cherry Blossom som har gjort en start tidigare. Hon hade då precis som nu innerspår i volten och hon tog hand om ledningen och trots att hon fick utstå en del press i ledningen så vann hon på ett bra vis från den positionen. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu bättre nu. Lyckas Lars Eriksson som kör hästen hålla upp ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt från den positionen.

Vid gardering kan 4 Naomi Bo som hängde med godkänt som femma i ett lopp som vanns av G.R.Tuwa Lee i debuten på
Solvalla näst senast vara tänkbar. Gången efter det så höll hon farten bra som trea i ett lopp där Global Benefit drog det längsta strået. Svårt spår i volten nu men om hon klarar det momentet och om Martijn De Haan kan få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

10 Longlegprincess vinner inte direkt ihjäl sig vilket en seger på 14 starter visar. Den togs i ett billigt lopp från ledningen för fem starter sedan. Här har hon 20 meters tillägg att hämta in men om Mika Forss som får chansen för första gången bakom hästen nu kan hitta en bra rygg att gå i och om hon kan få en del draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort men jag tror mer på min spik så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 My Cherry Blossom
Spets efter 500m: 1 My Cherry Blossom
Skrällen: 2 East Penny Lane
Ranking: A 1 B 4,10,6,8,9,2 C 5,7,3,11

V65-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Look Complete har vunnit 15 av 44 starter hittills. Han har inte startat sedan slutet av fjolåret så formen nu är oviss. Han kan kliva iväg bra från start så Iikka Nurmonen kan kanske komma till ledningen smärtfritt här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och är han inte alltför ringrostig i återkomsten här så kan det räcka långt.

1 Imagine Boko galopperade bort sig senast men innan det hade han gjort det bra vid två raka andraplatser. Felfri nu så besitter han bra styrka så den dryga distansen är passande så blir inte innerspåret en fälla här så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

8 Ikaros Di Quattro är härdad i tuffa gäng. Näst senast så fullföljde han godkänt som tvåa i ett Klass II försök på Färjestad som vanns av King Of Everything. I den efterföljande finalen gick det inte lika bra för där blev det bara en sjundeplats bakom Takata som drog det längsta strået. Nu har det gått ett par månader sedan det loppet men löser det sig lite med positionerna på vägen så kan han bli farlig över upploppet.

2 Isn't It Ironic klev fram i dödens med varvet till mål och från den positionen så höll han bra som tvåa bakom Elvy Palema som vann rätt enkelt från ledningen senast. Han vinner inte så ofta och har mer andraplatser än vinster men kan Kaj Widell ge honom en fin löpning så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 3 Look Complete
Spets efter 500m: 3 Look Complete
Skrällen: 2 Isn't It Ironic
Ranking: A 3 B 1,8,2,11,10,6 C 4,7,9,5

V65-3
Lennart Arvidssons Minneslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 8 Furderud Prinsen har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen nu. Han fullföljde då bra till tredjeplatsen i ett lopp där Dronning Af Sola drog det längsta strået. Han har bara vunnit en gång på 13 starter. Det var i Åmål ifjol. Nu får Magnus Jakobsson chansen för första gången vilket är klart intressant och hittar han en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan det var läge för ytterligare en seger.

2 Holte Teira har vunnit två av fem starter hittills. Den senaste starten var i mars 2018 och det är ju ett tag sedan så formen nu är minst sagt svårbedömd men hon klarade ett kvallopp nyligen. Kan Knut Arne Ödegaard som sitter i vagnen få till en bra styrning så kan hon nypa en fin placering direkt i comebacken här.

10 Snotra A.K. hakade på godkänt till andraplatsen långt bakom en överlägsen Acksjökungen i den senaste starten. Hon har ännu ingen seger men får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli att räkna med här.

12 Lomin ledde loppet länge men han fick ge sig mot Faxen Af Sola som avslutade starkt till seger senast. Nu blir det ingen ledning men klaffar det med löpningsförloppet och blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

7 Haugs Blesa har inte riktigt fått till det i årets båda starter. Han öppnade rätt bra bakom bilen i den senaste starten och kliver han iväg lika bra från springspåret här så kan vi få se Ole Johan Östre i ledningen här och kommer han till täten smärtfritt så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Furderud Prinsen
Spets efter 500m: 7 Haugs Blesa
Skrällen: 10 Snotra A.K.
Ranking: A 8 B 2,10,12,7,5,1,4,3 C 6,9,11

V65-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Jonathan Bank A.B. satt i tredje invändigt innan han hittade loss i den sista kurvan och när han väl fick fritt spelutrymme så avslutade han strålande och avväpnade den ledande Marre's Dreamboy till en lätt seger senast. Kan Ole Johan Östre som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så blir han farlig den sista biten med en liknande spurt som senast.

2 Twigs Honor var inte som bäst senast och han är uppfräschad efter den starten. Han känns fin i jobben meddelar Svante Båth. Han har galopperat i två av tre starter hittills men kan han se till att hålla sig till rätt gångart nu så kan han vara långt framme här.

5 O.P.'s Fearless har travat i ledningen i båda loppen hittills. I debuten så räckte det till andraplatsen bakom Albert Zonett. Gången efter det så fick han bestämma i ledningen och vann sedan rätt enkelt. Det är första gången bakom bilen nu men vid en lyckad start så kanske han kan komma till täten igen och skulle så bli fallet så stiger hans chanser här. Han går med tung träningsbalans meddelar Markus Pihlström.

6 Powerbank tog karriärens första vinst i den senaste starten. Han travade då först i andraspår med varvet till mål och hade in på upploppet inga problem med att plocka ner den ledande Stonelake Marilee till seger. Med lite klaff här så kan det bli ännu en vinst.

10 Bolt Challenger höll mest farten som femma i ett lopp som vanns av Foreign Rain senast. Tråkigt utgångsläge nu men kan han hitta en bra rygg att gå i och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Jonathan Bank A.B.
Spets efter 500m: 5 O.P.'s Fearless
Skrällen: 10 Bolt Challenger
Ranking: A 7 B 2,5,6,10,9,8 C 4,3,1

V65-5
Översta Gårds körsvensserie - K50-lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 1 Fläsk Ken har visat en härlig form på sistone. Han fullföljde starkt som trea i ett lopp som vanns av Flying Marceaux näst senast. Gången efter det så avslutade han positivt och då räckte det till andraplatsen i ett lopp som vanns av Marres Diva. Här kan det bli en invändig löpning och hittar han bara loss i god tid före mål så kan han smälla till med en seger.

4 O.P.'s Fantastic har inte vunnit på länge men han är jämn och säker. Han har inte startat på ett tag nu och han har blivit åtgärdad efter senaste starten fast han känns fin i träningen meddelar Markus Pihlström. Skulle han få ett lopp i draget så kan han bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för en ny fullträff så han ska räknas tidigt här.

I övrigt kan 7 Ebba Running som fick bestämma i ledningen och gick sedan undan till en ohotad seger från den positionen vara tänkbar. Skulle hon komma till spets igen så kan hon leda loppet länge men om hon får lite tryck under vägen så kan det bli svårare att hålla till en ny seger.

12 Bullet Bill drar en del streck. Iskallt utgångsläge och han har aldrig vunnit på 58 försök och dessutom med en orutinerad kusk som bara har vunnit en gång som kusk så jag säger pass på det ekipaget.

Min Vinnare: 1 Fläsk Ken
Spets efter 500m: 7 Ebba Running
Skrällen: 5 Brad De Lina
Ranking: A 1,4 B 7,6,12,5,3,2 C 9,11,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Oilsheik har tagit fem segrar på åtta starter i år. Samtliga dessa är tagna på finsk mark. Näst senast så hade han dåliga ryggar men när han väl fick fritt så avslutade han mycket vasst men det räckte bara till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Ara. Gången efter det så kan han snett på det så den starten kan vi glömma. Kan Iikka Nurmonen få till en bra styrning här så kan det vara läge för en ny fullträff.

4 Jackpot Band var riktigt bra när han från fjärde utvändigt vreds på i attack i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så fångade han sitt motstånd till seger i ett Klass II försök på Romme i slutet av fjolåret. Nu återkommer han efter fyra månaders frånvaro så formen är oviss och det kan saknas ett lopp i kroppen men har han en bra dag så kan han bli att räkna med direkt i comebacken här.

10 Big Farmer har gjort tre starter i Oskar J Anderssons regi. Han vann näst senast men gången efter det så var han inte ens nära att gå felfritt bakom bilen. Nu är det voltstart istället så då kanske han kan se till att sköta sig men spåret blev sådär och man ligger en aning lågt från stallet den här gången men skulle det klaffa så kan det ändå räcka en bit här.

Min Vinnare: 7 Oilsheik
Spets efter 500m: 1 Le Mare
Skrällen: 2 Magic In Mind
Ranking: A 7 B 4,10,11,8,1,6 C 2,3,9,12,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming