DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Mantorp Lördag 25/7

24 Juli 2020 - 17:51

På lördagen avgörs V65-tävlingarna på Mantorp. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 14 Zelante C.R. i den andra avdelningen samt 5 Das Auto i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Mantorp Lördag 25/7
V65-1 1,3,4,5,10
V65-2 14 Zelante C.R.
V65-3 2,5,6,8,9
V65-4 5 Das Auto
V65-5 1,2,3,4,5,6
V65-6 2,5,7,11

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS MANTORP LÖRDAG 25 JULI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Listas Marion var duktig ifjol när hon vann fem lopp på tolv starter. I år hade hon inte alls fungerat för hon hade galopperat i samtliga fyra lopp innan den senaste starten. Då hade hon bakspår i ett sprinterlopp på Örebro. Hon attackerade då på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog hon ner den ledande Dolly Streamline till seger. Hon är inte att lita på men vid en lyckad start ur volten så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen så hon ska räknas tidigt.

10 Au Pair Girl öppnade fort till ledningen men hon släppte sedan till Racing Brodda på den första långsidan. Sedan så hakade hon på klart godkänt och kom i mål som fyra. Tråkigt läge nu men hon är ensam på tilläggsvolten så kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

1 Kindy Cane inledde karriären starkt med 5 vinster på de 7 första loppen. Hon gjorde comeback efter en paus senast men hon var rätt seg då. Lopp i kroppen nu så en vassare insats nu är att vänta. Intressant läge här och kan André Eklundh som finns i vagnen få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter.

4 Happy Celebration har gjort fyra starter i Peter Untersteiners regi. Det började inget vidare med två galoppmisslyckanden. Efter det har hon varit positiv i de två senaste loppen. Senast så kördes hon till spets efter ett drygt halvvarv och sedan så vann hon loppet från den positionen. Svårt spår i volten nu men om hon löser det momentet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

5 Made In Sweden har gjort två starter efter lång frånvaro så formen kan vara i antågande. Hon slutade oplacerad i Kalmarsundsstayern som vanns av Lucky Base näst senast. Gången efter det så fick hon med sig den sista pengen när hon blev åtta i ett lopp som vanns av He Is In. Inget bra läge i volten här men kliver hon i väg i rätt gångart så kan hon utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 3 Listas Marion
Spets efter 500m: 3 Listas Marion
Skrällen: 5 Made In Sweden
Ranking: A 3,10 B 1,4,5,7,6,8 C 2,9

V65-2
Ett B-tränarlopp över 2140 meter. Jag har spikat 14 Zelante C.R. som återkommer efter en tids frånvaro. I den senaste starten så satt han i tredje utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog han ner den ledande Listas Psycho men Farlander Am kom loss från vinnarhålet så han fick nöja sig med andraplatsen. Dubbla tillägg över medeldistans nu är inte det roligast men är han inte alltför ringrostig i comebacken här så tror jag han blir svår att stå emot när Hanna Lähdekorpi väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 6 Master Sauron som näst senast kom med en positiv avslutning och då räckte det till tredjeplatsen bakom Icarus Boko vara tänkbar. Han är lite ojämn men har han en bra dag och om Oskar Svanberg som finns i vagnen kan servera honom ett passande lopp så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

1 Nadurra Båven öppnade bra ur volten och tog ledningen men från den positionen så var hon slagen redan med halvvarvet kvar av loppet näst senast. Gången efter det gick hon godkänt som sexa i ett lopp där Harvard Student segrade. Intressant läge nu och skulle Kim Eriksson som kör hästen få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan hon vara långt framme men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 14 Zelante C.R.
Spets efter 500m: 1 Nadurra Båven
Skrällen: 10 Vår Julius
Ranking: A 14 B 6,1,3,13,10,4 C 9,2,7,5,8,12,11

V65-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Love Håleryd var duktig vid vinsten över aktuell distans för tre starter sedan. Efter det har han varit ute mot tuffare motstånd men då har det blivit två raka galoppmisslyckanden. Han galopperade när Henriette Larsen ryckte tussarna senast. Han duger bra i klassen och felfri här så kan han blanda sig i segerstriden om Peter Untersteiner kan få till en bra styrning.

5 Barista Oak hävdade sig väl inom V75 spelet i vintras. Nu har han inte startat sedan mitten på mars så han är svårbedömd. Han är startsnabb så här kanske André Eklundh som finns i vagnen kan skicka hästen till ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Accolade återkom efter två månaders frånvaro i ett lopp på Vaggeryd i början av månaden. Han avslutade då starkt i spåren och kom in som sexa i ett lopp där Tyson Dimanche tog en knapp seger före Walther På G. Lopp i kroppen nu så han kan vara klart förbättrad till den här starten. Utgångsläget är bra och med en liknande spurt som senast så kan han bli farlig över upploppet.

8 Bellmondo kom med en vass spurt men han fick aldrig tag i Palais Bourbon som höll undan till seger så han fick nöja sig med tredjepriset för tre starter sedan. Dåligt läge nu men det är ett litet fält så kan Christian Fiore som sitter upp bakom hästen få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

9 Goodwill Pellini slutade oplacerad i ett stolopp på Solvalla i slutet av juni som vanns av Ghostintheshell. Det var första starten på ett tag så hon kan vara bättre nu även om det har gått rätt länge sedan det loppet också. Med lite klaff så kan hon vara intressant.

Min Vinnare: 6 Love håleryd
Spets efter 500m: 9 Goodwill Pellini
Skrällen: 8 Bellmondo
Ranking: A 6 B 5,2,8,9 C 1,7,3,4

V65-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat 5 Das Auto som kommer från en färsk seger. Han höll upp ledningen från innerspåret senast och från spets så vann han sedan lätt. Gången innan det så försvann han med en startgalopp. Han har två segrar på elva starter så här långt. Båda vinsterna är tagna från ledningen och med den startsnabbheten han besitter så tror jag att Marc Elias har siktet inställt på ledningen på nytt och från spets så tror jag han blir svårslagen om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

Vid gardering kan 8 Harrison Boko som näst senast på Åmål gjorde det bra som tvåa i ett lopp där Astronascente Zac vann från ledningen vara tänkbar. Senast så travade han i ledningen men han tappade stilen och galopperade bort sig med halvvarvet kvar av loppet då. Dåligt läge nu och det finns risk att Rick Ebbinge som kör hästen får göra en hel del av grovjobbet här och då kan det bli tufft att ta en seger.

3 Nymo är jämn och säker fast det har bara blivit en seger hittills efter 20 starter. Han höll bra som tvåa i ett lopp där Ingesson vann senast. Trevligt startspår nu och med rätt resa så kan han bli farlig över upploppet om Fredrik Claesson kan servera honom ett passande lopp men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Das Auto
Spets efter 500m: 5 Das Auto
Skrällen: 4 Xtra G.T.
Ranking: A 5 B 8,3,7,13,2 C 4,1,15,14,12,11,10,9,6

V65-5
Sikta mot Stjärnorna, Försök 6 - Treåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Beauty Wind var duktig när hon tog två raka spetssegrar i maj-juni. Senast så hade hon ett dåligt läge så hon hamnade en bit bak innan hon gick på i tredjespår men krafterna tog slut och hon kom i mål som oplacerad i ett lopp där Kattis J.Boko vann från spets. Lyckas Stefan Persson hålla upp ledningen här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om för första gången är spännande.

4 Livi Precious kommer från en färsk seger. Hon kom till ledningen efter 400 meter och sedan så vann hon loppet från den positionen senast. Rick Ebbinge upp nu på Ulf Stenströmer tränat är intressant. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon vara långt framme på nytt.

5 Violin Brodda galopperade senast men hon hade innan det gjort ett par bra prestationer. På Visby för tre starter sedan så tog hon karriärens första seger. Hon pressade då rejält på den ledande Betulla C.R. i den sista kurvan och hon tog sedan över kommandot och sedan så höll hon undan för en bra spurtande Basic Brew. Hittar Anders Zackrisson en bra väg med henne här så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

2 Tilda Express fick aldrig fritt mellan hästar och hon gick då i mål med sparade krafter senast. Gången innan det så kopplade hon greppet på upploppet men hon åkte dit precis på linjen mot Chess Brodda som avslutade starkt. Trevligt läge nu så här sitter hon bra till omgående och då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

3 Pretty Primadonna fullföljde godkänt som trea i ett lopp som vanns av Ava Di Emelin näst senast. Gången efter det så galopperade hon bort sig. Hon är inte att lita på men felfri nu så kan hon ha vissa möjligheter om det löser sig med positionerna.

Min Vinnare: 1 Beauty Wind
Spets efter 500m: 1 Beauty Wind
Skrällen: 3 Pretty Primadonna
Ranking: A 1 B 4,5,2,3,6 C 7,9,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Girlluggage Racing kommer från en färsk seger. Hon blåste då till ledningen men släppte sedan till Isan på den första långsidan och sedan så fick hon luckan på upploppet då sköt hon till med en sylvass spurt och hon hann fram till seger. Hon är väldigt startsnabb och nu kanske André Eklundh vill prova i ledningen när det är kort distans och skulle så bli fallet så kan det räcka långt.

11 Up New Moon har vunnit tre av sju starter hittills. Hon var inte som bäst och stannade till rejält och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Aurora Borealis senast. Hon fick startförbud efter det loppet och det har gått drygt två månader sedan den insatsen. Nu är hon anmäld barfota bak för första gången och löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

5 Runaround Sue gjorde första starten efter en liten paus senast. Hon höll farten okej och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Enorm Då senast. Lopp i kroppen nu så en vassare insats här är att vänta och hittar Peter Untersteiner rätt väg med henne så kan hon vara långt framme. Nu ska hon tävla med rycktussar och det kan vara intressant.

2 Jaya Energy vann med sparade krafter från ledningen direkt efter vila näst senast. Gången efter det så blev det en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Radio Gaagaa. Nu kommer hon ut i en intressant debut i ny regi för Hans Crebas. Från ett passande utgångsläge här så sitter hon bra till i den främre träffen omgående och då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 7 Girlluggage Racing
Spets efter 500m: 7 Girlluggage Racing
Skrällen: 3 Tobeanunorasinner
Ranking: A 7 B 11,5,2,1,3,9 C 10,12,4,6,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
12:30  Endre - Karlstad
Innebandy - SSL - 1 hcp -4,5
1.90
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
18:00  Man United - Liverpool
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
1.83
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Gävle 24/1
Insats: 768 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming