DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Östersund Fredag 24/4

23 April 2020 - 19:01

Det är V65 tävlingar ifrån Östersund på fredagslunchen och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 8 Young Highness i V65-3 som är jämn och säker och har gjort det bra i årets båda starter. Näst senast så satt hon i fjärde utvändigt innan hon drog tåget i tredjespår med knappa varvet kvar till mål och hon avslutade klart bra men åt Bone Hard Flash som fanns i ledningen fanns det inget att göra så hon fick nöja sig med andrapriset bakom denne.

Gången efter det blev det en löpning i dödens och hon orkade inte riktigt men räddade tredjeplatsen bakom G.K.Alouette som vann från spets. Kan Per Linderoth som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så tror jag hon blir svårstoppad här. 

Min andra spik kommer i den fjärde avdelningen. 5 Blixen tog karriärens första seger i årsdebuten senast när han plockade ner den ledande Diesel Harry på upploppet. Mikael Björklund meddelar att han har kört fort med honom en gång efter årsdebuten och han känns bra. Kan han hålla sig till rätt gångart här så tror jag han blir svårstoppad i det här lilla fältet. 

V65 Tips Östersund Fredag 24/4
V65-1 1,4,5,7,9
V65-2 1,4,5,7,10,11
V65-3 8 Young Highness
V65-4 5 Blixen
V65-5 2,4,5,11
V65-6 8,9,12,15

480 rader x 1 = 480 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Amour Amour vann på ett bra vis näst senast. Gången efter det så svek han som V75-favorit och fick inte ihop aktionen över den dryga distansen när han tävlade barfota fram så nu blir det skor runt om igen. Kan Per Linderoth servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

7 Whitsun Madonna är härdad mot tufft motstånd och kliver ner en del i klass här. Hon kom med en mycket vass avslutning till andraplatsen i ett V75 lopp som vanns av La Norna på Bergsåker i februari och kommer hon ner i ett vettigt slagläge nu så kan en liknade spurt här räcka långt.

4 Global Wizard travade i ledningen i årsdebuten och var hårt ansatt när han tappade stilen och galopperade bort sina chanser ut ur den sista kurvan senast. Men den nyttiga genomköraren i kroppen nu så kan formen vara förbättrad till den här starten. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan komma till ledningen i ett tidigt skede och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

1 Order By Box satt långt bak men fullföljde okej i skymundan till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Let's Go Ernie senast. Det var första starten på några månader så formen nu borde vara framflyttad en del till den här starten så med en fin resa på innerspår och en eventuell lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering.

5 Pippi Roc höll farten okej till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Indra's Secret senast. Kan Henrik Svensson få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 9 Amour Amour
Spets efter 500m: 4 Global Wizard
Skrällen: 2 S.G.Flying Diaval
Ranking: A 9,7,4 B 1,5,2,11,8 C 12,3,10,6

V65-2
Ett Montélopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Fix Odin har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han blev då trea i ett montélopp på Hagmyren som vanns av Ängspilen. Med en lyckad start här så borde han kunna hitta en hygglig position och då kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

4 Myrsjös Ruter Ess har bara vunnit ett lopp så här långt i karriären efter 33 starter. I montédebuten i januari så blev han trea med galopp långt bakom Vic Jo som vann det loppet. Efter det loppet har han gjort flera starter under sulky och senast blev det en femteplats i påskhelgen i ett V75 lopp som vanns av Vårbusan. Kommer han till spets smärtfritt nu och om han skulle få bestämma en del där framme så kan det bli en ny vinst.

11 Olsims Arne vann säkert från ledningen i ett breddlopp senast. I karriärens 54:e start nu så blir det debut i montédisciplinen och kan Caroline Melin som sitter upp på hästen få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

7 Björnivar har gjort det bra en längre tid utan att få sätta nosen först. Nu blir det första starten under sadel och kan Clara Jonasson som finns på ryggen få till en bra styrning så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

5 Soltuns Kosmos har visat form med två raka andraplatser i Norge innan han senast fastnade och hade krafter kvar i mål. Han vinner inte direkt ihjäl sig vilket en seger på 44 starter visar men med lite klaff så kan han slå till.

Min Vinnare: 10 Fix Odin
Spets efter 500m: 4 Myrsjös Ruter Ess
Skrällen: 1 Kake
Ranking: A 10,4,11 B 7,5,1,2,8,6 C 9,3

V65-3
Ett Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Young Highness som är jämn och säker och har gjort det bra i årets båda starter. Näst senast så satt hon i fjärde utvändigt innan hon drog tåget i tredjespår med knappa varvet kvar till mål och hon avslutade klart bra men åt Bone Hard Flash som fanns i ledningen fanns det inget att göra så hon fick nöja sig med andrapriset bakom denne.

Gången efter det blev det en löpning i dödens och hon orkade inte riktigt men räddade tredjeplatsen bakom G.K.Alouette som vann från spets. Kan Per Linderoth som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så tror jag hon blir svårstoppad.

Vid gardering kan 4 Cebacka Jade som skulle ha startat på Dannero i påskhelgen men ströks för karledsinflammation då vara tänkbar. Hon är redo för start nu och med en fin resa i den främre träffen här så kan hon vara med och hugga om en fin placering direkt i comebacken här. Hon har alltid haft skor tidigare men är nu anmäld barfota fram och det är intressant förändring.

13 Quiz Roc kommer från en färsk spetsseger i ett billigt gäng. Nu blir det ingen ledning men kan Hans Bergh få smyga med i en bra rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon bli farlig över det långa upploppet här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Young Highness
Spets efter 500m: 1 Antilia Brodda
Skrällen: 5 Sicilia I.E.
Ranking: A 8 B 4,13,9,3,11,7,5 C 2,1,6,10,12

V65-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Blixen som tog karriärens första seger i årsdebuten senast när han plockade ner den ledande Diesel Harry på upploppet. Mikael Björklund meddelar att han har kört fort med honom en gång efter årsdebuten och han känns bra. Kan han hålla sig till rätt gångart här så tror jag han blir svårstoppad i det här lilla fältet. Det blir troligen skor samt vanlig vagn och halvstängt huvudlag som senast.

Vid gardering kan nummer 1 Lejonet Elsa som återkom efter ett par månaders frånvaro senast vara tänkbar. Hon galopperade då på den sista bortre långsidan men ställde sig och hon höll sedan farten bra fast hon slutade precis utanför prisplaceringarna då. Felfri nu så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Källdals Rex vann sista starten ifjol och kommer nu ut i en intressant årsdebut. Med endast två motståndare på startvolten här så kanske det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge men jag tror inte han räcker hela vägen till seger så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Blixen
Spets efter 500m: 2 Källdals Rex
Skrällen: 2 Källdals Rex
Ranking: A 5 B 1,2,8,6 C 7,3,4

V65-5
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Rebekka har gjort tre starter i ny regi för Daniel Wikberg. I debuten travade hon i rygg på Rappodina och fick sedan luckan i slutsvängen och försökte utmana men kunde inte ta något så det slutade med en andraplats. Senast på Umåker så slog hon på en galopp på upploppet men hon ställde sig så hon blev inte diskad men hon tappade ett par placeringar till sjätteplatsen fast felfri hade hon ändå inte nått Haga Modde som vann det loppet. Felfri nu så har hon en offensiv Ove A Lindqvist i vagnen så då kan det bli tidig ledning så med ett passande lopp i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden.

5 Edbest avslutade klart bra till seger för fem starter sedan. På sistone har han staplat tredjeplatser på hög. Emilia Leo som får chansen i vagnen den här gången har kört honom en gång tidigare men det blev ingen större framgång då. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan bli att räkna med.

4 Elsas Faks skrällde rejält till mer än 100 gånger pengarna vid vinsten för tre starter sedan. Det följde han upp med en ny seger i den efterföljande starten. Senast var han ute i ett V75 lopp på Dannero i påskhelgen men där hade han ingen lycka och gjorde bort sig med galopp in i den första kurvan. Ställer inte fjärdespåret i volten till med problem här så har han gott kunnande och kan vara med och kriga om en fin placering.

11 Hägern T.H. galopperade bort sig på upploppet senast och det var en framskjuten placering som försvann i det läget. Klaffar det med löpningsförloppet och om han kan undvika att galoppera den här gången så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Rebekka
Spets efter 500m: 2 Rebekka
Skrällen: 14 Björlifix
Ranking: A 2,5 B 4,11,1,14,15,12,9,3 C 10,7,8,6,13

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Payet fick det inte att stämma och gjorde bort sig med dubbla galopper på Umåker senast. Gången innan det var han duktig när han trummade på i ledningen och vann på ett bra vis från den positionen. Bakspår på tillägg här men det är lång distans och sköter han sig så har han kapacitet för att runda det här gänget till seger.

8 Jacqueline Boko travade i ledningen men det tog emot en del på upploppet och hon kunde inte stå emot Balder D.K. som hittat loss från ett invändigt läge och fick även ge sig mot Homemade Bourbon som flög fram den sista biten så det slutade med en tredjeplats näst senast. Gången efter det blev det en ny tredjeplats efter ett lopp i rygg på Otroligosåfin som vann från spets. Med endast tre motståndare på startvolten så är det inte omöjligt att John Östman är offensiv och kör fram mot ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad.

9 Lass Caviar gjorde det bra när han vann ett billigt lopp från dödens näst senast. Han är inte att lita på och har många galopper i raden men kan han hålla ordning på benen nu så är han inte borta.

15 Homemade Bourbon kom med en sylvass avslutning bakom Balder D.K. som vann loppet näst senast. Gången efter det spurtade han återigen bra från djupt ner i kön och det räckte då till tredjeplatsen bakom Västerbo Cirkus som drog det längsta strået i det loppet. Kan han få gå med i en vettig rygg och få bra draghjälp så har han en härlig avslutning att ta till och då kan han få sin vinst.

Min Vinnare: 12 Payet
Spets efter 500m: 1 Malibu
Skrällen: 9 Lass Caviar
Ranking: A 12,8 B 9,15,5,14,1,11 C 13,10,3,7,6,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sirius - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:52  Lopp 8 - Callmesally
Trav - Halmstad - Plats
2.0
21:00  Wolverhampton - Southampton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.95
21:00  Athletic Bilbao - Betis
Fotboll - La Liga - 1
2.23
02:15  Buccaneers - Rams
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.70
18:55  Rennes - Chelsea
Fotboll - Champions League - 1 över 3,5 hörnor
1.73
21:00  PSG - Leipzig
Fotboll - Champions League - 1
1.60
21:00  Dynamo Kiev - Barcelona
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp +1,5
1.74
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 23/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad 23/11
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad 23/11
Insats: 250 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 25 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming