DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Östersund Lördag 16/5

15 Maj 2020 - 17:23

På lördagskvällen så avgörs V65 spelet i Östersund och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i V65-1 på nummer 14 Lome Storm som inledde karriären starkt med fem raka segrar. Han gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast och gjorde en riktigt bra insats även om det inte räckte till seger. Han la en rejäl press på den ledande Ulvsåsen under slutrundan och det öppnades upp en stor lucka ner till övriga ekipage men han kom aldrig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Med lopp i kroppen nu så tror jag en minst lika bra insats är att vänta här så kan han hålla sig till rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 1.50 hos bet365

Min andra spik kommer i V65-4 på nummer 10 Pleasure For Cash som debuterade i ny regi för Oscar Berglund i ett Klass II försök på Umåker nyligen. Han travade då i ledningen men blev väldigt het och över den dryga distansen då så krafterna tog slut så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Gardner Shaw som vann det loppet. Gången efter det så kördes han offensivt och landade i ledningen efter ett drygt halvvarv och från spets så stegade han undan till en klar seger. Han är inte helt att lita på men håller han sig till rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 2.40 hos bet365

V65 Tips Östersund Lördag 16/5
V65-1 14 Lome Storm
V65-2 2,7,8,9
V65-3 1,2,3,4,7,10
V65-4 10 Pleasure For Cash
V65-5 1,2,3,11,12
V65-6 1,10,11,12

480 rader x 1 = 480 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett Kallblodslopp över 2640 meter. Jag har spikat nummer 14 Lome Storm som inledde karriären starkt med fem raka segrar. Han gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast och gjorde en riktigt bra insats även om det inte räckte till seger. Han la en rejäl press på den ledande Ulvsåsen under slutrundan och det öppnades upp en stor lucka ner till övriga ekipage men han kom aldrig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Med lopp i kroppen nu så tror jag en minst lika bra insats är att vänta här så kan han hålla sig till rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 11 Klack Viktor som har årsdebuten avklarad vara tänkbar. Han galopperade då i början av loppet men han kom tillbaka bra och räddade fjärdeplatsen bakom Järvsö Micke som vann det loppet. Lurigt fjärdespår i volten här men om Magnus A Djuse kan se till att hålla honom i rätt gångart så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Rigubben har radat upp fina placeringar även om segrarna har uteblivit på sistone. Han höll farten bra till andraplatsen bakom Fräcke Prins senast. Får han smyga med i en bra rygg här innan han sätter in attacken så kan han ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 14 Lome Storm
Spets efter 500m: 4 Lassbyns Heta Lina
Skrällen: 13 Knallhatten
Ranking: A 14 B 11,2,8,4,5,10,13,7,1 C 3,12,15,9,6

V65-2
Wångens Examenslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 B.W.T.Devil har gjort fyra starter för Mika Haapakangas. Veikko Haapakangas som sitter i vagnen nu tog två raka segrar med henne för en tid sedan. Tråkigt spår lite långt ut på vingen här men kan hon slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här.

2 Diamond Coin har varit borta från tävlingsbanorna länge så här handlar det om årsdebut så formen nu är oviss. Hon visade god startsnabbhet när hon från samma startspår bakom bilen som nu tog hand om ledningen och från den positionen så höll hon bra till andraplatsen bakom Pennybridge för tre starter sedan. Hittar Martina Gilljam som kör hästen till spets här så kan hon leda loppet länge och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen och då kan det bli karriärens första seger.

9 Brunello Hall är jämn och säker men har ännu ingen seger efter fem starter så här långt. Debut i ny regi för Robert Bergh är intressant och kan Julia Dahl som kör hästen få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig över upploppet. Han är anmäld barfota bak nu och så har han aldrig tävlat tidigare.

8 Unreal gjorde två starter i mars för sin nya tränare Monica Nilsson med en femteplats som bästa resultat. Sanna Boije kör hästen för första gången nu och utgångsläget är mindre bra men skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 B.W.T.Devil
Spets efter 500m: 2 Diamond Coin
Skrällen: 5 Tweet Me B.
Ranking: A 7 B 2,9,8,10,6,3 C 1,5,4

V65-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 3 Alfa Linus kommer till den här starten med två raka segrar. Han klev runt sitt motstånd trots en tidig galopp näst senast. Gången efter det tog han hand om ledningen och från den positionen så höll han undan till en ohotad seger. Felfri här så tror jag att Lars-Erik Karlsson laddar mot ledningen igen och kommer han till spets smärtfritt så kan kan leda loppet länge så han ska räknas tidigt här.

10 Blixen har inlett året på bästa vis med två segrar på lika många starter efter vinteruppehållet. Han är under kraftig utveckling och kan Jan-Olof Johansson som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

7 Skibberina gjorde det bra vid två stycken vinster i mars månad. Magnus A Djuse som kör hästen nu har lyckats bra med henne tidigare för på två starter som den kusken har kört henne har det blivit en seger och en andraplats. Kan hon hålla sig till rätt gångart och om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

2 Harvs Blomma höll farten bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Kolmi näst senast. Hon har ännu ingen seger efter 13 starter men kan hon få smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan det vara läge för en fullträff.

4 Husgars Philip har lämnat Knut Arne Ödegaard och är numera i träning hos Carl-Ivar Larsson. Nu är det första starten sedan oktober ifjol så formen är oviss men kan han få ett passande lopp i den främre träffen så kan han nypa en fin placering här.

1 Månstiern A.M. var duktig när han via en bra spurt tog ner den ledande Emilio C.G. till en knapp seger i den näst sista starten han gjorde innan vintervilan. Nu återkommer han efter lång frånvaro så han kan behöva loppet men utgångsläget är fint och får han ett bra lopp så kan ha vissa möjligheter direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 3 Alfa Linus
Spets efter 500m: 3 Alfa Linus
Skrällen: 4 Husgars Philip
Ranking: A 3,10 B 7,2,4,1,8,12,14 C 13,9,5,6,15

V65-4
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 10 Pleasure For Cash som debuterade i ny regi för Oscar Berglund i ett Klass II försök på Umåker nyligen. Han travade då i ledningen men blev väldigt het och över den dryga distansen då så krafterna tog slut så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Gardner Shaw som vann det loppet. Gången efter det så kördes han offensivt och landade i ledningen efter ett drygt halvvarv och från spets så stegade han undan till en klar seger. Han är inte helt att lita på men håller han sig till rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan nummer 2 Alfred Zonett gjorde första starten sedan september 2018 när han debuterade i ny regi för Daniel Wäjersten senast. Debuten slutade lyckligt sedan han attackerat från kön med dryga varvet till mål och sedan landade han utvändigt om den ledande Hera Eck på den sista bortre långsidan och in på upploppet så hade han satt klorna i ledaren och han sprintade sedan undan på ett bra vis till seger före en bra avslutande Timotejs Fredag. Från ett trevligt utgångsläge här så kanske han kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och skulle han få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka en bit här.

11 Digital Dominance har bara tagit en seger efter 15 starter. Han är stark och rejäl och blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen. Jan Norberg upp på Robert Bergh tränat har vi sett med goda resultat tidigare men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 2 Alfred Zonett
Skrällen: 3 Åsens Boogie
Ranking: A 10 B 2,11,12,6,7,8,3,4 C 9,1,5

V65-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 12 Smedheim Solan var tvåa med mersmak från utvändigt om Månprinsen A.M. näst senast. Gången efter det hängde han med godkänt men det räckte bara till en sjätteplats i ett V75 lopp som vanns av Lome Brage från ledningen. Här är det inte lika tufft motstånd men han ska hämta in 40 meter mot hästarna på startvolten och kan Mats E Djuse få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

11 Bonaldo gjorde det bra som tvåa i ett V75 lopp som vanns av Fylking för tre starter sedan. Efter det var han ute under sadel men där hade han ingen lycka. Senast så fick han det inte att stämma och han galopperade dubbelt. Felfri nu så kan han bli farlig under slutvarvet om det klaffar med löpningsförloppet.

3 Norrbo Odin kom med en härlig avslutning och fångade in Spik Loke som hade kopplat greppet till seger för tre starter sedan. Med bara två motståndare på startvolten så har Kenth Åkerlund som kör hästen tätkänning omgående och med ett passande lopp i den främre träffen så kan han nypa en fin placering här.

2 Svärting A.C. vinner inte så ofta för han har bara 1 seger men 13 andraplatser på karriärens 49 starter hittills. Han gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Hägern T.H. senast. Kan Jan Norberg servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme igen.

1 Optandsfröken har ett fint utgångsläge och har läge för ledningen här. Hon har varit struken för feber inför en tilltänkt start i början av månaden men om hon inte har tappat alltför mycket på det så kan hon bli att räkna med här. Skulle Daniel Wäjersten som kör åt Michael von Essen nu få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

Min Vinnare: 12 Smedheim Solan
Spets efter 500m: 1 Optandsfröken
Skrällen: 1 Optandsfröken
Ranking: A 12,11,3 B 2,1,9,8,7,14,13,4 C 15,10,6,5

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Eder Bob slutade oplacerad i ett lopp i den högsta klassen på Umåker näst senast som vanns av Next Direction. Gången efter det så drog han i ledningen och han höll tills det var 100 meter kvar av loppet men From The Mine plockade sedan ner honom till seger och även Mr Golden Quick spurtade förbi så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Här har han springspår på 40 meters tillägg så vid en lyckad start här så borde han kunna ramla ner i ett vettigt slagläge och då kan han vara med och göra upp om segern här.

11 Weekend Fun var ute i ett försök i silverdivisionen senast. Han tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så höll han okej även om han blev trött den sista biten så det slutade med en sjätteplats bakom Macelleria som drog det längsta strået. Gången innan det så avslutade han positivt som tvåa bakom Shocking Superman. Kan Ove A Lindqvist servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 No Lane höll undan till seger från ledningen i comebacken senast. Ensam på startvolten här så Jimmy H Andersson försöker nog att grilla konkurrenterna med ett jämnt hårt tempo där framme i ledningen och då är det inte omöjligt att han kan rinna undan till en seger.

12 Cobourg Hanover galopperade när han var på väg mot ledningen senast. Han kom sedan tillbaka starkt och var inte så långtifrån segern men nu slutade det med en tredjeplats bakom Going For Gold Zaz som vann loppet. Kan Magnus A Djuse hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 10 Eder Bob
Spets efter 500m: 1 No Lane
Skrällen: 2 Mellby Entre
Ranking: A 10 B 11,1,12,9,2,7 C 5,13,6,3,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming