DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Romme 15/1

14 Januari 2021 - 21:55

V65 från Rommetravet med jackpot på fredagslunchen. Det har varit riktigt kallt i Borlänge under veckan och det kan vara värt att följa med i snacket om det kommer att behövas brodd och hur hästarna påverkas av det.

Jag spelar med två spikar i omgången. Det ska vara en bra chans för Global Tailwind i V65-5 och jag inleder även omgången med en fräck spik emot favoriten, 5 Captain P.R. Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Fredag Romme 15/1
V65-1: 5 Captain P.R
V65-2: 1.3.5.7.8
V65-3: 1.2.3.8.12.13
V65-4: 1.2.3.4
V65-5: 10 Global Tailwind
V65-6: 1.2.4.6.10.11

720 rader x 1kr = 720 rader

Lunchdubbel
LD-1 10 Global Tailwind
LD-2 1.2.4.6.10.11

6 rader x 40kr = 240kr

V65-1 2140m Auto
3 Kenzoki Boko blir troligen troligen relativt klar favorit i inledningen och senast tog man karriärens första seger när man höll undan knappt från ledningen. Man fick förvisso press under loppet men jag har inte riktigt tagit till mig hästen av det jag har sett och jag tycker inte stilen är riktigt där än. Kommer man till ledningen är man favorit till att vinna loppet men jag tror inte man lyckas hålla upp ledningen och jag är inte övertygad om att man bara plockar ner ledaren då.

Min idé och Spik i loppet blir istället 5 Captain P.R som har visat prov på startsnabbhet och jag hoppas verkligen att man väljer att köra i den positionen och inte släpper över ledningen till favoriten i ett andra skede. Man orkade visserligen inte hålla undan från ledningen i senaste starten men det var ganska bra tempo för sammanhanget och motståndet kändes tuffare den gången. För fyra starter sedan vann man från ledningen efter att ha avslutat lopp på 1.15 sista 1000 meterna och gör man om den prestationen tror jag inte favoriten plockar ner Captain P.R här. Det kommer troligen skilja en hel del i spelprocent mellan dessa två och då tycker jag det är väldigt spelvärde i att spika emot favoriten.

Motbud
3 Kenzoki Boko har jag redan nämnt och utöver den är det främst 12 Twigs Gatsby som har visat fart för att vinna ett sådant här lopp. Hästen har inte varit helt att lita på och har galopperat vid två av de tre senaste starterna men där emellan har man visat fina fartresurser. Besvärligt utgångsläge men vid tempo på loppet blir man att räkna med.

Min Vinnare: 5 Captain P.R
Spets efter 500m: 5 CaptainP.R
Skrällen: 9 Halle Westwood
Rankingen: A 5.3.12 B: 2.9.8.6.10.11 C:7.4.1

V65-2 2140m Auto
7 Moepilen skulle kunna vara ett spikförslag istället för ”chansspiken” i den inledande avdelningen men jag är ute efter lite större pengar den här gången och jag är inte så pass imponerad att jag bara tror att hästen vinner. Man har hittat en vettig uppgift den här gången dock och i sin senaste start var man ute i ett betydligt tuffare gäng och höll fullt godkänt bakom suveräna vinnaren Pyckolina och man slog hästar som Grude Bambi och Zenit som troligtvis hade varit ganska klara favoriter i ett sådant här lopp. Skulle man kunna forcera sig framåt och bli släppt till ledningen borde loppet vara över med en formstark Ulf Ohlsson i sulkyn men jag hoppas på svar invändigt och att det blir lite match utav det hela. Ensam A-häst trots allt.

Jag hoppas att 1 Rigel Anne eller 3 Kajsas Ture väljer att köra i ledningen då jag tror att de kan hålla ut favoriten initialt från start. 3 Kajsas Ture håller jag som knapp spetsfavorit och man kommer från en plusbetonad insats där han såg formstark ut när man återkom starkt efter en galopp som trea. Kan man nå spetspositionen nu är det ett roligt motbud till favoriten. Detsamma gäller 1 Rigel Anne som oavsett kommer att få en fin resa på innerspåret.

Streck även för 5 Guli Tiger och 8 Varg Eld som borde duga ganska bra i ett sådant här lopp.

Min Vinnare: 7 Moepilen
Spets efter500m: 3 Kajsas Ture
Skrällen: 3 Kajsas Ture
Rankingen: A:7 B:3.1.6.5 C: 8.2.10.11.4.9

V65-3 2140m Volt
1 Jewel River står ensam på den främre volten och kan dra fördel av det och intrycket var positivt i den senaste starten och man är troligen redo att sänka sitt rekord här. Hon är fortfarande väldigt grön och står hårt inne i loppet men om man får fuska bort lite av loppet i ledningen kan man rinna undan.

8 Kiara C. Boko är min förstahäst i loppet och är snabb från start. Träffar man rätt från sitt springspår är det hästen som är först fram att ställa en fråga om ledningen eller kunna söka sig ner i ryggen på spetshästen och få ett passande lopp. Jag tror och hoppas på det sistnämnda eftersom jag tror att hästen är som bäst när man får gå i ryggar och spara på sin speed så länge som möjligt. Får man bara fritt över upploppet kommer man att spurta vasst, precis som vid skrällsegern för två starter sedan.

3 Västerbo Vixen är inte helt stabil men de gånger hon fungerar är hon riktigt bra. Senast vann man på ett övertygande sätt när man gav sig iväg i spåren med 600 meter till mål och avgjorde loppet med enkelhet och det såg ut som att det fanns krafter kvar över mål trots en stark avslutning i spåren. Räknas tidigt nu igen.

12 Harriet Web har stött på betydligt tuffare gäng på slutet och motståndet ser mer överkomligt ut den här gången och hon är med långt framme med minsta klaff.

Streck även för 2 Bearfire och 13 Honey Journey.

Min Vinnare: 8 Kiara C. Boko
Spets efter 500m: 1 Jewel River
Skrällen: 12 Harriet Web
Rankingen: A:8.3.1 B: 12.13.2 C:9.11.7.6.5.10.4

V65-4 2140m Auto
3 Stilig Karl kan såklart vinna det här loppet då det finns hög kapacitet men raden är verkligen inte imponerande. Han vann tre lopp i fjol och fungerar hästen ska han räknas tidigt. Det kryllar dock av galopper i raden och risken är överhängande att det blir galopp även nu. Det är dock loppets bästa häst och jag vågar inte ta bort från min kupong trots allt.

2 Tjötta Gottfred kan mycket i grunden men har inte visat det fullt ut på ett tag. Nu gör man sin andra start efter att ha få pustat ut några månader innan dess och till den här starten är man troligen ytterligare förbättrad. Här kommer man sitta bra i ett andraspår direkt och jag tror att man kan få ett bra lopp här och det är mitt förstastreck i loppet.

4 Mine Lotta vinner inte så ofta men avslutade positivt senast, detsamma gäller 1 X.Man Tabac som är snabb från start och kommer att få en bra resa i spets eller ledarryggen.

12 Klack Alva duger ganska bra här också men får tyvärr inte plats på min kupong på grund av kostnadsskäl och det dåliga utgångsläget.

Min Vinnare: 2 Tjötta Gottfred
Spets efter 500m: 1 X.Man Tabac
Skrällen:1 X.Man Tabac
Rankingen A: 2.3.4.1 B:12.10.5.9.8 C:7.11

V65-5 2140m Volt
10 Global Tailwind blir man andra spik i omgången. Det känns som att det är hästen i gänget här och med tanke på den senaste insatsen på Kalmartravet när man vann på ett väldigt imponerande sätt ska det vara en toppchans att vinna det här loppet. Man gick väldigt fort sista 800 meterna den gången och vann trots grovjobb och motståndet är lättare den här gången. Det enda molnet jag hittar på himlen just nu är att man är anmäld med vanlig vagn istället för bike just nu men det är inte otänkbart att det ändras närmare spelstopp.

Motbud
7 Urgent Call håller hög klass och vid full form hade det varit en tidig utmanare. Det har inte varit en dans på rosor med den här hästen och det har varit mycket strul. Nu gör man comeback igen och gör sin första start sedan i somras. Det borde fattas lite i kroppen innan man levererar men det finns en väldigt stor potential i hästen.

8 Alorac Mathbell räknas också tidigt bakom min spik. I november vann man trots grovjobb mot hästar som Kaptah och Doctor Doxey Zenz. Han har inte varit lika bra efter dess men om hästen tävlar på topp är det en allvarlig utmanare.

Min Vinare: 10 Global Tailwind
Spets efter 500m: 4 Jaguar Hill
Skrällen: 7 Urgent Call
Rankingen: A: 10 B: 8.7 C: 4.6.5.3.1 C:2.9

V65-6 2640m Auto
1 No Doubt ska i normala fall bara vinna ett lopp av den här kalibern. Han gjorde comeback i sin senaste start och blev betrodd direkt och det blev återigen en galopp. Intrycket var annars bra och känslan är att man hade vunnit det loppet utan några större besvär utan galoppen. Hade man vetat att hästen går felfritt hade det bara varit att hamra in spiken men tre raka galopper oroar och det är omöjligt att spika hästen den här gången. I Normala fall öppnar hästen bra och bör kunna spetsa men innerspåret känns ändå som ett minus den här gången och man kanske inte vågar ladda iväg från start med tanke på historiken. Det är lång distans och hittar man bara ut och håller sig i trav vinner man troligen det här loppet men vi hoppas att konkurrenterna gör vad de kan för att hålla No Doubt fast på innerspåret och försöker fälla favoriten.

6 Balder D.K kan ladda iväg rätt så bra från start när man vill och kommer troligen göra ett försök att nå ledningen. Hittar man den positionen blir det en svår nöt för övrigt att knäcka om favoriten sitter fast. Det blev galopp i sin senaste start men han har visat klar uppåtform vid två raka segrar innan dess från knepiga utgångslägen. Kommer troligen att få en bra resa även om man inte når ledningen och ska räknas tidigt på sin fina form.

4 Double Formula spurtade vasst över upploppet i sin senaste start när man fick fritt en bra bit ner på innerspåret med 150 meter till mål. Formintryck och spännande om man får chansen tidigare den här gången.

10 Niklas M.J är jämn och nyttig och även om hästen är bättre med barfotabalans känns ändå formen så pass bra att man kan överraska här.

11 Fleur Mearas har fått tuffa upplägg på slutet och man vill nog ge hästen ett mer skonsamt lopp i ryggar den här gången och det borde passa hästen bättre. Räknas.

Streck även för 2 Prodigy Shark som varit klart godkänd sen sin återkomst till svensk mark. Han har gjort bra lopp i Finland tidigare och är inte så tokig.

Min Vinnare: 1 No Doubt
Spets efter 500m: 6 Balder D.K
Skrällen: 10 Niklas M.J
Rankingen: A:1 B:6.4.10.11.2 C:5.7.8.9.12.3

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Nizhny Novgorod - Traktor
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.74
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
20:45  Venezia - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2.5 mål
1.88
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - BLGM
1.95
21:00  Celta Vigo - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
02:15  Cowboys-Eagles
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.68
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Topptips Mån 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp 27/9
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming