DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Romme 29/1

29 Januari 2021 - 08:16

V65 från Romme på fredag lunch och det finns flera starka favoriter i omgången.

Jag spelar med två spikar i omgången Hilltop Hawk i den inledande avdelningen som trotts avsaknad av lopp bör vara huvudet högre än sina motståndare. Jag spikar även Vollanfaks som i den andra avdelningen som håller bra form för dagen och slog flera av sina konkurrenter i sin senaste start.

V65 Romme Fredag 29/1
V65-1 6 Hilltop Hawk
V65-2 8 Vollanfaks
V65-3 4.5.7.8.11.12.15
V65-4 1.3.4.6.7.12
V65-5 1.2.10
V65-6 3.4.6.8.10

630 rader 1 kr = 630kr (spelar för endast 6rätt)

DD Romme Fredag 29/1
LD-1 1.2.10
LD-2 4.6.8

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Volt
6 Hilltop Hawk ser ut att ha en mycket lämplig uppgift här. Hästen har förvisso inte tävlat sedan i oktober och det är möjligt att det saknas lite innan formen är helt på topp men trots det tycker jag att hästen bör vara huvudet högre i det här loppet och motståndet skrämmer inte. I sin senaste start var hästen favoritspelad mot exempelvis Van Gogh Z.S, Payet D.E, Lyx Hålerryd med flera och något sådant motstånd ser vi knappast här. Redén brukar allt som oftast ha hästarna i ordning direkt efter vila och om allt är som det ska med hästen bör han vinna det här. Spik

Motbud
11 Mighty One har springspår på den bakre volten och kanske kan komma iväg bättre än min spik och vara framme och överta ledningen. Till skillnad från min spik finns dokumenterad form och han har sett klart förbättrad ut i regi Emilia Leo i två raka starter och det verkar vara en rejäl häst. Utmanar.

Min Vinnare: 6 Hilltop Hawk
Spets efter 500m: 3 Beamer
Rankingen: A:6 B: 11.9.3.8 C:1.10.5.2.7.4

V65-2 2140m Auto
Ett kallblodslopp där jag tror att spelarna kommer att ha lite svårt att bestämma sig och gardera på lite och det behöver inte vara fel med flera duktiga kallblodshästar till start.

8 Vollanfaks är dock en häst jag alltid har gillar och tidigare i karriären hade man problem med aktionen och har hoppat bort en hel del pengar i sitt liv. Han har dock varit stabil på slutet och har varit felfri vid sex raka starter nu. Senast vann hästen mycket enkelt efter en snabb avslutning i fjärdespår över upploppet och slog flera av hästarna som han möter nu igen. Även om 2 Björs Viking var klart positiv som tvåa bakom Vollanfaks vid den starten tycker jag inte att det direkt lyser form om motståndarna och jag tror att Vollanfaks har bra chans att spurta ner samtliga ekipage även den här gången.

Motbud:
6 Alfa Lina tycker jag är det främsta motbudet och hon har matchats i tuffa gäng tidigare. Vid sin senaste start var hon trea i ett lopp där Tekno Jerven segrade och i somras var hon med i derbystoet. Hon har pausat inför det här loppet och är svårbedömd men om formen är på sin plats ger hon absolut Vollanfaks en match här.

2 Björs Viking var som sagt positiv som tvåa bakom Vollanfaks i sin senaste start och skulle Vollanfaks få problem under vägen ska han räknas tidigt.

Min Vinnare: 8 Vollanfaks
Spets efter 500m: 3 Arragon
Skrällen: 2 Björs Viking
Rankingen A:8 B: 6.2.3.5 C:7.1.4

V65-3 2640m Auto
15 Hanapier tror jag kommer att bli favoritspelad och är kapabel men ojämn. Han är fortfarande ung och oslipad och det är tufft att begära att han ska runda samtliga här även om han mycket väl kan göra det. Formen är där annars och han vann på ett bra sätt i sin senaste start och motståndet känns inte tuffare den här gången. Med tanke på läget och orutinen är det ändå en given gardering för mig.

12 Gitan De Touchyvon är gynnad av distansen och lever på sin styrka. Han är dock hopplöst osäker och har galopperat vid tio av karriärens fjorton starter och kommer till denna start med fyra raka galopper. Vid karriärens fyra felfria felfria lopp har han tagit tre segrar och en andraplats och jag tror att det här är loppets bästa häst. Får han aktionen att stämma den här gången är han med på fotot.

7 Artful Deimos tror jag kan sitta i ledningen inom 500 meter och får han bestämma där framme kan han mycket väl rinna undan. Tidsmässigt står han sig bra men distansen kan vara i det längsta laget.

Loppets skräll kan 5 Andover B.C vara som är enormt kuskförstärkt nu. Det är långsökt att en häst som inte vunnit på 33 starter ska vinna det här loppet men hästen är snabb från start och jag tror att Jepsson spetsar initialt för att släppa ledningen till den som är först fram av 7 och 8.

8 Digital Pen går ner i klass och ska räknas. Han är långsam från start och det finns risk att han får göra en del jobb på egenhand här men motståndet är lättare den här gången.

12 Silver Grace är en nyttig häst som gör gedigna insatser varje gång. Hästen slog många duktiga hästar på V75 näst senast och med rätt resa kan man inkassera en seger nu.

 Streck även för 4 Remus Eck som alltid har en vass avslutning utan att riktigt räcka ända fram.

Min Vinnare: 12 Gitan De Touchyvon
Spets efter 500m: 7 Artful Deimos
Skrällen: 7 Artful Deimos
Rankingen A: 12.15.7.8.12 B:5.4.3.2.13.1 C:10.6.14.9

V65-4 2140m Auto
7 Knifetown Hall står sig väldigt bra i ett sådant här lopp, senast blev det galopp men innan dess har han visat bra form med framskjutna placeringar mot riktigt tufft motstånd och det är lättare emot den här gången. Det finns risk att man får göra loppet utvändigt ledaren den här gången men är bra nog att vinna den vägen också mot det här motståndet.

1 Zorro Kronos är också riktigt bra men han har inte alls fått det att stämma på slutet och blev tvingad till ett kvallopp efter tre raka galopper. Innerspåret känns också som en nackdel då han inte är speciellt snabb från start och risken att man sitt fast invändigt är överhängande. Han måste givetvis med på kupongen men det finns för mycket minusfaktorer och jag rankar ner en aning den här gången.

4 Duglas gillade jag verkligen intrycket på i värmningen senast vilket fick mig att tänka om och jag ändrade om mitt system och spikade den gången. Loppet blev sedan ganska billigt när han flög till spets och fick sedan bestämma tempot där framme och vann i ohotad stil. Jag tror att han sitter i spets inom 500 meter och ska bli spännande att se mot lite tuffare motstånd och det kan mycket väl räcka hela vägen. Kuskförstärkning med Jepsson dessutom.

6 Xanthis Daiquiri har verkligen tänt till i sin nya regi och håller toppform för dagen och har gjort flera toppinsatser på slutet. Senast var man tvåa mot tuffare motstånd efter ett rejält slutvarv och han blir livsfarlig igen med minsta klaff.

3 Apple Jack Mile är snabb från start och kan hitta ledarryggen. Ska inte nonchaleras då.

Jag betalar även för 12 Totte C.D som strulat med galopper på slutet men som är bra i grunden. Rolig som helt bortglömd.
9 Ninepoints Yankee har kapacitet men har inte sett bra ut på ett tag och måste visa mer innan han får mitt förtroende igen.

Min Vinnare: 7 Knifetown Hall
Spets efter 500m: 4 Duglas
Skrällen: 3 Apple Jack Mile
Rankingen A:7.6.4.1 B:3.12.9.2.5.10 C:8.11

V64-5 1640m Volt
1 Jennifer Web borde ha en bra chans att leda det här loppet från start till mål med tjugo meters försprång på sitt värsta motbud som har bakspår på tillägg. Huvudscenariot är att Jennifer Web sitter i ledningen omgående och från den positionen ska det vara bra chans att leda från start till mål. Jag är dock inte jätteimponerad av det jag har sett av hästen och hästen har varit favoritspelad vid samtliga starter på svensk mark men endast infriat förväntningarna vid ett tillfälle. Den segern kom från ledningen och jag inser såklart att det är bra chans nu men jag vill ändå betala för ytterligare två hästar.

Loppets bästa häst tror jag nämligen 10 Platinum Tile är. Läget är besvärligt den här gången och det blir såklart inte lätt att ta tjugo meter på Jennifer Web men hästen har visat bra form vid två raka andraplatser och kan man komma igenom på ett bra sätt från sitt knepiga läge tror jag att man fartmässigt är den bästa hästen.

Vill även betala för en skräll i 2 So What S.I.R som var bra vid segern i november men som efter dess inte har varit lika fin. Kapacitet finns dock och kommer man bara iväg i volten kan man söka sig ner i ryggen på Jennifer Web och lifta med hela vägen in mot upploppet. Får hon bara fritt över upploppet blir jag inte förvånad om hon är först i mål.

Min Vinnare: 1 Jennifer Web
Spets efter 500m: 1 Jennifer Web
Skrällen: 2 So What S.I.R.
Rankingen A: 1 B:10.2.7.4.12.11 C:.14.5.3.8.9.6.13

V65-6 2140m Auto
4 Moses har normalt en toppchans att vinna V65-6, det är en häst som har tävlat flitigt inom V75 och har stött på och besegrat betydligt tuffare hästar en så här. Är hästen i ordning och fungerar som han ska vinner han det här. Han blir troligen jättefavorit dock och hästen har varit ifrån tävlandet lite. Han avslutade dessutom 2020 med ett par galopper och det tar jag med mig och försöker att fälla. Att hästen ska tävla med skor är dessutom ett minus även om han har fungerat med det tidigare också.

6 Maximus M.M känns intressant om Moses skulle göra bort sig eller ha en sämre dag. Han är snabb från start och jag tror att han kan ta en längd på Moses från start och jag hoppas att man väljer att köra i ledningen där jag tror att hästen tävlar klart bäst samt att det skulle öppna upp loppet för fler hästar. Det finns dock risk att man släpper till den stora favoriten i ett andra skede men man får hur som helst en bra resa här.

8 Barry Wadd brukar alltid ha en bra avslutning och skulle gynnas vid tempo. Han har haft bra form en längre tid och senast vann man enkelt i ett billigare gäng. Behöver lite tur med tempo och positioner för att komma till men ska räknas tidigt bakom favoriten.

Streck även för 10 Barney Granit som stod för en klart positiv avslutning som tvåa senast bakom D.Day Zet samt 3 Qvidjas First som är lite ojämn i sina prestationer men är riktigt bra i sina bästa stunder och såg kanonfin ut näst senast i en stark avslutning.

Min Vinnare: 4 Moses
Spets efter 500m: 6 Maximus M.M
Skrällen: 10 Barney Granit
Rankingen: A: 4 B:6.8.10.3 C: 1.11.9.5.2.7.12

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bergsåker 4/12
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming