DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Romme Lördag 25/4

24 April 2020 - 17:55

På lördagskvällen avgörs V65 tävlingarna på Romme och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-3 på nummer 4 And Stitch som tog ledningen i ett tidigt skede och vann sedan på ett bra vis från den positionen för tre starter sedan. I den senaste starten var hon ute i ett V75 lopp på Gävle där hon tog hand om ledningen in i den första kurvan och hon ledde loppet länge men Malkin hade fått ett bra lopp och spurtade vasst på upploppet så hon fick nöja sig med andrapriset. Lämpligt motstånd här och med bara två motståndare på startvolten så tror jag att Felicia Molin som kör hästen söker sig fram mot ledningen omgående och från spets här så tror jag hon blir svårslagen. 

V65 Tips Romme Lördag 25/4
V65-1 1,4,5,8
V65-2 6,9
V65-3 4 And Stitch
V65-4 2,3,5,11 
V65-5 6,7
V65-6 1,2,3,4,5,10,12,14

512 rader x 1 = 512 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Underbarosåfin har en seger på två starter hittills. Han galopperade senast från ett snävt spår i volten och sprang sedan och bröt och fick det inte att stämma fast han spurtade okej i skymundan till fjärdepriset bakom Ultralight som vann det loppet senast. Debut bakom bilen nu och det är lite ovisst hur fort han kan öppna men får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och hugga om en framskjuten placering här.

5 Kiara C.Boko var inte som bäst i årsdebuten senast men nu har det gått ett par månader sedan den insatsen. Hon har varit snabb ut i voltstart men var kanske inte lika snabb iväg bakom bilen senast men med en lyckad start här så kan kanske Olle Alsén köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 No Doubt inledde karriären med att galoppera i de två första starterna. Senast så skötte han sig och då blev det också den första segern när han vann från ledningen. Dåligt läge nu men med hjälp av den vinklade startbilsvingen så kanske han kan ramla ner i en vettig position så i ett felfritt lopp här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Like A Monster travade i andra utvändigt innan det blev utvändigt om ledaren in i slutsvängen eftersom den hästen som ledde loppet slog på en galopp och på upploppet gick han i närkamp med Cook Island men fick ge sig med knapp marginal. Kan Magnus A Djuse servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Underbarosåfin
Spets efter 500m: 5 Kiara C.Boko
Skrällen: 10 Fiery
Ranking: A 1,5 B 8,4,10,2,3,6 C 9,7

V65-2
K150 - Sleipner Dalarnas Månadstäcke - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 9 Moddson har inlett karriären strålande och han har vunnit samtliga fem tidigare starter han har gjort. Senast så satt han fast men då galopperade Aldebaron som satt framför honom på den sista bortre långsidan och då kom han loss och sedan så plockade han ner Klack Ibra till seger kort före mål. Han har kommit upp en del i klasserna och möter allt bättre motstånd nu men kan Elias Strandberg som sitter i vagnen den här gången servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här.

6 Eldson galopperade bort sig näst senast. Gången efter det så skötte han sig och då avslutade han bra när han vreds ut till attack till seger. Med en lyckad start här så kanske Marcus Lilius som sitter upp bakom hästen kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bjuda den stora favoriten på en match.

Vid ytterligare gardering kan 2 Faks Kungen som inte är att lita på men han skötte sig för tre starter sedan och då blev det också seger vara tänkbar. Här sitter han i andraspår omgående så kan Stefan Erlandsson få en bra rygg att gå i innan han sätter in attacken så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Moddson
Spets efter 500m: 6 Eldson
Skrällen: 2 Faks Kungen
Ranking: A 9,6 B 2,7,10,5,4,1,8 C 12,3,11

V65-3
K100 - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 And Stitch som tog ledningen i ett tidigt skede och vann sedan på ett bra vis från den positionen för tre starter sedan. I den senaste starten var hon ute i ett V75 lopp på Gävle där hon tog hand om ledningen in i den första kurvan och hon ledde loppet länge men Malkin hade fått ett bra lopp och spurtade vasst på upploppet så hon fick nöja sig med andrapriset. Lämpligt motstånd här och med bara två motståndare på startvolten så tror jag att Felicia Molin som kör hästen söker sig fram mot ledningen omgående och från spets här så tror jag hon blir svårslagen.

Vid gardering kan nummer 11 Miss Hugloveyou som gick okej till tredjeplatsen bakom Lupin Håleryd senast vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara vassare till den här starten och kan Lisa Gilljam som kör hästen få gå med i en vettig rygg innan hon sätter in attacken så kan hon bli farlig över upploppet men hon får ses främst som ett platsbud.

5 Gloria Sisu galopperade in i den första kurvan i nyss nämnda lopp som min spik blev tvåa i senast. Hon reparerade den galoppen bra och räddade sjundeplatsen. Felfri nu så kan hon duga en bit mot det motståndet men jag tror att hon får svårt mot min spik.

Min Vinnare: 4 And Stitch
Spets efter 500m: 4 And Stitch
Skrällen: 5 Gloria Sisu
Ranking: A 4 B 11,5,12,7,10,8,13 C 9,1,3,6,2

V65-4
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Mo Sjur avslutade fjolåret på bästa vis med seger. Han tog då över ledningen efter ett drygt halvvarv och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Nu handlar det om årsdebut men från ett fint läge här så tror jag att Jan Roar Mjölneröd har ledningen i sikte och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svårfångad från den positionen.

2 Mine Lotta har tagit 5 vinster på 18 starter hittills i karriären. Hon avgjorde lätt till seger då ledande Sör Tinder galopperade i slutsvängen näst senast. Gången efter det så knäckte hon Nattbris i ledningen men hon fick ge sig mot Troll Tundra den sista biten så det slutade med en andraplats. Får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara med och hugga om en framskjuten placering på nytt.

5 Valborg visade inget extra och slutade oplacerad i ett lopp som Troll Tundra segrade i senast. Hon har inte vunnit sedan sommaren 2017 men nu ska Mikael J Andersson köra hästen för första gången och skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan hon överraska.

11 Åstas Gotthard gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Prins C.K. senast. Kan Kajsa Frick få smyga med i en vettig rygg och om hon kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering här om det blir bra tempo på loppet.

Min Vinnare: 3 Mo Sjur
Spets efter 500m: 3 Mo Sjur
Skrällen: 5 Valborg
Ranking: A 3,2 B 5,11,8,6,9 C 4,7,1

V65-5
Ett Montèlopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Tobacco har fått ett rejält uppsving av att tävla under sadel. Fem vinster på lika många försök i montèdisciplinen har det blivit. Fyra av dessa har Emilia Leo som återfinns på ryggen igen styrt in honom till. I det senaste segerloppet på Solvalla så drog han på i ledningen och höll undan före Galactica. Här har han 20 meters tillägg men det är bara två motståndare på startvolten så Emilia Leo sänder nog framåt omgående och kan han då få ta över ledningen efter ett halvvarv så är mycket vunnet och det kan bli en ny triumf.

7 Under The Counter har också gjorde det bra under sadel. Senast så kom hon med en stark avslutning och fångade in Supreme Court till seger kort före mål. Kan Jenni H Åsberg som sitter upp på hästen servera henne ett passande lopp så kan hon avsluta riktigt fort och då kan hon vara med på målfotot igen.

I övrigt kan nummer 3 O.P.Q.C. som gick en stark avslutning till seger i ett vanligt sulkylopp över lång distans näst senast vara tänkbar. Han har gjort en start i disciplinen i Frankrike för ett par år sedan utan någon större framgång men han är härdad mot tufft motstånd i silverdivisionen så trivs han under sadel så kan det räcka en bit här men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Tobacco
Spets efter 500m: 6 Tobacco
Skrällen: 2 Morgan Atlas
Ranking: A 6,7 B 3,5,2,1 C 4,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 5 Manne S.E. gjorde bara två starter under hela fjolåret och hade varit borta i närmare ett år inför comebacken senast. Han avslutade då klart godkänt på upploppet och nådde tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Titania R.L. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här. Han är anmäld barfota runt om nu.

4 Västerbo Replique avgjorde på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så travade hon i ledningen men stumnade till slut och det slutade med en fjärdeplats bakom Devil In The Sky som drog det längsta strået. Inte säkert att det är ledigt i ledningen den här gången men får hon en fin löpning så kan det räcka en bit här.

12 Ajlexes Leif tog årets första seger i den tredje starten när han vann under sadel på Hagmyren senast. Nu är han tillbaka i sulkyn igen och kan Tomas Pettersson hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden här.

2 Lidaz Katzner har inlett året på bästa märke med två raka segrar förvisso i billiga gäng. Kan Mikael J Andersson som kör hästen hitta en bra position här så kan han nypa en god placering igen.

3 Dream On stack undan till en överlägsen seger från ledningen i en klen konkurrens senast. Kaj Widell är nog sugen på ledningen igen och kommer hon till täten så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Solitary Champ var duktig vid ett par vinster i början av året. Efter det har han inte riktigt fått till det men han var ute i ett tufft V75 lopp som Indy D. vann senast där han fick med sig femtepriset så mot det här motståndet borde han kunna hävda sig väl. 

Min Vinnare: 5 Manne S.E.
Spets efter 500m: 3 Dream On
Skrällen: 1 See Yah Broline
Ranking: A 5,4 B 12,2,3,10,14,1 C 9,15,11,7,8,13

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.74
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming