DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Romme Lördag 3/10

2 Oktober 2020 - 16:47

Lördagens V65 tävlingar hämtar vi ifrån Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 1 Deal Done Zet i den sista avdelningen.

V65 Tips Romme Lördag 3/10
V65-1 1,2,3,4
V65-2 2,4,5,6,7,9,11
V65-3 6,9
V65-4 6,7
V65-5 3,4,5,7,9,11
V65-6 1 Deal Done Zet

672 rader x 1 = 672 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS ROMME LÖRDAG 3/10

V65-1
Vi inleder V65 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Favourite Picture kördes till ledningen och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil på Hagmyren för tre starter sedan. Senast så travade hon i rygg på den ledande Honey's Miracle innan hon tog sig loss med halvvarvet till mål. Hon sänkte ledaren men hon kunde inte stå emot Eye For Showtime så det slutade med en andraplats då. Hon fortsätter att utvecklas och den här gången lottades hon till ett perfekt startspår. Hon kan öppna bra och kommer Marcus Lilius som kör åt Oskar J Andersson till spets så kan hon rinna undan till en ny seger.

3 Västerbo Mixtra har gjort tre starter i ny regi för Michael Demmers efter lång frånvaro. Hon har ännu ingen seger efter 10 starter hittills i karriären. Hon hakade på godkänt som trea i ett lopp som vanns av Ganja d'Am näst senast. Gången efter det så sköt hon till bra när hon fick fritt spelutrymme på upploppet och hon kom då in som fyra i ett lopp som vanns av Sparkling Diamond. Hittar Emilia Leo en bra väg med henne så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

4 Veams Up And Run avslutade positivt efter en invändig löpning men hon fick aldrig tag i Feel The Benefit så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det så hade hon ett dåligt utgångsläge men hon gjorde det ändå okej som femma bakom Sparkling Diamond som vann det loppet. Hon har ännu ingen seger så här långt men kan hon få en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara långt framme.

1 Make My Day tog karriärens första och hittills enda seger i den näst senaste starten. Gången efter det så galopperade hon kort efter start. Nu har hon inte startat på tre månader så formen är svårbedömd. Hon har ett trevligt utgångsläge nu och får hon smyga med på innerspår så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 2 Favourite Picture
Spets efter 500m: 2 Favourite Picture
Skrällen: 1 Make My Day
Ranking: A 2 B 3,4,1,5,6,9,7,10 C 8,12,11

V65-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 9 Ninepoints Coolman fick ett fint smyglopp senast och hon tackade för det genom att spurta till karriärens första seger. Innan det har hon galopperat i samtliga fyra tidigare starter. Bakspår nu men i ett felfritt lopp nu och om hon kan få gå med i en trevlig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

5 Bold Heuvelland inledde med tre vinster på fyra starter i Wolfgang Nimczyks regi. Han var i riktigt fin författning när han kom till sin nya tränare Oscar Berglund. Han har gått ett skarpare banjobb inför den här starten så det känns som att han är väl förberedd inför sin comeback meddelar man från stallet. Kan Anders Eriksson som får chansen bakom hästen nu hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

6 Ingrid Sting har vunnit två lopp så här långt. Båda dessa är tagna från ledningen. Senast så kördes hon till spets efter ett halvvarv. Från den positionen så höll hon sedan till en delad seger med Macarena. Kan Erik Holm komma till ledningen igen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Violette Face tog ner den ledande Hindenburg Am från utvändig position senast men hon fick ge sig mot Erin Zet som kom med en vass avslutning så det slutade med en andraplats näst senast. Spår lite långt ut på vingen nu men kan Elias Strandberg som sitter upp bakom hästen ramla ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 9 Ninepoints Coleman
Spets efter 500m: 6 Ingrid Sting
Skrällen: 11 Vega Face
Ranking: A 9,5 B 6,7,11,2,4 C 8,3,1,10

V65-3
Ett K150 - Ungdomsserie - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 9 Jugularis kommer till den här starten med två raka segrar. Han satt i tredje utvändigt innan han vreds på i tredjespår på den sista bortre långsidan och han kopplade sedan greppet på den ledande Bältra Selene i den sista svängen och på upploppet så höll han sedan undan före en bra avslutande Front Pace. Kan Jim Eriksson servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt här.

6 Lucky Charm har galopperat i tre av de fyra senaste loppen. För tre starter sedan så höll hon ihop aktionen och då gick hon rätt bra som tvåa i ett lopp där La Dama Futura segrade. Kan Victor Lyck som sitter upp bakom hästen se till att hålla henne i rätt gångart nu så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

I övrigt kan 7 Pappajonnys Ilse vara tänkbar. Han var för tre starter sedan tvåa bakom Borups Tornado i ett Klass II försök på Bergsåker. I Klass II finalen på Solvalla nyligen så försvann han med galopp med halvvarvet kvar till mål. Felfri nu och om Marcus Lilius kan få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Jugularis
Spets efter 500m: 5 Ebba Running
Skrällen: 11 Vicar
Ranking: A 9,6 B 7,13,10,4,2,11,12 C 15,14,5,8,3,1

V65-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 Electrical Storm gick en godkänd avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Danilo Brick näst senast. Senast så var han ute i ett försök i Silverdivisionen på Hagmyren. Han satt då långt bak i kön och han var aldrig med någon segerchans så han slutade oplacerad i ett lopp där Sir Henry P.Hill drog det längsta strået. Helt annan klass på motståndet nu och ett litet fält. Kan Mattias Djuse servera honom ett bra lopp så kan det vara läge för en fullträff.

6 Valley Brodde inledde året med tre raka segrar i våras. Efter det hade han ingen lycka i två starter. Han har inte startat sedan juli nu så formen är en aning svårbedömd. Han har tränat på och han har gjort det bra men han har bara gått i sanden så det kan saknas tempojobb meddelar man från stallet. Han brukar vara bra efter ett uppehåll så normalt sett så kan han blanda sig i segerstriden här. Femtespår i volten är dock ingen höjdare för hans del och galopprisken finns där. Klarar han av det momentet så kan han duga mot det här gänget.

I övrigt kan 4 Cobourg Hanover vara tänkbar. Han återkom efter en tids frånvaro senast. Han travade då i ledningen och han gjorde ett bra lopp men han bromsade till då Magnus A Djuse drog tussarna. Med lopp i kroppen nu så är en vassare insats här att vänta. Han trivs i ledningen och med bara en motståndare på startvolten så kanske Anders Eriksson som kör hästen nu kan komma till täten efter en bit av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser men jag tror inte han vinner loppet.

Min Vinnare: 7 Electrical Storm
Spets efter 500m: 4 Cobourg Hanover
Skrällen: 1 Eskimo Brother
Ranking: A 7,6 B 4,5,1 C 3,2

V65-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 11 Storm Wilma är svår i voltstart men hon fungerade förbättrat bakom bilen vid segern näst senast. Hon galopperade i början av loppet även senast men hon kom tillbaka starkt och räddade andrapriset bakom Åsasindy som vann det loppet. Bilstart nu är en fördel så hittar Wiktor Kylin-Blom en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

9 Eldar tog en tidig galopp men han kom tillbaka och plockade enkelt ner sitt motstånd till seger för tre starter sedan. Gången efter det så attackerade han från andra utvändigt på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Ewertina till en säker vinst. Senast så hade han dubbla tillägg och han tappade sedan mycket mark på en galopp men han kom tillbaka positivt och han kom i mål som trea bakom Månsaga som vann det loppet. Kaj Widell upp nu och kan han se till att hålla honom i rätt gångart så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Iris avslutade starkt i vida spår till en knapp seger näst senast. Gången efter det så höll hon farten okej och kom i mål som sjua i ett lopp som vanns av Åsasindy. Trevligt utgångsläge nu och vid en lyckad start här så kanske Emilia Leo kan trycka sig till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

4 Soldhöjdenslucifer kommer från en färsk seger. Han travade då en stor del av loppet i dödens på den ledande Vilgot Frej. I den sista kurvan tryckte han till och tog över ledningen och sedan så gick han undan till en rätt enkel seger. Som många kallblod så är han inte att lita på men i ett felfritt lopp här så kan han bli att räkna med över upploppet om Sandra Lissel kan få till en bra styrning.

Min Vinnare: 11 Storm Wilma
Spets efter 500m: 3 Iris
Skrällen: 4 Soldhöjdenslucifer
Ranking: A 11,9 B 3,4,5,7,2,6 C 1,12,10,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett K50 lopp över 2140 meter. Jag har spikat 1 Deal Done Zet som har inlett karriären strålande med fyra segrar på lika många starter. På Dannero i den senaste starten så klev han fram i dödens med knappa varvet till mål. Han knäckte ledaren och tog över ledningen i den sista kurvan och från den positionen så dansade han sedan undan till en säker seger. Han är ingen blixt från start så spåret kan bli en fälla. Jag tror dock att Daniel Redén löser den biten och blir han inte fast på innerspåret så tror jag han blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 6 Hemisphere vara tänkbar. Han gjorde det bra vid två raka segrar i juli-augusti. Efter det har det blivit två raka galoppmisslyckanden så han är inte helt att lita på. I ett felfritt lopp nu så kan han duga en bit mot det här motståndet om Fredrik Linder kan servera honom ett passande lopp.

7 Francky Des Molles har inte startat sedan slutet på juli så formen nu är lite oviss men han känns fin i träningen meddelar Fredrik Wallin. Han kan öppna rätt så bra så kan han slinka ner i ett vettigt slagläge eventuellt i ledningen så stiger hans chanser fast jag tror inte han räcker hela vägen till seger så han får ses främst som ett platsbud men han ska räknas tidigt bakom min spik.

Min Vinnare: 1 Deal Done Zet
Spets efter 500m: 7 Francky Des Molles
Skrällen: 6 Hemisphere
Ranking: A 1 B 6,7,10,4,11,3,5 C 9,12,8,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming