DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Romme Lördag 4/4

3 April 2020 - 21:35

På lördagkvällen är det V65 tävlingar ifrån Romme och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V65-4 på nummer 3 Idun A'lir som har vunnit hälften av sina åtta starter hittills. Hon gjorde första starten sedan december 2018 senast och hon klev då fram utvändigt om den ledande Bus med dryga varvet kvar till mål och Ulf Ohlsson som körde hästen måttade då in segern den sista biten. Med det loppet i kroppen så borde hon rimligtvis vara ännu vassare nu och kan Alexander Ljungman som kör henne den här gången få till en bra styrning så tror jag hon blir svårstoppad här.

Min andra spik kommer i V65-6 på nummer 3 Master Blaster som har vunnit 10 av 17 starter hittills i karriären. Nu handlar det om årsdebut men han är kvick iväg så jag tror att Fredrik B Larsson har siktet inställt på ledningen här och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen även om det var ett tag sedan han startade. Skulle det vara upptaget där framme i ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V65 Tips Romme Lördag 4/4
V65-1 1,2,5,8,9,10,11,12
V65-2 4,5,6,7,8
V65-3 7,8,10
V65-4 3 Idun A'lir
V65-5 3,5,10,13,14
V65-6 3 Master Blaster

600 rader x 1 = 600 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat åtta hästar, 8 Arabesque har tagit båda sina tidigare segrar över den korta distansen. Han är kvick iväg så med hjälp av den vinklade startbilsvingen på Romme här så kanske Ulf Eriksson som kör hästen kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit direkt i årsdebuten här. Blir det inte ledningen så borde han kunna ramla ner i en vettig position och då kan han bli farlig när Ulf Eriksson väljer att sätta in slutstöten,1 Fröken Hallanda satt en bit ner i kön men hon var gott gåendes ute i spåren när hon slog på en galopp i slutsvängen senast och så var den dagen förstörd. Det var första starten på ett tag så den genomköraren i kroppen hon fick kan ändå ha varit nyttig här. Nu har hon äntligen fått ett vettigt utgångsläge så med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara långt framme.

10 Ebba Running har bara tagit en seger på 26 starter hittills. Den senaste starten var i oktober så det är osäkert hur formen är nu men får hon lite draghjälp och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 2 Conrads Eva är inte att lita på och hon har varit struken inför en tilltänkt start på Färjestad för dåliga muskelvärden. Kan hon hålla sig i rätt gångart så kan hon bli att räkna med över upploppet, 5 Max Majo jagar karriärens första seger. Han visade bra startsnabbhet näst senast men då stumnade han sista 200 meterna men den här gången är det 500 meter kortare distans än den gången så kan Magnus A Djuse som kör hästen nå ledningen och få bestämma lite där framme i täten så kan han rinna undan till en seger. I annat fall så kanske det kan bli ett lopp i vinnarhålet och en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 8 Arabesque
Spets efter 500m: 8 Arabesque
Skrällen: 5 Max Majo
Ranking: A 8,1 B 10,2,5,9,11,12 C 6,7,3,4

V65-2
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 VästeboNightShade startade så sent som i söndags i Östersund. Brioni-dottern tog då karriärens hittills första seger när hon ledde loppet från start till mål. Montédisciplinen har blivit ett lyft för henne då hon på tre starter ännu inte varit sämre än tvåa. Nu är hon anmäld barfota runt om och blir det så till loppet och om Emilia Leo som sitter på ryggen kan komma till ledningen smärtfritt här så kan hon ta andra raka segern, 8 Winner Bac avslutade vasst till seger i ett V75 lopp på Mantorp i sin senaste start. Nu blir det en intressant debut under sadel och faller det väl ut så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

7 Barney Granit fick en stentuff press i ledningen senast av Mellby Galanga och stapplade i mål på trötta ben långt efter vinnaren. Från stall Jörgen Westholm meddelar man att han kommer att få ett lugnare upplägg den här gången men med lite klaff så kan han utmana om en fin placering här, 6 Mio Flash höll farten bra till tredjeplatsen i ett sulkylopp som vanns av Cuarto Käbb senast. Han gjorde en start i monté under fjolåret men då slutade han oplacerad. Löser det sig med positionerna och ett par av de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig så kan han överraska, 4 Joe's Day Tripper har inte fungerat på slutet så nu provar man montédisciplinen för första gången istället. Han kvalade på ett bra vis under sadel så i ett felfritt lopp här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 VästerboNightShade
Spets efter 500m: 5 VästerboNightShade
Skrällen: 6 Mio Flash
Ranking: A 5,8 B 7,6,4 C 1,10,9,3,2

V65-3
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Kick Her Highness vinner inte så ofta vilket en seger efter 18 starter skvallrar om men hon har gjort rätt hyggliga resultat under året även om det inte har räckt till någon seger. Intressant utgångsläge här med springspår på tillägg och endast en motståndare på startvolten så vid en lyckad start här är det inte omöjligt att hon kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det ingen ledning så borde hon kunna få en fin löpning i den främre träffen så oavsett så ska hon räknas tidigt här. Första barfota runt om nu är mycket intressant.

10 Lövdala Symphonie fick bestämma i ledningen och höll undan till en säker seger näst senast. Kan Mats E Djuse som får chansen bakom hästen den här gången få till en bra styrning så kan hon bli farlig den sista biten och då kan hon vara långt framme igen, 8 Nah Des Te tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så höll hon undan till en säker vinst näst senast. Hon är lite ojämn men är intressant med Magnus A Djuse i vagnen för första gången från det andra springspåret. Kan hon slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare: 7 Kick Her Highness
Spets efter 500m: 1 Pärlbys Ame
Skrällen: 2 Cordelia I.S.
Ranking: A 7,8,10 B 1,2,3,12 C 9,6,5,4,11

V65-4
K150 - Like a Horse Körsvensserie avd 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Idun A'lir som har vunnit hälften av sina åtta starter hittills. Hon gjorde första starten sedan december 2018 senast och hon klev då fram utvändigt om den ledande Bus med dryga varvet kvar till mål och Ulf Ohlsson som körde hästen måttade då in segern den sista biten. Med det loppet i kroppen så borde hon rimligtvis vara ännu vassare nu och kan Alexander Ljungman som kör henne den här gången få till en bra styrning så tror jag hon blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 1 Attila Zack som har gjort en start på svensk mark för sin nya tränare David Persson vara tänkbar. Han tog då över ledningen på den första långsidan men på Axevallas långa upplopp så tröt krafterna och han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Jetstream Rapida. Den genomköraren i kroppen nu kan ha gjort honom gott och nu är det aviserat barfota runt om och det kan ge en extra växel fast jag är osäker på om han kan är tillräckligt startsnabb för att hålla upp ledningen och skulle han inte lyckas med det så är han sårbar här, 4 Get Involved är snabb ut och från ett spår mitt i banan här så tror jag att Alice Engström som kör hästen siktar på ledningen och kommer han till spets utan att ödsla någon större kraft så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Idun A'lir
Spets efter 500m: 4 Get Involved
Skrällen: 4 Get Involved
Ranking: A 3 B 1,4,8,2,12,7 C 10,11,6,5

V65-5
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Eldson gick en stark avslutning till seger i årsdebuten senast. Han står lite tufft till jämfört med hur mycket pengar han har tjänat men han gick 28,8 över kort distans vid vinsten senast och gör han om den tiden igen så borde det räcka en bit här, 10 Ängsodin radar upp fina insatser och han gjorde det bra när han vann från ledningen senast. Fjärdespår i volten nu är väl inte det bästa men om han kan hålla ordning på benen och om Wiktor Kylin Blom som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Inga Ålj serverades ett bra lopp i rygg på den ledande Troll Bläsan och in på upploppet så satte hon klorna i ledaren och avgjorde till en knapp seger senast. Hon är rätt kvick iväg ur volten så här tror jag att hon kan komma till ledningen och skulle hon komma till spets och få bestämma lite där framme i täten så kan det räcka till en ny seger, 14 Faks Kungen gjorde bort sig med dubbla galopper senast. Gången innan det så gjorde han en stark insats när han knäckte ledaren från dödens och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han undan för övriga motståndare till seger. Han är inte att lita på men löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 5 Årdals Snuppa plockade karriärens första seger i den tjugonde starten senast när hon vann från spets. Lyckas Stefan Rosén få till en bra styrning här så kan det bli andra raka vinsten här.

Min Vinnare: 13 Edson
Spets efter 500m: 3 Inga Ålj
Skrällen: 14 Faks Kungen
Ranking: A 13,10 B 3,14,5,11,8,1,9,15 C 6,4,7,2,12

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Master Blaster som har vunnit 10 av 17 starter hittills i karriären. Nu handlar det om årsdebut men han är kvick iväg så jag tror att Fredrik B Larsson har siktet inställt på ledningen här och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen även om det var ett tag sedan han startade. Skulle det vara upptaget där framme i ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 12 Karissa Bo som är en fin märr som har varit ute i en del tuffa gäng vara tänkbar. Hon gjorde bort sig med galopp senast men felfri här så har hon gott kunnande fast utgångsläget är mindre bra så hon kommer troligen hamna långt bak och då kan det bli väldigt långt fram till min spik, 2 In Love Boko kommer från en stark insats där han avgjorde till seger från dödens. Här har han fått ett passande spår bakom bilen så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Master Blaster
Spets efter 500m: 3 Master Blaster
Skrällen: 2 In Love Boko
Ranking: A 3 B 12,2,6,10,4,7 C 9,11,1,5,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming