V65 Tips Skellefteå 22/5

Publicerad på 22 Maj 2021 - 11:57

DrTrav

DrTrav

22 Maj 2021 - 11:57

På lördagskvällen efter V75-omgången så hämtar vi en V65-omgång med breddtrav från Skellefteå. Jag spelar med två spikar. 7 O.K.Nalan i den första avdelningen och 9 Philipi den tredje avdelningen.

Min Tips följer nedan:

V65 Skellefteå 22/5
V65-1 7 O.K.Nalan
V65-2 4,5,6,9
v65-3 9 Philip
v65-4 1,3,5,6,7,10,12
v65-5 4,10,12,13
v65-6 6,8,9,13

448 rader x 1kr = 448 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 1640m auto
Vi inleder V65 omgången med att spika 7 O.K.Nalan som har inlett säsongen bra. I den senaste starten fick man ej fritt över upploppet och såg att gå i mål med krafter sparade. Gången före gjorde man det bra när man vann på ett rejält sätt. Man har ikväll spår något långt utöver den korta distansen men detta är en individ som inte räds att göra grovjobb på egen hand. Är inne på att man blir tuff att stå emot över upploppet här. Spik.

Motbud
6 Nehemiah kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Denna seåring har gjort det bra på slutet och har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Ikväll är man främsta motbudet till min spik, och klaffar det med positionerna härifrån är man med och utmanar om segern på nytt.

Nämner även 3 Klammer som gjorde det bra i den senaste starten efter att man blivit serverad ett fint lopp. Man sköt till bra när luckan kom och fick se sig knappt slagen. Är kvick iväg från start och ikväll över kort distans ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 7 O.K.Nalan s
Skrällen: 3 Klammer
Ranking: A 7 B 6,3,5,4,10,1 C 9,8,11,12,2

V65-2 2140m auto
9 S.G.Faster Iris gör ikväll årsdebut. Detta är en ett femårigt sto som tände till när Oscar Berglund tog över träningen. S.G.Faster Iris är stark och rejäl och tål att göra en del själv under loppen. i och med att det nu är årsdebut så är formen något svårbedömd. Men är S.G.Faster Iris förberedd för kvällens uppgift är segerchansen bra.

6 Palabra vinner inte så ofta men det är en bra häst som alltid gör sitt. I den senaste starten blev det dock galopp efter 300m. Men för två starter sedan visade hon prov på en kvick avslutning. Är med och utmanar bakom min förstahäst.

Skrällen är 5 Vendetta Face som har bjudit till lite bättre på slutet och formen är bättre än vad resultatraden antyder. Hon är kvick iväg från start och bör kunna få ett bra lopp härifrån. Just nu är hon till synes ospelad och jag streckar henne på mitt system. Kantboll.

Min Vinnare: 7 O.K.Nalan s
Skrällen: 3 Klammer
Ranking: A 9 B 6,5,4 C 1,7,2,3

V65-3 2140m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 9 Philip. Detta är en femåring som verkligen vet vart mållinjen befinner sig. Han har fem segrar på de sex senaste starterna. Enligt rapporter är Philip mogen att rekord sänka ytterligare här och kommer man bara ut från sitt innerspår på tillägg är detta en bra segerchans och jag spikar. Vi jobbar in fjärde raka segern.

Motbud
2 Ravn Kiro gjorde comeback i den senaste starten och var då något ringrostig. Men dessförinnan hade man två raka segrar på kontot. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad till kvällens start. Ska ses som främst motbudet till min spik här ikväll.

Nämner också 14 Stålviktor som fått ett intressant utgångsläge ikväll med springband på tillägg. Han har visat att formkurvan är uppåt och nu med två lopp i kroppen efter paus ska man inte nonchaleras. Möter något enklare än man är van vid. En skräll vid gardering.

Min Vinnare: 9 Philip
Skrällen: 14 Stålviktor
Ranking: A 9 B 2,14,12,10,13,8,7,6 C 4,11,1,5,3,15

V65-4 2640m auto
3 Glamour du Desert kommer med formen på topp. I den senaste starten tog denna femåring sin första seger. Glamour du Desert är under fin utveckling och blir bättre och bättre. Trivs med bra tempo på loppet och till dagens start blir det barfota runt om vilket är intressant. Förstahäst i ett öppet lopp.

5 Livi Pablo H.M. kommer även han med en färsk seger i bagaget. Då stod man för en vass avslutnign via Open Stretch på Åby. Formen är bra och man ska ses som en given segerkandidat i loppet ikväll. Noterbart är att det är debut över lång distans och när man då är favorit i ett öppet lopp känns det givet att gardera på.

En riktig kantboll är 12 Somebody's Destiny. Detta är en fyraåring som fortfarande jagar första segern Men formen och prestationerna på slutat har det inte varit något fel på. På de fyra senaste starterna har man varit topp-3 i loppet vid samtliga tillfällen. Intrycket i den senaste starten var bra och med lite klaff längs vägen ikväll är man en given skräll att betala för till 2%.

Min Vinnare: 3 Glamour du Desert
Skrällen: 12 Somebody's Destiny.
Ranking: A 3,5 B 12,7,1,6,10 C 9,11,2

V65-5 2140m auto
4 Kentucky har startat året lovande och har en seger och tre andraplatser på fyra starter. Nu ser man ut att bli favorit i loppet och har läge för att ta hand om lending. Därifrån blir man sedan svårslagen och Krister som sitter i vagnen känner hästen väl. Given förstahäst.

12 Lexington Tooma står perfekt inne i loppet på pengar men har fått ett tufft utgångsläge. Men det är inte alls ovanligt att hästar kaxar upp sig när man går ner i klass och möter enklare motstånd vilket Lexington Tooma gör ikväll. Till kvällens start blir det även barfota runt om, vilket är positivt. Givet streck på min kupong.

Skrällen är 10 Don Draper som nu fått startat på och fått några lopp i kroppen vilket jag tror gjort gott för denna annars något tröga hästen. Med en formkurva som är på uppåtgående är jag säker på att man snart kommer vinna lopp igen.

Min Vinnare: 4 Kentucky
Skrällen: 10 Don Draper
Ranking: A 4,12 B 10,13,7,8,5,11,6 C 3,1,9,2

V65-6 2140m auto
13 Keiron Nalan kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Man gjorde det klart bra även om motståndet inte var av det enklare slaget på pappret. Detta är en nioåring som kan en hel del när han presterar på topp och nu med bevisad form räknar jag med en pånytt bra insats och då ska man trots sitt utgångsläge räknas in i segerstriden.

6 Bourne Dominion är en häst med bra grundkapacitet, och han inledde året lovande med två raka segrar. Därefter har det blivit tre raka nollor. Ikväll har man ett bra utgångsläge och bör kunna skaffa sig en vettig position från start och nu när man möter lite enklare motstånd måste man ses med segerchans. Streckas.

Nämner även skrällen 9 Crazy Honey som inte var som bäst i den senaste starten, det blev dubbla galopper och aktionen var ett frågetecken. Men jag tror inte alls Crazy Honey trivdes med den nya balansen som var barfota runt om för första gången. Nu återgår man till skor vilket hon presterat bra med tidigare. För tre starter sedan stod man för en bra prestation när man vann från ledningen. Till endast 5% är man en given skräll att betala för.

Min Vinnare: 13 Keiron Nalan
Skrällen: 9 Crazy Honey
Ranking: A 13,6 B 9,8,7,15,4,10,1 C 2,5,14,11,3

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto