DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Skellefteå Lördag 10/10

9 Oktober 2020 - 15:31

Lördagens V65 tävlingar hämtar vi ifrån Skellefteå. Nedan följer mitt V65-tips.

Jag spelar med en spik. 2 Järvsötekno i den andra avdelningen.

V65 Tips Skellefteå Lördag 10/10
V65-1 1,2,5,7
V65-2 2 Järvsötekno
V65-3 3,4,6,7,9,10
V65-4 2,3
V65-5 2,4,9,10
V65-6 2,3,4,10

768 rader x 1 = 768 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS SKELLEFTEÅ LÖRDAG 10/10

V65-1
Vi inleder V65 med ett Breddlopp - U40, fördel K25 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Lexington Tooma spurtade positivt från ett svårt läge senast som tvåa bakom Dante Godiva som vann lätt. Här är det inte så många hästar med i loppet och kan Tilde Eriksson som finns i vagnen nu få till en bra styrning så biter en liknande avslutning igen bra till slut så han ska räknas tidigt här.

5 Kabanoss återkom efter en tids frånvaro senast. Han blev då hängandes i spåren och togs upp så det loppet är bara att glömma. Han fick ändå en nyttig genomkörare i kroppen så han kan vara förbättrad till den här starten. Här är det ett litet fält med endast sex motståndare så kan Jenny Engfors som sitter upp bakom hästen servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Marciano var ute i ett försök i Bronsdivisionen på aktuell bana senast. Det slutade dock med ett galoppmisslyckande i den sista svängen då. Felfri nu så har han ett bra utgångsläge här och kan han få en fin löpning i den främre träffen så kan det vara läge för en fullträff.

2 Sambucus P.R. höll mest farten och kom i mål som åtta i ett lopp som vanns av NoLimitJimMit senast. Nu har det gått en månad sedan det loppet. Här sitter han bra till i andraspår omgående och får han spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut. Wilma Gerklev i vagnen har dock aldrig vunnit något lopp men någon gång ska ju vara den första.

Min Vinnare: 7 Lexington Tooma
Spets efter 500m: 4 Buy The Law
Skrällen: 2 Sambucus P.R.
Ranking: A 7 B 5,1,2,3,6,4

V65-2
Ett Kallblodslopp - Breddlopp - P21-lopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 Järvsötekno som har hittat stilen på sistone och plockat två raka segrar. Näst senast på Boden så kom han med en stark avslutning när han tappade aktionen och slog på en galopp i den sista svängen. Han ställde sig dock rätt fort och kom tillbaka starkt och då tog han ner Torpa Pål som hade kopplat greppet till en säker seger. Gången efter det så drog han tåget i tredjespår ut på slutrundan och via en stark avslutning så sänkte han Attack som var i ledningen kort före mål till en ny vinst. Innerspår på tilläggsvolten nu men det är ett litet fält och felfri här så tror jag han blir svårstoppad. Malin Viklund får chansen för första gången på Morgan Lindberg tränat.

Vid gardering kan 1 Tåga Odin vara intressant. Han tryckte sig till spets efter 700 meter men han fick sedan en del press av Dans Mysak som plockade ner honom från utvändig position så han fick nöja sig med andrapriset näst senast. Gången efter det så galopperade han i starten men han kom tillbaka fast han tappade sedan mycket och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Guli Björn. Ensam på startvolten nu så kliver han iväg i rätt gångart så ligger vägen öppen för ledningen. Från spets så kan det räcka en bit här om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten.

3 Alvgrim gjorde det bra vid en knapp seger för fyra starter sedan. Efter den vinsten så har han galopperat i tre lopp i följd. Näst senast så galopperade han bort en fin placering kort före mål även om han troligen inte hade vunnit loppet. Felfri nu och om Jenny Engfors kan få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Järvsötekno
Spets efter 500m: 1 Tåga Odin
Skrällen: 4 Storstjärna
Ranking: A 2 B 1,3,7 C 4,6,5

V65-3
Ett Breddlopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 9 Hanish fick ett lopp i vinnarhålet innan han gick ut först i andraspår med halvvarvet till mål och han höll sedan bra men han fick inte tag i Splendid Choice som vann det loppet från ledningen så det slutade med en andraplats senast. Bakspår nu men kan Melinda Renman hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

10 Galak Beji har bara vunnit en gång på 13 försök. Han har galopperat i fyra av de fem senaste loppen så han är allt annat än att lita på. Tråkigt utgångsläge nu men felfri nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

3 Kövras So Fant var blek i den senaste starten när han hade svårt att hänga med och han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av O.K.Nalan då. Det var första starten sedan december ifjol så med det loppet innanför västen nu så är en vassare insats här att vänta. Han kan öppna rätt så bra och skulle Mikael Lindqvist komma till täten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Jet Crosser travade en stor del av loppet först i andraspår men i den sista svängen så hade han svårt att följa med och han försvarade sig då med galopp men han ställde sig rätt fort fast han tappade all position och då var den dagen förstörd så han fick nöja sig med sjundepriset i ett lopp som vanns av Justaperfectdream. Det var första starten på några månader så med en nyttig genomkörare i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten. Kan Roger L Berglund hitta en bra väg med honom så kan det vara läge för karriärens första seger.

Min Vinnare: 9 Hanish
Spets efter 500m: 3 Kövras So Fant
Skrällen: 7 Step Climb
Ranking: A 9 B 10,3,6,4,7,2,1 C 5,8

V65-4
Ett Kallblodslopp - Breddlopp - Montélopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Myrsjös Ruter Ess gick bra som trea i ett sulkylopp som vanns av Önnes Grimner på Gävle senast. Lena Fritz som sitter upp på hästen nu har vunnit flera lopp under sadel med honom tidigare. Vid en lyckad start här så tror jag att han kan komma till ledningen i ett tidigt skede av loppet och från spets så kan det räcka långt här. Skulle det vara upptaget i ledningen så borde han ändå kunna få en fin löpning i den främre träffen så han ska räknas tidigt.

3 Juliblixten vann i överlägsen stil under sadel i den näst senaste starten. Han var ute i ett sulkylopp senast. Då fick han en dryg inledning på loppet och han orkade sedan inte hela vägen så han slutade oplacerad i ett lopp där Torpa Pål drog det längsta strået. Erica Guldhag styrde in honom till den senaste vinsten och samma ryttarinna får chansen på nytt och får han ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden igen.

I övrigt kan 1 Norsjö Kongen vara tänkbar. Han har gjort två starter i Tanja Anderssons regi utan att lyckas för det har blivit galopp i båda loppen. Nu är det debut i montédisciplinen och det kanske kan lyfta honom ett par snäpp. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Myrsjös Ruter Ess
Spets efter 500m: 2 Myrsjös Ruter Ess
Skrällen: 1 Norsjö Kongen
Ranking: A 2,3 B 1,4,6,5

V65-5
Ett Breddlopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Appearance W.F. har gjort två starter i ny regi för Hanna Olofsson efter en tids frånvaro. Han höll mest farten och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Zola Soft näst senast. Gången efter det så galopperade han i starten och han var sedan trött med 700 meter kvar av loppet och han tappade mycket och kom i mål oplacerad i ett lopp som vanns av Ellen Degeneres. Med två lopp i kroppen så kan formen vara i antågande och kan han hålla sig till rätt gångart så kan han bli svår att stå emot när Jenny Engfors sätter in slutstöten.

10 Brad De Lina återkom efter tre månaders frånvaro senast. Hon hakade då på klart godkänt och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Splendid Choice. Med det loppet innanför västen nu så kan hon vara ännu bättre nu. Löser det sig med positionerna och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

2 Aya vinner inte så ofta vilket 3 vinster på 42 starter visar. Hon höll sin fart och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Keiron Nalan senast. Trevligt utgångsläge nu och här sitter hon i andraspår omgående och kan Melinda Renman som finns i vagnen få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

4 Alva Maple kommer ut i första starten sedan slutet av juli så formen nu är oviss. Hon har lämnat Micael Ågrens träning och gör här debut för sin nuvarande tränare Tord Degerman. Maria Bodin får chansen bakom hästen för första gången nu och vid en lyckad start här så kanske hon kan köra sig till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan hon utmana om en framskjuten placering direkt i återkomsten.

Min Vinnare: 9 Apperance W.F.
Spets efter 500m: 4 Alva Maple
Skrällen: 1 Benedictus
Ranking: A 9,10 B 2,4,5,3,1 C 6,7,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Breddlopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Desideria De Soze hade svårt att hänga med och hon slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Mellby Ess senast. Det var första loppet på drygt tre månader så med den genomköraren i kroppen nu så kan formen vara framflyttad en del till den här starten. Hon kan öppna fort vid laddning och skulle Veikko Haapakangas som finns i vagnen komma till spets så tror jag hon körs i ledningen så länge lampan lyser.

10 Zagarolo Jet har gjort tre starter i Pia Jakobssons regi sedan flytten gick från Petri Salmela. Han höll farten okej och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Keiron Nalan senast. Bakspår över kort distans är inte det roligaste men kan Maria Bodin som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och om han kan få lite draghjälp innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

2 Just Celebration har varit borta från tävlingsbanorna ett par månader så formen nu är oviss. Han har varit struken inför en tilltänkt start i mitten av augusti för en infektion. Han har ett bra utgångsläge och han får tränare Sören Lennartsson själv i vagnen nu. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Gaius F. återkom efter ett en paus senast. Han fullföljde godkänt i skymundan som sjua i ett lopp där Keiron Nalan tog ner Kalles Caviar Ås till seger kort före mål. Med det loppet i kroppen nu så är en vassare insats här att vänta. Han har ett fint startspår och kan Tilda Wahlberg som sitter upp bakom hästen servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 3 Desideria De Soze
Spets efter 500m: 3 Desideria De Soze
Skrällen: 4 Gaius F.
Ranking: A 3 B 10,2,4,9,7,11 C 1,6,5,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming