DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Skellefteå Lördag 8/8

7 Augusti 2020 - 15:50

På lördagen så avgörs V65-tävlingarna i Skellefteå. Samtliga avdelningar är breddlopp och omgången håller ingen vidare klass. Nedan följer mitt V65-tips.

Jag spelar med en spik. 10 Bag In Box i den sista avdelningen.

V65 Tips Skellefteå Lördag 8/8
V65-1 1,2,6
V65-2 4,5,6,7,8
V65-3 1,2,3,4,5,6,7
V65-4 4,5
V65-5 4,7,8
V65-6 10 Bag In Box

630 rader x 1 = 630 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS SKELLEFTEÅ LÖRDAG 8 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Breddlopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Mellby Gin är härdad mot betydligt tuffare motstånd än vad hon ställs mot nu. Hon skulle ha startat i Lycksele för en månad sedan men blev då struken för dåliga blodvärden. Hon har lämnat Reijo Liljendahls träning och kommer nu ut i första starten sedan december ifjol i ny regi för Roger Nilsson. Hon har bara vunnit en gång på 24 starter men i ett litet fält här så kan hon vara med och göra upp om segern om hon inte är alltför ringrostig.

2 Dazzling Pearl fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Whispering Pines för tre starter sedan. Hon avslutade okej i skymundan och kom in som fyra i ett lopp där Min Fina Ella spurtade in till seger senast. Vid en lyckad start här så kanske Jami Mikkonen kan trycka sig till spets efter en del av loppet. Med en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

6 Celeste Brodda har ingen vidare rad. Hon är ensam på tilläggsvolten nu. Hon har pausat ett tag sedan den senaste starten. Hittar Christian Månsson en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 1 Mellby Gin
Spets efter 500m: 2 Dazzling Pearl
Skrällen: 2 Dazzling Pearl
Ranking: A 1 B 2,6,4 C 5,3
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V65-2
Ett Kallblodslopp - Breddlopp - P21-lopp - Poängtillägg över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Tåga På gjorde första starten sedan maj ifjol senast. Han fick då en fin löpning i rygg på den ledande Vännfors Grynet och han fick aldrig någon lucka och kom i mål med en del sparade krafter. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Vid en lyckad start här så kanske Jenny Engfors kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han rinna undan till en seger.

7 Philip galopperade i ett tidigt skede men han kom tillbaka och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Sindys Tove näst senast. Gången efter det så galopperade han bort sig efter 200 meter och då var den dagen förstörd. Som många kallblod är han väldigt galopplysten men i ett litet fält nu så kanske han kan sköta sig och med rätt resa så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

8 Risåteddan har årsdebuten avklarad och kan vara bättre nu med det loppet i kroppen. Hon galopperade då mitt i loppet men hon ställde sig och höll sedan farten okej och hon kom då in som sexa i ett lopp som vanns av Sindys Tove. Hon är ännu utan seger men hon är anmäld barfota runt om nu. Sist hon tävlade barfota runt om så tog hon karriärens hittills bästa placering när hon blev tvåa i ett lopp där Mias Sardonyx segrade. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan hon vara långt framme.

6 Prima Salvia är en av få hästar i loppet som har vunnit tidigare. Hon tog då över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så lyckades hon hålla undan till en knapp seger före en bra avslutande Norrlands Jerven för fem starter sedan. Hon har galopperat i tre av de fyra senaste loppen så hon är allt annat än stabil men kan hon hålla ihop aktionen och om det löser sig med positionerna så kan hon duga mot det här gänget.

5 Kolbu Kaizer har inte fått det att stämma för han har galopperat i båda starterna tidigare i år. Intressant debut i ny regi för Jesper R Nilsson nu. Hittar Jaakko Alamäki som finns i vagnen en bra väg med honom så kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 4 Tåga På
Spets efter 500m: 4 Tåga På
Skrällen: 5 Kolbu Kaizer
Ranking: A 4,7,8 B 6,5 C 2,1,3
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V65-3
Ett Breddlopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 5 Wally Cocktail galopperade bort en andraplats i Lycksele för fyra starter sedan. I de två senaste loppen så har han suttit fast och han har gått i mål med sparade krafter. Han är bättre än raden och nu tror jag inte att Leif Eriksson är så sugen på att sitta fast och kan han hitta en bra väg med honom och eventuellt trycka sig till spets i ett tidigt skede så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Kung Triton kom med en positiv avslutning och kom in som tvåa bakom Leo Sunrise som vann det loppet från ledningen för fyra starter sedan. Han höll farten okej och kom in som femma i ett lopp som vanns av Flirtin Viktoria senast. Det är två år sedan den senaste segern togs men nu är han anmäld barfota runt om och med en hybridvagn och med rätt resa så kan det vara läge för en fullträff.

2 Great Victory kunde inte mycket senast och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Blackie Lawless från ledningen. Han tog sin senaste seger på aktuell bana i januari 2019. Trevligt utgångsläge nu så här sitter han bra till i den främre träffen omgående och löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Oki Hörsta orkade inte från dödens senast och kom in först som åtta i ett lopp som Flirtin Viktoria vann från ledningen. Innerspår nu så vid en lyckad start här så kan det kan bli ett passande lopp. Då har hon en möjlighet att använda open stretch spåret som finns tillgängligt om det skulle behövas.

Min Vinnare: 5 Wally Cocktail
Spets efter 500m: 5 Wally Cocktail
Skrällen: 1 Oki Hörsta
Ranking: A 5,7 B 2,1,4,3,6 C 9,8
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V65-4
Ett Kallblodslopp - Breddlopp - P21-lopp - Poängtillägg över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 5 Rappodina hade två raka galopper i raden innan comebacken senast. Hon fick då en invändig löpning innan hon hittade ut i andraspår men hon fick aldrig fritt spelutrymme och kom in som femma i ett lopp som vanns av Granetta. Lopp i kroppen nu och det är ett litet fält med endast fyra motståndare och ett överkomligt motstånd så kan Jerker Bjurman hitta en bra väg med henne så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in.

4 Guli Stella kom med en vass avslutning och då fångade hon in Vännfors Stjärna som hade kopplat greppet till seger kort före mål för tre starter sedan. Efter det har hon gjort bort sig med galopp vid två lopp i rad. Kan hon hålla ordning på benen nu och om hon får ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så kan hon dyka upp i segerstriden på nytt.

I övrigt kan 2 Guli Orkan som galopperade på slutvarvet senast vara tänkbar. Felfri nu så tror jag att William Strand som finns i vagnen kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror ändå han får svårt att hålla undan till en seger.

Min Vinnare: 5 Rappodina
Spets efter 500m: 2 Guli Orkan
Skrällen: 1 Alvgrim
Ranking: A 5,4 B 2,3,1
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V65-5
Ett Breddlopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Toutre har inte fått till det på sistone. Tre raka galopper har han i raden. Han var inte slagen när han galopperade på Umåker med 350 meter kvar av loppet för tre starter sedan. Motståndet nu ser överkomligt ut så kan han hålla sig till rätt gångart så är det lång distans och då kan han bli svår att stå emot när Malin Viklund väljer att sätta in slutstöten.

7 Oleander Face avslutade starkt och var inte så långtifrån segern men Empire Garbo höll undan till en knapp seger så han fick nöja sig med andrapriset näst senast. Han är lite ojämn men får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så har han en vass avslutning att tillgå och då kan han städa av det här gänget.

4 Magic Allybis galopperade bort sig Harstad senast. Gången innan det så satt han djupt ner i kön men han avslutade positivt i skymundan men då var D'Laina som vann det loppet redan i mål så han fick nöja sig med sjundeplatsen. Det har gått ett år sedan den senaste vinsten togs men med lite klaff och om Mikael Lindqvist som finns i vagnen kan få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 8 Toutre
Spets efter 500m: 3 Tommaso America
Skrällen: 5 Spot Bi
Ranking: A 8 B 7,4,3,1,5 C 6,2
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Breddlopp - Spårtrappa över 2140 meter. Jag har spikat 10 Bag In Box som bara har vunnit en gång efter tolv starter. På Lycksele näst senast så tog hon över ledningen med 1250 meter kvar av loppet och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men på upploppet så fick hon ge sig mot Crazy Honey som drog det längsta strået så hon fick nöja sig med andrapriset. På Skellefteå i den senaste starten så blixtrade hon till ledningen och hon var sedan i ledningen in på upploppet men hon orkade inte hela vägen och det slutade med en femteplats i ett lopp där Zola Soft satte nosen först. Motståndet nu ser överkomligt ut och och hittar Jenny Engfors som kör åt Hanna Olofsson här en bra väg med henne så tror jag hon blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 3 Duke Of Mine som har galopperat i tre av fyra starter i år vara tänkbar. Han kan öppna fort och kommer Jaakko Alamäki som finns i vagnen till ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror han får svårt att hålla undan för min spik.

7 Beyond Imagination är ett tioårigt sto som gjorde första starten på fyra år senast. Det slutade dock i ett galoppmisslyckande efter 600 meter då. Nu är Leif Eriksson ny tränare och kan hon hålla ihop aktionen och om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon ha vissa möjligheter här. Hon har dock bara vunnit ett lopp i karriären på 25 försök och att hon ska dubbla sin segerskörd här det tror jag inte men en fin placering kan hon kanske plocka.

Min Vinnare: 10 Bag In Box
Spets efter 500m: 3 Duke Of Mine
Skrällen: 6 Little By Little
Ranking: A 10 B 3,7,11,6,5,2,1 C 8,13,4,12,9
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.82
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.74
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
2.04
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.89
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming