DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solänget Lördag 9/5

8 Maj 2020 - 18:50

På lördagskvällen så avgörs V65 tävlingarna på Solänget och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-6 på nummer 3 Global Brexit som är minst rutinerad i fältet för hon har bara startat fem gånger tidigare. Hon tog sin hittills enda seger i debuten när hon tog över ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll hon sedan undan till seger före en bra avslutande Västerbo Cobber. Hon har galopperat i tre av fem starter men näst senast så skötte hon sig.

Hon togs då väldigt lugnt från start och klev sedan fram och travade en stor del av loppet först i andraspår och gjorde det bra men åt G.R.Tuwa Lee som vann från ledningen fanns det inget att göra så hon fick nöja sig med andraplatsen. Läget här tror jag kan passa henne bra så vid felfri avgång tror jag att Daniel Wäjersten provar mot ledningen när tillfälle ges och skulle så bli fallet så tror jag att hon blir svår att plocka ner. 

V65 Tips Solänget Lördag 9/5
V65-1 3,5,6,8,9
V65-2 4,8,12,13
V65-3 1,2
V65-4 4,5,10,12,14
V65-5 2,5,12
V65-6 3 Global Brexit

600 rader x 1 = 600 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Foppa Sisu galopperade bort sig i comebacken senast. Han gjorde det bra när han vann på just Solänget över aktuell distans för fem starter sedan. Med ett lopp i kroppen efter ett par månaders frånvaro nu så kan han ändå vara förbättrad till den här starten så kan han hålla sig till rätt gångart nu så kan han blir farlig över upploppet så han ska räknas tidigt.

8 Filippa Am har gjort två starter i ny regi för Nicklas Westerholm. Näst senast så fick hon ett bra lopp i andra utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog hon ner den ledande Huddlestone men hon kunde sedan inte stå emot Västerbo Cirkus som hittade loss från vinnarhålet så det slutade med en andraplats. Här har hon ett stängt spår men kommer Mats E Djuse som sitter i vagnen loss i god tid före mål så kan hon blanda sig i segerstriden.

5 Kattis Palema har inte startat sedan början av året så formen nu är oviss. Svårt spår i volten men kan Susanne H Osterling som får chansen för första gången nu se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon bli att räkna med direkt i comebacken här. Hon är anmäld barfota runt om nu.

3 Dream Weaver fick vandra utvändigt om den ledande No Lane senast och gjorde det bra som tvåa bakom denne. Han är startsnabb så jag tror att Jill Ivarsson har siktet inställt på ledningen här och skulle det bli spets så kan det räcka långt här. Han är anmäld barfota runt om nu och så har han inte tävlat tidigare.

6 Cao K. gjorde en start i Finland i mars där hon slutade oplacerad. Formen nu är oviss men hon kan öppna bra från springspåret och hon gillar den korta distansen så kommer Mikael Östman som kör hästen ner i en vettig position så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 9 Foppa Sisu
Spets efter 500m: 3 Dream Weaver
Skrällen: 3 Dream Weaver
Ranking: A 9,8 B 5,3,6,12,1,4,10,7 C 11,2

V65-2
Ett P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 You Only Live Once har inte visat något extra på sistone men hon hade ett fint fjolår där hon vann 4 av 14 starter. Kan Magnus A Djuse som kör hästen hitta loss från innerspåret i volten i god tid före mål här så kan det vara läge för en ny seger så hon ska räknas tidigt.

8 Candy Lane avslutade godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Malibu senast. Dåligt spår i volten nu men en strykning underlättar en del och kliver han iväg i rätt gångart så kanske Henrik Svensson kan hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

12 African Coast gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han var då ensam på startvolten och travade i ledningen första varvet när han slog på en galopp med ett drygt varv till mål och så var den dagen förstörd. Kan han hålla ordning på aktionen nu och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han duga en bit mot det här motståndet.

13 Nacrous satt i tredje invändigt innan hon hittade loss i utgången av den sista svängen och när hon fick fritt spelutrymme så avslutade hon riktigt fort men fick inte tag i Jaguar Håleryd så det slutade med en andraplats bakom denne. Hon är inte att lita på men felfri här så räcker en liknande spurt som senast långt.

Min Vinnare: 4 You Only Live Once
Spets efter 500m: 2 Artful Dodger
Skrällen: 6 One For You
Ranking: A 4 B 8,12,13,6,1,2,10,3 C 5,14,11,9

V65-3
Ett Montélopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 2 Anton Bore har gjort det rätt bra under sadel över den korta distansen på sistone. Han plockade ner den ledande Mysterious Lady till seger kort före mål för fyra starter sedan. Näst senast så gick han en godkänd avslutning och då räckte det till tredjeplatsen bakom Västerbonightshade. Det blev en startgalopp senast men kan Erica Guldhag som sitter upp på hästen nu hålla honom i rätt gångart här så kan han vara med och tampas om segern här.

1 Carlos Chablis har inte fungerat på slutet för hon har gjort bort sig med galopp vid två starter i rad. Nu provar man montédisciplinen för första gången. Michelle Larsson brukar vara rätt offensiv och med en lyckad start från innerspåret här så tror jag hon gasar till ledningen och från spets över den korta distansen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan nummer 10 Framante som har varit borta från tävlingsbanorna sedan oktober ifjol vara tänkbar. Nu kommer han ut i en intressant debut under sadel och med Linda S Hedström på ryggen så kan han bli att räkna med här om det klaffar med löpningsförloppet men han får inte plats på systemet.

12 Starlight Hills vinner inte direkt ihjäl sig vilket 3 vinster på 89 starter visar men hon smällde till med en seger i den senaste starten. Även här är det debut i disciplinen och faller det väl ut så kan hon duga en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Anton Bore
Spets efter 500m: 1 Carlos Chablis
Skrällen: 3 Banker Up
Ranking: A 2,1 B 10,12,3,8,9,11,6 C 4,14,7,13

V65-4
Ett Kallblodslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 12 Backestjärna har som många kallblod nära till galoppen. För fyra starter sedan så skötte hon sig och då ledde hon loppet från start till mål. Näst senast så galopperade hon i starten men kom tillbaka bra som tvåa i ett lopp som vanns av Järvsö Majlis. Kan Mats E Djuse se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon blanda sig i segerstriden.

10 Rote Lin fick utdelning på formen senast när hon höll undan till en knapp seger från ledningen. Kan Ove A Lindqvist som kör hästen komma iväg bra och om hon kan få gå med i en vettig rygg innan hon sätter in attacken så kan hon bli farlig över upploppet.

14 Berglund Svarta gjorde en bra insats när hon höll undan till en knapp spetsseger näst senast. Gången efter det satt hon i invändigt läge innan hon kom loss och då avslutade hon sedan okej i skymundan som femma bakom Tekno Viking som vann det loppet. Hon är rätt startsnabb och prickar Krister Söderholm bra i startögonblicket här så borde hon kunna ramla ner i en hygglig position och sitter hon bra till inför avgörandet så kan det räcka långt.

4 Smedheim Snerta fick aldrig riktigt fritt i årsdebuten senast. Lopp i kroppen och Magnus A Djuse upp nu är två plusfaktorer så får hon ett passande lopp så kan hon vara långt framme.

5 Vikinga Vilja gjorde tre framträdanden under februari utan någon större framgång. Henrik Svensson kör åt Robert Skoglund nu och klarar hon fjärdespåret i volten så kanske hon kan trycka sig till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så stiger hennes chanser här. Hon är anmäld barfota runt om nu och blir det så till loppet så är det intressant för så har hon aldrig tävlat tidigare så det kan bli ett lyft.

Min Vinnare: 12 Backestjärna
Spets efter 500m: 5 Vikinga Vilja
Skrällen: 5 Vikinga Vilja
Ranking: A 12 B 10,14,4,5,11,7,3,6,13 C 1,2,9,8,15

V65-5
Ett Tjejlopp - Endast kvinnliga körsvenner över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Axl Brown har imponerat på sistone med tre segrar och en andraplats på fyra starter i år. Femtespåret i volten nu kan givetvis ställa till med problem men kliver han iväg i rätt gångart så är Malin Viklund en säker kusk och han är stark och han kan vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas så han ska räknas tidigt.

2 Andre Agassi är härdad mot hårt motstånd. Senast var han ute i ett tufft Klass I försök på Umåker. Då satt han långt bak men avslutade positivt i skymundan men det räckte inte till mer än en sjätteplats bakom Van Gogh Z.S. som vann det loppet. Han känns riktigt fin i träningen och läget är okej meddelar Markus Pihlström. Klarar han spåret så så tror jag han är med och tampas om segern här. Han gick barfota runt om senast men nu tävlar han med skor.

12 Whitsun Madonna är även hon van vid att möta tufft motstånd. Hon brottas med ett jobbigt utgångsläge här men får hon gå med i en vettig rygg innan hon sätter in attacken så biter hennes avslutning bra till slut och då kan det räcka hela vägen till en seger.

Min Vinnare: 5 Axl Brown
Spets efter 500m: 6 Mr Sånna
Skrällen: 1 Order By Box
Ranking: A 5,2,12 B 6,3,11,1,7 C 10,4,8,9

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 3 Global Brexit som är minst rutinerad i fältet för hon har bara startat fem gånger tidigare. Hon tog sin hittills enda seger i debuten när hon tog över ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll hon sedan undan till seger före en bra avslutande Västerbo Cobber. Hon har galopperat i tre av fem starter men näst senast så skötte hon sig.

Hon togs då väldigt lugnt från start och klev sedan fram och travade en stor del av loppet först i andraspår och gjorde det bra men åt G.R.Tuwa Lee som vann från ledningen fanns det inget att göra så hon fick nöja sig med andraplatsen. Läget här tror jag kan passa henne bra så vid felfri avgång tror jag att Daniel Wäjersten provar mot ledningen när tillfälle ges och skulle så bli fallet så tror jag att hon blir svår att plocka ner.

Vid gardering kan nummer 4 Persos Lime som kommer från en färsk seger vara tänkbar. Hon fick då en perfekt resa i andra ytter innan hon gick till anfall och plockade ner sitt motstånd på upploppet. Kan Mats E Djuse servera henne ett passande lopp så kan hon vara långt framme på nytt.

9 Celeste Brodda kom i mål med en del sparade krafter mot tufft motstånd näst senast. Kan Christian Månsson som kör hästen få gå med i en vettig rygg och få spara speeden så länge som möjligt så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Global Brexit
Spets efter 500m: 3 Global Brexit
Skrällen: 12 Lisa S.E.
Ranking: A 3 B 4,9,2,10,12,13,11,8 C 1,7,6,5,14

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Wolverhampton - WBA
Fotboll - Premier League - WBA ö 2,5 hörnor
1.68
15:00  Bologna - Verona
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
15:15  Linköping - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
2.25
16:00  West Ham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.80
16:00  Leeds - Brighton
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.88
18:00  Leksand - Växjö
Ishockey - SHL - 2
2.55
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 3,5 hörnor
2.25
20:45  Sampdoria - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.93
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.70
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 16/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Jägersro 16/1
Insats: 1440 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming