DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla

29 Oktober 2020 - 22:47

Fredagslunch och det är dags för v65 från huvudstadsbanan. Jag spelar med två spikar i omgången. Selah i v65-4 och Amorcer Levallo i v65-6. Nedan följer mina tips till omgången

v65-1 3.6.10
v65-2 1.4.5.6.7.8.9.10.12
v65-3 5 Selah
v65-4 5.9.12
v65-5 2.4.5.6.9.12
v65-6 12 Amorcer Levallo

486rader x 1kr = 486kr

Lunchdubbel

LD-1 2,6,12
LD-2 11 Amorcer Levallo

3 rad x 80kr = 240kr

V65-1 2140m Auto
3 Jonathan Boko har blixtrat till och hittat formen. Senast vann man som betrodd på Visbytravet när man kördes till spets och vann på ett enkelt sätt efter att ha kört i jämnt tempo där framme och gången innan dess gick man i rygg ledaren större delen av loppet men då ledaren galopperade 450m kvar så kunde man sticka undan till en klar seger. Det fanns gott om krafter då och känslan är att man hade avgjort över upploppet oavsett. Här är det goda möjligheter till spets igen och då är mycket vunnet. 

6 Oxidizer känns som en bättre häst och hårdare häst än 3 Jonathan Boko och man har övertygat på slutet. Näst senast vann man ett billigt lopp på Vaggeryd i överlägsen stil och senast var man ute i riktigt tufft lopp på Åby där man vann på ett väldigt imponerande vis efter en ruggig avslutning och man gick 10.2 sista 800m. Man är bra nog att vinna detta lopp den tunga vägen och ett givet förstastreck för mig

10 Joe Frazier Boko förtjänar verkligen att vinna lopp snart. Man har haft väldigt mycket oflyt i loppen. Senast galopperade man i starten men stod för en stark upphämtning och avslutade starkt som fyra med krafter kvar. Gången innan dess satt man fast med massor sparat men fick luckan för sent och kunde aldrig hota vinnaren. Med lite tempo på tillställningen så tror jag att man blir livsfarlig här. 

Min Vinnare: 6 Oxidizer
Spets efter 500m: 3 Jonathan Boko
Min Skräll: 10 Joe Frazier Boko
Rankingen: A: 6.3 B:10.12.11.2 C:4.5.1.7.9.8

V65-2 2140m Auto
Ett väldigt öppet lopp där det är svårt att bena ut hur loppet kommer att bli kört. Spår 8 bakom bilen är alltid lite besvärligt men här är jag faktiskt inne på att 8 Smaragd Norrgård kan nå den positionen. Man är väldigt snabb ut den första biten och har spetsat från spår 6 tidigare. Formen är dessutom god och man kommer från en seger på en hög 13-tid där man mot tufft motstånd kördes offensivt från spår 9 och kunde överta ledningen 500m till mål och åkte undan i fin stil och vann med dryga längden. En sådan tid står sig bra här och man är bra nog att vinna utvändigt ledaren här också. Mitt förstastreck här men då mitt scenario ej är givet så är det inget jag vågar gå på fullt ut

5 Digital Literacy gör nog vad man kan för att nå tätpositionen här. Man är härdad i tuffa gäng och har gjort starka insatser hela tiden och känslan är att man kommer göra en bra insats här. Senast höll man starkt utvändigt ledaren efter ett lopp i högt tempo och innan dess har man varit ute mot övermäktigt motstånd. För fyra starter sedan var man exempelvis spelad till 165ggr pengarna och mötte hästar som Milady Grace. Ganga Bae & Mahma Lane. Några sådana hästar är inte med i detta lopp och slipper man grovjobbet denna gång så är man mycket tidig här.

7 Paris by Cash gjorde inget större väsen av sig sist när man återkom efter lite frånvaro. Man fick ett lämpligt lopp i andra utvändigt men kunde inte hota alls och tappade in mot mål. Innan uppehållet var man dock trea bakom bland annat nyblivna V75-vinnaren Kantens Rose. Man har säkert gått framåt med det loppet och ska inte nonchaleras här.

9 Lyckans Cash besitter hög kapacitet för ett sådant här lopp men har problem med aktionen och får det inte alltid att stämma. Senast vann man åkandes med krafter över mål efter ett lopp en bit ner i andra spår. Man fick luckan 200meter till mål och avgjorde på ett säkert vis. Man går bäst i ryggar och är gynnad om det skulle bli lite körning och fart på tillställningen, då fäller ekipaget de flesta här med rätt resa.

Min Vinnare: 8 Smaragd Norrgård
Spets efter 500m: 8 Smaragd Norrgård
Min Skräll: 7 Paris by Cash
Rankingen: A 8.5.9.7. B:1.10.4.12.2.6 C:11.3

V65-3 2140m Auto Monté
Här hittar vi omgångens första spik i 5 Selah. Hästen har radat upp segrar i sin nya regi i Finland och kommer med toppform hit. Nu är det förvisso annan disciplin i form av Monté men det är inget nytt för hästen då man startat i monté vid fyra tillfällen och segrat vid två av dessa lopp. Man får nu duktiga Jonathan Carré på ryggen och jag tror att man tidigt sitter i spets och vinner från den positionen.

Vill man ändå gardera så känns 7 Al’s Espresious intressant. Man gjorde montédebut i sin senaste start och gjorde det bra i ett lopp utvändigt ledaren och körde hårt mot ledaren men det blev för tufft och man orkade inte den sista biten och blev trea i något stum stil. Nu testar man att rycka skorna på hästen och det ger säkert en extra kick och Emilia Leo är kanske den bästa ryttarinnan vi har för dagen och hon brukar få bra fart på hästarna. Kanske kan överraska om favoriten sviker.

Min vinnare: 5 Selah
Spets efter 500m: 5 Selah
Min Skräll: 7 Al’s Espresious
Rankingen: A.5:B:7.1..4.12.9.2.6C:4.3.10.8.11

V65-4 2140m Auto
Ett skiktat lopp där jag tycker att tre-fyra hästar höjer sig lite.

9 Frozen Queen var ute på v75 i sin senaste start. men var aldrig riktigt med i loppet då man satt långt ner invändigt och fullföljde i den positionen in i mål. Gången innan dess var man duktig som tvåa från utvändigt ledaren i ett lopp som Rally Hans segrade. Det är lite lättare emot denna gång och man är vann tuffare sällskap och är mitt förstastreck här.

12 Whelk är en högklassig travare som har varit ute i tuffa gäng på de stora streckspelen. Man har svikit lite i sina senaste två starter även om man har gjort det godkänt och fått tuffa resor. Det känns som att hästen möter lite lämpligare motstånd denna gång men man behöver få de rätta loppen för att prestera på topp. Bakspåret behöver inte vara fel då man kan gå med i ryggar och spara på sin speed till sista biten. Lyckas man med det så är det bra chans här.

5 Lovemore växer i spets och hittar man dit så kan man leda detta från start till mål. Man segrade från den positionen för två starter sedan och med värsta motbuden på bakspår här så kan det räcka hela vägen.

jag tycker dessa tre höjer sig lite. 6 Miss Silver debuterade i regi Bergh sist men såg trög ut då och jag står över nu. Kan vara ett fjärde bud i loppet annars.

Min Vinnare: 9 Frozen
Spets efter 500m: Lovemore
Min Skräll:
Rankingen: A:9.12.5 B:6.8.4.7.1.10.11.3.2

V65-5 2140m Auto
Hade det varit 2640m hade 12 Love No Pain varit en spik här men över 2140m kan det strula lite för mycket. Man kommer med formen på topp efter två raka segrar där man avgjort efter vassa avslutningar. Jag tror man har bra chans att göra om den prestationen här trots kortare distans och man tål att gå ute i spåren under slutrundan. Det känns som bästa hästen i fältet och man är härdad i tuffa gäng och utan strul så är det en bra chans här.

2 Your Dreamlove är ett rejält sto som har varit ute i tuffa gäng och känns betydligt än raden och är en häst som tål att göra jobbet på egen hand. Hästen vinner inte så ofta men det är för att den har matchats tufft och det är bara en tidsfråga innan hästen vinner lopp igen. Hästen tål som att göra en del jobb själv men borde kunna hitta ner någonstans i andraspår här och då fäller man många. Var struken sist men jag litar på att hästen är i ordning och då är det en rolig skräll här.

6 Ester Rich bör vinna när som helst. Man avslutade starkt sist som tvåa efter ett snällt upplägg och jag tror att en offensivare styrning är att vänta här och man kan kanske trycka sig till ledning här efter en bit. Annars finns risk för ett tufft lopp utvändigt ledaren och då minskar chansen avsevärt såklart. Tidigt streck oavsett.

Min Vinnare: 12 Love No Pain
Spets efter 500m: 6 Ester Rich
Min Skräll: 2 Your Dreamlove
Rankingen: A:12.6.2.5 B:4.9..5.3.7.11.8. C.1.10

V65-6 2140m Auto
Ett lopp där jag tycker att ett par hästar höjer sig och jag väljer att spika vad jag tror är den bästa hästen i fältet i 11 Amorcer Levallo. Man kommer dessutom med toppform med tre raka segrar i fin stil och Ulf Ohlsson har bra flyt och självförtroende för dagen. Motståndet skrämmer inte nämnvärt här och jag tror att man söker sig framåt omgående här till positionen utvändigt ledaren här och väl där tror jag att man är starkast den sista biten.

4 Ribot är värsta motståndaren här och man lär ladda för spets omgående och försöka göra livet surt för min spik. Där är en segerrik häst som segrat vid 4 av 11 tillfällen i karriären och man kommer från seger där man sökte sig fram utvändigt ledaren och vann från den positionen och avgjorde på ett bra sätt. Noterbart är att Peter G Norman kör istället för Erik Adielsson och det får väl ses som ett litet minus,

9 Knifetown Hall är inte så tokig när man får det att stämma men vinner sällan lopp. Man har varit ute i rätt så tuffa gäng mellan varven och man gör lite ändringar i balansen för att få aktionen att stämma bättre nu. En kantboll och tänkbar skräll om man garderar på lite här.

Min Vinnare: 11 Armorcer Levallo
Spets 500m: 4 Ribot
Min skräll: 9 Knifetown
Hall Rankingen: A:11.4 B: 8.2.9.1.10.12 C:7.6.5.3

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Napoli - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.86
21:00  Real Sociedad - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
1.95
21:00  Leicester - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.0
2.07
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming