DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 18/12

17 December 2020 - 22:08

Som så ofta på Fredagar så är det V65 från Solvalla.
Jag spelar med två spikar i omgången som jag tror har bra chans att vinna. 4 Muzzle The Jakker i V65-2 Samt 4 Matamoros i V65-5.

Mina tips hittar ni nedan.

V65 Tips Solvalla 18/12
V65-1 1.5.6
V65-2 4 Muzzle The Jakker
V65-3 1.3.4.5.6.7
V65-4 4.7.8.11.12
V65-5 4 Matamoros
V65-6 2.3.5.6.7.10

540 rader x1 kr = 540kr

Lunchdubbel Solvalla 18/12

LD-1 4 Matamoros
LD-2 2.3.5.6.7.10

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 1640m Auto
Ett lurigt lopp över kort distans inleder omgången och jag försöker lösa det genom att gå kort.

5 Daydream La Marc måste jag ranka etta på ren kapacitet eftersom man går ner i klass här och man kommer från en andraplats inom V75. Det är lite osäkert vad man hamnar eftersom man inte är någon raket från start och risken är överhängande att man får göra jobbet utvändigt ledaren den här gången. Jag blir inte förvånad om man visar sig vara bäst här ändå och skall ses med chans oavsett resa.

6 Lyckans Cash känns inte gynnad av distansen den här gången och faktum är att det är första starten över den korta distansen i karriärens 34:e start. Man kommer dock med formen på topp och var fantastiskt duktig när man vann från spets trots en ganska tuff öppning och med press under slutrundan. Man är inte helt att lita på men om man hittar ledningen här och är lika bra som i sin senaste start blir det en tuff nöt att knäcka.

1 LadyBug Lara är lite utlämnad från sitt innerspår och det finns risk att man blir över från start men hittar man bara ut under loppet så kommer spurten bita bra och man visade att formen finns där i sin senaste start när man avslutade starkt som tvåa bakom nyss nämnda Lyckans Cash.

Det finns risk att det blir körning från start och tempo under loppet och det bjuder in hästar som 7 Jeetske Beemd och 9 Timetoleaveagain. Båda har sin bästa bit tillslut och är inte alls ofarliga med bra resa. Dom får tyvärr inte plats på mitt system den här gången av kostnadsskäl men de kan absolut vinna.

Min Vinnare: 5 Daydream La Marc
Spets efter 500m: 6 Lyckans Cash
Skrällen: Jeetske Beemd
Rankingen: A: 5.6 B:1.7.9.3.8.4 C:2.10.12

V65-2 2140m Auto
Ett lopp där jag tycker att två hästar höjer sig lite över övriga ekipage och det ser ut att kunna bli en spännande duell och jag tror att den som hittar ledarpositionen här kommer att ha övertaget och jag väljer att ta ställning.

4 Muzzle The Jakker visade i sin näst senast start att man kan öppna bra och när Örjan Kihlström nu får chansen med hästen från ett framspår kan man säkert få ytterligare fart på hästen från start och det är således min spetsfavorit och vinnare av loppet. Näst senast var man bra som trea bakom talangfulla Apollo Creed. Man gjorde ett försök att snuva den på ledning men gled ner i ledaryggen när man inte lyckades med det. Man kunde inte riktigt hota den duktiga vinnaren då men man följde med bra hela vägen in i mål mot tuffa hästar. Senast var Örjan offensiv från ett bakspår i ett billigare gäng och avgjorde från positionen utvändigt ledaren som storfavorit. Jag tror det ska vara goda möjligheter att leda från start till mål även om det kommer bli en intressant duell mot 6 Shakalo. Jag spikar Muzzle The Jakker. 

6 Shakalo är som sagt hotet mot min spik och det är svårt att säga vem som kommer vara favorit när starten går. Man har visat att man tål olika upplägg och har segrat vid tre av karriärens sju starter. Den här gången tror jag man får göra jobbet utvändigt ledaren och jag blir inte förvånad om man vinner och det blir säkert kamp hela vägen in i mål. Knapp fördel Örjan i min bok och jag tar ställning. Streckar man båda hästarna borde man sitta säkert här.

Min Vinnare: 4 Muzzle The Jakker
Spets efter 500. 4 Muzzle The Jakker
Skrällen:
Rankingen A: 4.6 B:3.7.9.8.1.10.11.2.5

V65-3 1640m Auto
6 Destiny Laugh håller jag som knapp favorit i ett öppet lopp. Man kommer med bra form med två raka segrar och har visat att man kan vinna på olika sätt. Näst senast stod man för en rejäl skräll när man från ledningen till 33 gånger pengarna och senast avgjorde man från positionen utvändigt ledaren. Osäkert var man hamnar här från start med flera startsnabba i loppet men hamnar man inte för illa till ses man med chans igen.

3 Let it Go är tror jag lyckas hålla ut 5 Västerbo Vixen från start och över den korta distansen borde det inte vara aktuellt att släppa ledningen och man försöker leda loppet från start till mål. Senast blev man överflugen i ledningen och tvingades släppa över medeldistans den gången. Man hade krafter kvar över mål när man fick fritt läge sent i loppet och om man inte får för hård press under loppet kan man rinna undan från ledningen.

4 Riptide Bay fick ett tufft lopp i sin senaste start och tappade mycket över upploppet. Man är ursäktad för den insatsen och har varit bra innan dess som när man vann den tunga vägen för två starter sedan. Räknas.

1 Mimiro är toppstammad men har svårt att ta i under loppen och har inte riktigt fattat vad det går ut på än så länge. Läget är chansartat men det finns hög kapacitet och man kan eventuellt få ryggen på ledaren här. Vågar ej räkna bort även om man måste höja sig.

5 Västerbo Vixen har absolut kapacitet att vinna ett sådant här lopp och lyckas man ta sig förbi 3 i starten så ökar chanserna såklart. Jag rankar ner en aning på att jag inte tror att man får någon ledning.

Min Vinnare: 6 Destiny Laugh
Spets efter 500m: 3 Let It Go
Skrällen: 1 Mimiro
Rankingen: A: 6.3.4.1.5 B:7.12.7.9.2.11 C:12.10.8

V65-4 2140m Auto
4 Zack Bris känns jätteintressant här i skrivande stund. Raden ser verkligen inte smickrande ut men jag tycker att den är lite missvisande då man har varit ute i tuffa sällskap gång på gång. Senast var man tillbaka efter att ha fått vila lite och gjorde en fullt godkänd insats då som fyra. Loppet i kroppen har säkert gjort sitt och man är hygglig från start och är min knappa spetsfavorit i loppet. Även om man inte når spetsposition så kan man få en vettig resa och med tanke på vilket motstånd man har stött på tidigare under året så måste man duga bra i det här sällskapet.

8 Chef M.M. har ett besvärligt utgångsläge men är snabb från start och hittar man bara ner någonstans finns det goda möjligheter att vinna här då man alltid går hela vägen in i mål. Det är ingen häst som vinner på beställning och lyckades inte hålla undan från ledningen i sin senaste start men det här loppet känns inte alltför tufft och jag tror man blir farlig här.

11 Gassin Am är en häst som jag följt en del och jag har varit lite besviken över utdelningen. Man har fortfarande inte en enda seger i karriären men har tidigare tampats mot tufft motstånd och gjort det bra hela tiden. I sin senaste start trodde jag väldigt mycket på hästen men man var inte alls bra den gången och klappade ihop totalt från ledningen och rasade genom fältet. Skor är väl eventuellt inte till sin fördel men jag hoppas att senaste loppet bara var en tillfällighet och täta starter kan vara intressant nu. Det är väl långsökt att man ska vinna efter en sådan insats men jag vet att grundkapaciteten är väldigt hög och jag vill ändå betala för hästen igen.

12 Ribot har visat bra form på slutet och ska inte räknas bort även om man känns lite bortlottad den här gången, även 7 Dream E.G har visat form med två starka avslutningar och kan vara en rolig skräll här.

Min Vinnare: 4 Zack Bris
Spets efter 500m: 4 Zack Bris
Skrällen: Dream E.G
Rankingen A: 4.8.11.12 B:7.3.5 C 1.6.9.10

V65-5 2140m Auto
4 Matamoros känns som en vettig spik att luta sig mot i omgången även om det inte saknas motstånd. Jag har försökt fälla hästen ett par gånger inom V65 tidigare men har blivit motbevisad vid flera tillfällen nu. Inför senaste starten såg jag det som ett frågetecken för hur man skulle fungera med skor då man hade en mindre smickrande rad när man har haft skobalans. Det verkade hästen bry sig mindre om och man vann på ett imponerande vis trots att man fick ett tufft lopp och gjorde jobbet från positionen utvändigt ledaren. Har inte det loppet satt sig alltför mycket i kroppen så borde det vara en toppchans att förlänga segersviten. Jag tror att man sitter i spets tidigt och därifrån blir man svårslagen.

Motbud:
2 Marcos Gallon är en finsk gäst som är svår att sätta in i loppet hur pass bra den är men man har gått bra tider i Finland och är säkert bra för ett sådant här lopp. Intressant start men jag vill se hästen innan jag tycker den är värd att betala för.

5 Berberis var duktig tvåa bakom Matamoros i sin senaste start och såg ut att ha krafter kvar över mållinjen. Skulle det mot förmodan bli lite körning där framme så kan man kanske vara med att hota här. Man gör alltid gedigna insatser men det var ett bra tag sen man vann lopp och känslan är att favoriten måste ha en sämre dag för att man ska kunna hota här.

Min Vinnare: 4 Matamoros
Spets efter 500m: 4 Matamoros
Skrällen: 5 Berberis
Rankingen A: 4 B:2.5.7.10.1.11.9.6.C:12.3.8

V65-6 2140m Auto
7 Lovemore gör intressant comeback efter att har varit borta i ett halvår men grundkunnande är högt och Petri Salmela brukar ha hästarna i ordning direkt. Skor är definitivt inget plus samt läget och distans är inte heller till sin fördel men kapaciteten tror jag är högst i fältet. Jag hoppas och tror på en stark insats direkt. Det är såklart ett frågetecken för hur pass i ordning man är och det är en av många med chans.

3 Call Me Brodda är väl ingen vinnartyp men har läget till sin fördel och man kommer från en bra insats i stentufft motstånd då man stötte på hästar som Alhambra Mail, Kantens Rose med flera på v75 och gången innan dess avslutade man sylvasst som trea från ett besvärligt utgångsläge. Man är snabb från start och laddas för ledningen och därifrån måste man räknas här.

10 Avantis Red Witch är loppets och kanske hela omgångens roliga drag och kommer in i matchen om det bra tempo på loppet. Man har visat form i sina tre senast starter där man först satt fast med gott om krafter kvar i två raka lopp och senast avslutade man vasst när man fick fritt 400m till mål och slutade trea. Måste såklart ha lite tur på vägen men jag blir inte förvånad om man slår till nu. Varning!

Min Vinnare: 3 Call Me Brodda
Spets efter 500m: 3 Call Me Brodda
Skrällen: 10 Avantis Red WItch
Rankingen: A:3.7.10.5.6.2.11.12.1.4.8.9

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming