DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 18/6

17 Juni 2021 - 22:48

V65 från Solvalla sparkar igång helgen och jag spelar med två spikar i omgången. Jag spikar 3 Cyrano De B. i V64-4 som borde ha en toppchans att vinna loppet och jag väljer att ta ställning för 7 Raya D.E i V65-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla Fredag 18/6
V65-1 2.11
V65-2 1.2.3.4.5.7.8
V65-3 1.2.3.6.7.10
V65-4 3 Cyrano De B.
V65-5 7 Raya D.E
V65-6 1.2.4.6.8.9.11

588 rader x 1 kr = 588kr

Lunch Dubbel 18/6
LD-1 7 Raya D.E
LD-2 1.6.11

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
2 Juvelens Miss F har varit ute mot tufft sällskap under våren, och har gjort det bra.
Senast testade man barfotabalans för första gången i karriärens trettionde start, men det slutade med galopp till slut och man återgår till skor nu. Motståndet är mer överkomligt nu och hon har fått ett perfekt läge bakom bilen. Från den främre träffen tror jag att det är en god chans att vinna det här loppet.

11 Ad Maiora Gar blev påpassad av spelarna senast men hamnade invändigt och det blev alldeles för långt fram för att kunna vara med och hota om segern. Det var en bra avslutning i vida spår till en andraplats, och med lopp i kroppen borde hon gått framåt ytterligare formmässigt. Det låter på stallet som att man har höga förhoppningar om den här hästen, och trots ett svårt utgångsläge, måste hon räknas tidigt. Jag försöker låsa loppet på två hästar men för den som vill gardera på ytterligare räknas 6 Iceland Radio som har kapacitet men som söker efter formen för dagen.

3 Nettan Sånna visade form vid segern senast och är inte borta nu heller.

9 Sashay Kemp är bra, men hon känns missgynnad av ett bakspår och trivs bäst i den främre träffen.

Min Vinnare: 2 Juvelens Miss F
Spets efter 500m: 5 Valuta E.W / 7 Fighter Lady
Skrällen:
Rankingen A: 2.11 B: 6.3.9.5.1. C:10.4.8

V65-2 2140m Auto
4 Vicar är stark och rejäl och känns inte lika trög när han får tävla med den amerikanska sulkyn som han har gjort på slutet. Senast lämnade han tredje utvändigt och avancerade fram till ledningen efter 800 meter när det gick för sakta där framme och kunde sedan hålla undan till en seger mot tufft motstånd.
Han kan inte öppna speciellt fort från start och jag tror inte att han blir släppt till någon ledning den här gången och även om han tål att göra jobbet utvändigt så är det ingen jag vill gå på nu.

3 My Liberty eller 7 The Lucky One är snabba från start och jag är inne på att någon av dessa två sitter i ledningen. Jag tror och hoppas att dom är intresserade av att köra i ledningen och vill tävla här, vilket skulle öppna upp loppet och båda är tidiga på min kupong.

5 Joe Frazier Boko skulle gynnas vid ett högt tempo och brukar alltid ha en stark slutrunda att bjuda på. Han har växlat mellan monté och sulkylopp på slutet och var inte långt ifrån segern i ett montélopp senast som erkänt duktiga montéhästen The Big Bang vann. Formen känns bra och han är ett givet streck på min kupong.

2 Pine Muscle söker efter formen men har fått några lopp i kroppen nu och var rejält förbättrad senast. Till den här starten drar man alla växlar och ska testa med såväl barfotabalans samt bike. Han matchades tufft under fjolåret och vann på V75 under sommaren och kapacitetsmässigt borde han räcka långt i det här sällskapet.

Streck även för 8 G.R.J’s Wolverine samt 1 Uakari.

Min Vinnare: 4 Vicar
Spets efter 500m: 3 My Liberty / 7 The Lucky One
Skrällen: 7 The Lucky One
Rankingen A: 4.7.5.3.2 B:8.1. C:6.9.10

V65-3 2140m Auto
3 Habit Silvio tror jag kommer få en hel del förtroende av spelarna och kommer han obehindrat till ledningen, är det förmodligen en bra chans att vinna loppet. Det är ändå ingen häst jag har tagit till mig fullt ut ännu och jag är osäker på vart han står formmässigt. Han gjorde comeback senast efter lång frånvaro och fick en snäll resa på innerspår och för mig var den insatsen intetsägande. Han är såklart tidig på kupongen, men bara en av flera för mig.

1 Teton Britannica är jag spänd på den här starten och jag hoppas att Markus B Svedberg laddar allt som går från start och vill testa hästen i ledningen. Senast blev allting fel och den “nollan” i raden är bara att glömma. Han har visat form i starterna innan dess och jag har en stark känsla för att Markus B Svedberg kan leda det här loppet från start till mål , och jag var ett tag inne på att spika ekipaget. Han har dock släppt ledningen vid ett par tillfällen tidigare och det är möjligt att han vill köra hästen i ryggar även den här gången. Han borde åtminstone få en bra resa härifrån och ska räknas oavsett.

10 Höwings Zora stötte på tuffa hästar som Mily och Mille Millionaire i vintras och gjorde absolut inte bort sig då. Årsdebuten näst senast var klart godkänd efter ett lopp invändigt och senast gjorde hon tyvärr bort sig med en galopp tidigt. Hon genomförde ändå loppet bakom fältet och fick ytterligare en liten genomkörare i kroppen och till den starten sätter man på den amerikanska biken för första gången, vilket känns klart intressant.

Jag betalar även för 6 Anna Montana,7 Livenletdiefor’em samt 2 New York Subway.

Min Vinnare: 1 Teton Britannica
Spets efter 500m: 1 Teton Britannica/ 3 Habit Silvio
Skrällen: 10 Höwings Zora
Rankingen A: 1.3.10 B:6.7 C:2.9.11.8.5.4

V65-4 2640m Auto
Här kommer min första spik i omgången och jag väljer att spika 3 Cyrano DE.B. Han blir förmodligen omgångens största favorit men han möter enklare hästar än vad han har mött på slutet och han känns hårdare än de hästarna han ställs mot nu. Senast fick han trava utvändigt ledaren mot bra motstånd och orkade inte fullfölja hela vägen in i mål men han har varit bra i två snabba avslutningar vid årets två tidigare starter. Läget är bra bakom bilen nu och jag tror inte att Staro Mojito, som är den tidiga ledaren initialt är intresserad av att svara upp någon ledning. Det är stor chans att Cyrano DE B. sitter i ledningen tidigt och får diktera loppet men oavsett kommer han att sitta bra till från det här utgångsläget och han är inte beroende av någon ledning för att vinna det här loppet. Spik.

Motbud
1 Staro Mojito gör det bra och var bra senast över kort distans när han skrällvann till 47 gånger pengarna. Då var det Maxim Marais som körde och nu är det återigen tränaren Christer Otterström som sitter upp bakom hästen. Han kan öppna fort från början och kommer att få en bra resa på innerspåret och skulle Cyrano DE B. ha en sämre dag på jobbet kan han slå till med fritt över upploppet.

8 Vine Vision vinner inte så ofta numera och är inte helt pålitlig. Han har galopperat en del på slutet men brukar dock göra ett gott dagsverke när han sköter sig. Distansen är inga bekymmer och han brukar vara som bäst med ett lopp på rulle när han får spara på sin speed. Skulle det klaffa under vägen så kan han slå till och han är given vid gardering.

Min Vinnare: 3 Cyrano DE B.
Spets efter 500m: 3 Cyrano DE.B
Skrällen: 8 Vine Vision
Rankingen A: 3 B:1.8.5.11.10.6.9.2. C:4.7

V65-5 2140m Auto
Här kommer min andra spik i omgången och jag väljer att ta ställning för 7 Raya D.E som verkar närma sig toppformen. Hon har visat form vid två raka starter och senast var hon tvåa bakom en överlägsen Carry Cash. Motståndet skrämmer inte mer den här gången och trots ett spår långt på vingen så har hon ändå fått ett bättre läge än flera av sina motbud. Det är inga startraketer invändigt och om Claes Sjöström laddar iväg från början och kommer före 8 Brenda Grif från början så tror jag att det är en hygglig chans att få överta ledningen. Jag låser mig dock inte vid det scenariot och tror att det är en bra chans oavsett, om hon bara hittar ner i ett vettigt slagläge. Hon har visat att han kan avsluta fort i de senaste starterna och det känns som att hon står på tur för en seger nu.

Motbud
11 Erin Zet är en tuff utmanare om segern och är van att möta tuffa hästar på V75 och hon var ute i en final i Diamantstoet senast. Hon går ner i klass till den här starten och till skillnad från senast när Ulf Ohlsson vikarierade i sulkyn så är det återigen Örjan Kihlström som sitter upp bakom hästen. Det har slutat med seger de två senaste gångerna som Örjan Kihlström och hon måste såklart räknas mycket tidigt även nu.

4 Riptide Bay fick utdelning på sin fina form senast när hon kontrollerat kunde vinna efter att ha travat utvändigt ledaren stora delar av loppet och kopplade grepp över upploppet och är med långt fram nu också.

8 Brenda Grif har hög kapacitet och har fått två lopp i kroppen nu. Hon kunde inte haka på tätduon över upploppet senast men det var bra hästar hon ställdes emot och behövde säkerligen det loppet i kroppen. Läget är besvärligt nu men hon var tvåa i en final av Diamantstoet i vintras och hon borde kunna hota om det inte strular från läget.

För den som letar skräll skulle 2 Teton Miss Annie vara intressant som har varit förbättrad på barfotabalans och som har ett passande utgångsläge nu.

Min Vinnare: 7 Raya D.E
Spets efter 500m: 7 Raya D.E/ 8 Brenda Grif
Skrällen: 2 Teton Miss Annie
Rankingen A: 7 B: 11.8.4.2 C: 10.6.9.3.1.5

V65-6 2140m Auto
1 Dwayne Zet har fått ett bra startspår och lyckas han försvara ledningen är det normalt sätt en bra uppgift. Jag är dock inte helt övertygad om att man lyckas med det och vid den senaste starten i april så var hästen inte som bäst för dagen och jag är lite osäker på hur formen är för dagen.

6 Deede Star galopperade som storfavorit senast men har visat bra form innan dess. Skulle Dwayne Zet misslyckas med att försvara sitt innerspår borde det vara en hygglig chans att Claes Sjöström kan vara först fram och få överta ledningen. Han borde kunna hitta en bra position oavsett och han brukar alltid ha en vass avslutning att komma med och det är mitt förstaval i loppet.

11 Malkin är jag väldigt förtjust i och han vann ett lopp i silverdivisionen i vintras och senast var han bra som femma bakom hästar som Upstate Face, Vikens High Yield och Van Gogh Z:S. Läget är såklart inte bra men med minsta klaff på loppet blir Malkin livsfarlig.

9 Zinco Jet behöver ha det serverat och är som bäst när han får gå i ryggar så länge som möjligt och spara på sin speed. Blir det ett hårt tempo där framme så är han med där framme till slut.

Jag betalar även för 2 Opalis, 4 Criterion samt 8 Zephyr Kronos.

Min Vinnare: 6 Deede Star
Spets efter 500m: 1 Dwayne Zet / 6 Deede Star
Skrällen: 11 Malkin
Rankingen A: 6.11.1 B:9.4.8 C: 2.5.10.7

Lycka till

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
19:00  Almtuna - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.75
20:45  Sampdoria - Spezia
Fotboll - Serie A - 1
1.74
21:00  Arsenal - Aston Villa
Fotboll - Premier League - X2 / Asian +0,5
2.04
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Romme 22/10
Insats: 504 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming