DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 20/11

19 November 2020 - 22:42

V65 från Solvalla Fredag Lunch, nedan följer min lösning på omgången.

Jag spelar med två spikar i omgången, 6 Illfindmywayhome i den andra avdelningen och 4 Joe Frazier Boko i den tredje avdelningen.

V65 Tips Solvalla 20/11

V65-1 2.3.6.7.8
v65-2 6 Illfindmywayhome
V65-3 4 Joe Frazier Boko
v65-4 1.3.5.8.10
v65-5 1.6.7.9.10
v65-6 3.5.6.10.11

625rader x1 kr = 625kr

Lunchdubbel

LD-1 6 Mas Capacity
LD-2 3.5.6.10

4rader x 50kr = 200kr

V65-1 2640m Auto
Ett öppet och svårlöst lopp inleder v65-omgången och det krävs ett par streck här.

3 Staro Mojito var lite utav ett skrik inför sin senaste start och man trodde på toppchans från stallet då i ett lopp där duktiga Eddy West segrade. Man gjorde det okej som fyra efter en godkänd avslutning där man var placerad i tredje utvändigt för att därefter hänga med i rygg i tredjespår inför upploppet. Distansen passar bra och man lär säkerligen hamna vettigt på det från det här spåret.

6 Axl Brown är ändå den jag tror mest på. Man är stark och rejäl och man kan tänkas vara offensiv här då man tål att göra jobbet men man besitter även en stark avslutning om man väljer att köra i ryggar. Örjan Kihlström kör hästen för andra gången i karriären och han vann vid förra tillfället som han satt upp bakom hästen, även om det var ett bra tag sen. Senast galopperade man bort tredjeplatsen mot tufft motstånd på v86 i ett lopp där Young King segrade före duktiga Västerbo Pokerface. Motståndet är lättare här och man ska ses med vettig chans om man håller sig i trav.

7 Barry Wadd har fin form och är snabb ut och även om man inte kan nå spetspositionen här ifrån så borde man kunna hamna vettigt på det. Hästen har tidigare gått bäst i ledning men har på senare tid visat att man går bra i ryggar också. För tre starter sedan hoppade man exempelvis bort seger på mållinjen efter ett lopp i ledarryggen och senast vann man efter ett liknande upplägg. Det är dock inga startkanoner invändigt så jag håller ändå ekipaget som knapp spetsfavorit här och då kan man välja upplägget själv. Tidig

8 Estelle Nordique ska inte heller nonchaleras. Läget är lite utlämnande men det är en stark dam och man gillar långa distanser. Blir det inte alltför tuff resa från det här läget så ska hon också räknas även om man inte vinner ihjäl sig och det är alltid svårt mot hingstar och valacker.

Min Vinnare: 6 Axl Brown.
Spets efter 500m: 7 Barry Wadd
Min Skräll: 3 Staro Mojito
Rankingen: A:6.7.3.8 B:2.9.5.10.4.1

V65-2 1640m Auto
Här hittar vi omgångens första spik då det ser ut som en väldigt lämplig uppgift för 6 Illfindmywayhome. Senast vann man från spets i ett billigt gäng som storfavorit men man såg mycket fin ut och det fanns gott om krafter kvar. Här bör man avancera till spets i ett tidigt skede och där ifrån är det toppchans att vinna här. Stall Reden är på gång igen och jag ser faktiskt inte att man ska förlora det här. Värsta motbudet i min bok har dessutom bakspår över kort distans och behöver tempo för att komma in i matchen. Klassisk spets och slut.

Utmanare:
11 Santos de Castella är väl den som kapacitetsmässigt är största hotet mot min spik. Man har fått ett lopp i kroppen och har säkerligen gått framåt med det loppet men man är hopplöst osäker och det är dessutom första gången över kort distans. Det ser jag visserligen inte som något direkt minus men det krävs tempo om man ska komma in i matchen och det gäller även att hålla hästen i rätt gångart. Garderar man så är det ett givet streck dock.

Min Vinnare: 6 Illfyndmywayhome
spets efter 500m: 6 Illfyndmywayhome
Min Skräll: 11 Santos de Castella
Rankingen: A:6 B:11.7.1.4.12.5 C:10.9.3.8.2

V65-3 2640m Auto
10 Joe Frazier Boko förtjänar verkligen att vinna lopp snart. Man har haft väldigt mycket oflyt i loppen och det är bara en tidsfråga innan man sätter nosen först. I sin senaste start gjorde man det bra i tuff konkurrens när man var trea i ett lopp som talangfulla Oxidizer vann. Man avslutade då starkt via 10.7 sista 800m när man hakade på i tredjespår. Näst Senast galopperade man i starten men stod för en stark upphämtning och avslutade starkt som fyra med krafter kvar. För tre starter sedan satt man fast med massor sparat men fick luckan för sent och kunde aldrig hota vinnaren. Det känns som att man står på tur för seger och motståndet skrämmer inte nämnvärt även om hästen inte vinner på beställning. jag väljer att Spika i ett annars öppet lopp. Man är både stark och snabb så distansen ska inte vara något problem. En bra chans.

Utmanare:
1 Ara är främste utmanaren i min bok om man har formen intakt. Man vann näst senast i ett billigt gäng men har matchats tufft annars. Senast gjorde man det bra som sexa i extraomgången av v75 på Eskilstuna 8/11 , ett lopp som Vulcano O.P segrade. Lättare emot denna gång och lyckas man försvara ledningen från innerspår så växer möjligheterna ytterligare.

5 Rotate är långt ifrån bra varje start men det finns kunnande och man är distansgynnad. Man såg förbättrad ut senast och har man gått fram ytterligare så slår man de flesta här. I Augusti gjorde man det otroligt bra som fyra över distansen mot betydligt bättre motstånd och gör man om den prestationen blir man farlig. Vid gardering.

Min Vinnare: 10 Joe Frazier Boko
Spets efter 500m: 1 Ara
Min Skräll: 5 Rotate
Rankingen: A:10.B1.5.2.3 C:6.9.10.8.7

V65-4
8 Alesso ser ut att bli favorit här och det är helt befogat. Man är snabb ut, trivs över distansen och har duktiga Erik Adielsson i sulkyn och kommer dessutom från seger i sin senaste start. Scenariot att övriga inte riktigt vill tävla och att Erik får forcera till spets relativt tidigt finns definitivt på kartan, men jag hoppas att man vill tävla lite här och då kan det häxa lite för favoriten, även om man är bra nog att vinna på andra sätt än spets också. Blir man släppt till ledning känns det som att loppet är över och toppchans för favoriten

Jag hoppas istället att 1 Running Sölebo gör ett försök att leda från start till mål här. Man är snabb ut och borde kunna hålla upp ledningen här ifrån och senast vann man ohotad från just den positionen i ett enklare gäng. Med den insatsen på näthinnan så tror och hoppas jag att man siktar på att göra om den insatsen. Även om man inte håller hela vägen in i mål så öppnar det upp loppet för andra.

5 Alfas Leonore skulle exempelvis gynnas av tempo på tillställningen då man med största sannolikhet inte är med i någon spetsstrid men man brukar hålla starkt hela vägen i mål. Här kanske man kan avgöra den sista biten om orken tryter på täthästarna.

Min Vinnare: 8 Alesso
spets efter 500m: 1 Running Sölebo
Min Skräll: 5 Alfa Leonore
Rankingen: A:8.1.5 B:10.3.4.2.6.7 C:12.11

V65-5 2640m Auto
6 Mas Capacity har gjort skäl för sitt namn på slutet och verkar ha hittat stilen nu efter att man tidigare i karriären har galopperat bort mycket pengar. Man kommer troligen till spets här och då är det hästen att slå men jag litar fortfarande inte helt på hästen och man har bara varit ute över distansen vid ett tillfälle tidigare även om jag tror att det borde passa bra. Vill man ha ytterligare en spik i omgången eller om man vill gardera någon av mina andra spikar så kan det här vara ett spikförslag. Loppet håller ganska hög klass dock och det finns flera intressanta utmanare.

1 Vulcano O.P var mycket bra i sin senaste start när man på v75 (extraomgång) slog duktiga Hands Down D.E och talangfulla Don Cash med flera. Man gick en kanontid och avgjorde enkelt över upploppet efter att ha liftat med i rygg i tredjespår 7-800m från mål och avslutade på 10.8 sista 800m. Med en bra resa här så lär man avsluta sylvasst igen.

10 Cyrano DE B är van tufft motstånd och har visat att man håller v75-klass. Man har kanske inte haft den där riktiga toppformen på slutet men om hästen känns bra för dagen är man säkert offensiv här då man tål att göra jobbet själv. Man har mött tuffa hästar tidigare som sagt och senast man var ute över distansen så var man femma i ett tufft lopp som självaste Aetos Kronos vann. Kan slå till här.

Min Vinnare: 6 Mas Capacity
Spets efter 500m: 6 Mas Capacity
Min Skräll: 10 Cyrano DE B
Rankingen: A: 6.1.10 B:9.7.8.4 C:3.2.5

V65-6
Ett lopp över kort distans där två hästar höjer sig lite. 3 Mellby Howlit och 6 Ribot är båda snabba från start och den av dessa två som når spetspositionen bör ha rimlig chans att vinna loppet.

3 Mellby Howlit radar inte upp segrar men karriärens enda seger kommer över 1640m och normalt sett borde man stå sig bra i detta gäng. Man är snabb ut från start och man borde kunna hålla ut 6 Ribot från start och ledningen är alltid närmaste vägen till mål. Man återkommer efter två månaders vila och formen är ett litet frågetecken här och inget att gå på fullt ut tycker jag.

6 Ribot var fin när man vann för två starter sedan efter en tids frånvaro då man vann på ett fint sätt efter att ha kört fram utvändigt ledaren med 300 meter till mål och slog denne utvändigt. I senaste starten vek man ner sig rejält efter att ha fått bestämma i ledningen och slutade faktiskt oplacerad tillslut. Det oroar såklart men är man som för två starter sedan bör man ha chans till revansch här.

Jag vill ändå betala för ytterligare några med tanke på frågetecken för formen och det är inte helt otänkbart att det blir lite körning mellan två ovannämnda vilket öppnar upp loppet i sådana fall. Även 5 Glide Devie är snabb ut och det kan bli körning här.

10 Crevisse skulle gynnas av hårt tempo här då man har sin bästa bit tillslut. Man vann över distansen för tre starter sedan från ett besvärligt spår 8 och gick 10.7 sista 800 efter att ha hängt med i ryggar. Sitter man bara vettigt till inför upploppet så kan man vinna här på sin speed och på bättre form än hästarna på framspår.

Min Vinnare: 3 Mellby Howlit
Spets efter 500m: 3 Mellby Howlit
Min skräll: 10 Crevisse
Rankingen: A:3.6 B:10.5.11.12.4.8.2.9 C:7.1

Lycka till med spelet 


Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
1.95
21:00  Leicester - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.0
2.07
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming