DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 28/5

27 Maj 2021 - 20:44

Dagens är äntligen kommen! Vi ska i och med dagens V65 tävlingar på Solvalla inviga starten på Elitloppshelgen, vilket känns fantastiskt.

Jag spelar med spikar. 2 Balla You S.M. i den fjärde avdelningen och 7 Borups Victory i den femte avdelningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla 28/5
V65-1 3,4,6,8,9,10
V65-2 1,2,3,4,6
V65-3 3,4,6
V65-4 2 Balla You S.M.
V65-5 7 Borups Victory
V65-6 2,3,10,11,12,14

540 rader x 1 kr = 540kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Solvalla 28/5
LD-1 7 Borups Victory
LD-2 2,3,10,11,12,14

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m auto
6 Sofies Case kommer från två bra prestationer på Solvalla. I den senaste starten gjorde hon det bra som fyra bakom segraren Cacrus och gången före vann man i fin stil från ledningen. Man är kvick iväg från start och kommer säkert laddas iväg på nytt, skulle det räcka hela vägen till ledningen stiger såklart seger chanserna. Men detta är en tjej som besitter fin kapacitet och ska räknas in i seger snacket oavsett position. Förstahäst i loppet.

3 Veiled är ett sjuårigt sto som besitter stort kunnande. Nackdelen är att hon inte är helt att lita på emellanåt. I den senaste starten kom galoppen med ca500m kvar till mål, och den kom i ett läge där Veiled hade gott om krafter kvar. För två starter sedan galopperade man bort ytterligare en framskjuten placering när en tredjeplats bakom segraren Whelk försvann. Men de gångerna man gått felfritt har man vid flera tillfällen visat att kapaciteten är hög. Idag har man ett intressant utgångsläge då man är kvick iväg från start. Lyckas man ta sig hela vägen till ledningen och försvar den positionen från utvändiga hästar är såklart mycket vunnet. Givet streck på systemet till en lägre procent.

Skrällen är 4 Frequency Am som kommer från en bra prestation i den senaste starten. Hon kunde trots ett tufft lopp utvändigt om ledaren streta emot hela vägen till andraplatsen. Från ett bra utgångsläge kommer hon kunna söka position från start och med lite tempo på loppet besitter Frequency Am en vass avslutning som kommer fälla många över upploppet.

Vill även nämna 10 Divine Godiva där det är positiva tongångar med hur hästen känns inför loppet. Hon är perfekt inmatchad på pengar och har endast 600kr tillgodo. Bakspåret sätter ner chanserna en aning, men från stallet meddelar man att hon även tävlar bra bakifrån och att man säkert kommer fälla många över upploppet. Gynnas om tempo på loppet.

Min Vinnare: 6 Sofies Case
Spets efter 500m: 6 Sofies Case / 3 Veiled
Skrällen: 4 Frequency Am
Rankingen A: 6,3 B 4,10,9,8 C 5,1,2,7,11,12

V65-2 2140m auto
Ett öppet treåringslopp för ston där jag gärna betalat för samtliga hästar, men av kostnadsmässig skäl varit tvungen att avstå två ekipage.

3 Al’s Starlicious galopperade bort en fin andraplats i den senaste starten. Al’s Starlicious hade då gått i mål på en fin 15-tid. Även för två starter sedan gjorde han bort sig med galopp. Som ni märker är detta en opålitlig tjej med högt kunnande. Från ett bra utgångsläge ska man ändå räknas tidigt. Från stallet meddelar Mattias Djuse att formen är bättre än resultatraden och att han hoppas på att Al’s Starlicious snart får utdelning på sitt kunnande. Knapp förstahäst i ett öppet lopp.

6 Västerbo Garonne var ute i ett tufft lopp i den senaste starten och räckte inte riktigt till den dagen. Men vid segern på Eskilstuna för fyra starter sedan visade denna treåring upp sina fina kvaliteter. Kommer man upp till en liknande prestation här idag är man på nytt ett givet segerbud i loppet. Från stallet meddelar man att det är positivt med spår en bit ut bakom bilen jämfört med spår ett som hon haft vid de två senaste starterna. Även kan det bli rycktussar för första gången till dagens start vilket är spännande om så blir fallet.

Nämner även 4 M.T.Ravishing som visserligen kommer med två galopper på sina två senaste starter. Men man har även sett stundtals fin ut och skulle man sköta sig idag är man med och utmanar om segern. Kapaciteten finns och från stallet säger man att om hon sköter sig i loppet är man en av många som kan vinna.

Min Vinnare: 6 Sofies Case
Spets efter 500m: 2 Mirella Zaz
Skrällen: 4 M.T.Ravishing / 2 Mirella Zaz
Rankingen A: 3,6 B 4,2,1 C 7,5

V65-3 2640m auto
3 Appasso är en fyraåring som tränas av Åke Lindblom som besitter bra kunnande. I den senaste starten satt man fast med sparade krafter över mållinjen i ett V75-lopp som Cash Cowboy vann. Appasso vinner inte speciellt ofta, men idag ser uppgiften lovande ut och utgångsläget är perfekt. Han är okej iväg från start och i min bok kan man köra sig till ledningen i dagens lopp. Därifrån ska det sen bli spännande att se Appasso. Åke meddelar själv att han ser detta som en passande uppgift och att man med lite klaff ska räknas. I ett lopp där de flesta väljer att sprida strecken kommer jag att ta ställning när streckprocenten är tilltalande.

9 Timorol stod för en mycket mer smakande årsdebut i den senaste starten. Man tog initiativet med varvet kvar till mål och klev fram i dödens. Med 500m kvar till mål tryckte man sig till ledningen och vann åkandes med hela upploppet i fin stil, klockan stannade på 12,2 sista 1000m. Nu med lopp i kroppen bör en minst lika bra prestation ligga på lut och från bricka nio kommer man sitt bra på det direkt och måste därför ses med en bra segerchans på nytt.

6 Galileo Journey är kvick iväg från start och är den i loppet som kommer utmana om ledningen initialt. Men Galileo Journey kan göra en del i loppet själv och är inte beroende av lending för att vinna loppet. Formen är bra och i den senaste starten bet man ifrån sig bra från ledningen och blev endast slagen av en smygkörd konkurrent.

Min Vinnare: 3 Appasso
Spets efter 500m: 3 Appasso / 6 Galileo Journey
Skrällen: 9 Timorol
Rankingen A: 3,9 B 6,4,7,1 C 5,2,8,10

V65-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 2 Balla You S.M. Detta är ett fyraårigt sto som nu fått två lopp på svensk mark, och i den senaste starten stod man för en imponerande prestation när kunde koppla greppet om segern från utvändigt om ledaren. Ikväll är utgångsläget optimalt, man är kvick iväg från start och från bricka två är detta min ledare av loppet. Väl i ledningen är man hästen att slå för övriga. Från stallet är man optimistiska och meddelar att man tror på bra chans då de främsta mot buden fått sämre spår. Jag håller med och tvekar inte när jag plitar ner singel strecket.

Motbud
8 Muzzle The Yakker är en intressant häst som kommer med tre raka segrar på kontot till dagens start. Att man inte startat på över två månader gör dock att formen är svårbedömd, adderar vi därtill ett prekärt utgångsläge så kanske många sätter ner seger chanserna rejält. Men att det till idag är anmält barfota runt om för första gången i livet är väldigt intressant. Är Muzzle The Yakker väl förberedd och lever upp till det han visat tidigare är han den som ska anses som främsta motbud till min spik.

5 Bitchie mötte just Balla You S.M. i den senaste starten och gjorde det då okej som fyra i mål. Gången före vann man via en rapp avslutning. Bitchie kan även öppna från start och lär få en bra position. Från stallet meddelar man att formen är fortsatt bra och en bra prestation är att vänta idag. Skulle min spik underprestera är detta ett givet motbud bakom.

Min Vinnare: 2 Balla You S.M.
Spets efter 500m: 2 Balla You S.M.
Skrällen: 8 Muzzle The Yakker / 5 Bitchie
Rankingen A: 2 B 8,5,9,6,1,10,11 C 12,7,4,3

V65-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 7 Borups Victory. I den senaste starten fick man ge sig ifrån ledningen efter att gått en rejäl sista bortre långsida. Klockan hamnade på en 1,10 tid sista varvet. Men dessförinnan hade man tre raka segrar på kontot och för två starter sedan var man helt överlägsen från ledningen. Man är kvick iväg från start och trots bricka sju bakom bilen är man min troliga ledare av loppet, därifrån har man två segrar på tre försök. Väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Jag tar ställning och spikar. Örjan KIhlström som får äran att sitta i vagnen idag har även vunnit med hästen tidigare.

Motbud
3 Idomenio Sisu är en treåring som gör det bra varje gång. Hahn har på sina tio starter i livet aldrig slutat sämre än trea. I den senaste starten gjorde man det bra och stod för en bra avslutning efter att fått trava en del av loppet utvändigt om ledaren. Idag har man ett spännande utgångsläge och till låg procent ska man inte nonchaleras vid gardering av loppet.

9 Carl Halbak kommer med en färsk seger i bagaget inför dagens start. I den starten stod man för ett bra slutvarv och när man gick på i spåren klockades man till 10,8 sista 600m och kunde enkelt koppla greppet tillslut. Från bricka nio sitter man bra i ett andraspår direkt och med lite tempo på loppet kommer man fälla många över upploppet igen.

Min Vinnare: 7 Borups Victory
Spets efter 500m: 7 Borups Victory
Skrällen: 3 Idomenio Sisu
Rankingen A: 7 B 3,9,10,8,2,4 C 1,6,5

V65-6 3140m volt
Ett småklurigt långlopp avsluta V65 spelet och jag plockar med sex hästar även om jag gärna tagit någon till.

12 Love No Pain är ett femårigt sto som inte är helt att lita på. I den senaste starten galopperade man efter 200m men gången före var man riktigt bra trots att man fick nöja sig med andraplatsen. Love No Pain stod då för en grym avslutning och klockan stannade på 09,4 sista 800m. Håller man sig till rätt gångart loppet igenom kommer man vara med och utmana om segern idag.

3 Shejk är en fyraåring som står på start, han har endast gjort tre starter i livet men har visat prov på fint kunnande. För två starter sedan var det årsdebut, och man stod då direkt för en bra insats när man drog på i hårt tempo och kunde gå undan till seger på något trötta ben tillslut. I den senaste starten galopperade man med halvvarvet till mål, då hade man gott om krafter kvar. Till dagens start har man fått två lopp i kroppen. Distansen ska inte vara några problem och han ska ses med segerchans från sitt utgångsläge på start.

Nämner även 2 Longines som också står på start i detta långlopp. Han har visat prov på bra kunnande när man tagit två segrar på sina fem starter i livet. Idag är det debut över lång distans men känslan är att detta är en gedigen travhäst som inte kommer ha några problem med det. Kan man få smyga med i den främre träffen så brukar det alltid öppna upp sig när upploppet närmade sig i dessa långlopp och då kan man stå för en gedigen avslutnign och blanda sig i segerstriden.

Skrällen är 14 Llama Tooma som hade två segrar på kontot inför den senaste starten. Men senast fick man ett tufft lopp och fick backa sig loss långt ner i kön och kunde sen inte plocka in något över upploppet. Men Llama Tooma är stark och rejäl och vann så sent som för två starter sedan över distansen 3000m. Då gjorde man det bra via 10,9 sista 800m. Idag blir det även barfota runt om på ett tag vilket är intressant. Till 4% är detta skrällen i loppet.

Min Vinnare: 12 Love No Pain
Spets efter 500m: 3 Shejk
Skrällen: 14 Llama Tooma
Rankingen A: 12,3 B 2,14,11,10,1,13,15 C 9,6,4,8,5,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  West Bromwich - Preston
Fotboll - The Championship - 1
1.64
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming